עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ערב טוב. אז שאלתי היא ''קצת'' מגוכחת,אבל היא ממש מעניינת אותי. אם אני מחדיר פלדת אל חלד ליד,היא יכולה לגרום לי לצרות כלשהם? (אל תדאגו חברי הפורום,אני הולך להישאר עמכם זמן רב ) [לצערם של רבים מחברי הפורום]

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. "יומהולדת שלי היא בעוד *** יום" או "המלווה שלי נגמר בעוד *** יום"? גמני רוצה אחת P:

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  3. http://www.tv5.org/TV5Site/la_linea/index.php?numero=2 ברום ברום בא הא הא !

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. Started by ofirr,

בטוח חלקם מכיר את זה. מה הכוונה "leet" במונה ההודעות ואיך זה נוצר? [תמונה מצורפת] [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היה פה פעם לינק שמישהו מצא עם מעגל שבעזרת זוג מיקרופונים מנטרל רעשים מהסביבה, ובעצם מייצר שקט מלאכותי. אני מחפש אותו כבר 40 דקות בערך ולא מוצא כלום. מישהו יודע איפה זה? אני נוסע באוטובוס מאילת למרכז וחזרה הרבה מאוד והגעתי למסקנה שזה שווה את הכסף (פעם אחרונה, באוטובוס שיוצא מת"א בחצות כמה אנשים לא סתמו את הפה כל הדרך והגעתי לעבודה מת). בקיצור, אם מישהו יודע, שמע, ראה או כל דבר אחר, אני אשמח לתגובה. עריכה: חוק מרפי. ברגע שמוותרים זה מופיע. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102871.0

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

בתוכנית של אדיר מילר יש את הערבי ההוא שבסרטים...אז כשהוא נכנס לטרנס יש ברקע שיר טרנס זה שהוא שר על א..א..אחמד טיבי....דוקטור אחמד טיבי... אז רציתי לדעת איזה טרק זה כי זה כבר חודש על קצה הלשון שלי ואני לא מצליח לזהות של מי השיר (שיר=קטע=טרק)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. dj robert gitelman- downloads + club99 4.5.2007 tracklist robert gitelman- club99 4.5.2007 tracklist: 01. Richard Durand- any time 02. nic chagall- what you need (hard dub) 03. Patrick bateman- walk through the sky 04. Josh Wink- Higher State (Marco V remix) 05. Cut & Run- Blade 06. Kiyoshi Carin- Acupuncture 07. Nitrous Oxide- Orient Express 08. Robert & Jaron- Lost Sound 09. Yves deruyter- feel free (yves deruyter vs dj vincenzo remix) 10. D- Factor- Tremble 11. Majai- Lightwave (Airbase Remix) DOWNLOADS - הורדות רשמיות: 1) robert gitelman- club99 4.5.2007 http://www.sendspace.com/file/27mabw 2) robert gitelman- guestmix on vonyc 4.5.2007 http://www.sendspace.…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

.

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. ראיתי: אבודים צא'ק נמלטים - לא אהבתי עספור מחפש משהו עונה שניה או שלישית ככה שנוכל לראות בקצב זא'נר אין לי משהו מסויים פשוט תמליצו לי על משהו ונזרום משם כבר..

• 104 תגובות
    • 14.2k צפיות
  11. Started by the1,

שלום, משהו מכיר חנות בארה"ב (באינטרנט) אשר מקבלת כרטיס אשראי בינלאומי (חוץ מ- AMAZON)? בדקתי ב- BUY.COM, NEWEGG.COM, CLUBIT.com והם לא מקבלים. אני מעוניין במשלוח בתוך ארה"ב. תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. שלום רב , לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו. בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ? תודה מראש, אלעד.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 5466,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הערוץ הראשון...

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  14. אני מחפש כבר כמה ימים ושואל אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי בדיוק אז זה הניסיון האחרון שלי. אני מתעסק במכירה של מצלמות דיגיטליות כבר כמה שנים טובות ואני מאמין שיש לי את כל הידע הנדרש על מנת להתחיל לעבור קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות. אני מחפש מכללה או מקום כלשהו בו מעבירים קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות (סטילס/וידאו) ולאחר מכן להתחיל לעבוד בזה, (הנושא מאוד מעניין אותי) לא מצאתי מקום כזה אז אם מישהו יודע איפה אפשר להתחיל לחפש אני אודה לו מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

היום נודע לי שיצא מתישהו סרט לרומח הדרקון! לא אכפת לי אם הוא טוב או לא טוב אני חייב את השם של הסרט!!! בבקשה!! נ.ב שאלת כן\לא תיהייה עונה שלישית ל24?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by mc_elad,

נכון במשחקים מבקשים ממכם לתת כינוי לחייל הראשי(קפטן או משו)..או כינוי לדמות שאיתם אתם משחקים.... אז מה הם הכינוים האהובים אלכם ביותר???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי התלבטות די קשה והייתי מבקש לשמוע דעות של חברי הפורום ההתלבטות היא מה לקנות...יש לי כרגע כסף לספק ThermalTake Silent PurePower 420W + Active PFC , עולה 300 ש"ח. בשאר הכסף אני יכול או לקנות WD 80GB 8MB Cache (כרגע אני עם WD20GB מזדקן)... או להזמין את החבילה הבאה מחול (כולל משלוח) - Blue Cold Cathod 12" Red Cold Cathod 12 " UV 2.0 Cold Cathod 12" Cross Bonex Grill 80mm Black Floppy Mitsui 1.44MB Zalman chipset coolers (צהוב וכחול..אולי ראיתם אותם בארץ) 2 כבלים עגולים זוהרים באולטרא (אחד סגול ואחד כתום) ATA133 24" כבל עגול זוהר באולטרא ל-FLOPPY 18" ערכה שעולה 10$ בערך שתאפשר לי לצפות את כל החוטים במארז ב"שרוול" כמו שמצופים פה ה-20PIN בספקי אנרמק…

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Kalen,

Emergency Landing Airplane 12-28-2011

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  20. איך זה נחשב? כמו המכללות הדפוקות או משהו סביר? ברעיון עבודה כמה זה משפיע המקום שלמדתי בו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by 114508534,

בוקר טובב חברים שכחתי את הסיסמא שלי לדיאבלו 3 וניסיתי לשחזר אותה דרך האתר של באטל נט וללא הצלחה , כנראה התבלבלתי עם הפרטים שרשמתי כי כל פעם שרשמתי את השם שלי ואת השם משפחה המערכת כתבה לי שהפרטים שגויים , עכשיו לאחר מספר ניסיונות זה כותב שאני צריך ליצור קשר עם התמיכה הטכנית- כמובן בישראל אין , מפנה אותי למספרי טלפון באירופה - רוסיה גרמניה וכ'ו . חיפשתי מייל לפנייה אך לצערי גם אותו אני לא מוצא, מישהו נתקל במקרה כזה ?, יודע מה המייל ? תודה ויום טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  22. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מגן ברקים. 1. האם ניתן לחבר מגן ברקים למפצל שבו יהיו מחוברים מכשירי חשמל בעלי מתח נמוך מ"אותה משפחה" כגון טלוויזיה, סאונד-בר, קונסולה, נתב, ממיר וכ'ו ? או שחייב מגן לכל מוצר? 2. האם יש לכם המלצה למגן ברקים טוב? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 9.2k צפיות
  23. שאני יילך רק לפי מה שרשום בו

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  24. ... כמו שכתוב בכותרת^^ הקול שלי טיפה חלש כזה.. יש אפשרות לחזק אותו יותר לפני הקריאה?? טיפים??? תודה=)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים