עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by נדב22,

הי,הרוצה לספר הייתי רוצה לספר לכם סיפור די מוזר. לאחרונה ישבתי עם כמה חברים שלי על נרגליה ובירות. כמו במפגשים כאלה,תמיד נוהגים לרדת אחד על השני,לספ חויות ולצחוק סתם. בכול אופן איכשהוא אמרתי איזה ירידה(עקיצה) על כך שפרסים הם קמצנים ומרוקאים הם סתם ערבים עם פיוז קצר ותימנים דומים לבודאים כחושים. יש לציין שאני עצמי שליש מרוקאי,שליש פרסי ושליש תימני,כך שירדתי על עצמי ועל עוד כמה מן הנוכחים. זה נאמר בתוכן של בדיחה,ולא במכוון. בכול אופן אחרי שאמרתי את זה,פתאום כולם הביטו אלי ואמרו :"בונא אתה גזען לא קטן". נדהמתי,הם היו רצינייםולא צחקו,מיד חזרתי בי מדברי. עכשיו במחשבה לאחור,אני לא מבין מה הבעיה עם האימרה הנ"ל? למה כול פעם שיורדים קצת על עדות בישראל מיד צועקים גזענות!!! גזענ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by pro,

כמה GB יש לכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yossi21,

מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. יש ברשותי נגן DVD בסלון שמחובר למערכת סטריאו של הבית . בחדרי ישנם רמקולים של הרקולס ( xps 510 ) וGTXP , לכן חשבתי שאולי כדאי גם לקנות כונן DVD למחשב כדי לנצל את הרמקולים ... או שאני אשמור את הכסף ואחסוך למקרה שהצורב\מסך שעליהם אין אחריות יתקלקלו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ScreameR,

שמתי לב שרוב הקהילה הזאת אוהבת מאוד מכוניות (ספורט בעיקר) חשבתי למה לא נפתח פורטל עברי ראשון מסוגו אשר יכולל חדשות כלל עולמיות על כל מני מירוצים טכנולוגיות וכו' אני מוכן לעזור לעצב את האתר אנחנו זקוקים לאנשים שיכתבו לו את הסקריפטים של החדשות ולכתבות וכו'

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

שתיהיה לכם שנת איכות, נטולת דיסאיכות ומועקות למיניהן.....

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Chevy,

המון הצלחה בלימודים, בחיים ובכל התחומים הרבה בריאות אושר וכושר :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: תהנה !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by elif744,

שלום לכולם , לא מזמן קניתי אופניים (פתחתי תארד פה לפני שקניתי) , ושמתי לב שהם לא מתאימות לי ; הכוונה היא שאני עכשיו קופץ עם האופניים וכל הזמן נשברים לי חלקים כי האופניים לא מיועדות לקפיצות . עכשיו השאלה שלי היא ככה : אני מעוניין לקנות אופניים לקפיצות (קפיצות גדולות !) יש למישהו הצעות ? אבל שהיו בערך גג 8 אלף ש"ח (וכמובן לא יד שנייה ) אני חשבתי על Kona coiler , נראות לי ושנשמעות לי אחלה אופניים , הן נכנסות לתקציב ?(אם 2006 נכנס אז בסדר , אבל מינימום 2004 ) תודה מראש, אלי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני צריך המלצה לשירים בסגנון של HOLIDAY-GREEN DAY sum41- the hell song wake me up -sep' scotty doesnt know

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by udicol,

אהלן חברה. היום יום ראשון בסביבות הבוקר נכנסתי למכונית של חברי , ואופ כמה צילומים. רק חבל שהאתר לא עלה , כך הייתם רואים את האתר במחשב. וואללה:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. עד שנת 08 פלוס מינוס...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by x-dude,

http://www.metacafe.com/watch/419694/arab_game

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. היי. אני מזמין לעיתים מebay כמובן דרך paypal ויש לי בעיה מרגיזה. אני משלם עמלת המרה משקלים לדולרים גם אצל פייפל, וגם חברת האשראי שלי כ.א.ל. גובה עמלת המרה נוספת על סך 2.5%-4% מגובה התשלום לאחר סכום העיסקה בפייפל. וזאת למרות שפייפל עושים כבר את העבודה. תשאלו למה? סכסוך עיסקי בין שני החברות, טיעון נוסף הינו שבגלל שהעסקה מקוטלגת כ"עסקת חוץ" התהליך קורה. קראתי ברשת כתבות ובנתיים אני מוצא 2 אפשרויות: א. באפשרויות תשלום לבחור באפשרות שחברת האשראי תעשה את ההמרה ולא פייפל. אבל באפשרות הזו אני טרם יודע כמה כסף יצא לי והאם זה באמת עדיף על המצב הקיים. ב. להכנס להגדרות חשבון בפייפל ולחפש באפשרות לחייב בדולרים ולא בשקלים. כך שאת ההמרה תעשה חברת האשראי בלבד ולא חברת פייפל ולאח…

• 62 תגובות
    • 8.4k צפיות
  16. Started by ilanb0,

איך אני פותח קבוצה שרק אני אוכל לשלוח בה הודעות?

17. Started by DAVIDD,

http://www.metacafe.com/watch/66404/peek_a_boo/ עוד 1 http://www.metacafe.com/watch/40812/nobody_to_play_with/

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  18. האם כאשר אני מביא מסך מחשב (זה נחשב למוצר מחשב?) מארצות הברית לארץ אני יצטרך לשלם מכס? *עלות המחשב היא 348 דולר האם אני יקבל החזר מע"מ על המע"מ ששילמתי בעת הקנייה בארצות הברית? והאם אני יצטרך לשלם מע"מ (17 אחוז) פה בארץ? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. אני רוצה שאני יהיה תמיד מחובר לאינטרנט והמצלמה שיש לי תמיד תשדר לאתר שלי, מישהו מכיר איזה פקודה או אתר שמסבירים איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

זירקו לכאן את בדיחות הגיקים\מחשבים האהובות עליכם.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by imac,

יש פה כמה דברים שלא הבנתי: 1 - למה התביעה נמשכה 4 שנים? 2 - מה בית המשפט החליט לבסוף? 3 - זה נכון שהם איימו על חברות קטנות?

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. האם יש כאן מישהו שקרא "נסיכה אפריקנית" שם רם אורן? בבקשה הגיבו כאן... זה חשוב אני צריך לדעת איך קוראים לדמויות המפתח... יש לי סיכום להגיש על זה ואני לא זוכר את השמות \: ולא, אין לי את הספר עכשיו

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?

דיונים חדשים בפורומים