כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני חושב על זה, אבל רק עכשיו החלטתי לפנות למקום שבאמת יש סיכוי שיעזרו לי בו... : אני מעוניין להשיג (או לרכוש) פוסטר של חברה כלשהי, לא משנה איזה. כמובן שהמרהיבים יותר שראיתי היו שייכים לכרטיסי המסך השונים. האם מישהו יכול לספק קצה חוט?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שקראתם אבד לי דף זיכוי כ-150 שח', מה אתם אומרים הזיכוי שלי רשום במחשב שלהם? כי שקניתי הם רשמו אותי במחשב והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=1366169512260932940&hl=en
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לא נוגד את החוקים גם אני הולכת להיות סטודנטית בתל אביב ואני ממש נואשת למציאת דירה במחיר טוב, משימה בלתי אפשרית. אם למישהו יש טיפים מידע סוכנות תיווך מומלצת.. אני אודה לכל פיסת מידע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חברה מה המצב? קניתי לאחורונה מחשב חדש בנו לי אותו וזה עלה לי הרבה כסף לפעם הבאה שאני אקנה מחשב אני רוצה לבנות אותו לבד ולא לשלם לטכנאי שיבנה אותו. יש לכם אולי מדריכים מפורטים עם תמונות איך לבנות מחשב לבד?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
והכל נפלא ומגניב ובלתי נתפס ו......
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבועה התפוצצה לי בפרצוף בפעם השנייה ! :'( משהוא צריך תוכניתן אינטרנט (3 שנים ניסיון)? בקצב הזה יהיה לי הרבה זמן פנוי. :
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וחבל טוב נו לפחות יש לנו ארד וזהב :jump:
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.people.fas.harvard.edu/~pyang/flash/exuberance.swf
-
האם קיימת אפליק' שיודעת לעשות זאת..? האפשרות לפתוח ולנעול את הגישה למחשב מהסלולרי בלי שלילד(עם הבנה בסיסית פלוס במחשב) תהיה אפשרות לעקוף זאת.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצות על האתר? ועל החברה? מישהו קנה דרכם כבר?? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום כולם, אני בן 20 וכמעט מיד לאחר השחרור שלי (בפרופיל 21 רפואי) מהשירות הצבאי (שארך כשנה וחצי) התחלתי לעבוד, קיבלתי משכורת וראיתי שיש לי ניכוי מהשכר עבור ביטוח לאומי (בשווי 7% מהשכר) ומס בריאות (בשווי 5% מהשכר) ואין ניכוי כלל על מס הכנסה. הכל טוב ויפה עד שגיליתי שיש לי אנשים בגילי +- שמנכים להם סה"כ 3.5% מיסים מהשכר כשהמשכורות של שלושתנו קרובות לממוצע של המשכורות הללו. הדבר זה הפתיע אותי וגם די מבלבל.. הרי מקום העבודה משלם בכל מקרה את הברוטו, השאלה היא מה הסיבה שמנכים לי כל כך הרבה יחסית לאחרים? בדקתי את זה מול 2 אנשים (עם אותו ותק שלי בעבודה): האחת בת 21 שהשתחררה לפני שנה+ ועשתה שירות צבאי מלא (נקבה). האחד בן 19 שלפני גיוס (זכר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש להקות בסגנון של דיו, בלאק סאבאת', ריינבוו, זאפלין ודיפ פרפל שאולי איכשהו פיספסתי... old school הבי מטאל... בלי גראולינג (או איך שלא קוראים לצעקות המעצבנות האלה- סיגנון פנטרה...). חשוב מוסיקה טובה (ולא אלקטרונית!), עם זמר שלא הורס (דוגמאת דיו ועוזי אוסבורן המלך ;D) :ylsuper:
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
^^^^ האם יש איזה אתר שמציג את כל האירועים שיש בגני התערוכה ואירועים שיהיו?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מאוד פשוט: איך קוראים לשיר ברקע של הפרסומות ל"פלאספורט" תודה!!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לצערי איבדתי את הדיסק שהגיע איתו. משום מה באתר הרשמי לא מצאתי. מחיפוש בגוגל מצאתי הורדה מאתר X-driver או משהו בסגנון, רק שזה מוריד על 1-2Kbs וכרגע הרבה זמן זה כבר פשוט הפסיק להוריד. אשמח ללינק נורמאלי ועובד (לא חייב מלוא המהירות, אבל משהו סביר). אם למישהו במקרה במקרה יש את הדיסק המקורי שיכול לעלות ולשלוח לי זה יהיה אפילו עדיף. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=YpGEFLdroGs משעשע ביותר.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי פה מתאמן ? מי שמתאמן שיפרט קצת : גיל : משקל: גובה: תרגילים ומשקלים : תרגיל : משקל: שלי : גיל : 15 ו-9 חודשים משקל 74~ גובה ~1.75 תרגילים ומשקלים : תרגיל: חזה חופשי עם מוט משקל : 70kg 4 סטים של 12 תרגיל: דו ראשי בעמידה עם משקוליות (לא מוט W ) משקל : 12.5 כל יד... 4 סטים של 12 תרגיל:חזה עליון עם משקוליות משקל : 20kg כל צד 4 סטים של 12 אין לי כוח לפרט על עוד תרגילים...מי שרוצה לפרט יותר\ פחות שיפרט...
-
- 98 תגובות
- 9.4k צפיות
-