כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם: כל סרטון ב-Youtube שאני מנסה להפעיל כאשר הפלאש מכובה, מחזיר לי "סרטון זה איננו זמין כעת", או הודעה הדורשת התקנת Flash Player. כלומר אין אפשרות לצפות כרגע ב-HTML5 ביוטיוב. האם גם לאחרים זה קורה הבעייה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אז לא בניתי אתר מאז שהייתי בן 14 (כמעת 10 שנים), כך שאני זקוק למעט מידע עד שהכל יסתדר לי בראש. אז ככה: קניתי דומיין מאתר LiveDNS. יש לי שרת בחו"ל כבר די הרבה זמן שאני משתמש בו לדברים כמו העברת קבצים דרך FTP וSeedBox. עכשיו, לפי הממשק של אתר LiveDNS, האופציה היחידה להפנות דף מהשרת לדומיין כדי להוות Main Page, כרוך בתשלום של 170 ש"ח.. אני כבר מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שלא הלכתי על Box.co.il כי נראה לי שLiveDNS רודפי בצע (תתקנו אותי אם אני סתם משמיץ). מכאן אני תקוע. אני בעצם רוצה לחבר חלק מהשרת לדומיין בצורה שהעמודים באתר יהיו בתקן mysite.co.il/main/main.html ולא קישור למקום אחר (אם זה לא מובן מאליו), וגם כמובן ליצור חשבון אימייל תחת הדומיין החדש. אני לא מאמין שזה אמור…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני משתדל לעשות לפני כל ארוחה אימון קצר, האימון הוא בנוי משלוש חזרות של: סט שכיבות סמיכה דקה תרגילי בטן (בכל חזרה תרגיל אחר) וסט סקוואט אני עושה את התרגילים בחזרות בלי הפסקה ביניהם, זאת אומרת שברגע שאני גומר לעשות שכיבות סמיכה אני עובר לתרגיל בטן ומיד אחריו סקוואט וחוזר על זה. האם אני עושה טוב או שזה יכול להזיק? איזה עוד תרגילים אפשר לעשות לבטן חזה וידיים? (חשוב לציין שחדר כושר ומכשירים כאלה או אחרים זה לא אופציה כרגע) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 10 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
הי.. שמעתי את השיר הזה (טוב נו תאמת אחי שמע והוא גם שאל תשאלה שבכותרת..) עכשיו אנחנו מחפשים את הסרט שממנו לקוח הסרון (לפחות זה מה שהוא חושב וככה נראה גם לי...) אז אם מישו מצליח לזהות אשמח לדעת! https://www.youtube.com/watch?v=W_YLg6wQd4o
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שחוק מחזור מכשירי אלקטרוניקה אמור להיכנס לתוקף בינואר 2014. תקנו אותי אם אני טועה... יש לי בבית מספר מכשירים כמו טלפונים, מערכות שמע וידאו וכדומה... לפני מספר ימים חבר המליץ לי על שני מכרים שלו שקונים מאנשים פרטיים מוצרים המכילים מתכת למטרות מיחזור ומשלמים מספר שקלים על כל קילו / מכשיר / רכיב. בנוסף, ישנו מתקן מיחזור של פסולת אלקטרונית בקרבת מקום (ללא תמורה כספית - כמו כלובי המחזור של הבקבוקים). השאלה היא האם כדאי לחכות לכניסת החוק ו"למכור" את המכשירים לגופים מטעם המדינה (במידה והחוק באמת ייושם), או למכור אותם לאנשי ה"מקצוע" הנ"ל. אם ישנן שיטות נוספות למחזור פסולת אלקטרונית ומתכת, אשמח לשמוע עליהן. תודה ולילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היום התחלתי פרויקט שבו תיכננתי למחוק תמונות וכתבות שאני לא רוצה שיופיעו עליי בחיפוש בגוגל (גיליתי שממש מעצבן שכל מי שרושם את השם שלי יכול לחדור לפרטים אישיים שלי) , פניתי כבר לשני אתרים והם מטפלים בזה, אבל הבעיה שלי היא שהיה לי חשבון של גוגל+ שהעלתי אליו תמונות לגיבוי אך אחת התמונות מופיעה בגוגל אחרי שמחפשים את השם שלי, מחקתי את כל התמונות מהחשבון בגוגל + ועדיין התמונה מופיעה. דבר נוסף היה לי חשבון ברשת חברתית מסויימת שאותו ניתקתי כדי שכל התוכן ימחק אבל עדיין גוגל מקשר אותי לדפים שבהם מופיעות תגובות שלי אך כשאני מנסה להיכנס לפרופיל שלי זה מראה שהחשבון מנותק. מה אני יכול לעשות עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היה היתה בגלקסיה רחוקה דיון מוזר בו נוצר סקריפט המאפשר להחליף תמונות של משתמשים(בין שאר הסקריפטים החביבים שנוצרו שם). http://hwzone.co.il/community/threads/535812-JAVASCRIPT-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%A7-%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%A8 התמונות החלופיות כמובן יופיעו רק אצלנו בדפדפן שמריץ את הסקריפט(עם תוסף כמו GREASEMONKEY למשל). אז עכשיו שהסקריפט קיים וכל אחד מאיתנו יכול להפעיל אותו בקלות, איזה תמונות הייתם מחליפים למשתמשי הפורום? אני אתחיל. למשתמשים שאין להם AVATAR. VIC (בגלל ההתבטאויות החריפות בעד פעולות אלימות) איסתרא בלגינא (מגן הקפיטליזם החזירי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! כיום אני גר במרכז, אך החוזה שלי עומד להסתיים ואני צריך למצוא דירה חדשה. מאוד קשה למצוא דירות בתל-אביב\רמת גן שניתן לקרוא להן "דירה", ושיש להן דוד שמש (אלמנט הכרחי בשל מזג האוויר הישראלי - לדעתי). ולכן חשבתי לעבור לפתח תקווה. אך אינני מכיר את העיר ומעולם לא יצא לי לגור שם. אשמח לדעת מאלה שגרים\גרו שם, על איזה שכונות מומלץ, איזה שכונות עדיף להימנע וכדומה. חשוב לי גישה נוחה לצירי תנוע מרכזיים עם אפשרות לצאת למרכז במהלך השבוע, כמו כן בסוף שבוע בלי לקחת רכב. [עריכה] תקחו בחשבון שאני שוכר לבד, ולכן תקציב מוגבל. התקציב המשואר הוא 3K כמובן עדיפות לכולל חשבונות. [עריכה2] כיום אני עובד בפתח תקווה - קרית אריה. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. נא להצביע. חשוב לציין שאם הגדרתם למחשב להיכנס למצב שינה אחרי זמן מסוים, זה נחשב שאינכם מפעילים אותו 24/7.
-
- 87 תגובות
- 13.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
זו שאלה כללית אבל אחת שאני לא מוצא לה תשובה. אם אני רוצה לפתוח חנות ולמכור משהו אני צריך שלושה דברים: החנות עצמה, הסחורה ועובדים. אז לשכור חנות זה לא דבר מסובך מדי. את זה אני יכול להבין בעצמי. למצוא עובדים זה לא מסובך. כותבים מודעה באינרנט או משתמשים בכל חברת כוח אדם. למצוא ספק.. אין לי מושג. זה כנראה לא דבר מסובך כי לכל חנות יש ספק, אפילו כמה ספקים. אבל אני מחפש כבר שעה ואני לא מוצא דרך לאתר ספק. יש למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני כרגע לומד במכינה אבל פחות או יותר מאז שהשתחררתי (כמעט 3 שנים) עבדתי. ושמעתי שאם עבדת אחרי שהישתחררת אתה זכאי לחתום אבטלה ולקבל עד 3 חודשים משכורת אז השאלה שלי האם אני פשוט ניגש לשם עם התלושי משכורת שלי ואומר להם שאני לומד או שלא להגיד להם שאני לומד? ואם הם אומרים לי שמצאנו לך עבודה בתור מנקה/מלצר/כול עבודה אחרת אז אני פשוט אומר להם שזה לא מתאים לי וממשיך לחתום? תודה לעוזרים וכן אני יודע שרשום התקנון שלהם באתר אבל לא ניראה לי שכתוב שם משהו לגבי מי שלומד או מה להגיד אם מציעים לך עבודה שאתה לא רוצה ושוב תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, רציתי לשאול מי השכר שלו יותר גבוהה מתכנת סי שארפ בעל 6 שנות ניסיון או איש סיסטם (IT) גם בעל 6 שנות ניסיון? ועוד שאלה,באיזה מקצוע תנאי העבודה יותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתחרר עוד 3 חודשיים ואתמול אני מקבל במייל הצבאי שאני אמור חודש הבא להכנס לקורס סדיר בראיית מילואים בתפקיד מתפעל מרחב מוגן בשעת חירום. קורס של שבוע בצריפין עכשיו אני נמצא בתפקיד שאין בו בכלל מילואים (3 שנים אני נמצא בתפקיד ואין אחד שקיבל כזה דבר רק השנה זה התחיל) מישהו יודע מה זה? ואם יש דרכים לצאת מזה?
-
- 22 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, ככה לפני כמה ימים חבר שאל אותי שאלה כזו- "נניח ואתה מתעסק ב IT אז מה אתה יכול לעשות בבית בישביל להרוויח כסף?" והוא כאילו אמר שנניח בונה אתרים יכול לשבת בבית ולבנות אתרים לאנשים. וכאילו מה מישהו בתחום ה IT יכול? אשמח אם תענו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? שמעו,אני רוצה להתחיל לעסוק בכול העיניין הזה של מחשבים וכו' למישהו אולי יש תחום ספציפי להמליץ עליו? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אנחנו רוצים לנסוע מחר עם המשפחה ובנות הזוג לטיולון קטן בצפון הבעיה שאנחנו לא מכירים מקומות בכלל. אנחנו מכפר סבא ככה שיש עדיפות לצפון הלא ממש רחוק (עדיף לא להרחיק לרמת הגולן) ואנחנו רוצים שיהיה איזה נחל שזורם גם בקיץ מכירים משהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בבקשהההההההה שמישהו יגיד לי שעדין קיים משהו כזה באיזור המרכז. מקום לשחק משחקים...
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
הניסיון היחידי שיש לי כרגע הוא שנה בתמיכה טכנית במוקד כלשהו. ראיתי שכמעט לכל משרה זוטרה בתחום דורשים ניסיון של שנה/שנתיים + הסמכות כלשהם. אני לא מעונין לקחת קורס, אילו הסמכות רצוי או כדאי לעשות, בשביל להתקבל לעבודה בתור HELP-DESK מתחיל?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמוע המלצות לתיקי צד / כתף. הגודל צריך להיות איפשהו בין גודל של פאוץ' לבין גודל של תיק "רגיל". משהו לשים בו דברים קטנים כמו ארנק, טלפון, משקפיים, מפתחות, איזה נגן וכו'. אם הוא יכול להכיל מחשב נייד - הוא גדול מדי. למישהו יש נסיון עם תיק מסוג זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין לחבר/קליינט ווינדוס לא חוקי והוא מסיבה אתית מתחרט ומספר לרשויות שזה אני שהתקין לו.. מה יכול לקרות לי (ראלית)? סתם שאלה שיש לי על הראש כבר הרבה זמן.
-
- 149 תגובות
- 28.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה זה? למה תמיד שאני מוחק את זה זה מתקין את עצמו מחדש בלי לבקש ממני רשות? ובכלל איזה רשות יש לחנות של גוגל להתקין לי אפליקציות במכשיר דרך האתר שלהם מבלי שאני יאשר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
החי"ל: איך מבטאים? Hachayil או Hachil? כלומר, "ח-א-י-ל" או "ח-י-ל"?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-