עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Merrymoon,

וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  2. אני ואחי הקטן הולכים לקראת השנה החדשה להרשם למכון אז רציתי לדעת לפי מה שהבנתי הולכים 2-3 פעמים בשבוע כול פעם שעה וחצי ככה האם צריך יותר \ פחות יש לי חבר שהולך כול יום לשעתיים ויש כאלה שהולכים פעם בשבוע לשעה מה אתם חושבים ? ספרו כמה פעמים אתם הולכים ולכמה זמן

• 92 תגובות
    • 11.5k צפיות
  3. http://themarker.msn.co.il/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fnh20050828_03.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=world וואו חבל שלא ראיתי את זה!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. לאחרונה שמתי לב שיש לי המון "קנאקים" משורש כף היד...אז אני מנסה לעשות תרגילים שעובדים על השריר של החלק הזה - משקולת 1.5 קילו שאני מרים ומוריד כאשר היד מונחת ב90 מעלות על מיטה או מזרון התרגיל עצמו עושה לי די הרבה "קנאקים", אז יש אולי עוד אפשרויות?

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by gal1,

השאלה בכותרת תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by biggie,

אני בן 18 מעשן בערך מגיל 15-16 (כבר לא זוכר) אני יכול להגיד שרק מסוף 16 אני נכנסתי לקטע של לקנות קופסאות ואפעם לא היה קבוע אופן הקניה. בחצי שנה האחרונה אני צרכתי כמויות עשן שאני לא רגיל להם לפעמים יותר לפעמים פחות אבל בממוצע של חצי קופסא ליום. אני הפסקתי לפני שבוע לעשן (חברה נכנסה לתמונה ואני מרגיש שאני חייב את זה לעצמי) אני לא נגעתי בסיגריה אחת אבל בשבועיים האחרונים אני עשנתי הרבה יותר מקופסא ליום. בינתיים אני מתפתה לעשן אך לבסוף נמנע. למעשה אני שולח פה הודעה כי אמרו לי שאסור להפסיק לעשן לגמרי אלא צריך לעשות את זה בהדרגה ולהוריד במינון.. עכשיו אין לי מושג מה המינון הזה ואני לא מעונין להוריד במינון כי לצערי אני חושש שאין לי כוח רצון מספיק חזק (למרות בזכות הילדה הזאת אנ…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by R9800P2,

אמרו שעוד מעת יורד המיסים? אתם יודעם מתיי צריך לרדת?? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עם כן תנו המלצות לאלבןמים הטובים ביותר תודה מראש MAX PAYNE

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Chevy,

יום הולדת שמח אנטולי ! שיהיה לך אחלה סופ"ש, תהנה, תעשה חיים :alcoholic:

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by icebreak,

http://www.simpsoncrazy.com/downloads/shorts.shtml

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. Started by Green,

היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  12. Started by e.s,

אם המעסיק שלי הבטיח לי שאני יקבל סכום של כסף לשעה ובסוף כשאני עומד לעזוב הוא מוריד לי את השכר... מה אני יכול לעשות? לתבוע אותו??

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by R0ck,

http://www.katgames.com/5spots/5spots.html

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by arkadur,

אני לא יודע אם זה טוב או רע עדיין לא הספקתי להחליט בתחילת השבוע הקודם היה לי זימון בסופו - קיבלתי הודעה - שהתקבלתי הבעיה הייתי אמור להתגייס רק בנובמבר מסתבר שאני עוד שבוע על מדים (יום ראשון) בכל מקרה - התקבלתי לעתודה אומנם זה בא קצת בהפתעה (אז אין טיול לחו"ל, אין רשיון ל500 סמ"ק, לא נהנה מהמחשב החדש, לא נסיים פרוייקט מודינג בקרוב) בכל מקרה - כל סופשבוע (בזמן הלימודים) אני בבית ואף בבסיס תהיה לי גישה לNET, אז אני אנסה לשמור על קשר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו אם אני אגיב לת'ראדים של לפני שבוע אני לא מעכל את זה שעוד שבוע אני על מדים, ובטח לא המשפחה שלי..

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by nadav275,

מדוע לדעתכם החזיק ג'ון צ'פמן- האיש שרצח את ג'ון לנון, את הספר "התפסן בשדה השיפון" בכיסו בזמן הרצח, ומדוע השתמש בספר כטיעון להגנתו בזמן שנשפט? שתפו אותי בדיעותיכם נדב

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. אני מחפש אתרים רציניים בסגנון אתרנו הקט בשביל חברים שלי שלצערם הרב לא יודעים לקרוא עברית, אתרי קהילה עם פורומים מפורטים ואנשים מבינים, אבל באנגלית

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by ward,

אז ככה..נגיד שמישהו טס לחו'ל והוא לא כל כך חזק באנגלית נגיד לא יודע כלום ..אז נותנים לו מין מחברת שכתוב בה כמה מילים שימושיות עם תרגום וזה..האם אפשר שמישהו יתן לי לינק לדף שכזה ? אם לא הסברת את עצמי נכון..אני אנסח את זה מחדש..ההה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by nice,

מה אתם אומרים על נושא הקרינה הבלתי מיננת והשפעותיה?? לפי מה שאני הבנתי יש קרינה מהשקעים של החשמל, מאנטנות לכל הסוגים, טלפונים אלחוטיים, טלפונים סלולארים, ממיקרוגלים, מציוד חשמלי ומרשתות WI FI . המשרד לאיכות הסביבה טוען שטלפונים אלחוטיים לא משדרים קרינה כמו טלפונים סלולארים כי הם קרובים יותר למקור (הבסיס של הטלפון) אבל מצד שני גם הטלפונים האלחוטיים וגם המיקרוגלים חולקים אותו טווח תדרים של 2.4 גיגההרץ. חשבתי שככה מודדים כמה קרינה מכשיר מייצר.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש לי פלאפון של נוקיה ברשת סלקום... איך אני מוריד את ה סלקום סלקום הזה שכתוב ב 2 שורות האלה? או לפחות להוריד אחד מהם...?? איך אני עושה את זה.?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם ישות כלשהי , אלוהים , השטן , תנשמת פסיכופטית עם נטיות מוזרות , הייתה מתגלה אליכם , ואומרת לכם לעשות משהו , הייתם עושים את זה ?

21. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת. הבנתי שבאותו יום יש גיוס כלל צהלי, אבל (ואני יודע שזה יישמע מוזר) לא יודע אם זה לבנות בלבד או גם וגם, כיוון שכל מי שאני מכיר שמתגייס בתאריך הזה הן בנות... למה אני שואל? כי אני מתגייס חודש לפני, (26/9) ואני רוצה לדחות את הגיוס שלי, ולא בהרבה. חודש יהיה אידאלי.. ככה שאני רוצה לראות אם כלל יש טעם לדבר. תודה! (ובבקשה לא לענות בקשר לדחייה וכדומה, רק לגביי התאריך.. )

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by omer_ico,

יש לי כמה שאלות אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני רציני בקשר לזה ואני מבקש שמי שיודע שיענה ולא סתם אנשים שחושבים או שמעו.... 1. האם צריך רישיון לכדור פורח? ואם כן איפה מוציאים? 2. כמה אנשים יכולים לעוף בכדור פורח? 3. מאיפה קונים כדור פורח ומה העלויות? תודה....עומר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

שלום, רציתי לדעת על חנויות מחשבים בגרמניה(לא צריך משלוחים לארץ). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by R9800P2,

יש איזה פרום שמדבר לא רק על מחשבים שמדבר על טלויזיות מזגנים ועודד??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by PeaS,

אבל מישהו מכיר מספרה בצפון ת"א שפתוחה בשבת? נשמע מאד לא סביר... אבל אין לי מה להפסיד מלשאול או אולי אחת שנפתחת ביום ראשון מוקדם? בשבע נגיד. תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.