עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TommyBoy,

מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שמעתי שהיה שם מפעל דובק פעם, והוא עומד מכוער באמצע העיר בלי קשר לחיים, אני כבר שמעתי ממישהו שזה אזור 51 ישראלי :-) למה לא בונים שם משהו חדש?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום מתי בדיוק תתקיים הבגרות הנ"ל? האם היא מחר או ביום שלישי? (שימו לב שזה חלק ב') אודה למי שיענה ואם אפשר גם להביא קישור לדף שבו נמצאים כל מועדי הבגרויות (כולל זאת)

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  4. אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by MushMush,

מי הולך לאיזה מההופעות של ניצנים?? אני הולך להופעה של עברי לידר ולהופעה של מוש בן ארי\מוקי

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by דניאל מלנקי,

היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני ממש מתלבט בין נוקיה 6600 לבין מוטורולה e398 איזה משניהם הייתם מציעים לי, או שבכלל אחר? התקציב הוא עד 1650...אני לא קונה מהמפעיל

7. Started by 888,

איזה מאכל אתם הכי אוהבים?

• 84 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. יש איזה אתר שבאמצעותו אני יכול לשים תמונה בכרטיס שלי . למישהו יש את הלינק שלו ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אז כך שלום לכולם. חזרתי היום בערב לפני כמה שעות, מגרמניה מקום מדהים, מדינה כלכך עשירה!!, מסודרת,תרבותית ,יפה, האנשים מסודרים לבושים מדהים, הנשים חתיכות, המקום כולו נקי כלכך, כל המכונית שם מבריקות, בלי שום דפיקה, אין מכונית אחד שם שגנבו לה ג'אנט או משהו, כמו בארץ, כל המכוניות בברלין הם מרצדס ,אודי,פלוצפגן,במו, ואפילו מאזדה ראיתי שם המון, ממש התפלאתי, מהיפנים זה האוטו שראיתי הכי הרבה , ראיתי אפילו פרארי , ו ה פורש 911 רץ שם כמו מאזדה לנטיס אצלנו. ראיתי גם RX8 , אבל לא הצלחתי לצלם, כי היא טסה באוטוסרדה באיזה 160 קמ'ש, כל מקרה אוטו מדהים, הרבה יותר יפה אפילו מהתמונות. ראיתי גם TVR , במו 5 ו 6 יש שם פשוט מיליונים!!!!, כל פינה. ועכשיו לעיר, מקום מדהים, שפע של כיף, אני מאו…

• 114 תגובות
    • 10.1k צפיות
  11. או'קי , חבר של ההורים , מחפש לקנות טלויזיה פלאזמה . הוא אמר לי שאם אני אמצא לו את הדגם הזה , להזמין מהאינטרנט (רצוי מחול בגלל המחירים) הוא יביא לי 1000 שקל. זה דיי דחוף , ורציני. החברה היא של פיוניר , הדגם הוא : 50inch PDP-505PE ומגיע עם זה גם רסיבר , או טיונר , לא יודע מה זה הדגם שלו הוא PDP-R05E אני ממש יודה לכם (וגם הכיס שלי :) אם תצליחו למצוא חנות באינטרנט להזמין את הטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  12. אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל. אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן קבלו את הסודוקו המצורף... הוא אמיתי ופתיר לכל החכמולוגים... בואו נראה מי יכול לפתור את הדבר הזה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איך מגיעים לנמל חיפה באוטובוסים מירושלים? לא ממש הבנתי איך משתמשים באתר של אגד

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  15. אני מחפש תמונה גדולה ומיוחדת לעשות ממנה פוסטר גדול צריך תמונה עם איכת גבוהה מאוד למי שיש תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nehmia,

אני רוצה תמונה מש מגניבה משהו בסט כזה...רק שלא יהיה מסובך מידי...אני חשבתי על משהו בסגנון דרקון יורק אש.... אם למשהו יש אז אתם מוזמנים להעלות תמונות...

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  17. Started by unknown man,

חעחע http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1267&catcode=260 תראו למטה משהו קטן (או כמה דברים קטנים) :lol: :lol: מקווה שזה לא נוגד חוקים oO

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

מי שקרא את המחירון רכב האחרון ראה שיש דגמים עם גייר רובוטי... מה זה אומר? פלוס מינוס?

• 96 תגובות
    • 15.7k צפיות
  19. סתכלו מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  20. אם אתם מכירים תרגילים שיכולים לעזור לי לפתח את היכולת לנגן לפי קצב מסוים או קצב משתנה חוץ מניגון שירים אני אודה לכם תודה!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by darkman,

המזלג: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885298&rd=1 הסכין: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885361&rd=1&ssPageName=WDVW חחחחחחח גדול גדול תיראו מה הוא מוכר בטח כמה כסף הוא עושה גם אני רוצה!

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  22. אני מוכר כרטיסים להופעות שבניצנים: 1. מוקי+מוש בן ארי 2. היהודים 3. משינה! 4.פורטיסחרוב! 5.אביב גפן כל מי שמעונין לקנות במחיר מצוין ! שיפנה אלי ב: ICQ 199242260 MSN liorm6@walla.co.il או אימל lior11@gmail.com כל הקודם זוכה!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  23. בתאריכים 10-17.7.2005 מראשון עד ראשון מלון: Club In אילת מקום: יחידה שלמה שבתוכה שני חדרים (בכל אחד 2 מיטות), סלון (ספה נפתחת למיטה זוגית), מטבח, שירותים, טלוויזיה וכו' עריכה: מחיר: 3200 ש"ח בדקתי עם מתווכים וזה הכי זול שיש לשבוע הזה ובאופן כללי לחופש מי שרוצה לסגור 050-520-5485 זה הפלאפון של אבא שלי, קוראים לו אבי

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  24. מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

שלום חברה יש לי בעיה עם הסינים. יש פשוט יותר מדיי מהם וזה מתחיל לעצבן אותי. אני צריך עזרה בלתכנן רצח עם אבל זה צריך להיות מבצע סודי כבר אירגנתי כמה חברה, לוחמי הצבא הסרבי לשעבר ועכשיו אני צריך לארגן מקום סגור ודרכי תחבורה לסינים. עוד רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.