עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם,יש לי כבר שנתיים חשבון באתר הנפלא הזה ואני מאוד מרוצה. השאלה שלי איך אני יכול בלחיצה אחת להוריד 100 קבצים ברצף מהאתר? כי בגדול אם יש לי 100 לינקים תקינים אני לא יכול ישירות מהם להוריד את הקובץ הרצוי,אני חייב להיכנס לתוך הלינק בתוך הלינק יש עוד לינק שהוא ההורדה,ז"א שלמעשה אני צריך להיכנס לכל לינק ורק אחרי זה בתוכו יש לי כתובת נוספת שהיא ההורדה . עכשיו לעשות ככה ב100 לינקים נגיד זה המון עבודה...למי יש טיפ רעיון איך אני בפעם אחת יכול להוריד 100 לינקים במכה מבלי להיכנס לכל אחד ולאתחל את ההורדה? תודה לעוזרים...! *ד"א אני עובד עם windows download manager

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מחפש כתובית לסרט חייל קטלני אם קורט ראסל או באנגלית soldier הכתובית או בארנגלית או בעברית (עדיף עברית). תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by Bingo,

אהלן, לא מזמן התחלתי להתעסק בכל הקטע של צריבות\עריכות סרטי DVD. אני התחלתי להשתמש בתוכנה שנקראת easy dvd creator והסרט הראשון לא יצא משו... אשמח לקבל כמה טיפים מאנשים שמבינים אם יש פה כאלה, מדריכים והמלצות לתוכנות. תודה לעונים :]

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. אני מחפש אתר עם סיקור סרטים כמו האתרים שלמעלה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הקריאה היא למחשבים שנרכשו בין מרץ 2004 ומאי 2005, גם HP וגם COMPAQ. מהדגמים שבקישור הנ"ל http://bpr.hpordercenter.com/bpr/ מקור

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

היי, למישהו יש מושג איך ואיפה אני משיג את הסרט הזה? אוכל למצוא אותו ב"חנויות כולבו" במחיר סימלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. שלום, היום התקשרתי למעסיקה שלי שהייתה לפני 3 חודשים בטענה שהיא חייבת לי 100 ש"ח (נכון שמדובר בכסף קטן אך זה עדיין כסף שיכול לשרת אותי ואני לא אוהב שמעסיקים חוסכים עליי). היא טענה שלא עניתי לטלפונים שלה ולא באתי לעבוד ביום שישי שהיה את כנס הגאדג'אטים 2009 בחודש אוגוסט (ביג בוקס ועוד...) בגני התערוכה בת"א. אני טענתי שלא אמרו לי לעבוד ביום שישי אלא רק ביום שבת וראשון. הקטע הוא ביום ראשון נשלח לי ס.מ.ס שעה לפני תחילת העבודה לא לעבוד ואני טענתי שמגיע לפחות שכר של חצי מהמשמרת על ביטול. הם טענו שהם מביאים על ביטול 50 ש"ח וגם כך אני לא באתי לכנס ביום שישי. שורה תחתונה: האם הם חייבים לי כסף על ביטול משמרת? והאם הייתה תערוכת הגאדג'טים ביום שישי?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by AmonAmarth,

שלום אני מחפש השכרת מפוח ומסור באזור חיפה קריות טבעון. ממה שחיפשתי בגוגל מצאתי 1 רלוונטי שמשכיר ב200 שקל ליום סופש 600 שקל וזה רק למסור כן? לא נורמאלי המחירים ולא דיברנו על דלק בכלל. יש מקום שמשכיר במחיר הגיוני?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MilkMan,

עם היינו נלחמים נגדיהם במילחמה בטוח היינו מנצחים http://www.metacafe.co.il/watch/446680/how_not_to_shoot_an_eryx/

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. אנו ימים ספורים לפני השקת פלטפורמת מעבדים חדשה של אינטל ו-AMD מוצאת עיתוי מעניין עם שלל הכרזות מעניינות עבור מעבדיה הקיימים וגם טיזר למעבד חדש בסדרת X3D האגדית לגיימינגלכתבה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. משהו לא אנלוגי ? מה הבדל בכלל בין המיקרויים?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by the red dragon,

תגידו מה השם הפרטי של רונאלדיניו חחח חשבתם פעם???????????

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. אני לא מצליח לכתוב תגובות לנושאים/לפתוח נושא בפורום קירור. מנהלים???

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by stone cold,

מישהו צופה בסדרה ? יכול לתת ביקורת בלי ספוילרים ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. הצגת תוצאות רק של מוכרים שמאפשרים משלוח בינלאומי. כלומר, יש את האפשרות בADVANCED SEARCH אבל אחרי כמה פעמים זה מתחיל לעצבן, האם יש אפשרות כלשהי בהגדרות הפרופיל שלי או כל דרך אחרת שאפשר להגיד לא להתעלם ממוכרים "לא רלוומטים"?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by wrecker,

מי שלא יודע או עדיין לא ראה יצא ספיישל מיוחד של טופ-גיר עם הצוות מאנגליה + אוסטרליה אני חייב לציין שהוא אחד הספיישלים הטובים! אני מחפש טריילר ביוטיוב אבל לא מוצא

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by desert,

האם כבל סריאלי יכול לשחרר SIM חסום או קוד PUK?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Lost Spirit,

חחחח זה אומנם ישן, אבל נתקלתי בכתבה וזה פשוט ענק!! :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2643095,00.html

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by Kukishin,

מחכה להם...

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by ciauai,

מחפש אתר לעשות באר יש איזה אתר שעושה באר מסמנים בוי את הבארים שרוצים והוא מוסיף אותם לכמו חתימה כזו למי שלא הבין באר= זה החתימה הדקה הזו שרשום למשל Call Of Duty Player וכל זה

21. Started by Or ei,

שלחו לי במייל היום את זה וחשבתי לשתף אותכם

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by alergic,

אני אישית לא כל כך אוהב את זה וזה בדרך כלל לא עובד אבל האחרון שהשתמשתי איתו היה דווקא בסדר... כבר הרווחתי 27$ וזה גם מחוץ ל USA אז גם מישראל יוכלו להשתמש בו... ממליץ בחום לכולם להרוויח כסף על חשבונם... http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=GetUpaid

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מגילת החירויות הגדולה, התאריך הוא של מספר ההודעה שלי(1215), החודש באותה שנה הוא יולי.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ben389,

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. מישהו אולי יודע על אתר שמפרסם תאריכים מדוייקים או אפילו משוערים של יציאות של דיסקים (בחו"ל), פשוט נתקלתי בכמה דיסקים שאין לי מושג מתי הם יוצאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.