עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bluemail,

מה הקוד ??? ותודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. לוח אם שמתוכנן לפי תורת הפאנג-שווי http://www.bbspot.com/News/2004/07/feng_shui_motherboard.html

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחםש אתר אינטרט חובה מהארץ שניתן לקנות בו חכות דייג תודה רבה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by yambtz,

קניתי כבל USB מתאים אבל צריך גם דרייברים ובטח גם איזה תוכנה. מדובר במכשירי C350 (שלי) ו C380 של אחותי. חוץ מזה, אם מישהו יודע מה המגבלה על גודל הקובץ .mid שאני יכול להכניס בכל אחד, ואיזה תמונות, אני אשמח לדעת. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ran B,

אתמול ב7 וחצי היה לי טסט (הטסט התחיל בערך ב7, ואני הייתי שני). הלך לי כל כך טוב! כל הזינוקים יצאו פרפקט! כל הזכות קדימה הכל, לאט, בטוח, זהיר! יותר מטוב אני לא יודע איך אפשר לקרוא לזה, הבוחן פשוט ישב רגוע לא נלחץ לא כלום! רק העיף מבט מידי פעם! אבל שהמניאק אמר לי לחנות במקום שאף פעם לא לימדו אותי (כי שמלמדים לחנות, מלמדים בשביל טסט, ולא בשביל לדעת לחנות. ואז יוצא שמלמדים אותך שיטה עם 2~3 שלבים שהשיטה "תקפה" רק למקרה מסויים של חניה, שבדר"כ נותנים בטסט), ואת החניה הצלחתי חצי בערך, והוא ראה שזה משו באמת כנראה קשה, אז הוא אמר "נוותר על החניה, נמשיך לנסוע" שלא נדבר על זה שבקשתי לעשות חניה חוזרת, כי המורה שלי אמר לבקש עוד חניה אם לא הולך טוב. והוא אמר שנוותר. בסוף הסיבה היחידה! ה…

• 46 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. Started by tsvika,

מבקש המלצה לאתר (בעברית) שמראה נתונים על מניות כגון "טבע" ו "מכתשים" תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  7. השאלה מופנת לאלו שקנו מחשב ממהמלצות של חברי הפורום בפורום המפרטים. האם אתם מרוצים מהמפרט שהרכיבו לכם (וכמובן שקניתם) ותיהיו רצינים ואל תגידו "כן ברור" כדי לא לצאת פראיירים תענו ברצינות בבקשה.

8. צריך המלצות למזגן לחדר קטן... 1 כוח סוס יספיק... מה אתם אומרים? הוא צריך להיות קטן ושקט... בחדר קטן מאוד (9 מטר מרובע)...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by musari,

לא הבנתי תסוף ממה בדיוק המגן של ה 3 רגלים נעלם ולמה החיזר התיבש שיצא לאויר העולם איך כל החיזרים והרובוטים עם ה 3 רגלים נעלמו פיתאום? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  10. אני יודע שלאף אחד אין כוח לזה אבל אני מתחנן זה חושב לי! לא צריך לפתור רק תסבירו לי איך פותרים! התרגיל: X^4+x^2+1 ---------------- < 0 x^2-4x-5 (הסימן הזה ^ חזקה) בבקשה זה חשוב לי! עדיף גם להביא דרך של הפתרון (על תדאגו אני לא מצנל אף אחד יש לי 48 תרגילים כאלה לפתור!) בבקשה אני מתחנן!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by moses_23,

לכל מחפשי הכתוביות למיניהם... סאבס חזר ובגדול!!!! אז...אפשר לרדת מהאתר LALA ומהשרתים האיטיים שלו...וגם מהשאר... .....שכחתי לרשום את כתובת האתר... http://www.SUBS.co.il

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by it4chi,

שלום, כמה זה נמשך הכנס הנ"ל? אני עובד באותו יום. :'( תודה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MATTAN,

אני מבקש המלצה על ספר של רשתות ואינטרנט טוב שמסביר הכול על הנושאים הללו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  14. בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  15. הכל כתוב בכותרת תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ^GunX^,

היי , חבר שלי נוסע עוד כמה ימים לניו-יורק ואני צריך משם זיכרון למחשב ולמצלמה CF , מישהו מכיר אולי חנויות שמוכרות את זה וזה זמין במלאי וניתן לבוא ולקנות ? *והמחירים זולים יחסית תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. א. מה חשוב שיהיה באופניים... ב. מה הם הגדלים האלו: 20 , 24, 26 , מה הגודל של כל מספר? ג. אני רוצה לקנות את האופניים האלו: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1545491 האם הם טובות? (הילוכים, מעצורים, בולמי זעזועים...) והאם ההגה לא רחוק מדי מהכסא? (אני לא רוצה "לשכב" בשעת נסיעה) והם יש למישהו את האופניים האלו שיוכל לתת לי חוות דעת? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Check_Point,

מה דעתכם ? שווה לעשות רישיון לאופנוע , או עדיף כבר רכב על 4 ? רישמו חסרונות ויתרונות לעומת רכב. אגב, מהי המערכת הגנה שיש לאופנוע כנגד פריצות ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ווואייי הפעם המתנחלים ממש הצחיקו!!! [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tronado,

איזה חנות היא הכי זולה למי שיודע ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by shloosh,

חחחחחח כמה שזה נשמע מוזר... מהו הסמיילי האהוב עליכם כאן? באיזה אתם הכי הרבה משתמשים?? אני הכי אוהב :smile1: :smile1: :smile1: וגם :jump: :jump: :jump: :jump: LOL

• 48 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by lion03,

אז ככה קבעו לי תאריך גיוס 9.8.06 אבל הפרופיל שלי הוא 45 בגלל משקל ואני בן יחיד ואני רוצה לשרת ביחידת שדה לא משנה מה לצורך העיניין על בעיה הראשונה אני עובד ושניה אני מתכוון לפתור על ידי חתימה אבל אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול לשנות את הדברים הנ"ל או שזהו אני אהיה תומך לחימה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. האם יש דבר כזה טלויזיה רגילה בגדלים 50" + לא פלזמה ולא מקרן אחורי... יש דבר כזה? אם כן, אפשר לראות? והאם האיכות בהם טובה יותר ממקרן אחורי או פלזמה? אם לא מה אתם ממליצים לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אני טס לארה"ב, ויש לי כמה שאלות לבעלי רשיון נהיגה. פרסמתי גם ספורום רכב ב YNET אבל הפורום שלהם מגעיל מבלבל ולא יפה כמו זה, אז הנה שאלתי (שאלותי...) האם בארה"ב רשיון הנהיגה הישראלי (מפלסטיק) מספיק (הוצאתי כבר רשיון בינלאומי (אוסף של דפים שנראה כמו דרכון...))? בנוסף, יש לי רשיון לאופנועים עד 500 סמ"ק בארץ, האם ההגבלה קיימת גם שם? ממה שהבנתי, ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה, ההגבלה שם היא עד 400 סמ"ק ומעל 400 סמ"ק. האם זה אומר שאני שייך לקטגוריה הכבידה בארה"ב? על רשיון הפלסטיק שלי כתוב שיש לי רשיון מסוג A+B זה אומר פרטי וגם אופנועים. השאלה שלי היא איזה אופנועים. תודה HF (ניתן לראות שאני קצת מבולבל, אשמח לכל עזרה) אם יש לכם מכר או חבר שיודע, זה גם נחמד, כי לבחור בממסי…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים