עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by timac,

שלום מישהו מכיר חנויות פאלפונים בניו יורק?? או אם יש גם בנתב''ג.? ואם יש להם אתר.. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, אוסר על השימוש בקריפטו במדינה כדרך תשלום על מוצרים, עבודות או שירותים. בארה"ב חששו עם פרוץ מלחמת רוסיה-אוקראינה כי ברוסיה יעשה שימוש בקריפטו כדי לעקוף את הסנקציות הבינלאומיות, אך בתוך המדינה הגופים היו חלוקים לגבי מדיניות השימוש בנכסים וירטואלייםלכתבה

3. Started by Vidati,

שלום. אני משוחרר כבר שלושה חודשים, והגיע הזמן להתחיל להתעניין בפסיכומטרי, יש לי וואוצ'ר מהצבא (צהוב כזה) שאם אני לא טועה אני משלם רק 1500ש''ח מסך הקורס אבל לא כולם עובדים איתו. אתמול התקשרו אלי מ-HIGH Q והסבירו לי קצת על הקורס, וזה נשמע די טוב אבל הם לא מכבדים וואוצ'רים והקורס עולה אצלהם כמעט 9 אלף שקל אבל אם אני נרשם למועד אפריל אז יש לי מין מלגה כזאת לחיילים משוחררים וכמעט 50% הנחה אז יוצא כמעט 5-אלף שקל לקורס. שווה? איפה אתם עשיתם את הפסיכומטרי שלכם כמה עלה והאם הייתם מרוצים? תודה

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Eliaho,

http://www.djmonkeyboy.com/flash/Allyourbase.SWF no further words ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cranchh,

הכותרת לא מספיקה??

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.zefrank.com/gyro.html משחק נחמד, עם מלא פונקציות של דברים. לחצו למעלה על הCONTROL FANEL וSTART תהנו!

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  7. אין יותר מדיי מה להגיד כמה שפחות כסף להוציא אני מעדיף http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RS510 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JCcg485 לא ניגנתי אפעם לפני , אני רוצה לדעת אם אני יאהב את זה , אני רוצה לנסות אין טעם לשכנע להוציא יותר כסף אני מתכוון לקנות עם זה נרתיק וחוברת , אתם תומכים? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by payback,

http://news.walla.co.il/?w=//208990

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  10. ערב צח וערב זח O: אני מעוניין להביא חרב לארץ, אחת חדה, לא מוקהה. האם יש איזשהו אישור שיאפשר לי להביא את מבוקשי בלי להתחיל להתעסק עם מליון ורבע בעיות? מצאתי את הטופס לייבוא סכין/חרב, אבל כתוב שם שזה חייב להיות מוקהה. האם חרב חדה נכנסת תחת הקטגוריה "נשק"? כי לזה אפשר להשיג אישור. כל מי שיודע- מוזמן להגיב, תודה מראש. כל האידיוטי שהולכים לשים פה תגובות מיותרות- נסו ללקק את המרפק שלכם, ושתצליחו- תגיבו פה.

• 50 תגובות
    • 17.9k צפיות
  11. קו מוצרים חדש עמוס ביצועים שכולל את לוחות האם AMD X870E / X870 המוכנים לבניית מחשבי בינה מלאכותית מתקדמים, מצנן בשיטת הכל כלול, אביזרי משחק, מסכי משחק, ציוד רשת וגם ספקי כוחלכתבה

12. Started by DAVIDD,

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  13. במציאות הדיגיטלית שבה אנחנו מחוברים 24/7, החשש הגדול ביותר הוא דווקא הניתוק המוחלט. אפליקציה חדשה ומדוברת, המבוססת על עיקרון טכנולוגי פשוט להחריד, הפכה ללהיט ההורדות הגדול ביותר בסין כשהיא מציעה פתרון פרקטי וציני למגפת הבדידות העולמית: תשלום סמלי כדי שמישהו - או משהו - ישים לב אם הפסקתם להתקייםלכתבה

14. Started by Guarding angel,

זהו חידוש לשיר צרפתי ישן שהולך ככה (בערך) "אז'ה קריא,קריא,אלים...." מישו יודע איך קוראים לחידוש ומי מבצע אותו?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. Started by pringles,

משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

הנה הזדקנתי בעוד שנה,והיום בן [glow=red,2,300]21[/glow]... אני יוצא עכשיו לבלות SO תנו את מלוא איחוליכם... :DJsmile: :anim-jjd: :bigglasses: :alcoholic: :jump1: :nutty: O0 :bunny: :clown: :coolman: :cwm39: :ylsuper: שלכם [glow=red,2,300]Guarding Angel [/glow]

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. חחח טוב אני מסובך... לא יודע מה יותר משתלם לקנות 6 בקבוקים של 2 ליטר שעולים 12 שקל או לקנות 8 בקבוקים של 1.5 ליטר שעולים 17.9 שקל? מה יותר משתלם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by K0sTa,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא במחיר טוב? זה הכי טוב שמצאתי : אם זאת חנות ממשית אז עדיף באזור רחובות-צומת בילו או אשדוד. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני צריך עזרה בבחירת מקצוע ללימודים אקדמיים. אני מתלבט קשות בין מקצועות מדעי המחשב להנדסת מחשבים , ובאיזה מוסד ללמוד - כשאני מכוון ללימודים במרכז . לגבי הנדסת מחשבים : בגדול עם הנתונים שלי כרגע ( ממוצע בגרות 99 ופסיכומטרי 665) אני יכול להתקבל להנדסת מחשבים באוניברסיטת בר אילן בלבד ולשאר המכללות במרכז. לגבי מדעי המחשב : אני לא מתקבל באוניברסיטאות אך אני מתקבל לכל המכללות שבדקתי, כשכרגע לפי מה שהבנתי מכללת ת"א יפו הכי נחשבת. בכל מקרה 2 האפשרויות הללו כרגע עומדות על הפרק ואני ממש מתלבט קשות לאן ללכת ??? ??? . - למה יש דרישה גדולה יותר בשוק? - האם יש יתרון כלשהוא למכללה על אוניברסיטה ? - לפי מה שהבנתי מדעי המחשב הוא תואר עם המון ביקוש אך גם המון "היצע" ( סטודנטים)?…

• 2 תגובות
    • 8.7k צפיות
  20. זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by GEVER1,

שלום אני עשיתי חסימה נגד אתרים שליליים. ויש לי אינטרנט אלחוטי עם ראוטר TP LINK .ומודם של בזק. הבעיה היא שאני יכול להתחבר דרך השכנים . ואני לא רוצה סיכוי שאני יוכל להתחבר אליהם.כי אז אפשר לצפות באתרי תועבה. כי היצר מתגבר ואני לא שולט . איך אני עושה שאני לא יוכל להתחבר לשכן אפילו שאני ירצה, אלה רק אליי.רצוי שיהיה סיסמא שאני ישכח אותה. ..אני חושב שזה קשור להגדרות בראוטר אולי תודה הטכנאי

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים