כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון התווספו לי הרבה חברים בפייסבוק וזה ממלא לי את דף הבית בהמון שטויות. עכשיו לעבור אחד אחד ולסמן איני רוצה לעקוב אחרי...זה סיוט. האם יש אפשרות להגדיר אחרי מי כן אני רוצה לעקוב? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים
-
- 78 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי ל"גולדטופ" בנוגע לאחריות על מוצר מסויים. חוץ מזה שהם אמרו שהם לא רוצים להחליף (למרות האחריות שיש לי) הם גם ניתקו לי שיחות, קיללו ואיימו עלי. הייתי רוצה לדעת האם עוד מישהו נתקל במקרה דומה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
על כל המדיות של VERBATIM, יש 50% הנחה על הפריט השני (הזול מביניהם) OFFICE 2007 HOME STUDENT (כולל WORD, POWER POINT, EXCEL, ONENOTE), רשיון ל-3 מחשבים- 400ש"ח
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לכל אוהבי הלהקה ורוק ישראלי בכלל - תהנו
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני נרשמתי לאתר gamer+lionetwork מסרתי את הפרטים שצריך אחרי זה נכנסתי לemail שלי ב012 ושני החשבונות שהם מסרו לי לא היו קריאים רשום שם:Error Decoding Body ו subject:?????????? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
וכתוצאה מכך "נשברים" שיאי עולם. החוצפה והיהירות של הסינים פשוט פתטיים! הילדה בטקס שלא באמת שרה, הזיקוקים שלא באמת היו ועכשיו מתברר שגם הבריכה עמוקה ורחבה כדי שיהיו פחות גלים. אף אחד לא שם לב לזה לפני שהמשחקים התחילו?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשמור מאתר של מעריב גיליון (שהוא חינם) מתאריך מסויים בקובץ PDF אבל שמתי לב שאין אפשרות לשמירה של הגיליון לא בהדפסה ולא בכלל. אחרי חפירה בקוד מקור הדפים נראים כקובץ SWF האם ישנה דרך להפוך גיליון כזה לקובץ PDF?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות איזה 4-5 מטר של צנרת נחושת כמו הצינורות הדקים של הגז, איפה אפשר לקנות את זה ? קיים בטמבוריות? ומה המחיר בערך? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני חושב על זה, אבל רק עכשיו החלטתי לפנות למקום שבאמת יש סיכוי שיעזרו לי בו... : אני מעוניין להשיג (או לרכוש) פוסטר של חברה כלשהי, לא משנה איזה. כמובן שהמרהיבים יותר שראיתי היו שייכים לכרטיסי המסך השונים. האם מישהו יכול לספק קצה חוט?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שקראתם אבד לי דף זיכוי כ-150 שח', מה אתם אומרים הזיכוי שלי רשום במחשב שלהם? כי שקניתי הם רשמו אותי במחשב והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=1366169512260932940&hl=en
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לא נוגד את החוקים גם אני הולכת להיות סטודנטית בתל אביב ואני ממש נואשת למציאת דירה במחיר טוב, משימה בלתי אפשרית. אם למישהו יש טיפים מידע סוכנות תיווך מומלצת.. אני אודה לכל פיסת מידע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חברה מה המצב? קניתי לאחורונה מחשב חדש בנו לי אותו וזה עלה לי הרבה כסף לפעם הבאה שאני אקנה מחשב אני רוצה לבנות אותו לבד ולא לשלם לטכנאי שיבנה אותו. יש לכם אולי מדריכים מפורטים עם תמונות איך לבנות מחשב לבד?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
והכל נפלא ומגניב ובלתי נתפס ו......
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבועה התפוצצה לי בפרצוף בפעם השנייה ! :'( משהוא צריך תוכניתן אינטרנט (3 שנים ניסיון)? בקצב הזה יהיה לי הרבה זמן פנוי. :
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וחבל טוב נו לפחות יש לנו ארד וזהב :jump:
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-