כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
אם נכנסתם בטעות זה ספוילר!!!!!!! מה בקופסא?!?!?!?! נראה לי זה הראש של שרה או אל ג'יי יותר סביר אבל ששל שרה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
-
משום מה הבית התחיל להתמלא בנמלים, בהתחלה הם היו רק במרפסת שירות, ריססתי וחשבתי שנפתרתי מהם - כעבור 5 ימים שלא הייתי בבית ואני חוזר - כל הבית מלא בנמלים !!! הכוונה לנמלים קטנות שחורות כאלה, ויש גם כתומות קטנטנות. אני לא יודע מאיפה הם באים כי הם פשוט בכל מקום! מרוב ייאוש עשיתי "FIREWALL" של ספריי על גבי נייר סופג במסדרון (איפה שהנמלים עוברות). איך אני מעיף אותם מהבית ללא מדביר (חבל על הכסף) ובלי לרסס את כל הבית? (יש לי אקווריום שלא יילך לשום מקום וגם תוכים שאין לאן לשים) שמעתי עם משהו עם אבקת סודה, שמפזרים אבקת סודה עם עוד כמה חומרים ביחד והן פשוט בורחות...למישהו יש מושג?
-
- 112 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
נמלים הצליחו להשתחל לקופסת הקורנפלקס שרכשתי... אני רואה אותן צפות בקערה..ותוהה. האם להשליך את האוכל לאסלה, או להמשיך לאכול? מצד אחד מדובר בנמלים זעירות..לא משהו שיפריע לטעם..מצד שני, אולי הן יכולות להעביר מחלות? תשובה מהירה, לפני שהקורנפלקס יהפוך לעיסה ( גם ככה המקרר שלי ריק מאוכל, וזה הדבר היחיד שייחשב אצלי כארוחת ערב ).
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//872450 למי שלא יודע זה נמלים אדומות קטנות ואלימות מאוד שיש להם עוקץ והם תוקפות כל דבר שאומד להם בדרך ומעצבן אותי שבימקום לנסות לטפל בבעיה דחוף רק מדברים ומדברים אולי הם חושבים שהנמלים רוצים לרוץ לבחירות
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היום יום רביעי הגיע ההודעה ממסיבת העיתונאים של לוני הרציקוביץ http://www.ultras.co.il באתר האולטראס הרשמי של מכבי תוכלו לראות תעשו רענן כמה פעמים כי יש לחץ על האתר הוא נפל כבר שניהם נזרקו סופית ! בשביל פירוק המחנאות שהיתה שם. יש כבר שמועות שעומרי אפק הולך למכבי תל אביב ונמני במכבי חיפה אבל זה כבר לא בטוח
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מצאתי מצלמה דיגיטלית(עם מארז צלילה קבור בחולות) של טייס מטייסת 107 ואני רוצה להחזיר לו אותה. אם מישהו מכיר טייס\חייל וכו' מהטייסת בבסיס חצרים שישלח לי הודעה פרטית ואני יתן כמה תמונות לזיהוי. (אני רק צריך את השם של הטייס, אני לא מתכוון להעביר את המצלמה לאף אחד אחר חוץ ממנו). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?pagenumberRes=1&m=1257443
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כידוע, לפני שבוע לערך פנתה הפדרציה ו"אליס" למס' אתרי שיתוף-קבצים במדינה, בינהם- LioNetwork ו-WarezFaw, לצורך הורדת לינקים הנוגעים לקטגוריות מוסיקות או סרטים. בעקבות הפנייה, פנו "נימרוד לב ו-RBS" אל אותם האתרים ואישרו בהסכמתם לפרסם באתרם את יצירותיהם הכוללים שירים ווידאו קליפים , בצורה חוקית כמובן, וכתבו במכתב למערכת את התחושה שמלווה אותם לאור החלטת הפדרציה: נמרוד לב שהתבטא בעבר כנגד תחנת הרדיו "גלגל"צ" ושדעותיו ידועות לגביי חברות התקליטים הגדולות, פירסם מאמר בו כינה את תעשית המוסיקה "תעשיה של קומבינות". הנושא, שאותו העלה נמרוד לב בהרצאה מול אלפי סטודנטים, זכה לעלות לכותרות ולסדר היום ברוב העיתונים בארץ, והביא לגל גדול של תגובות בקרב אנשים רבים. להלן שיר להורדה (דרך…
-
- 12 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה שדורש עבודה מורכבת בפוטושופ עם מסכות ושכבות, נאנו בננה מבצע בשניות עם הוראה פשוטה במילים - ללא צורך בניסיון מקצועי. האם זהו הדור הבא של יכולות הבינה המלאכותית בתחום העיצוב הדיגיטלי?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ממני בכניסה לארץ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://members.iinet.net.au/~a.koepke/carpuzzle.swf עדיין לא הצלחתי. אמשיך לנסות אח"כ.
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשפץ את החדר והגיע הזמן לצבוע קירות יש לי רעיון נהדר של לצבוע בצד אחד בצבע שקיעה ולהוסיף גוון סגול\כחול ככול שאני מתקדם לכיוון המנוגד כדי ליצור אפקט של שקיעה. (מעבר מאור לחושך) בצד של הבהיר אני הולך להדביק DECAL של NEW YORK אכשיו בצד החשוך אני רוצה להוסיף נסורת זכוכית כדי ליצור אפקט של כוכבים ראיתי קירות עם נסורת זכוכית באולמות אירועים ולמגע היא ממש לו חותכת אלא "מגרדת" לכן היא לא מסוכנת ולשים אותה ממש קל או שמערבבים עם דבק שקוף ומתפרעים או שעם הצבע, אך הבעיה היחידה שלי איפה אני משיג אותה בסביבות אשקלון?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלשום הלכתי לקנות שתיה [כמה חברים באו אלי] אז ראיתי פתאום בחנות נסטי מנגו-אננס! מישהו שמע על זה? טעם? קניתי 1 וטעמתי זה מה זה טעים! אומרים שהאפרסק טעים אבל אני אומר לכם שלא! אז מישהו עוד טעם חוץ ממני? או שמע? מתכוון לנסות?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
קיבלתי מייל מוזר שאומר שיש לי שגיאה בחשבון. במייל יש קישור לאתר מחוץ לרפיד שייר. יש מצב שזה נסיון לגנוב את החשבון שלי? אם זה נסיון גניבה, אז זה שמנסה לגנוב לי את החשבון ממש מפגר... אין לי חשבון פרימיום, סתם חשבון רגיל
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסית לבצע את רכישתי הראשונה באיביי יש לי חשבון מאושר של פייפאל הסכום +המשלוח הינו 1000 דולר עם מוכר אמין מאוד שנבדק פידבק 99.8 מוכר הרבה מאוד זמן באתר המוצר הינו במחיר פיקס ללא הצעות הבעיה היא שאני מנסה לשם הוא מציק הודעת שגיאה בחשבון שלי מופיע זכיה וכשאני לוחץ שלם עכשיו"הוא מפנה אותי ללוגאין של פיי פאל ואז מופיע ההודעה הבאה Your request could not be processed at this time Help The service is currently unavailable. Were sorry you faced an issue. Please click here to try your payment again. אגב כניסה לאתר ישירות נעשית ללא בעיה תמונות מצורפות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקצר שהיה בפוסט אחר בנושא השיטה הבעייתית של חברות המוזיקה הגדולות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105471.msg887047#msg887047 (ההתכתבות הקצרה ביני לבין מור), ודרך אגב, אני ממליץ לקרוא את הרעיון עם מיכה שטרית שהתפרסם במוצש: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3041104,00.html בגדול, כולם יודעים היום שחברות המוזיקה עושקות כסף גם מהיוצרים וגם מהקונים, והם לוקחים את הנתח הגדול ממכירות המוסיקה... למי שיש ספקות בנושא, מומלץ לקרוא בחום את הרעיון בידיעות, בו מסופר כיצד חברת ההפצה הגדולה בארץ, רוששה את אחת מהדמויות הבולטות ביותר במוזיקת הרוק בארץ בשנים האחרונות... בכל מקרה, בלינקים שהבאתי מהפוסט הקודם (לגבי בעיתיות השיטה), שאלתי, מה יכול להיות מודל…
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי היום ממייל שכתובתו: philipbensonclaim1@xbmail.com
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל להעלות פריטים למכירה באיביי, כמו העתק של עיתון (עמוד ראשי בלבד) מהיום שלאחר הקמת המדינה (הכותרת היא "STATE OF ISRAEL IS BORN") והעיתון נקרא The Palestine Post (היו ימים :-\), ובכלל כל מיני שטויות שיש לי בחדר. האם יש לכם ניסיון ממכירות שעשיתם באיביי, אם כן, אז מה מכרתם ובכמה, ומה גם לא הצלחתם למכור? איך העברתם את הכסף (ודאגתם שלא יעשקו אותכם)? תחלקו חוויות... נ.ב. בבקשה לא לשאול אותי פה בפורום בקשר למכירה של העיתון מכיוון שזה יהווה הפרה של חוקי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?
-
- 35 תגובות
- 5.6k צפיות
-