כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שני חברות ניתחו כלב מת אצלהם בסלון http://englishrussia.com/?p=3374
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו שמשתמש במספרי מעקב חבילות האם נתקע במצב כאשר סטטוס משלוח אומר מה שאפשר לראות בתמונה מצ"ב? איך חבילה מגיעה לאותה נקודה מאיפה היא יצאה?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אז בני כמה אתם?? רוצים להגיד אז תגידו לא רוצים אז לא..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עזרו לי בפתרון החידה הזאת ניקח את סטט' הפורום , רשום 240 אורחים ו315 משתמשים , משתמשים הבנתי אבל מי אלו 240 האורחים בדיוק?אני רואה את זה גם בפורומים אחרים במספרי אורחים בהרבה גבוהים יותר מהמשתמשים. ???
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
בלוגים זה עצוב ומשעמם ומי שקורא אותם הוא עוד יותר עצוב ומשעמם ממי שכותב אותו, אבל לא במקרה הזה... לפני כמה שנים נתקלתי בבלוג הזה של בחור מאד משועמם אשר טועם אוכל לא ראוי למאכל אדם וכותב על כך ביקורות מעלות צחוק ודמעות כאחד. תהנו: http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפיזיקאי הבריטי, סטיבן הוקינג, הנתמך כולו ככללו במכונות ובטכנולוגיה בכדי להתקיים, מזהיר מהאיום האפוקליפטי שטמון בבינה המלאכותית. זאת לאחר שהיזם האמריקאי אלון מאסק הציף את הנושא למודעות האנושית בתחילת השנה."פיתוח הבינה המלאכותית מהווה איום על המין האנושי ועלול להוביל אותו אל סופו", אמר פרופ' הוקינג לרשת החדשות BBC. "הם ימריאו בכוחות עצמם ויעצבו עצמם מחדש בקצב הולך וגובר" הוא אמר. "בני אדם, המוגבלים על ידי האבולוציה הביולוגית האיטית, לא יוכלו להתחרות בקצב ולכן יוחלפו". התרחיש בו המחשבים מפתחים מודעות עצמית ומתחילים להתפתח במהירות על-אנושית מכונה "סינגולריות", מונח אשר פרופ' הוקינג משתמש בו גם בעבודתו על המפץ הגדול והחור השחור. רק בקיץ האחרון הזהיר מוסק כי בינה מלאכותית היא …
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כך נטען בכותרת של אחד האתרים ( בארץ ). תובנותיכם בעניין ? ( לא לגלוש לפוליטיקות, בבקשה )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת Corsair מבצעת צעד תקדימי מפתיע - ותאפשר לכם לרכוש זכרונות דינאמיים מזוייפים לשיפור העיצוב במערכת שלכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך דבר כל כך פשוט, גורם לתחושת סיפוק כל כך גדולה? לפחות לזמן מה.
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הגיע הזמן לעוד ת'רד דפוק של אחרי חצות, והפעם- רעיונות לסטיקרים/כתובות מקוריות, ורעיונות איפה לשים אותם P: סטיקר שהכנתי לדלת המגמה בבי"ס שלי: (מגמת מחשבים) ZOMG מחשבים ולמי שלא מבין למה אני חותר- ZO= זו MG=מגמת מחשבים D: בדיחה שרק חברי המגמה יוכלו להבין P: (על הסטיקר יש פירוט בקטן) די דפוק, אבל זו התחלה. תורכם
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סטרימר כמו שמפורט בנושא, באתר של החברה יש עדכון של האנדרואיד שלו לגירסה 4.4.2, אבל אני רוצה לעדכן לגירסה 5 לפחות, האם יש אתר שאני יכול להוריד ממנו אנדרואיד 5 ומעלה, ולהתקין על הסטרימר הזה?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז מה אומרת המילה "סי לה וי"? "אלה החיים"? חיפשתי את הפירוש/הסבר בבייבלון וגוגל ולא מצאתי כלום. אשמח לראות כאן תשובות.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
-
-
אני יודע שנשאר ממש מעט זמן עד הגיוס אבל אני שוקל לדחות, ממספר סיבות. בתיכון למדתי במגמת הנדסת תוכנה. הגיע אלי הביתה לפני כמה ימים מכתב שמציע לי להמשיך י"ג-י"ד בהנדסת תוכנה במקיף בעיר. האם מכתב בו אני אסביר ללשכת גיוס שאני שוקל להמשיך בלימודים יוכל לדחות את גיוסי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם טריקים של סיבוב מקלות, משהו בסגנון הזה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8345516351921796770&q=ryan+wieber תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מישהו שמע על התפקיד בצבא סיג IT אני מתמיין לשם רוצה לדעת עם כדאי.. זה תפקיד שעושים יג על חשבון הצבא אחר כך עושים טירונות ואז כמה קורסים של תקשורת ודברים נוספים אחר כך מייעדים לך מסלול.. (שיכול להיות תקשורת, תמיכה , אבטחת מידע.. וכל מה שקשור לIT בהתאם ליכולות והרצון) זה מה שהבנתי בכל אופן מישהו שמע יכול להרחיב קצת?
-
- 18 תגובות
- 26.6k צפיות
-