כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהיום, אני לא מקבל יותר הודעות ממשתמשים שלא ברשימה שלי..
-
שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נמאס לי טוטלית מבזק בינלאומי למי לעבור בזמן האחרון הגלישה הורדה ואפילו רדיו באינטרנט מזכיר לי את המודם הישן 33600 יש המלצות לחברה אחרת כרגע מחובר עלק ב1.5 תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
פעם פרסמתי את הציון שלי ב 3dmark עכשיו כל פעם שאיזה מישהו מעלה את הציון שלו או מגיב אני רואה את זה בתגובות חדשות וזה כבר מזמן לא מעניין אותי, או כל מניי נושאים לא מעניינים שהגבתי עליהם עכשיו אני צריך לאכול אותה ולראות אותם ב"תגובות להודעות שלי" תעשו איזה אפשרות להפסיק נושאים שכבר לא מעניינים כי זה מאוד מציק,
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצא לי כל הזמן להגיע לצמתים שהמשטרה עושה בדיקות שגרתיות ועוצרת (תמיד) אותי.. אני מדבר ברמה של לפחות פעם בשבוע במקומות שונים יצא לי גם פעם אחת שעצרו אותי פעמיים באותה נסיעה! ואמרתי לשוטר שרק עכשיו בדקו אותי .. הוא שחרר אותי חח בכל מקרה הם לא בודקים שום דבר, רק רשיון רכב ולפעמים מבקשים מספר טלפון.. הקטע שזה כבר מטריד .. אני מבין וזה טוב שעושים אבל 4-5 פעמים בחודש? גם לכם זה קורה או שזה רק המזל שלי? :
-
- 107 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
במשך כבר 3 ימים אני מצלצל לזגגים ומפעלי זכוכית, חלקם לא מוכרים פרספק ככה סתם, רק בבלוקים של 3 מטר על 6 מטר WTF ? וחלקם מוכרים אבל בעובי לא מתאים, אני חייב עובי של 2MM אולי 3MM כולם מוכרים 4-5 ואפילו 7.... אז כל מי שקונה באזור המרכז, חולון, בת-ים, ראשון לציון ות"א, איפה אתם קונים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:bash: נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לגלח אותו!! ועוד יש לי את ה philips arcitec שאמורה לעשות את זה יותר קל! לא נראה לי שעשיתי גילוח שאוי של הצואר מאז שהתחלתי להתגלח! יש למישהו רעיון איך לגלח את הצואר עם מכונה (ולהשאיר אותו במקום ומחובר לכל שאר הגוף תוך כדי)?
-
- 58 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזו תוכנה/ תוסף שאומרת לי תמיד באופן ברור (מצידי שיהיה איזה אייקון בולט שתמיד נוכח שמחליף צבעים בהתאם לשפה) באיזו שפה אני מקליד, מה אני היחיד שלפחות כמה פעמים ביום מקליד עברית ויוצא לו אנגלית ולהפך? :pissed: אני יודע שאפשר לראות בסטארט מנו ושלרוב אפשר לראות צ'ופצ'יק קטן לימין או לשמאל בהתאם לכיוון השפה אבל אין איזה פתרון פשוט וכולל לכל העניין הזה, תחשבו כמה שעות במצטבר זה יחסוך לאנושות, אפילו אם זה גוזל מכל אדם (שמחליף שפות) 10 שניות ביום... בתקווה בשלא יצאתי ממש טמבל...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הנה מספר מצומצם מתוך יוטיוב של תגובות של אנשים מהעולם בכל מה שקשור לתוכן על ישראל: ted bohne פרסם תגובה לפני שנה THE LAND ISN'T ISRAEL. IT'S PALESTINE. THE ISRAELI'S LIKE THE u.s. ARE THE LARGEST PURVEYORS OF TERRORISM ON EARTH. WERE IT IN MY POWER TO USE LARGE NUCLEAR WEAPONS ON ISRAEL, HELL, I'D FLY THE B-52 MYSELF. WHAT'R YOU A Joe Hanlon פרסם תגובה לפני 6 חודשים How fucking dare you you bastard. Okay to start with you are a fucking retarded cunt thinking that Islam is going to take over, you are anyway. But I have never even heard those terms before you bigoted peice of shit, 'meat whistler'? I mean come on, are you twelve or something. You are an immature prick a…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פעם גוגל היה מנוע חיפוש איכותי, אבל מאז שהם התחילו להציג תוצאות של מה שהם חושבים שהתכוונתי לחפש במקום מה שהקלדתי בחיפוש איכות התוצאות ירדה מאוד. הפתרונות היחידים שמצאתי הם להוסיף סימן '+' לפני כל מילת חיפוש או להוסיף את הביטוי allintext בצמוד למילת החיפוש הראשונה (כשנקודתיים מפרידות בין שני החלקים). זה עובד, אבל הופך את חווית החיפוש למייגעת. הגיע הזמן לעבור למנוע חיפוש אחר. אם למישהו יש המלצות, אשמח לשמוע. אגב, את יאהו ובינג כבר בדקתי ושניהם גרועים. נתקלתי במקרים שבהם הוספה של מילת חיפוש מגדילה את כמות התוצאות במקום להקטין אותה (כנראה שמנוע החיפוש מחליט בשביל המשתמש מתי להשתמש ב- OR במקום ב- AND).
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בס"ד נשבר לי הזין מהוט! אני בבעיות איתם כבר חודש-חודשיים. כל הזמן יש ניתוקים, ואני מקבל פאקינג 3 מגה במקום 12, היוטיוב בקושי זז, האינטרנט איטי - די כבר! שוב ושוב, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי. לא מזיז כלום!!! פשוט בלתי נסבל! זו חוצפה! עושים פה צחוק מאנשים! דיברתי איתם היום, והם עושים לי מעקב וביום שני בבוקר הם מדברים איתי. אני אגיד לו חד וחלק: או שאתם באים לפה ופשוט שמים ציוד הכל חדש: כבלים חדשים, ראוטר חדש ומודם חדש, או שאנחנו מתנתקים. זה יעבוד להגיד דבר כזה? ואם לא, מה כדאי לי לעשות? זה כבר פשוט בלתי נסבל! אני מתפוצץ פה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא אפרט יותר מדי מי החברה הספציפית ומה הבעיות שהיא עשתה לי. השאלה שלי היא, איפה אפשר להתלונן בצורה כזאת שבאמת יתייחסו אלי ויתנו לי את השירות והפיצוי המגיע לי? בינתיים רק מפרפרים ומחרטטים אותי. יש למשל את אתר tluna.co.il אבל אני לא סגור עד כמה מתייחסים שם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כל החיים שלי הקשבתי למטאל ורוק, וחשבתי לשנות טיפה כיוון. לא יודע בדיוק איזה ז'אנר אחר אני מחפש, כי לא הקשבתי לכלום חוץ ממטאל :-\. אז אם בא לכם, תמליצו בבקשה על להקות מכל הז'אנרים ששרים על החיים, רגשות וכו'. הכל יתקבל בברכה, חוץ ממזרחית . אם אפשר גם שירים שלפחות תהיה משמעות מסויימת למילים שלהם, ולא סתם "הלכתי למסיבה, זיינתי בחורה, השתכרתי עם החברה".
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא נמאס לכם מכל הפירסומות (בטלוויזיה ובאינטרנט)? היום אתה לא יכול לגלוש בלי שתיתקל (מבלי שביקשת בכלל) בעשרות פירסומות. פעם עוד היו פרסומות פחות מציקות. אמנם הם קפצו לך בחלונות נפרדים והיה אפשר לסנן אותן אבל היום זה שונה. מלבד אותם pop-ups אתה לא יכול לקרוא איזו כתבה בלי שהיא תיחתך באמצע עם איזו פרסומת או שתקפוץ לך איזו פרסומת פלאש בפנים. ממש מעצבן. ושלא נדבר על הטלוויזיה. אי אפשר לראות 7 או 8 דקות רצופות של תוכניות מבלי להיתקל במקבץ פרסומות ופרומואים באותו מספר של דקות. ממש מעצבן!!!
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש איזשהו אתר שמציע הורדות בטווח של 4MB ועד 200MB אני כבר במשך שנה מנסה להוריד משהו, לדוגמא אפילו את ה4MB שזה סרטון, זה לוקח שעתיים להוריד, ואחריי 10 דקות ההורדה קורסת וזה בכלל לא מצליח. אתם חושבים שזאת בעיה אצלם באתר?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
פתאום אני בה לערוך איזה תמונה אני רואה שאין לי אותו איך אפשר להתקין אותו בחזרה ?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מכרטיס הזיכרון של המצלמה, מסוג SDHC (אני חושב שזה נקרא פשוט SD),בנפח 4 GB נמחקו בטעות תמונות וסרטוני וידאו. אפשר לדעת מהי התוכנה המומלצת ביותר לבצע שחזור מהסוג הזה (אם אפשרי בכלל)? מישהו התנסה אולי? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יאו איזה פרק ענק במיוחד הסוף (מן הסתם) מה היה כתוב בפתק שמייקל והשני קיבלו?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=80426 אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב ד"א אתם מכירים אתרים סטייל יוטיוב וכאלו אבל של סיפורים? ז"א שיתוף סיפורים ברשת?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-