עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by EasyPooper,

אם שמתי את הדיון במקום הלא נכון אז סילחו לי.... אובכן האם מערכות AMD GAME שוות את הכסף שהן עולות? והאם יצאו בעתיד מערכות עם ה4870/50 בפנים?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by (G),

אחרי שנים שאני עוסק במקצוע SYS_ADMIN, חשבתי לעשות הסבה לתכנות. התוכלו להמליץ לי על שפה שמבוקשת בשוק היום ומקום עם שם טוב שניתן לקחת קורסים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by wiz,

מה אתם אומרים? אחותי החורגת גרה בלאס אנגלס, והיא צפוי להגיע לארץ ב-סוף יוני, כדאי לרכוש דרכה מחשב מ- Newegg, ז"א חלקים עיקריים בכל מקרה, השאלה היא, מה אתם אומרים? כדאי לחסוך סכום רציני אבל להיות בלי אחריות? אני לא יודע =\ בנוסף, היא צריכה לשלם מיסים? יש את הקטע של אזרח שב? מתי זה תקף? דברים כמו זיכרון, זה בטח מאוד פשוט להבריח כי זה קטן, אפשר אפילו לשים את זה בקופסא של הכרטיס מסך, וגם המע"מ לא נוראי. אבל בכל זאת יהיה נחמד גם לחסוך את זה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן חברה,אני קורא פסיבי בפורום אבל עכשיו יש לי שאלה קטנה ואין לי איפה לשאול אז.. עשיתי גיבוש צנחנים באוקטובר,עברתי אבל לא נמצאתי מאותר דובדבן הקטע שאני מאד מורעל על דובדבן,אבל לא ההיתי ממש שפיץ בגיבוש ואני חושב שיכולתי להוציא יותר(למרות שעברתי) אם אני ממש אצטיין ביחטיות,יש אפשרות שיקחו אותי לדובדבן למרות שאני לא מאותר?יש לזה תקדים? תודה מראש

5. Started by yoni321,

טוב אז ככה אם מישהו יודע איפה יש חנות שמכורת כרטיסי מסך או אתרים שמוכרים כרטיסי מסך בסינגפור תגיבו דחוף. נ.ב מצאתי אתר נראה לי שהוא בסינגפור אתם יכולים לראות אם רשום שם משהו שמעיד שזה בסניגפור אני לא מצאתי. http://www.girotech.com/info.asp?StockCode=GPC/SPH/21056-00-40 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by SyndromE,

מעניין אילו בטריות הוא מקבל סתם שלחו לי ל-email, חשבתי לשתף את השטות. קצת בוטה, אבל אנחנו ילדים גדולים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. הייתי בבסיס וקראתי את הכתבות בעיתון... הרוב שיערו שזאת יעל בר זוהר.. אבל יכול ליהיות אחרת... מישהוא ראה את זה?????????

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

באיזה יום זה ערב חג שני??? כמדומני זה היום לא? אמממממממ

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. אז אני מגיע ללונדון אחרי שהייתי שם כבר פעמיים עם משלחות, ולכן לא הספקתי לעשות שם הרבה, הפעם אני יוצא לבד ( ובערך שבוע אחרי מתגייס) אז התחלתי לעשות רשימה של מקומות שאני רוצה לבקר בהם, לא רק הכי מוכרים, שבהם כן הייתי עם המשלחות, ורציתי לקבל קצת רעיונות למקומות, או סתם עצות לטיול.. (אני הולך להתאכסן בYOUTH HOTELS כאלה בחדרים של 6-8 אנשים בחדר כדי לחסוך כסף, אין לי ממש הרבה כי גם קניתי מצלמה דיגיטלית חדשה) אז המקומות שאני ממש רוצה לבקר בהם: MPH'05 http://www.mphshow.co.uk תערוכת רכב שנראת לי ממש שווה, ואולי אפילו אני אקנה את הכרטיס היותר יקר, למרות שאני לא בטוח מה הוא נותן לי.. כי לפי האתר זה נותן מושבים יותר קרובים לבמה, אבל עם זאת תערוכת רכב (וככה רואים גם בסרטון באת…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by tom123,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:46:54, on 27/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by 114508534,

האממ משהו ישראלי ממולץ עם CO.IL בסוף , בלי פרסומות וחינמי .

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by Meir787,

מישהו היה ? איך האוכל ? האווירה ? מלצרים ? אשמח לשמוע ביקורות...

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם, אני מחפש מאיפה להוריד את הסדרה הזאת מה-MTV, אם זה לא חוקי אז תנעלו אבל אני ממש רוצה להוריד את התוכנית הזאת אבל אני לא מוצא מאיפה... תודה לעוזרים, דודי הסטלן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי לפני כמה ימים הגבילו את ההלעת הקבצים לאורט לקבצים שלא יותר גדולים ממגה . עכשיו השאלה שלי לאיפה אני אני יכול להעלות קבצים מהר ובחינם אני לא יכול על לייקוס כי הם לא מרשים. הקבצים הם קטעים שאני וחבר שלי הכנו וזה 100 אחוז חוקי!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Vidati,

שלום לכולם, לא יצא לי לראות אף סידרה ממש, חוץ מאנדרומדה (פה פרק שם פרק) עכשיו אני רוצה להתחיל לראות איזה סדרה ואני הלכתי לאיבוד... מה עדיף? אם מה להתחיל, מה היה קודם ומה לא... בבקשה תעשו לי סדר בראש כי אני לא יודע מה לראות קודם. תודה.

17. מזמן הייתה לי את התוכנה הזאת של התמונות שאתה צריך להוריד ואז כל יום אתה יכול להוריד עוד 5 תמונות לשולחן העבודה ...אני רוצה עוד פעם להוריד את זה אבל אני לא זוכר את האתר..אולי מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by J0n1,

אתמול שמעתי שיר מוכר באיזו מסעדה ומאז זה לא יוצא לי מהראש. בסוף הפזמון האישה אומרת משהו כמו you're my fire, my desire.... בסגנון oldies רוקנרולי. הכי קרוב שמצאתי זה Backstreet Boys - I Want It That Way שזה ממש לא מה שאני מחפש

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. "תור ארוך השתרך בסניף של רשת מקדונלד'ס בתל אביב לאחר שעשרה תלמידי תיכון רכשו ארוחות בשווי 600 שקלים במטבעות של 5 ו-10 אגורות. החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו" מיטל צור פורסם: 11.07.07, 17:24 לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html חחח משעמם להם

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. שלום אני מתגייס מחר ויש לי אפשרות לקחת את Sony Ericsson T290i או Motorola C380 בחינם... כרגע יש לי Samsung c100 (סמסנונג 534) האם שווה לי בכלל לשדרג לאחד מהפלאפונים הנ"ל, כי לפי הת'רד הקודם שהיה בנושא, שניהם לא משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by mrsph666,

שלום, שאלה כזאת: במידה ועושים בדיקת שתן לגילוי סמים מקבוצת האמפטמינים, האם ניתן למצוא שרידים של מתילפנידאט (ריטלין, קונצרטה)? אם כן, במשך כמה זמן הוא נמצא בשתן?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by galgul,

מי שמבין טיפה בכרטיס 300 X של ATI... בבקשה זה כ"כ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50020340 תודה אחים שלי.

23. Started by MATOK,

http://www.wackyvids.com/movies/general/528/destroyedcomputer.html משוגעים על כל הראש...

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש לרכוש עיטורים צבאיים(לאו דווקא מקוריים, אלא משהו שנראה כמו אות מערכה פשוט). מישהו יודע איפה אפשר/איך אפשר להכין? כמו כן, אם מישהו מכיר איפה אפשר לרכוש(אפשר גם בebay) קצת WW2 ממורביליה לא יקרה(לאו דווקא אותנטי) בלי משלוחים של 50 דולר לסיכה שעולה 2 דולר, אני גם אשמח תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני יוצא עם חברה שלי לאזור עכו-חיפה , למישהו יש מקומות בילויי טובים ?? כחתחלה אני הולך למסעדת קלמאריס בחייפה . אבל בנוסף יש עוד מקומות?? תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.