עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם קיימת אפליק' שיודעת לעשות זאת..? האפשרות לפתוח ולנעול את הגישה למחשב מהסלולרי בלי שלילד(עם הבנה בסיסית פלוס במחשב) תהיה אפשרות לעקוף זאת.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by prido,

מישהו יכול לתת המלצות על האתר? ועל החברה? מישהו קנה דרכם כבר?? תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. Started by Zinger777,

שלום כולם, אני בן 20 וכמעט מיד לאחר השחרור שלי (בפרופיל 21 רפואי) מהשירות הצבאי (שארך כשנה וחצי) התחלתי לעבוד, קיבלתי משכורת וראיתי שיש לי ניכוי מהשכר עבור ביטוח לאומי (בשווי 7% מהשכר) ומס בריאות (בשווי 5% מהשכר) ואין ניכוי כלל על מס הכנסה. הכל טוב ויפה עד שגיליתי שיש לי אנשים בגילי +- שמנכים להם סה"כ 3.5% מיסים מהשכר כשהמשכורות של שלושתנו קרובות לממוצע של המשכורות הללו. הדבר זה הפתיע אותי וגם די מבלבל.. הרי מקום העבודה משלם בכל מקרה את הברוטו, השאלה היא מה הסיבה שמנכים לי כל כך הרבה יחסית לאחרים? בדקתי את זה מול 2 אנשים (עם אותו ותק שלי בעבודה): האחת בת 21 שהשתחררה לפני שנה+ ועשתה שירות צבאי מלא (נקבה). האחד בן 19 שלפני גיוס (זכר). תודה מראש, Zinger777.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by IG,

בוקר טוב. אני מחפש להקות בסגנון של דיו, בלאק סאבאת', ריינבוו, זאפלין ודיפ פרפל שאולי איכשהו פיספסתי... old school הבי מטאל... בלי גראולינג (או איך שלא קוראים לצעקות המעצבנות האלה- סיגנון פנטרה...). חשוב מוסיקה טובה (ולא אלקטרונית!), עם זמר שלא הורס (דוגמאת דיו ועוזי אוסבורן המלך ;D) :ylsuper:

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. ^^^^ האם יש איזה אתר שמציג את כל האירועים שיש בגני התערוכה ואירועים שיהיו?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

מאוד פשוט: איך קוראים לשיר ברקע של הפרסומות ל"פלאספורט" תודה!!

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. לצערי איבדתי את הדיסק שהגיע איתו. משום מה באתר הרשמי לא מצאתי. מחיפוש בגוגל מצאתי הורדה מאתר X-driver או משהו בסגנון, רק שזה מוריד על 1-2Kbs וכרגע הרבה זמן זה כבר פשוט הפסיק להוריד. אשמח ללינק נורמאלי ועובד (לא חייב מלוא המהירות, אבל משהו סביר). אם למישהו במקרה במקרה יש את הדיסק המקורי שיכול לעלות ולשלוח לי זה יהיה אפילו עדיף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by Seraphim,

http://www.youtube.com/watch?v=YpGEFLdroGs משעשע ביותר.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  11. שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Shoko,

מי פה מתאמן ? מי שמתאמן שיפרט קצת : גיל : משקל: גובה: תרגילים ומשקלים : תרגיל : משקל: שלי : גיל : 15 ו-9 חודשים משקל 74~ גובה ~1.75 תרגילים ומשקלים : תרגיל: חזה חופשי עם מוט משקל : 70kg 4 סטים של 12 תרגיל: דו ראשי בעמידה עם משקוליות (לא מוט W ) משקל : 12.5 כל יד... 4 סטים של 12 תרגיל:חזה עליון עם משקוליות משקל : 20kg כל צד 4 סטים של 12 אין לי כוח לפרט על עוד תרגילים...מי שרוצה לפרט יותר\ פחות שיפרט...

• 98 תגובות
    • 9.6k צפיות
  13. הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by נדב22,

הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pro,

כמה GB יש לכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yossi21,

מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ScreameR,

שמתי לב שרוב הקהילה הזאת אוהבת מאוד מכוניות (ספורט בעיקר) חשבתי למה לא נפתח פורטל עברי ראשון מסוגו אשר יכולל חדשות כלל עולמיות על כל מני מירוצים טכנולוגיות וכו' אני מוכן לעזור לעצב את האתר אנחנו זקוקים לאנשים שיכתבו לו את הסקריפטים של החדשות ולכתבות וכו'

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Chevy,

המון הצלחה בלימודים, בחיים ובכל התחומים הרבה בריאות אושר וכושר :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: תהנה !

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by elif744,

שלום לכולם , לא מזמן קניתי אופניים (פתחתי תארד פה לפני שקניתי) , ושמתי לב שהם לא מתאימות לי ; הכוונה היא שאני עכשיו קופץ עם האופניים וכל הזמן נשברים לי חלקים כי האופניים לא מיועדות לקפיצות . עכשיו השאלה שלי היא ככה : אני מעוניין לקנות אופניים לקפיצות (קפיצות גדולות !) יש למישהו הצעות ? אבל שהיו בערך גג 8 אלף ש"ח (וכמובן לא יד שנייה ) אני חשבתי על Kona coiler , נראות לי ושנשמעות לי אחלה אופניים , הן נכנסות לתקציב ?(אם 2006 נכנס אז בסדר , אבל מינימום 2004 ) תודה מראש, אלי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני צריך המלצה לשירים בסגנון של HOLIDAY-GREEN DAY sum41- the hell song wake me up -sep' scotty doesnt know

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by udicol,

אהלן חברה. היום יום ראשון בסביבות הבוקר נכנסתי למכונית של חברי , ואופ כמה צילומים. רק חבל שהאתר לא עלה , כך הייתם רואים את האתר במחשב. וואללה:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. עד שנת 08 פלוס מינוס...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים