עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nat64x,

In the wake of the shut down of the Megaupload file sharing web site several weeks ago, some other sites have shut down their operations, including BTJunkie. Now there's word that one of the biggest file sharing sites, RapidShare, is throttling down on download speeds for people who use the free portion of its service. According to a post on Torrentfreak, the organizers of RapidShare have confirmed they have made a decision to cut download speeds for free users. In a statement the company said: "RapidShare has been faced with a severe increase in free user traffic and unfortunately also in the amount of abuse of our service ever since, suggesting that quite a few copyri…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום , אני מחפש אתר של בדיחות אבל חוץ מ-www.jokes.co.il _תודה_

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by IG,

שלום. אני רוצה לקנות סוללות נטענות (+ מטען) חדשות. אני מחפש משהו שלוקח סביבות השעתיים להטען (לא רוצה את אלה שנטענות מהר מידי כי הן לא חיות הרבה זמן, ולא רוצה לקנות מטען שלוקח לו יומיים להטעין..) עכשו, אני יודע שיש שני סוגים- כאלה שמאבדים את הטעינה עם הזמן גם ללא שימוש, וכאלה ששומרים על הטעינה כל עוד לא משתמשים בהם. מה ההבדלים בינייהם חוץ מזה, ואיזה דגמים\ חברות יש מהסוג שלא מאבד את הטעינה? (אני צריך את הסוללות בשביל מצלמה, ואני משתמש בה פעם בחודש בערך- והסוללות שיש לי עכשו לא מחזיקות את הטעינה חודש, ככה שאני צריך להטעין אותן לפני כל שימוש ) תקציב- סביביות ה100 ש"ח- גמיש...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. אני אמור להיות מחר ב10 בבוקר במחנה נעורה ולפי מה שהבנתי אני צריך להגיע לתל אביב מרכזית משם לעפולה מרכזית ואז לקחת קו 46 של קווים למחנה נעורה... הבעיה שלפי האתר הקו יוצא רק ב7:40 וזהו. מישהו יודע מניסיון אישי על הקו הזה? או דרכים יותר טובות להגיע לנעורה?

• 2 תגובות
    • 18.5k צפיות
  6. Started by DAVIDKI19,

איך אפשר לשלוח רסיבר ו2 רמקולים מהארץ לאוקראינה . כמה זמן זה יקר עלות בערך? האם הם יגיעו ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן... איך קוראים למוזיקה שיש בטריילר הלא רשמי של HP 6 http://www.torec.net/trailer_info.asp?trailer_id=32 תודה.. אני ממש חייב את זה, היה לי אותו פעם אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:39:04 לא משנה מצאתי השיר הוא מהסרט Requiem for a dream שהיה אמור להיות גם בשר הטבעות. השיר נקרא: Summer Overture

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by xtract1,

יש לי תוסף בפיירפוקס שמציג RSS..בכל מקרה..רציתי RSS של חדשות...ושמתי לב שבנענע/וואלה/YNET/דבקה אין RSS.. מישהו יכול להמליץ לי על אתר חדשות טוב שאפשר להוסיף אותו לRSS?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

http://www.shox.co.il/uf/287/536/Morush.html http://www.shox.co.il/uf/202/978/yulyulit.html איך קוראים לשירים האלו PLZ כבר חצי שנה אני מחפש אותם! ! !

10. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by intermaster,

שלום לכם, יש בבעלותי אתר אינטרנט חזק שמהשבוע האחרון הוא גם ראשון בגוגל בתחומו. ממוצע של 10,000 כניסות בחודש. איך אפשר לעניין מפרסמים לפרסם באתר שלי? וכמה מקובל לדרוש בעבור הפרסום בסדר גודל כזה. תודה רבה! אם השאלה מתאימה לפורום אחר, מצטער. לא מצאתי משהו יותר מדויק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחפש תוכנה או אתר שמראה איך להגיע לכול רחוב האם קיים דבר כזה ואם כן בבקשה לינק אני צריך של העיר באר שבע תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. בקרוב חברה של אימי טסה לארצות הברית , בתה גרה שם ואני מעוניין לרכוש מחשב של Alienware לשלוח לביתה והיא תקח אותה ארצה , לפי מה שהבנתי קודם כל יש צורך בחשבונית מיוחדת שצריך לבקש מהחנות על מנת לקבל החזר מע"מ אם רוכשים מוצר בחו"ל , דבר שני כמה יהיה עלי לשלם על מחשב שמחירו $799 - $899 , ומישקלו של המחשב הוא כ4.5LBS ואני מעריך כי יחד עם הקופסא והכל הוא ישקול כ2קילו (אם זה חשוב בכלל ) , אני שוב מציין ואומר כי הוא יגיע לארץ בייבוא אישי ע"י בן אדם , כמה , בנוסף למחיר של המחשב בחו"ל יהיה עלי לשלם על מנת להעביר אותו בצורה חוקית לארץ ? האם אפשר להעביר בצורה אינה חוקית ולא לשלם יותר מהמחיר בחו"ל? עד כמה זה מסוכן ומה יש לעשות? מצטער על כל השאלות , זה פעם ראשונה פשוט , תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by omri_ro,

אני יושב לאכול ארוחת ערב, פותח עיתון(מוסף השבת של מעריב) ומתחיל לדפדף מגיע למדור הסאטירה: "התופעה מתפשטת: בעל תבע לדין את אישתו על זיוף קולות!" מזל שבדיוק סיימתי ת'ביס.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם ראיתי היום את הסרט no country for an old man שקיבל ציונים שהיו מביישים את הסנדק ווואלה לא הבנתי מה רוצים ממני??? אמנם עשוי היטב!!!! ולא הבנתי תסוף

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. עולם ה-DDR5 לא מתחשב במשבר הגדול ביותר שהוא חווה מזה שנים רבות ואנחנו מקבלים טעימה קטנה, רק מרחוק, למקלות זיכרון בנפח אקזוטי לפוטפורמות הביתיותלכתבה

18. קיבלתי הודעה בפרטי על התרשים הנ"ל שפורסם בפורום הכללי: מקור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116271.0 אינטל פנטיום 3 מהירות שעון 600 מגה הרץ לוח אינטל מקורי SR440BX כרטיס מסך מוכלל RIVA TNT 256 מגה בייט SDRAM PC100 מקורי של מיקרון/crucial 2 כוננים של WD אחד 10 גיגה בייט השני 8 גיגה בייט מסך 19" HITACHI CM769ET רוב החלקים במחשב בני 5-6 שנים, המסך בן 4-3 שנים, המעבד המקורי היה פנטיום 2 400 מגה הרץ והוחלף לפני 3-4 שנים למעבד הנוכחי. בקניה הראשונית (עם חלונות 98) למחשב היה 128 מ"ב, לא זוכר בדיוק מתי אבל לא רחוק מידי מהקניה הוספתי עוד 128 מ"ב - כעת חלונות 2000 היא מערכת ההפעלה. במקור המחשב עלה בערך 3000 שקל, המעבד "החדש" עלה 1200 שקל בזמנו…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by BOSSES,

שלום, רציתי לפרסם בפניכם את התוכנה החדשה של האתר Mup . בעקבות דרישות של כמה חברים וגולשים, החלטתי להוסיף תוכנה יחודית לאתר, על מנת שיהיה ניתן לעלות תמונות מהמחשב דרך התוכנה עצמה, וכך בעצם ניתן יהיה לחסוך את הזמן כניסה לדפדפן וחיפוש אתר העלאת תמונות יציב ואמין. התוכנה מאוד פשוטה ונוחה, שוקלת 30kb וללא צורך בהתקנה. אשמח לקבל ביקורת ועצות לשיפור התוכנה. כתובת הדף: http://www.mup.co.il/?software כתובת האתר: http://www.Mup.co.il תודה, והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by B0necrack3R,

כל מה שאני ידוע על השיר שהוא בדרך כלל מתנגן בטריילרים של YES לסרטי פעולה.. בסרטי מאפיה גם יש אותו לפעמים.. הוא בנוסח מקסיקני\איטלקי ומתנגן על גיטרה.. אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד.

21. ככל הנראה שעד אמצע המאה הנוכחית, ניהיה מסוגלים "לגבות" נתונים ממוחינו אל מחשבי-על. הזוי... http://computers.walla.co.il/?w=/4/720535

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by itaysp,

קודם כל אם זה לא בפורום הנכון אני מצטער, זה פשוט נראה לי המקום הכי טוב לפרסם את ההודעה. אני מחפש מאגרי תמונות שאני אוכל להשתמש בהם בלי לפחד יום אחד מישהו יתבע אותי עקב הפרת זכויות יוצרים. אני יודע שקשה למצוא חומר טוב בחינם לכן אני מבקש אפילו אתרים בתשלום - כדי כמה שיותר נמוך. אני בונה אתרים ותמונות מוסיפות המון לאתר אבל כל התמונות הטובות והאיכותיות מוגנות בזכויות יוצרים או שקשה למצוא אותם. לכן, אם מישהו מכיר, אני אודה לו מאד אם יפרסם קישורים לאתרים כאן. תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by cd73,

שלום לכולם: מי יכול להגיד לי בבקשה מי היבואנים של חברת giga bayte מי היבואנים של כל החנויות הגדולות. זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד. תודה רבה לכולם מקווה לתשובתכם בהקדם.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. יש לי שכנה נשואה התחפשה לדתיה " חוזרת בתשובה " היא ככה כבר 4 שנים מערסית הכי פריחה שיש שעושה את כל העבירות בעולם בוגדת בבעלה לבושה הכי לא צנוע שיש וכו' כו' הפכה להיות חסודה " דוסית " ממאה שערים , הייתי אצלה בבית שיחקה אותה מסכנה התחילה לבכות לי " אני מסכנה אין לי כסף תעזור לי המחשב עוזר לי לשמוע הרצאות לשמור על השבת " ספרה לי את השקלים במטבעות ממש ריחמתי עליה אפילו עשיתי לה עבודות בחינם אחרי שבוע אני רואה אותה עם רכב " חדש " יונדאי שנת 200-3/4 אלנטרה שעולה בסביבות ה 40 אלף שקל ואני שואל את עצמי הרכב 40 אלף הביטוח עוד 10 תיקונים , תקלות + דלק והיא מסכנה ועניה ? הבחורה נוסעת על יונדאי ב 40 אלף שקל משחקת אותה " עניה " גונבת מחב"ד אוכל מביאים לה 3 ארגזים של אוכל כל שישי שבת מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.