עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש אתר שיש בו עיצובים להודה לא עיצבוי php phpnuke עיצובים כאלה כרגילים שיש תתמונות ותדפים ושסה''כ צריך לערוך תודה!

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  2. היי שלום מישהו כאן במקרה רואה \ ראה החטא ועונשו בערוץ ביפ? עם קיציס ופרידמן. בכל מקרה, אני מחפש את שיר הפתיח של התוכנית, כל מה שידוע לי עליו הוא זה שהוא להקת רמסטיין, מישהו יכול להגיד לי מה שמו של השיר? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  3. אני אישית בכיתי מהדבר הזה קרוב ל10 דקות. :'( :'( לדעתי צריך לעשות לאנשים האלא בידיוק מה שהם עושים לכלבים ולבעלי החיים החסרי אונים האלא..אם הייתי הצלם הייתי דופק להם את המצלמה בראש לבקשת המנהלים הלינק הוסר..בכל זאת מי שרוצה לראות,מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי..או שזה גם אסור? מצער אותי לשמוע על אנשים כאלה..

• 91 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. בתור נהג כבר למעלה משנה וחצי יצא לי לא פעם להגיע למצב של כמעט תאונה (ואפילו Total-lose עם VW פאסט טורבו כשחבר נהג) , אחד הדברים הכי מסוכנים ושחוזרים על עצמם כמעט תמיד זה סדרת תאונות לאחר מחסום פתאומי בכביש מהיר למשל רכב שפתאום עוצר עד עצירה מוחלטת בפתאומיות ,הנהגים נוהגים מהר לא תמיד שומרים על מרחק עצירה נכון לא תמיד מרוכזים , וזה קשה מאוד להבדיל אם הרכב רק מאט או עוצר עצירה מוחלטת (בזמן הקצר שניתן) מה שמחייב עירנות גבוהה מאוד לכביש ולסימנים כגון אורות ברקסים וכו' לפני שבועיים קרה לי מקרה דיי דומה בתסריט כשרכב עצר בפתאומיות מולי בכביש מהיר לולאי היתי מדביק את הדוושה לרצפה ולאחר מכן גם מרים את ההנד-ברקס היתי מוצא את עצמי בסיטואציה דיי דומה... כמו עוד הרבה מקרים אחרים כגון…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by it4chi,

http://theteatime.free.fr/talc/rocky.html LOL! מצחיק לאללה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/fart.swf

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by liav12,

סורי על ההודעה המטופשת, אבל המחשב של דודה שלי משום מה חוסם פופ אפ והורדתי את הפיירוואל וזה לא עוזר (אני כרגע בראשל"צ היו מיונים בצריפין לקורס חובשים...), זה פשוט חוסם אותי מלהוציא מידע על האוטובוסים מכיוון ראשון לציון לבאר שבע...אז אם מישהו יכול שתי שניות להצויא מידע ולתת לי פה..אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. Started by thebomb59,

שלום קניתי אתמול מארז חדש כי המארז שלי ישן מדי אבל הבעייה שהקוד של המערכת ההפעלה שלי היה שם אז מה אני יכול לעשות בנושא הזה החנות נמצאת קרוב ליד הבית שלי ונראה לי שהוא לא זרק את זה אבל מאיפה אני יכול לדעת ???

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by SilverCivic,

אהלן אמיגוס! אנחנו חבר'ה של 6 ורוצים לרדת לאילת ביולי ( חודש מספר 7 , לאלו שיודעים רק מספרים כמוני ) ... עכשיו כפי שאתם יודעים.. אנחנו לא מפוצצים בכסף והתקציב האישי של כל אחד הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס ... אוקי אז ככה... 1. לאיזה מקומות אפשר ללכת? 2. ולאיזה בית מלון ( כן מלון , לא אכסניה אלא אם היא טובה ) אתם ממליצים להרשם? בבקשה רק מהנסיון האישי שלכם.. חשבנו על ההר האדום ועל אדומית... מה אתם אומרים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

http://www.putfile.com/media.php?n=Paris73 :lol:

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by redti,

אהלן, יש לי בעית עקיצה ביד אני חושב שנעקצתי ע"י חרק מזן קטלני.. דוקר לי בכל היד ויש לי אדום בכל מיני אזורים וחבר שלי זיין לי תשכל על חרק שאחרי שהוא עוקץ אותך הוא משאיר ביצים בתוך העור ובתוך כמה שבועות מתחילים לבקוע הזחלים מתוך העור אנא תענו לי ברצינות . תודה

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  12. מדובר קודם כל בסרט לא ישראלי. הסרט עוקב על חבורה של פאנקיסטים/אנרכיסטים שעושים הכל כדי למרוד במערכת ומציג את ה"חיים" שלהם במשך כמה שנים, את החיים בשכונות, את המלחמות בין הכנופיות והקבוצות (כמו שאצלנו יש פריקים וערסים להם יש כל מיני סיווגים שהולכים מכות כל הזמן) והכל... ובסוף החבר הכי טוב של הדמות הראשית נרצח (אם אני לא טועה... אבל הוא מת) ובסופו של דבר הדמות הראשית הולך להפוך לעורך דין - שזה בדיוק הניגוד המוחלט של מה שהוא רצה לעסוק בו.. ובסוף הסרט יש מונולוג על זה שזוהי הדרך היחידה בשבילו למרוד במערכת, מבפנים... חשבתי שאולי קוראים לסרט America X אבל לא נראה לי שזה זה... חיפשתי גם קצת בimdb. תודה!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/734016 לא ידעתי אם לצחוק או לבכות

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Vega,

אני אישית מתכוון לנתק את המחשב מהאינטרנט לתקופה הקרובה. לפחות זה מה שאני אומר לעצמי... נראה אם אני אעשה את זה חופש נעים לכולכם! טוב, כמעט כולכם. *אהם*.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  15. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  16. היי מה המצב רציתי לדעת אם יש מישהו מהקריות שיכול לעזור לי לבנות שרת (אני מיתכוון מיבחינת התוכנה והגדרות בראוטרים) יש לי אוטו ואני יכול להביא אותו ולהחזיר אותו מי שמוכן חייב להיות בעל ידע טוב ברשתות ואינטרנט בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שלום, היום הוצאתי ת"ז [סוף סוף] ומה שנישאר לי זה להוציא כרטיס עובד. עכשיו הבנתי שכרטיס עובד זה מגיל 16 אבל יהיה לי 16 רק באוקטובור [חודשים מעכשיו]. האם אני עדיין יכול להוציא כרטיס עובד? כשבאתי הם נתנו לי טופס שאני כשיר לעבודה [הרופא החתים הכול בסדר אבל אני הולך לשם רק ביום רביעי]. אז אמורה להיות בעיה או שלא? אה עוד שאלה,האם אני יכול ליפתוח חשבון צעיר בבנק? [להפקיד תכסף כי ממש לא בא לי להפקיד בחשבון של אמא שלי]. אה ויש איזשהו עמלה או\ו מס כשאני מפקיד\מושך או משהו אחר שהמדינה הזאת יכול להמציא? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אני מחפש פורום שעוסק בעיצוב גרפי במחשב (PS,FLASH....) בארץ. אבל שהוא לא תפוז (שום דבר נגד הפורומים שלהם, פשוט לא יכל...גם לא באן או משהו ) על איזה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  19. מישהו יודע?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://www.storewars.org/flash/

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by Check_Point,

אתמול גיליתי שהחברה שמייצרת לכלב שלי ולעשרות מיליוני כלבים אחרים בעולם קולרים מצוינים נגד קרציות (kiltix למי שמכיר), היא אותה חברה שייצרה גזים להרג היהודים ואותה חברה שמימנה ניסויים אכזריים ביהודים בשואה. חברת Bayer Germany. קצת מפחיד לא ?!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by R0ck,

סתם היה לי משעמם... [attachment deleted by admin]

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. האם אתה מכירים חנויות בבירות הנל שיהיה שווה לי לקנות שם נגן אמפי3 (Ipod or Iriver) בזול... אם כן איפה? וכמה יעלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453)....... 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מ…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים