כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
apples for apples? תפוחים? מה??!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני שוקל לקנו מחשב יד שניה, ורציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע? אם זה לא שייך לפה אז נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רציתי להמליץ על תגובה בקישור הבא: http://hwzone.co.il/news/135600 וקיבלתי את השגיאות הבאות שלחצתי על הקישור: Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/talkBackHighLight.php on line 5 47 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2572 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2573 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Lin…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][/td][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] איך אני עושה סוגריים גדולים על 2 שורות? הכוונה אני צריך לעשות פונקצייה שווה ל תנאי ומה התוצאה של התנאי ולמטה עוד שורה כזאת[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות חתיכות גדולות של מסנני האבק שיש במארזים למשל בזה http://overclockers.co.uk/pimg/CA-210-CM_400.jpg המסננים שיש מאחורי הרשת שמקיפה את המארז. חתיכות של בערך מטר. אני רוצה את זה לחלון שלי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אתר או משהו שעושה משלוחים?!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז ככה נניח ששמפקד כלשהו רוצה להעניש אותי, ואי אפשר להעניש אותי בלי למנוע ממני טיפול רפואי כלשהו שהמליץ עליו רופא מומחה בצה"ל אני לא אהיה בסיכון לנזק ארוך-טווח כלשהו אם אני לא אקח את הטיפול הזה, אבל זה עדיין עלול לדרדר את המצב הרפואי שלי קצת זה מותר?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני ללמוד שפת LINUX , אין לי ידע קודם או אפילו נגיעה בנושא. אשמח לספר \ אתר \ מדריך מומלץ שמישהו מכיר שיתן לי כיון וידע. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה המצב ? איך אני יכול לחסום מספר ספיציפי שמתקשר אלי ?? יש לי NOKIA N8 , ואני רוצה לחסום מספר מסויים שלא יתקשר אלי . יש תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מסקרן אותי לדעת אם המשלוח usps הוא דואר הנשלח מארה"ב בלבד ? עד היום כל המוצרים שהזמנתי מארה"ב הגיעו דרך המשלוח הזה. עשיתי הזמנה כלשהי ממוכר בקוריאה,שילמתי לו על המשלוח 24$ והוא: USPS Priority Mail International Medium Flat Rate אגב לא קיבלתי מס' מעקב בטענה שהמוכר אמר שהמידע לא יתעדכן.. בכל אופן החבילה כבר בדרך אליי לפי מה שהמוכר אמר לי. הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בעקבות גל המחאות ששוטף אותנו וההתעוררות הכלכלית של אנשים החלטתי להרים את הכפפה ולתרום את חלקי.פיתחתי מערכת לניהול תקציב משפחתי, שמטרתה לעזור לאנשים לעקוב יותר בקלות אחר ההוצאות והכנסות שלהם בכל חודש. בניגוד למערכת אחרות שיש באתרי הבנקים, המערכת נועדה להיות מאוד פשוטה כך שתתאים כמעט לכל אחד. לעצלנים במיוחד ישנו גם Sidebar Gadget שמאפשר לבצע עדכונים בסיסיים בחשבון ללא צורך להיכנס לאתר. לא יודע לכמה מכם זה שימושי (בעיקר בגלל הגיל) אבל אתם מוזמנים להירשם ולתת חוות דעת: http://sum4me.co.il תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/builder/ פשש... איזה השקעה! וזה ממש יפה!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב אני באתי מהאתר המחורבן pc tip זה אתר מאוד מאכזב שלא עונה על שאולויתך מכיוון שאתה חדש או "ניוב"(איך שהם מכנים) אז בתחלתי להתעצבן ולבדוק אתרים אחרים בנושא חומרה והשאר מצאתי את האתר הזה, אתר מאוד טוב עם יורשה לי להגיד אז ישר כתבתי את זה בפורום והם עשו לי באן?? רק בגלל ששאלתי על הפורום הזה אז רציתי לדעת למה הם עשו את זה? ולמה אתם במלחמה?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
פעם היה אתר בשם Haloo או משהו כזה. שהיית מכניס מ"ס טלפון והוא היה נותן לך כתובת( בארץ) יש למישהו מושג איך מגיעים אליו,או אתר דומה לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני מחפש לינק לאתר שנותן לי לשים באתר קאונטר(counter) ...מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט "דרקון אדום" והייתי רוצה לדעת איך קוראים לפסקול שמאחורי הסרט איך אני מברר לא רק לגבי הסרט הזה אלה גם לגבי כל סרט שאראה בעתיד תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
-