כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
אני גר במושב ויש לי 18+ חתולים (אין לי מושג כל יום יש יותר ) הנה כמה תמונות http://members.lycos.co.uk/superginiman125/katz
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נורא מעניין אותי הקטע במיוחד כאחד שמקודד... אני צריך את הפונט, הגודל, והאפקטים (אם זה BOLD או לא למשל) אני מדבר על הסרטים החדשים שמראים ב-HOT/YES לא הסרטים משנות ה-70.... תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשלוח את ה HD התקול שלי ל SEAGATE בגרמניה. המשלוח הוא לשם תיקון של ה HD על ידם (קרתה לי התקלה הידועה של סידרה 7200.11). התיקון הוא בחינם, אך כמובן שהמשלוח הוא "עלי". אני מעדיף לצאת מזה כמה שיותר בזול. ניתן לראות פה את ההוראות שלהם לגבי המשלוח: https://services.seagate.com/packaging_instructions.aspx. והקטע הרלוונטי הוא: Pack securely so the media will not move from the middle of the box. DO NOT USE packing pellets/peanuts, bubble wrap, air bags or newspaper.. הבעיה- לא ברור לי איך כן לשלוח להם. יש לי מעיין סלילים כאלו מקלקר שקיבלתי עם משלוח של חומרה פעם. לדעתי הם אמורים לעשות את העבודה אבל אני לא רוצה שסיגייט יעשו לי בעיות. איזה דרך יש לארוז את ה HD בצורה כ…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים החמור העברי הראשון עבר דירה ועכשיו אני מעביר את מבחן הידע השני אז מהרו להשתתף http://www.hamor.org/edonkey/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15143 הכל מוסבר שם
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל ועובר בדיוטי פרי. מה דעתכם על הטלפון הזה אם מישהו מכיר/התנסה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=366741 בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כי בקאזה זה לא מוריד.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום .... אני רוצה ללמוד לנגן בגיטרה איפה אני יכול ללמוד במקום טוב שמלמדים טוב באזור המרכז ?? תודההה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
here's someone who clearly doesn't know where to place the thermal paste ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי כלוב מתכת שצבעתי לפני כארבעה ימים בצבע שחור של טמבור (לא ספריי, עם מברשת). ארבעה ימים שהוא בשמש, ולמרות שנראה כאילו התייבש, יש על הסורגים בועות צבע ובהם הצבע טרי (אם לוחצים עליהם זה מתפרץ החוצה). זה אמור להתייבש לבד או שפישלתי עם הצביעה? ואם יתייבש לבד, כמה זמן עוד יקח בערך?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נראה לי שמי שקונה בKSP IVORY SKYPC יקבל מחשב יותר זול אבל תמיכה מעטה.. הם לא עונים לאימייל ולא באמת איכפת להם ממך. לא חשוב להם שימור לקוחות כי תמיד יהיו אלו שיתפתו למחיר הזול
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
גם לי יש מערכת כמו שלכם- smf שהתקנתי אותה בפעם הראשונה כל כך הזדעזעתי מהאייקונים (סמיילים) המכוערים של המערכת שדבר ראשון שעשיתי זה להחליף אותם .
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לאן הבנאדם נעלם ? פתאום ככה לא רואים שום הודעות שלו בפורום..
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום היום בשעות הצהריים צצה לי בעיה מוזרה בגוגל: כשאני רושם אות או מילה מסויימת בsearch bar של גוגל ולחוץ enter או מקליק על חיפוש המילה נעלמת מהsearch bar ולא מבוצע שום חיפוש. יש לציין שבעיה זו מופיע מהחיפוש השני, זאת אומרת כשאני פותח את גוגל ומחפש משהו החיפוש הראשון מצליח. אבל משם הלאה ניסיון הכנסת מילים לתוך הsearch bar כושל הכל נמחק בלחיצת האנטר.. אני משתמש בפיירפוקס אך הבעיה קיימת גם באקספלורר, ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עזר. מוזר לי שהבעיה קיימת בגוגל CO.IL בCOM אין לי את הבעיה. הצעות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום כולם, איפה אני יכול לברר מתי נסגרים ההרשמות לתאריכים השונים? ומידע בכלל על הפסיכומטרי?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מחנות זו מה דעתכם? איך השרות ? המחירים זולים שם אבל לא שמעתי כלום עליהם
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל, חשבתי לעשות רשימה ולשים אותה כ STICKY, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למכונת גילוח עד 400 ש"ח (אשמח עוד יותר אם זה יעלה פחות). אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה אפשר להשתמש במכונה תוך כדי הטענה גם (אם זה קיים עדיין).
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן הביאו לי מחשב נייד של IBM פנטיום 3 733 עם כונן DVD ובטרייה נוספת. המחשב במצב טוב אפילו נהדר 256 DDR עם 40 גיגה דיסק קשיח אני הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה ??? תנו הערכה כל אחד לפי דעתו (כמה הייתם משלמים עם נניח רציתם ליקנות אחד) תודה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם המפרט הזה יריץ את GTA4: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי מה שאני מחפש יש למישהוא חנויות באזור י-ם שיהיהו זולות ואמינות ואם אפשר גם כתובת אני מכיר את איבורי וטופ מחשבים בגילה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בחור נחמד וסימפטי שירצה להעניק שירותים על בסיס קבוע לחברה שהולכת וגדלה. אם יש מישהו עם נסיון בCisco Call Manager וטלפוניית IP בכלל, אנחנו נשלם כסף טוב. העבודה על בסיס מזדמן, תשלום לפי שעה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אני אוהב להקות כגון: Three days grace, Breaking benjamin, 30 seconds to mars, Skillet, Sum41 יש עוד להקות בסגנון של אחת מהלהקות האלו? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-