עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iluxa1,

אהבתי את POLARKRIES 18 ואת החדש של CASCADA

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  2. הייתי 47 אלף ומשהו בתור. בסביבות 36 אלף נגמרו הכרטיסים .....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by darkman,

שלום לאחרונה אני מרגיש בצורך של שירותי "ענן". לא לכל המחשב אלה רק לאיזה 5 קבצי DOC שאני משתמש באופן קבוע אבל ממחשבים שונים. התעייפתי להעלות אותם כל פעם ל GMAIL, וגם קורה לי שאני שוכח הרבה. למישהו יש פתרון אלגנטי? עדיף בחינם. נ.ב גם 5 מגה יספיקו לי.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by de_ja_vu,

שלום לכם קניתי מחשב בחנות שפשטה רגל ונסגרה... הסי די התקלקל והוא עדיין באחריות, שאלתי היא כזו - כיצד ניתן לזהות מיהו היבואן ע"מ לממש את האחריות? על המכשיר יש מדבקה עם תאריך ורשום Y.P.C כל עזרה תתקבל בברכה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by skyline,

לא יודע אם זה בדיוק שיר, אבל מתי שהיא באה לבחינות ועולה לבמה יש מן שיר כזה שמתחיל במשהו עם D-block ... מישהו יודע איך קוראים לשיר?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by Black Knight,

שלום שלום. בדיוק היום נזכרתי שיש לי חשבון באתר המכירות בין הטובים בעולם - Amazon.com, ואמרתי לעצמי, "בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואולי אני אמצא שם מוצרים במחיר זול יותר"... שנה שעברה ביצעתי שם הזמנה של איזה ספר (באנגלית), שבאותו זמן לא היה בארץ, והיה אמור להגיע רק בעוד חודשיים-שלוש מהזמן שהזמנתי. בקיצור, פתחתי חשבון וביצעתי הזמנה, וכעבור כמה ימים - אני קולט הודעה על דבר דואר בתיבת הדואר בבנין, שמחתי! אז מה באתי לשאול כאן - אני זוכר שהיה מיסים על המשלוח והמעבר לארץ וכל זה, אבל אני ממש לא יודע כמה זה המיסים עכשיו, או אם יש בכלל. אני מעוניין לקנות משם ציוד היקפי וגיליתי שיש שם מוצרים הרבה יותר זולים מהארץ, אך אני רוצה לוודא שאחרי ההגעה לארץ והמשלוח, זה לא יעלה יותר מהמחיר בארץ…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. היי חבר'ה! אני מנסה לראות את המצלמות של האח הגדול באתר של קשת אבל זה לא עושה שום דבר אני רואה את הפרסומת לפני הצילומים ואז רשום מושהה ליד ה-PLAY\PAUSE ויש מסך שחור עוד מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות? רק באתר הזה אני לא מצליחה לראות סרטונים כאלה, flash הכי מעודכן מותקן על המחשב רק שם יש בעיה... אשמח לעזרה ממישהו שזה קרה או ממישהו שמבין תודה! מורן

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  8. מחפש את השיר המלא (יש חלק ממנו בפנים) תוד לעוזרים, EliaV-PeretZ http://mihd.net/pflw01

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. בוקר טוב לחברי הפורום. יש לי בעיה חמורה, אני תכננתי לטוס לחול קניתי כרטיסים אבל חברתי שעדין משרתת בצבא לא מחזירים אישור לגבי חתימת הדח"ש שלה. היא שנה בצבא ונאלצה לחתום דח"ש, הבאנו את הכרטיסים ואת כל האישורים הנדרשים אך עדין אין תשובה , כל מי שניסיתי להשיג בענין לא עזר ולא ענה. המש"קית ת"ש שלה חולמת חלומות והטיסה מתקרבת בצעדי ענק יום שבת הקרוב. אם מישהו מכיר דרך בא ניתן לזרז את התהליך לדבר אם מישהו אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. או.. אני סטודנט בטכניון ומשכיר דירה. אם יש לכם כונניות, מגירות, ארונות קטנים, דברים לבית, קרשים לשבת עליהם D:, שרפרפים, כיסאות מחשב, חלקי מחשב ישנים, או מחשבים שלמים ישנים (מסך גם בא לי טוב), תמונות לשים על הקיר, או כל דבר אחר שיכול להפוך את החדר\דירה למקום נחמד יותר. מוכן לשלם בגבולות הטעם הטוב, אבל אין לי $ מיותר בתכלס. רק אם יש לכם משו ישן שאתם לא צריכים ובסגנון, אני גר בנשר. נ.ב. נשמע דבילי, אבל בכל זאת D:

11. Started by CyberBot,

אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by elrxx,

שימושים : צפיה בסרטים,משחקים,תכנות תקציב : עד 1500 שקל

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  13. אני קצת לא בטוח אז אני שואל: 1. התאריכים זהים בכל בתי הספר? 2. מתי המגן במחשבים ( מי שלומד 10 יחידות - המגן בפסקל). 3. מגן בהיסטורה???!? 4. מזה לשון? ומתי עושים בזה מגן? תודה מראש הפרה של הפורום

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by arkady,

הייי : ) ידידה שלי רוצה לעשות יום הולדת בפלמחים בשעות הלילה ביום שישי. עכשיו שמעתי שמועה שמסתובבים שם בני מיעוטים שונים שעלולים להיות מסוכנים מאוד [ברמה של גניבה, מכות ולעיתים אף רציחות]. האם הדבר הוא מבוסס או שהוא שקר גס? אני בטוח שאין לאנשים פה מקורות בטוחים, אבל עדיף משהו מאשר כלום, יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. אחרי משחק כפות הרגליים שלי קרועות(בעיקר כריות כף הרגל..)...האם יש תחבושות שעוזרות למנוע את זה.....?? ואם יש איפה אפשר להשיג ??

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by stone cold,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by DaTHE,

שלום, מה אתם אומרים על RSM, SKYPC? ובמיוחד על RSM? תודה..

18. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות מגהץ. מה הם המאפיינים שלפיהם אני צריך להחליט איזה טוב ואיזה לא(כמובן גם מבחינה כספית). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Ewingum,

צורת יחיד/מקור זה זכר גוף שלישי יחיד? (נובע מזה תשובה ל->) צורת היחיד של כתבת (קמץ, פתח, שווא שווא) זה כתב או כתבת?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by MadCat125,

שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד מקצוע הנדסה במכללה. וחסר לי 3 נ"ק בודדות במתמטיקה על מנת להתקבל בכל הסעיפים. לי יש 72 ודרוש 75. חוץ מזה כל הציונים מעל הדרוש. אפילו פסיכומטרי גבוה ב-90 נ"ק מהדרוש. השאלה האם אני אוכל להתקבל עם מה שיש? מה לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by SilverHawk,

לפי מה שידוע לי סלקום חסמו את האפשרות להעביר כרטיסי סים בין הפלאפונים שלה ( כן כן אני יודע סלקום עוד לא עברו רשמית לGSM) וצריך קוד מסויים כדי שיהיה אפשר להעביר את הכרטיס מסלולרי לסלולרי אם מישהו פה יודע את הקוד ומוכן לחלוק אותו כאן איתי אז זה יהיה נהדר. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by approx,

http://www.youtube.com/watch?v=WfJ9uzedm5Y הישתעשתי קצת אם המערכת שלי :]

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by nnfyrbsnss,

משחק ממש גאוני ומעולה, תרשמו ותשחקו, ההוראות לא קשות בכלל. מעביר הרבה זמן בצחוקים http://www.brokenpicturetelephone.com/

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by aleXtazi,

יש לי תמונות שנמצאו אצלי מלפני 12 שנה בערך.. היום מצאתי אותם והייתי מעונין אולי לדעת איך אפשר להעריך אותם בעלות כמובן.. לפי דברי אבא שלי שהיה צייר בצעירותו ואביו צייר עד היום הוא טוען שהתמונות בנות אולי 100 שנה לפחות(למרות שדיי קשה לי להאמין) הם מצוירות על בד אם זה עוזר

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  25. שלום. הפרופיל שלי קרבי ובשבוע שעבר היו לי מיונים למקצועות המחשב. היום התקשרה אליי מאבחנת מחיל התקשוב ואמרה לי לבוא מחר לשלישות לראיון אישי כהמשך למיון של מקצועות המחשב (שאלתי אותה אם יש מחר מבחנים והיא אמרה שלא). שאלתי אותה אם עברתי את המיון והיא אמרה שהיא לא יכולה לענות לי. בעולים על מדים לא כתוב אם עברתי או לא, והתקשרתי היום פעמיים למיטב ושני הנציגים אמרו לי שעוד אין תשובה. אז יש לכם מושג על מה מדובר? עברתי את המיון או שאולי רק אחרי הראיון יחליטו אם עברתי לשלב הבא של המבחנים(אני בעל פרופיל קרבי)? ואם מישהו שעבר את זה זוכר מה היה בראיון בערך, או חלק מהשאלות, ויש לו טיפים להביא לי, זה ממש יעזור לי. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 7.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.