כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לפני גיוס והייתי רוצה לדעת קצת יותר על הנושא הזה הייתי רוצה לדעת מקומות מומלצים (אני ממש לא חובב טראקים) ולא ממש הייתי רוצה להיות חלק מקבוצה עם מדריך אילו מקומות לבילוי יענו על הדרישה שלי (בלי להכניס בשלב זה את העניין של הכסף)
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לברר משהו עד מתי חל ביטוח השיניים שיש לילדים מהבית ספר (לפי הזיכרון שלי הוא כלול שם)
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כדי להעביר תמונה וגם סאונד מהמחשב לטלויזיה איזה קבל צריך לקנות? כמה עולה אחד כזה? איפה אפשר למצוא? תודה...
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
משהו קנה את הספר בגרסה האמריקאית באנגלית ויכול לכתוב פה את רשימת הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ok אז זה הולך ככה , יש תוכנית רדיו מסוימת בארה"ב שכל יום חמישי עושה משהו שהם קוראים לו בשם "מלחמת הורדים" (War of the Roses) בחורה אחת שחושבת שחבר שלה בוגד בה מתקשרת לתוכנית ואז השדרן מתקשר אל החבר , מתחזה לבעל חנות פרחים ומציע לחבר משלוח של תריסר ורדים למי שהוא בוחר . במידה והבחור בוחר לשלוח את הפרחים לחברה שהתקשרה אז הם מקבלים חופשה או ארוחה רומנטית ביחד...אך לרוב זה לא המקרה והזר נשלח לכתובת אחרת הפעם זה פשוט הלך יותר מידי רחוק השיחה הוקלטה מהרדיו דרך נגן מסוג zen לכן יש קצת הפרעות ורעשים http://joeku.jsjhforums.com/flowers.mp3 אז מה אתם אומרים גאון מרושע או תרגיל פתטי ועלוב ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני אוסף שטרות מכל מיני מקומות בעולם.. אשמח אם תכתבו מדינות שאתם טסים או מכירים מכר שטס לשם.. אשמח לעגל למעלה את הערך של השטרות שתביאו לי (אחרי שאני אגיד לכם בידיוק מה אני מחפש מהמדינה המדוברת). אשמח מאוד אם תכתבו פה לאיפה אתם טסים, או המכרים שלכם טסים.. תודה מראש, תומר. נ.ב אוספים שטרות? רוצים להחליף? הינה שטרות שיש לי להחלפה: http://members.lycos.co.uk/tomerico4/Site/Paper_Trade.htm נ.ב2: יש לכם בבית שטר ממדינה אתם רוצים למכור אותו, דברו איתי.. ותודה מראש עוד פעם! תומר
-
- 63 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
קרא למישהוא פעם אחד מהדברים הבאים?: 1. קרה לכם שאתם מרגישים לא שייכים? זה לא חייב להיות דווקה איזשהוא משחק או אתר או פורום או בכלל משהוא שקשור למחשבים אלה שאתם מגיעים למקום כל שהוא (במצאיות) ואתם מרגישים לא שייכים? 2. קרה לכם פעם שאתם מביאים מזל רע? למרות שאתם אדם טוב לב ואוהב לעוזר אתם חושבים שהמקומות שבהם אתם נמצאים תמיד נהרסים בגללכם? חשבתם מה היה קורה אם לא הייתם נמצאים באותו מקום האם הוא היה נהרס? (שוב לא חובה דווקה משהוא בעולם בוירטואלי אתה גם במצאיות). 3. קרה לכם פעם שפשוט החברה לא מקבלת אותכם? לא בגלל האופי או היופי שלכם אלה פשוט לא רוצים לקבל אותך? (כנ"ל לא דווקה מחשבים) -=תוספת אחרי עריכה=- 4. קרה לכם פעם שניסיתם ליצור קשר אם משיהוא להיתחבר אליו והוא לא רוצה את …
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3GRSQ53KX2DDK3ATF5QLE5M0S1 תודע.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
בערוץ 2 כמובן .. תודהה וכן אני יודע עוד נושא מוזר ;D אבל זה 'כללי' לא ..
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/748112
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!
-
- 51 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שמעתי על אתר שיש בו המון מידע על היחידות המובחרות בכל העולם, מישו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה.. אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחר אני נוסע עם משפחתי לאמסטרדם לטיול של כשבוע.. כעיקרון כבר תכננו לעצמנו תוכנית של מה מבקרים ומתי אבל רב האתרים הם מספרים שאמא שלי קנתה וכאלה ככה שאני שואל אתכם, את מי שביקר בהולנד ומכיר שם מקומות מיוחדים וכיפיים שאסור לפספס להמליץ לי על יעדים שאסור לפספס.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-