עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pazer005,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים או אם מותר לי לעשות את זה ואם לא אתם מוזמנים למחוק את ההודעה אבל... לא הרבה מכירים אבל יש אתר וויקי של ספרים ואחד הספרים שמצאתי שם זה על המחשב בקטע של בחירת חלקים, הרכב ואוברקלוקינג. אתם מוזמנים לראות http://en.wikibooks.org/wiki/How_To_Build_A_Computer

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281539,00.html קצת מידע על פרק פ"ג שבו הספר היה פתוח מתי שמצאו אותו. פרק פ"ג זה פרק שביקשו הרבנים לקרוא לאור המלחמה והמצב שקורה בארץ. המזמור עצמו מי שרוצה להבין איך הוא קשור למלחמה שיש בארץ. http://www.mechon-mamre.org/i/t/t2683.htm ת'אמת? אני לא חושב שזה צירוף מקרים .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by david11,

היי חברה אני מבקש סיוע בשני דברים : 1.היכן אפשר למצא את ריכוז חוקים ותקנות התעבורה השלם חפשתי כמובן בגוגל כמו כן במשרד התחבורה (המקסימום שמצאתי שם חלקים בודדים אשר בהם מצוי מידע חלקי לבעיות ספציפיות) ומשרד המשפטים גם בדקתי באתרים מקצועים לנהיגה כגון : חברות משאיות , מורים לנהיגה גם בעמותות לא מצאתי מצאתי אחד באתר של עורך דין אבל הוא למנויים בלבד . 2.אני מחפש את הספר כדי לבדוק את תקנה א/3350 סמל סעיף 6181 ,חבר קבל דו"ח בסך 250 שח' מפני שהוא התקין על האגזוז של הרכב שלו מנורת לד ( הטענה של השוטר הייתה שזה מסנוור ) מיותר לציין שזה מאיר את האגזוז בלבד ולא נעשה שינוי במבנה הרכב . אשמח לשמוע את דעתכם ולעזרתכם תודה באתר משטרת ישראל לא מצאתי דבר ( אגף תנועה )

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. שלום, אני חדש בפ"ת ומחפש ספר\ית טובה באזור ע"מ לגזוז את מחלפותי אשמח לתגובות עם מספר טלפון והמלצה ממישהו שמכיר בקשה מוזרה אני יודע - אבל בשעות כאלה מה עוד יש לעשות... גבריאל

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

אומרים שיהיה הפתעה ואוקראינה תיקח או שיהיה תיקו מה אתם אומרים? זקוק לתשובות מהירות

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

אז מה קורה? הייתה פגישה ואח"כ כאילו לא קרה כלום? ספרו מה היה מי היה מה מו מי מא

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ChrisBrown,

אני כיתה י' ויש לי עבודה להגשה במקום מבחן כי לא למדנו ספרות השנה , למדנו אבל לא ממש . נתנו לנו 3 שאלות , צריך לענות על 2 . אחת על הסיפור "יגון" והשנייה על הסיפור "שפרה" . אין לי מושג איך עונים על זה.. מישהו יכול לכוון אותי ? בבקשה. [br]פורסם בתאריך: 14.05.2008 בשעה 10:55:40 1.בסיפורים רבים מתואר כשלון של הדמות בהגשמת מטרה מסוימת. תאר את הכישלון בסיפור שלמדת, פרט את הסיבות לכישלון זה, והסבר כיצד הוא משפיע על הדמות בסיפור.2.בסיפורים רבים מתואר מצב של זרות וניכור בין בני אדם. הסבר כיצד מצב זה בא לידי ביטוי בסיפור שלמדת?הסבר אם המצב הזה מוצג בסיפור כחסר מוצא או נרמזת אפשרות לתיקונו. 3.תאר דמות המתמודדת עם מצבי משבר באחת מהיצירות שלמדת,והסבר כיצד מאירה התמודדות זו את הדמות. …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by surfface,

יש לי מגן ביום חמישי ואני צריך סיכומים מישהו יכול להמליץ על אתרים

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by liav12,

הרגע סיימתי לראות אותה... בהחלט 13 פרקים מעולים, קצת לא אוהב את המבטא הבריטי של כמה משם, אבל אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות לגבי רומא וכדומה. אגב הבנתי שיש עונה שנייה בדרך, אבל זה לאחר שהשחקן הראשי יבריא ממחלת הסרטן שחלה בה לאחר הסדרה (אנדי וויטפילד-ספרטקוס). אגב, "ספויילרים"! בפרקים הראשונים אומרים שיתנו לו את השם ספרטקוס על שם האגדה, כלומר הוא לא באמת ספרטקוס, ועל פי הסיפורים הישנים ספרטקוס מת מתישהו במלחמה נגד הרומאים, אז זה אומר שמפה המפיקים יכולים לקחת את הסדרה לאיזה כיוון שהם רוצים, לא כך?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. Started by אנטי-פסטו,

שלום לכם, אחותי הקטנה, כבר לא קטנה. היא רוצה להתחיל ללמוד למועד דצמבר הקרוב. אחרי שהנעתי אותה מלהשתתף בקורס יקר וללמוד לבד בבית, היא צריכה המלצה לספרים ללימוד עצמי. האם יש המלצות להוצאות מסויימות וממה מומלץ להמנע? רוב תודות.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. השאלה בכותרת- אם יש ספרים מומלצים מיוחדים או לחלופין דרכים אחרות(סיכומים, אתרים מועילים..) להסיר 6 שנות חלודה לפני תחילת טכנוסיוט. בתודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by SkiOrDie,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. איזה ספר/ים מומלצים ללמידה עצמית של 5 יחידות פיזיקה ומתמטיקה?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by ravid,

זה המצב אצלי,יש לי בגרות בקרוב בפיסיקה 5 יחידות לימוד ואני מתקשה בחלק מהחומר בחלקים של מגנטיות וחלק ממכניקה אז רציתי לשאול אם יש ספר טוב שיוכל להשלים לי את החסר כי בקרוב הבגרות ואני חייב לעבור אותה אני יודע על הקיום של הספרים האלו - הרבה ספרים של מכון ויצמן,אנקורי,מיקוד 2004... אז מאיזה ספר אני יוכל ללמוד? או בדרך אחרת... הספר לא חייב להיות אחד מאלו כמובן. ותספרו לי קצת איך אתם לומדים... תודה לכל מי שעוזר לי!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי בסביבות ה10 ספרי לימוד של קורס MCITP שלמדתי בג'ון ברייס לא מזמן. הספרים הם של מייקרוסופט כמובן. רציתי לדעת כמה הם שווים אם בכלל? אני יודע שהספרים האלה חדשים עולים כמה מאות שקלים טובים. אשמח לחוות דעת תודה מראש

16. Started by benor,

על איזה ספרי מחשב אתם יכולים להמליץ לי בעברית. ספרים בנושא חומרה/MCSE/רשתות/תוכנה - לא בנושא תכנות. זה נושא שאני לא אוהב. תודה!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  17. אז ביקשתי מדודה שלי בארה"ב לקנות לי ספרים על מחשבים והיא ביקשה שאני אהיה יותר ספציפי כי יש המון אבל אני לא ממש מכיר ואני לא רוצה סתם לחפש בגוגל "Computers Books" אז אני פותח דיון פה, מישהו יכול להמליץ לי על ספרי מחשבים טובים? ולא כאלה שמדריכים אותך איך לעבוד עם XP וכאלה, אני רוצה כאלה שמסבירים על החומרה עצמה ואיך להרכיב חלקים, הייתי ממש מעוניין ללמוד יותר בנושא. תודה.

18. Started by Lost Spirit,

אז ככה, אני וחבר תהינו אם זה אפשרי להיכנס לספריות של אוניברסיטות (אנחנו תלמידי כיתה יא') ובכך להתקדם בחומר ובכלל לקרוא וללמוד על חומר שמעניין אותנו באופן אישי. אוניברסיטת תל אביב? הפתוחה? בן גוריון בבאר שבע\ת"א משהו שמתאים לזה? האם זה אפשרי בכלל? תודה.

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. קניתי היום בפעם הראשונה ספריי אוויר דחוס, כי גם לי נמאס כבר לנקות את הרכיבים עם מקלות אוזניים כתוב שבפנים יש "פליימאבל גאס". הייתי בטוח שיש בפנים סתם אוויר =| זה בסדר? אמור להיות ככה? אני לא מרסס איזה גז בישול על המערכת? הוא בגודל של מיכל K300, ועלה 25 שקל.

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by Biatch,

איזה מומלץ ? ואם יש הגבלות ? חלקים שעדיף שהספריי לא יגיע אליהם ?.. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05E1%u05E4%u05E8%u05D9%20%u05DC%u05E0%u05D9%u05E7%u05D5%u05D9%20%u05DE%u05D2%u05E2%u05D9%u05DD

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר ספריי או חומר ששמים על ספות וכאלה כדי שחתולים לא יתקרבו ויהרסו את הספות? אבא שלי קנה ספות חדשות ואם החתול שלי יהרוס את החדשים כמו שהוא הרס את הישנים הוא יבעט אותו מהבית... תודה לכולם.

• 43 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. איזה ספרים טובים למתחילים יש בשביל ללמוד את שוק ההון? בכיוון של פעולות בסיסיות ופרקטיות לא אסטרטגיה, או אסטרטגיה פשוטה ביותר, ראשונית איזה קורסים בשוק ההון למתחילים ישנם? כמה עולה קורס? ושאלת בונוס: איך אתם ממליצים ללמוד את שוק ההון? *בבקשה תשובות רק מאנשים עם ניסיון אישי!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עמדתי להזמין היום את הספר האחרון של דן בראון , The Lost Symbol. בסטימצקי מבקשים 59 שקלים על גירסאת ה Paperback US (ארצות הברית) יש לי אפשרות להזמין מחול את גירסאת ה Paperback UK (אנגליה) במחיר של 52 ש"ח כולל משלוח. אז נכון שזה הבדל של 7 ש"ח , לא משהו רציני אבל בכל זאת רציתי לדעת האם חוץ מהכריכה השונה ואולי כמה מילים פה ושם שכתובות אחרת ביגלל הבדלים בין האנגלית האחת לשנייה, אמור להיות הבדל כלשהו מבחינת תוכן? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by bengi,

כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, לפני כמה שנים ראיתי את הסרט "המרדף לאושר" , המבוסס על חייו האמיתיים של בחור מסויים שמספר על החיים שלו בתור עני,ואיך משם הוא נהיה מיליונר ובדרך הראו את כל המשברים שעבר, והיום במקרה נתקלתי בסרט שוב. קשה לי למנות את מספר הפעמים שבהם סרט באמת השפיע עליי , אך זה סרט שאני בהחלט יכול להגיד שהוא נגע לליבי והשפיע עליי במידה מסויימת , גורם לי להבין שלא הכול ברור מאליו , ויש אנשים שנאבקים על החיים שלהם מידיי יום ומשפחותיהם נהרסות . הדמות בסרט הייתה ענייה לחלוטין מחוסרת כל , ובכל זאת בסופו של דבר הוא נהיה מיליונר (ושוב, מדובר על סיפור חייו של אדם אמיתי) . אז רציתי לדעת האם מישהו קרא לאחרונה ספר בסגנון הסרט הזה .. אני אוהב מאוד ספרים ויש לי קצת זמן פנוי אז למה לא.. תודה רבה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.