כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
בעקבות עדכון ה-iOS האחרון, משתמשים גילו שתמונות שנמחקו חזרו להופיע בגלריית התמונות שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
ידוע למישהו אם יש איזה אתר זול שמוכר את המותג(פליזים ומעילים) the north face במחירים שפויים כולל מישלוח זול ? באיביי המחירים גבוהים וגם אין משלוחים לארץ.ובארץ מצאתי שתי חנויות(למטייל) אבל המחירים שם . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה שמע על השיטה המדוברת? לשפר את האנגלית בלייב דרך האינטרנט... ביררתי כבר את כל הפרטים זה נשמע לי דיי טוב אבל לא שמעתי מישהו שעשה את זה זה באמת עובד טוב?...
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הדגם החדש (CFI-7121) מציע שיפורים טכנולוגיים קלים אך משמעותיים, ללא שינוי בביצועיםלכתבה
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://news.nationalgeographic.com/news/2008/12/photogalleries/top-ten-space-photos/index.html?source=rss אם מישהו יודע כיצד ניתן להשיג תמונות אלו ברזולוציה גבוהה - אשמח שבת שלום, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה יש 2 גגות הגג היותר נמוך זה הבית שלי והגג היותר גבוה זה של השכנים שצמודים אלי את הגג בנינו לפני שבועות אחדים והישתמשנו בקיר של השכנים שלי כמו שאתם רואים בתמונה השאלה שלי כזאת.. האם הם יכולים איכשהו לחייב אותי על זה מבחינה חוקית? יש איזה בעיה עם זה שהישתמשנו בקיר שלהם כדי לבנות את הגג? http://img229.imageshack.us/img229/7279/img0065x.jpg
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך קוראים לחומר של הפאדים(הרגילים) לעכבר? איפה אפשר לקנות כזה לפי מטרים או גליונות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיבו את דודה שלי דרך כרטיס האשראי על כניסה לאתר sex (החיוב היה על סך 100$ ) כשהיא לא נכנסה מעולם לאתר . מדובר באתר מחו"ל ודודתי לא יודעת איך לדעת מי ומאיפה חויב הכרטיס שלה , היא פנתה לחברת כרטיסי האשראי בבקשה לחקור את העיניין אך חברת האשראי לא חקרה בנידון בגלל שמדובר בחיוב חד פעמי , החברה מודעת לכך שהחיוב לא נעשה מהבית של דודתי השאלות שלי הם כאלה 1. איך ניתן לעלות על מי שחייב את הכרטיס ? 2. איך כול העסק הזה עובד ? 3. מהם האפשרויות שבעזרתם עלו לה על מספר כרטיס האשראי ? נ.ב הכרטיס לא נגנב !
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו ניסה לחבר פעם שני עכברים למחשב בשתי יציאות שונות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הפעם יש לי סוגיה בעניין צרכנות. רכשתי בקבוק Johnnie Walker - White Label (לאלו שלא יודעים מדובר בוויסקי לא ממש איכותי) במכולת השכונתית, במחיר שלהפתעתי היה יקר מן הרגיל - 400 ש"ח לעומת 300 או אפילו 200 במקומות אחרים. הייתי מאוד לא מרוצה מן העסקה, והורדתי לפני כמה זמן את הבקבוק מהמדף בחדר כדי להתבונן עליו, ואז ראיתי- הבקבוק אטום וסגור הרמטית לחלוטין. האם הדבר הזה עלול להשפיע על איכותו, וטיבו של המשקה, בהנחה והוא נסגר (בזמן לא ידוע) ועמד הרבה זמן על המדף של המכולת? אני חושש שמישהו לא ניסה להחדיר לי משהו למשקה, אז אם זה הסיכון היחיד אני מוכן לוותר. הלכתי למכולת והיה שם מוכר שאומר שהוא זוכר אותי, וניסה להתווכח האם הבקבוק היה פתוח או לא. לאחר מכן הוא הציע לי לחזור ל…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ניזכרתי עכשיו שראיתי את התראד הזה ואמרו שמהיר ועצבני 3 יצא בתחילת 2005, הוא כבר יצא? ואם לא מתי הוא כבר יצא? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לקנות קטנוע 125 סמ"ק משומש בסביבות ה4K....
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אני מדבר על המסלולים עם המכוניות הקטנות והשני שלטים, אני צריך מסלול כמה שיותר גדול שמכונית אחת עדיף 2 הסתובבו עליו. אפשר גם אתרים מחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.jumpcut.com/
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלקל לי המחשב ועד שיגיע חדש אני חייב לפטופ למטרות עבודה. לא משנה איזה, רק שיהיה זול ככל האפשר ויוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי, אין שום דרישה אחרת. מי שמכיר מקום באזור המרכז שמשכיר לפטופים לכמה ימים בזול בבקשה שיודיע לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, מישהו פה בפורום רואה אמריקן איידול? לכול מי שלא יודע מה זה: זה כוכב נולד של אמריקה על הבסיס של אמריקה כול המדינות בעולם עשו את הכוכב נולד שלהם. יש את זה בערוץ 3 בימי שישי ושבת.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר של מלא משחקי סודוקו מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אתר/תוכנה לא לנגינה, ללימוד תווים ואקורדים על אורגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
גיימרית אמיתית שזכתה בפרס לשחקנית המבוגרת של נינטנדו X___________________X איזה פחד OldGrandmaHardcore.com
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=1055820530795653159 עדדין אני לא יודע ממש לתכנת אותו אבל בנתיים זה מה שהצלחתי יש לו המון אפשרויות ניסיתי אותו למרחק הוא מגיע ליותר מ 4 ק"מ (בעיה ליראות יותר מבחינת מיקום שלי)צריך לחפור בו עוד קצת...
-
- 102 תגובות
- 7.4k צפיות
-