עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ערב צח וערב זח O: אני מעוניין להביא חרב לארץ, אחת חדה, לא מוקהה. האם יש איזשהו אישור שיאפשר לי להביא את מבוקשי בלי להתחיל להתעסק עם מליון ורבע בעיות? מצאתי את הטופס לייבוא סכין/חרב, אבל כתוב שם שזה חייב להיות מוקהה. האם חרב חדה נכנסת תחת הקטגוריה "נשק"? כי לזה אפשר להשיג אישור. כל מי שיודע- מוזמן להגיב, תודה מראש. כל האידיוטי שהולכים לשים פה תגובות מיותרות- נסו ללקק את המרפק שלכם, ושתצליחו- תגיבו פה.

• 50 תגובות
    • 15.6k צפיות
  2. קו מוצרים חדש עמוס ביצועים שכולל את לוחות האם AMD X870E / X870 המוכנים לבניית מחשבי בינה מלאכותית מתקדמים, מצנן בשיטת הכל כלול, אביזרי משחק, מסכי משחק, ציוד רשת וגם ספקי כוחלכתבה

3. Started by DAVIDD,

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. במציאות הדיגיטלית שבה אנחנו מחוברים 24/7, החשש הגדול ביותר הוא דווקא הניתוק המוחלט. אפליקציה חדשה ומדוברת, המבוססת על עיקרון טכנולוגי פשוט להחריד, הפכה ללהיט ההורדות הגדול ביותר בסין כשהיא מציעה פתרון פרקטי וציני למגפת הבדידות העולמית: תשלום סמלי כדי שמישהו - או משהו - ישים לב אם הפסקתם להתקייםלכתבה

5. Started by Guarding angel,

זהו חידוש לשיר צרפתי ישן שהולך ככה (בערך) "אז'ה קריא,קריא,אלים...." מישו יודע איך קוראים לחידוש ומי מבצע אותו?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by pringles,

משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

הנה הזדקנתי בעוד שנה,והיום בן [glow=red,2,300]21[/glow]... אני יוצא עכשיו לבלות SO תנו את מלוא איחוליכם... :DJsmile: :anim-jjd: :bigglasses: :alcoholic: :jump1: :nutty: O0 :bunny: :clown: :coolman: :cwm39: :ylsuper: שלכם [glow=red,2,300]Guarding Angel [/glow]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. חחח טוב אני מסובך... לא יודע מה יותר משתלם לקנות 6 בקבוקים של 2 ליטר שעולים 12 שקל או לקנות 8 בקבוקים של 1.5 ליטר שעולים 17.9 שקל? מה יותר משתלם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by K0sTa,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא במחיר טוב? זה הכי טוב שמצאתי : אם זאת חנות ממשית אז עדיף באזור רחובות-צומת בילו או אשדוד. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך עזרה בבחירת מקצוע ללימודים אקדמיים. אני מתלבט קשות בין מקצועות מדעי המחשב להנדסת מחשבים , ובאיזה מוסד ללמוד - כשאני מכוון ללימודים במרכז . לגבי הנדסת מחשבים : בגדול עם הנתונים שלי כרגע ( ממוצע בגרות 99 ופסיכומטרי 665) אני יכול להתקבל להנדסת מחשבים באוניברסיטת בר אילן בלבד ולשאר המכללות במרכז. לגבי מדעי המחשב : אני לא מתקבל באוניברסיטאות אך אני מתקבל לכל המכללות שבדקתי, כשכרגע לפי מה שהבנתי מכללת ת"א יפו הכי נחשבת. בכל מקרה 2 האפשרויות הללו כרגע עומדות על הפרק ואני ממש מתלבט קשות לאן ללכת ??? ??? . - למה יש דרישה גדולה יותר בשוק? - האם יש יתרון כלשהוא למכללה על אוניברסיטה ? - לפי מה שהבנתי מדעי המחשב הוא תואר עם המון ביקוש אך גם המון "היצע" ( סטודנטים)?…

• 2 תגובות
    • 8.7k צפיות
  11. זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by GEVER1,

שלום אני עשיתי חסימה נגד אתרים שליליים. ויש לי אינטרנט אלחוטי עם ראוטר TP LINK .ומודם של בזק. הבעיה היא שאני יכול להתחבר דרך השכנים . ואני לא רוצה סיכוי שאני יוכל להתחבר אליהם.כי אז אפשר לצפות באתרי תועבה. כי היצר מתגבר ואני לא שולט . איך אני עושה שאני לא יוכל להתחבר לשכן אפילו שאני ירצה, אלה רק אליי.רצוי שיהיה סיסמא שאני ישכח אותה. ..אני חושב שזה קשור להגדרות בראוטר אולי תודה הטכנאי

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. ההודעה הבאה פורסמה כרגע בדף הבית של TL: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these ac…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  14. הלך לי לאיבוד הארנק... דווחתי כבר לחברת האשראי, וגם למחלקת אבדות של המשטרה... מה סכום הקנס שצריך לשלם על הוצאת ת.ז חדש? וגם צריך לדווח משהו לבנק?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שאני מרים משקולות מה הבדל בין להרים משקולת ב90 מעלות לבין 180 מעלות? זה עובד על שריר אחר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בוקר טוב, המקרה בקצרה: אני יליד 1991. התחלתי לעבוד במקום עבודה מסוים באמצע יוני 2013. לקראת חצי שנת עבודה המעסיק התחיל לדבר על קרן פנסיה. ליתר דיוק, על ביטוח מנהלים. הפגישה עם סוכן הביטוח הייתה רק בינואר של 2014 ככה שכבר אז כל תנאי שהיה תקף ל 2013 וקודם לכן כבר לא היה קיים. [*]אחרי סיום העסקתי שם סמוך לתחילת שנת 2014, לא עבדתי כחצי שנה. [*]במקום העבודה הנוכחי התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט 2014 וכששם ביקשו ממני את פרטי קרן הפנסיה הקיימת (שחשבתי שיש לי) כדי להתחיל להפריש כבר מתחילת ההעסקה, התברר שלא קיימת כזאת - כן, לא פתחו לי קרן פנסיה! [*]כידוע, בכל שנה שעוברת התנאים לפותחים קרן פנסיה חדשה הולכים ומדרדרים ומאז שהייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה ועד היום עברו שנתיים (קלנדריות)…

17. האם עוד אנשים שמו לב שמ 18:25 עד עכשיו אפילו מפסיקים השידורים בתבל באזור הצפון? לא רואים כלום ואני פיספתי פרק בסידרה שלי בערוץ 10.... למישהו יש מושג מה קורה איתם ולמה השידורים משובשים?? :AR15:

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by liav25,

צריך עזרה במציאת שולחן טוב למחשב חיפשתי קצת באתר של איקאה ולא ממש אהבתי רצוי חנויות בחיפה אני מחפש שולחן לא פינתי (יש לי עכשיו פינתי וזה די מעצבן), שיהיה עמוק זתומרת שהקצה שלו יהיה רחוק מהקיר, ושיהיה רחב. עדיף שיהיה בצבע כהה. מישהו יודע איפה אני משיג משהו כזה באיזור חיפה ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום דבר כזה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by nim901,

אמא שלי מעוניינת לדעת א. האם המקום שבו הסדרה מצולמת אמיתי ב. אם לא, איפה היא אכן מצלומת טנקס. :-*

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ^^^^

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  21. כמו שאומרים שהמילה יראק עלתה לבין המקומות הראשונים במנועי החיפוש איך יודעים?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. יש לי בעיה והיא ככה... עשיתי כל מה שצריך במדריך... אבל שאני עושה קבל/שלח הוא מבקש ממני סיסמה ושם, אני שם אותם תוך כמה שניות הוא שוב עולה וכן הלאה... הנה החלון שקופץ- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by guycnaan,

חברה, אנחנו מארגנים לאן פארטי בסביבות ה23.6 (משהו סטייל פתיחת החופש), יש התעניינות? אז ככה.... בואו נסבר לכם את האוזניים... המקום יהיה בטבעון באולם הספורט של התיכון.... יש מספיק שולחנות וכיסאות לכולם (בית ספר...) מבחינת חשמל הלאן הקודם שפורסם כאן החזיק מעל 50 איש פלוס אורות בלי שום קפיצת כוח... לגבי ניסיון כבר אירגנו הרבה לאנים...בסביבות 20 פרטיים ועוד האחד הגדול ככה שאנחנו לא כאלה טירונים ויש ניסיון... הציוד עצמו,אין שום צורך להביא כבלי רשת או האבים... בעזרת תקציב שקיבלנו יהיו סוויטצ'ים במהירות 100,וכבלי רשת באורכים מספיקים....מה שייתן פינגים מעולים שיכולים להגיע ל10 ו15 כמו כלום,גם למשחקים הכבדים! מה שכן אנו מעדיפים שתביאו חוטים מאריכים ומפצלים כמה שיותר גדולים,מכיוון ש…

• 93 תגובות
    • 6k צפיות
  24. איך נכנסים ל"ביוס" כדי לבטל את C1E?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים