כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
בודקי תוכנה מהבית בלעדי ל AllJobs! Wivi היא תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. כל האזורים, עבודה מהבית, מתאים לנוער לחברת תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. בימים אלו מתרחב פרויקט הבטא והחברה מחפשת אנשים שינסו את התוכנה (עבודה מהבית של מספר דקות , פעמיים בשבוע). בתמורה לזמנכם - החברה עורכת פעם בחודש הגרלה בה מוגרלת קונסולת נינטנדו Wii בשווי של 2000 שקלים בקרב משתתפי הבטא. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. מתכנת php בסיס נתונים עודכן ב 09-07-2008 שם חברה חסוי מרכז, עבודה מהבית דרוש /ה מתכנת/ת php בסיס נתונים, אפשרי עבודה מהבית. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. קלדנים /ות עודכן ב 08-07-2008 שם חברה חסוי …
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה. עכשיו, אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב ורציתי לקבל חוות דעת על החנות FOXPC בראשון לציון. אשמח לקבל חוות דעת עליהם ועל שרותיהם.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה לקטנוע 125 סמ"ק למדתי תאוריה אבל עדין לא ניגשתי למבחן .. רציתי לדעת אם מומלץ להתחיל שיעורי נהיגה כשעדין לא ניגשתי למבחן התאוריה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
באמת שלא ידעתי איפה לפתוח את האשכול הזה, אם טעיתי אני מתנצל ותעבירו את זה לאן שצריך. אני משתמש בלינוקס (אובונטו 7.10), פיירפוקס 2.0.0.15, והתוספים הבאים: NoScript, AdBlock+, FoxyProxy, Greasemonkey, FireBug. רק השניים הראשונים פעילים באתר (לא-סקריפט וחוסם הפרסומות). הנגן פלאש שלי הוא Adobe Flash Player version 9.0.124.0. לא זכור לי שנתקלתי בבעיה הזאת לפני מספר שבועות, אני נאלץ לחסום את הפרסומת דרך ABP, וממש לא נעים שכן לדעתי אתם זכאים להציג את הפרסומת הזאת. לידעתכם.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מה השם של השיר שנישמע בערך כך ohhh we living on...ohhh we living on...take my hand we make it i swear'ohhhh.... בנוסף רציתי למי שיודע איך קוראים לשיר של רובי וויליאמס שהוא שיר עם מישהי שבקליפ הם הולכים על מדרגות כאלה,למי שמבין. ושם אחרון של שיר its geeting hot in here..so..so take off all your clothes תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jBcj3YoXejE
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.break.com/index/wrestlers-need-a-chair-and-fans-deliverb.html
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה בתי קולנוע דיגטלים שמקרינים באיכות HD. איזה בתי קולנוע הם ? ויש באמת בהבדל באיכות ההקרנה ? תודה =]
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנה מחשב במקסימוס בפתח תקווה ועכשיו האתר שלהם לא נמצא ואין שירות בטלפון שלהם.. מישהו מכיר את החברה והאם נפלתי לעוקץ או משהו כזה? ישנה תקלה בחומרה של המחשב ורציתי ליצור איתם קשר. תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אם שמתי את הדיון במקום הלא נכון אז סילחו לי.... אובכן האם מערכות AMD GAME שוות את הכסף שהן עולות? והאם יצאו בעתיד מערכות עם ה4870/50 בפנים?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני אהיה בקלאב באנטליה הנקרא Grand Prestige. בגדול אני לא מבין מה יש לעשות חמישה ימים מלבד בטן גב במקום הכל כלול.. מישהו התנסה בזה כבר? חוויות? מה לעזאזל עושים שם?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בזמן שיטוטי ברחבי רשת האינטרנט נתקלתי בראשי התבות JPGI, על בסיס RTFM, שמשמעותם: Just Fucking Google It אם תחפשו JFGI בגוגל, זה האתר הראשון שתגיעו אליו: http://justfuckinggoogleit.com מספיק שהאתר הזה יחנך בנאדם אחד והוא עשה את שלו [ סתם רציתי לשתף, היה משעמם ]
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקחת את הכלב שלו מהארץ לארה"ב. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה? הבנתי שצריך אישור רשמי של השירותים הוטרינריים של משרד החקלאות. השאלה היא איזה אישורים צריך להביא להם. בנוסף לכך, אני אשמח לקבל המלצה לחברת תעופה מומלצת מהבחינה של הטסת כלבים בקבינה (לא בתא מטען). הכלב הוא קוקר ספאנייל אמריקאי במשקל 9 ק"ג. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני כבר שבוע מחפש את השם של השיר ולא מוצא באף מקום. אודה אם מישהו יוכל לעזור בזיהוי השיר. בתודה, תומי
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תגידו לי- כמה משועמם צריך להיות בשביל לנסות את זה, ואיזו קואורדינציה צריך בשביל להצליח?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך בא לי אחד כזה בחדר! לחצו על התמונות על מנת להגדיל.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
זה הופך להיות אחד החיפושים היותר מתישים אחרי קובץ ! בכול מקרה אני מחפש את השיר הנ"ל בגירסה (לא משנה איזה) שילדים שרים אותה. You Are My Sunshine My only sunshine. You make me happy When skies are grey. You'll never know, dear, How much I love you. Please don't take my sunshine away
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לכל אלה מכם אוהבי הרוק/מטאל אני מחפש להקה בעלת סיגנון דומה ל Dream Evil בעיקר השיר Calling Your Name מכירים? תכתבו את שם השיר או/ ושם הלהקה תודה רבה :) :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש פה מישהו עם ניסיון מכירה בebay ? אני לא מתכוון למוצר אחד או שניים, אלא משהו ממש בצורה רצינית... אני אשמח לקבל המלצות לספרים/מקורות מידע טובים אחרים תודה!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש למישהו המלצות על חנות מחשבים בארה"ב ששולחת לארץ? אני רוצה לקנות את הZ-5500, וראיתי שבארה"ב הוא עולה כ-300$, הרבה פחות מבארץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב קודם כל ערכתי חיפוש אז על תתנפלו עלי! עכשיו ככה אני מחפש חנויות מחשבים בתל אביב אשר ניתן לקנות בהם ציוד היקפי(כל מה שלא קשור לחומרה שנמצאת בתוך המארז, רמקולים,עכברים, מקלדות) ונכון לעכשיו ראוטר. עכשיו יש לידי את אייבורי אבל לפי מה שהבנתי פה לא אוהבים אותם.. האם זה מתייחס גם לציוד היקפי? או שאין בעיה לקנות אצלהם? תודה רבה מראש, ושוב ערכתי חיפוש ולא מצאתי תרד דומה, יש מצב שפספתי תרד דומה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-