כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם המארז שלי כבר מלא אבק והוא מתחיל להתחמם חשבתי לנקות אותו לפני שהקיץ מגיע פעם שעברה פתחתי ופירקתי אותו עד הבורג האחרון הוא אומנם הפך למצוחצח כמו חדש אבל לקח לי איזה 5-6 שעות (יש לי מלא דברים בפנים) וזה ממש היה מעיף הפעם חשבתי להעיף את האבק עם הקומפרסור הזה שיש בתחנות דלק לניפוח גלגלים השאלה הראשונה שלי היא איך אני גורם לו "להתיז" אוויר כמו סוג של אקדח (כי תכלס יש לו כמו כפתור כזה שברגע שהונטיל של הגלגל לוחץ עליו הוא מוציא אוויר)? והשאלה השניה שלי היא האם לחץ האוויר משנה פה? אני לא רוצה להרוס שם דבר במחשב.... האם מישהו ניסה את זה כבר פעם? אשמח לתגובות
-
- 18 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם זה לא במקום תעבירו שנית יש לי במחשב הרבה אבק ואני רוצה לדעת איך הכי טוב לנקות את זה וגם אבק מהמאוררים והקירור רק לא משהו שיכול להסיר את הביטוח על החלק\מחשב תודה
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על השמשמה הקדמית באוטו ישנם כתמים וסימנים שלא יורדים לא בעזרת מים וסבון ולא בעזרת חומר לחלונות (של סנו) . רצית לדעת האם מותר להשתמש בטרפנטין לניקוי החלון ? כל הצעות נוספות יתקבלו בברכה . תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תגידו יש איזה אתר/תוכנה שמנקה את כתובות דואר מרשימות זבל? :-\
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מזגן בחדר... ובזמן האחרון הוא התחיל להוציא אוויר פחות נעים והוא פחות מקרר. חיפוש בגוגל העלה: "ניקוי מזגן מעובש ופטריות", ואז פרסומות לאלף טכנאים. השאלה היא באמת, מה צריך לעשות? שנה טובה לכולם
-
- 12 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.
-
- 36 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת הנ"ל - LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE הבעיה היא- מלאה בלכלוכים , האם יש אפשרות לנקות אותה בצורה יסודית?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
התלכלכו לי משקפי השמש רייבאן, אתם יודעים כתמיי זעה כאלה. התחלתי לנקות את המשקפים, ועכשיו פשוט כל המשקפים מלוכלות ברמה מטורפת. ואני פאקינג לא יודע איך לנקות אותם כבר. ניסיתי גם עם הספריי לניקוי משקפיים של אופטיקנה גם לא עוזר\: :bash: :s07:
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
חח אני מרגיש מטומטם לכתוב שאלה כזאת... יש לי נעלי סאקוני די חדשות שכבר הספקתי לעבור איתם לא קצת...והרשת שלהם [הבד הדק מבחוץ ]כבר כמעט שחור... איך מנקים דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם נוסה בהצלחה האם גורם נזק עתידי? אשמח לדעתכם תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לנקות את ריפודי הרכב שלי באמצעות קיטור או משהו דומה מישהו מכיר מקום בתל אביב חולון ראשון?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לנקות נשארים סימנים שמפריעים לראייה. איך אפשר לנקות בצורה חלקה?
-
- 10 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.
-
- 9 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Y6ZXBAuH8x4&search=aladin איך?
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו מתכננים להתחתן בקפריסין בהתראה נורא קצרה. אנחנו רוצים להספיק לעשות את זה תוך שבועיים-שלושה. מחר אנחנו רוצים לסגור עם סוכנות תיירות/נסיעות שגם תטפל בכל הטופסולוגיה שמסביב. הבנתי שההבדל במחיר לא גדול ושזה חוסך כאב ראש. למישהו יש המלצות מגוף ראשון/שני על סוכנויות שעוסקות בזה ואולי יכול לספר לנו משהו שלא מצאנו בחיפושינו ברשת? בכל מקרה, דגשים חשובים בנושא יתקבלו בברכה
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו לא אנלוגי ? מה הבדל בכלל בין המיקרויים?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אפשרות שאימיילים שמגיעים לחשבון הוואלה שלי יכולים לעבור לחשבון הג'ימל שלי אבל אני לא מצליח לעשות את זה. אם מישהו בבקשה יכול להדריך אותי אני אודה מאוד. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5. יש לי כמה שאלות: 1.מה המחיר של זה? 2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת? 3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם. איציק izhak1990@hotmail.co.il
-
- 52 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מה קורה ?? אני מתכנן לעבור ניתוח להסרת משקפיים באסותא אופטיק , רציתי לבדוק אם מישהו עבר את זה שם או עבר את זה בכלל ואיך זה ? עברתי על הכתב הסכמה שלהם והזכירו שם כמה סיבוכים חמורים גם אם הם נדירים וזה קצת הפחיד אותי... מה אתם אומרים ??
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-