כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה על שירים טובים בסגנון הזה David Archuleta - Crush Eliot Yamin - Wait for You
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מהפלאפון אז קצת קשה לי לבדוק ולכתוב. דלף או לא? ואם מישהו מוצא תתשובות...לפרטי תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום שלום, מחר אני יהיה בכנס עם עוד חברה במתחם יורוקום נוקייה, המטרה כבייכול לפתות את האנשים להתעניין ב-N97. ייצא לי להיות קצת עם ה-N97 בהדרכה שעשו לנו, מדובר למעשה במתחרה הישיר של ה-iPhone ויש לו הרבה מה להציע. ה-N97 הוא יותר יפה, שימושי (יש לו מקלדת קטנטונת בניגוד ל-iPhone שאין לו בכלל), יש אפשרות לגלוש בפייסבוק משם וגם בכל אתרי האינטרנט עם מסך קצת יותר גדול ממה שאנו משתמשים בפלאפונים שלנו בחיי היום יום. ה-iPhone לפי דעתי הוא פחות שימושי אבל העיצוב שלו יותר יפה, הוא יותר דק ויכול להתלבש טוב בכיס. המשותף לשניהם זה האפליקציות. באייפון מורידים את האפליקציות דרך האפל סטור, ובנוקיה אצל האתר ה-Ovi החדש של נוקייה. http://www.ovi.com/services/ ל-N97 יש עוד דברים שמייחדים אותו …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לברר אם מישהו פה מכיר את החוק לגבי הקלטת שיחות. תמיד כשאני מדבר עם נציגי שירות למיניהן או מזמין משהו דרך הטלפון אני מקליט את השיחה ללא ידיעת הצד השני. האם יש לזה תוקף בבית משפט במידה ויקרה משהו? תודה, MODY.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחרי חיפוש אחר חנויות המומלצות באזור הצפון לא מצאתי שום דבר חוץ מ-TMS שנסגרה לאחרונה. SKYPC בראשון ו-IQPC באשדוד. בקיצור איזו חנות מחשבים הכי מומלצת שקרובה לאזור עכו-חיפה-נהריה-קריות? חוץ מ-KSP שקראתי הרבה ביקורות גרועות עליה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לאחר התייעצות עם חברי הפורום על הרעיון. פתיחת העמוד, ובקשה ראשונה פה בפורום. העמוד צובר תאוצה, ועברנו כבר את 1000 הלייקים. אשמח גם ללייק של כל אחד ואחת מכם. תודה מראש על הזמן והעזרה. http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
מסקרן אותי לדעת אם המשלוח usps הוא דואר הנשלח מארה"ב בלבד ? עד היום כל המוצרים שהזמנתי מארה"ב הגיעו דרך המשלוח הזה. עשיתי הזמנה כלשהי ממוכר בקוריאה,שילמתי לו על המשלוח 24$ והוא: USPS Priority Mail International Medium Flat Rate אגב לא קיבלתי מס' מעקב בטענה שהמוכר אמר שהמידע לא יתעדכן.. בכל אופן החבילה כבר בדרך אליי לפי מה שהמוכר אמר לי. הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב חבר נתן לי שרת פרטי עם אין סוף שטח ותעבורה ואין לי מה לעשות איתו מה דעתכם מה לעשות איתו? להקים אתר? אם כן איזה? מישהו צריך אותו למשהו אני יכול להביא לו בתנאים מסוימים קיצר מה עושים איתו? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמעסיקה אני דיי הרבה זמן, כמה אנשים משתמשים ב FF בעולם. החלטתי לחפש השוואות ורציתי לדעת אם למישהו יש השוואות עדכניות יותר. http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp http://www.onestat.com/html/aboutus_pressbox40_browser_market_firefox_growing.html תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המיטב של "הפקות-המזרח"! המשחק הכי איכותי שתראו, אי-פעם, ללא שום צנזורה! Channel 10, Now! :lol:
-
- 14 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/839821 זה מה שכתוב שם: על מה החצי מיליון? מה לעצב כזה דבר עולה חצי מיליון??
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בשביל תוכנת איתור שאני משתמש אני צריך את המיקום של טבריה במפה העולמית
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
גולשים בפורום ב 3 בלילה ומשועממים ? סתם גולשים ואין לכם מה לעשות? בכל מקרה, הפתרון החדש מבית אייס-סקריפטינג, הלא הוא ה Random HWzone. מה זה אתם שואלים ? ובכן, בכל לחיצה עליו, הקישור לוקח אותכם לדיון אקראי בפורום זו השורה שצריך להעתיק: javascript:document.location='http://hwzone.co.il/community/index.php?topic='+Math.floor(Math.random()*151500); איך משתמשים בזה ? אתם יכולים פשוט להדביק את השורה מלמעלה בכתובת של הדפדפן שלכם (עובד עם כולם). או הפתרון העדיף, תעשו NEW BOOKMARK (או בתפריט או בסרגל כלים שלכם), ואז, להכניס בשם מה שאתם רוצים (כמו Random HWzone), ובכתובת (ה LOCATION), את מה שרשום למעלה בשורה הזו... ואז כל לחיצה תביא אותכם לדיון חדש. אזהרה הקוד הז…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהכרתי את המשחק, פתרתי את הרמות הקלות ועזבתי עקב חוסר הקושי. לאחר מכן, מצאתי כמה סודוקואים קשים ומתאגרים, מאז נסחפתי ואני משחק לא קצת [אינטרנט, עיתונים, סלולרי]! האם אתם משחקים בסודוקו? ולמי שעדיין לא שמע על זה: www.sudoku.name
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3100. שיניתי את הקוד אבטחה שבחירת המחדל הייתה 12345, ואז בחרתי שיהיה קוד PIN מופעל. הוא עדיין לא שאל אותי איזה קוד PIN חדש אני רוצה, למעשה אני לא ממש זוכר, אבל הוא שאל אותי קוד מסויים כתבתי 12345 ואז הוא כתב "כרטיס SIM חסום", מאז הוא שואל אותי אפילו כשאני מדליק את הפלאפון מהוא קוד ה-PUK, שאין לי מושג בכלל מה זה הקוד הזה, אם אני כותב סתם מספר בעל 8 ספרות הוא מעביר אותי ל: "קוד PIN חדש", אני כותב את הקוד שאני רוצה, ואז הוא כותב לי "קוד שגוי". עכשיו נדפקתי, אין לי מושג מה לעשות מכאן. שלחתי לORANGE אימייל אבל כרגיל לא עונים. יש לכם מושג מה צריך לעשות? אפילו בחוברת הדרכה לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש אתר או מכיר מידע בנושא אורטופדיה? איזה כיסא, תמיכה גובה וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אולי מישהו מכיר איזה ספרים של או אתרים עם טקסטים שלמים המלמדים תאוריה של נהיגה? פשוט בתור פרויקט גמר אני בונה אתר ללימוד נהיגה ואני צריך את כל החומר של התאוריה ואין לי ממש חשק לעתיק את כל הספר של התאוריה ידנית למחשב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
תקשיבו היום לגלגל"צ - הם הפכו את כל הפרסומים לתאונות דרכים שלהם לדברים הכי מצחיקים שיש! חחחחחחחחחח פשוט ענקקק
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש שירים שקטים,החיפוש באתר הביא אותי לשירים שקטים ללא מילים אודה אם מישהו ייכתוב כאן כמה שירים שהוא מכיר. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לסרוק את הפתרונות שפורסמו בעיתון? פשוט באותו יום שפרסמו שכחתי לבדוק ועכשיו הוא כבר בדרך לחיריה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, גיימרים ואנשים משועממים למינהם שמחכים שמישהו כבר יכתוב תגובה חדשה אנא תרמו כמה דקות מזמנכם כדי לעזור לי לצרוב דיסק mp3 חדש לרכב במקום ההוא שמעלה שם אבק מאז התקופה שגולדן אקס היה להיט (מה הוא עדיין? ). אז ככה, אני רוצה המלצות על שירים בסגנון: דאנס, פופ, שקטים, שחורה ועברית השירים צריכים להיות או- * חדשים מהתקופה של החודש האחרון או- * שירים אפילו מלפני שנה, מדיסק של זמר/להקה כלשהם שלא יצאו כסינגל לרדיו ובקשה לסיום: תרשמו שירים איכותיים שאהבתם ולא את כל רשימת הפלייליסט שלכם : קיץ נעים! 8)
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הי...האתר הזה קיים הרבה זמן...ויש פה הרבה מאוד משתמשים.... חשבתי אולי שיהיה לאתר הזה חדר במירק שיהיה כיף לדבר ולעזור... יש פה אנשים מעוד מעניינים וזה לא ממש נוח וראוי לדבר ככה בפורום (ספאם) אז יש מצב שפותחים חדר במירק לאתר ? תודה מראש,מצפה לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל ברצינות את האפשרות של ללכת ללמוד בתוכנית העתודה של צה"ל. וכבר בחרתי מקצועות, אך אשמח לגבי קצת ביהורים בנושא התוכן שנלמד בכל אחד מהם שכן בימים האחרונים שמעתי מספר דברים שבלבלו אותי. אנא מכם, לא לפתח את הדיון לכוון של האם עתודה זה דבר טוב או לא, אלא שמרו עליו בנושא המיועד. המקצועות שאותם בחרתי בשתי העדיפויות הראשונות הם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, והנדסת אוירונאוטיקה וחלל. אשמח במידה ומישהו (עדיף מישהו עם ניסיון אישי) יוכל להסביר לי בפירוט רב ככל הניתן מה אני לומד בכל אחד מהמקצועות, ומה אני יכול לעשות עם הידע הזה בהמשך הדרך בשוק העבודה. כמו כן, אשמח לעוד הבהרה קטנה בנוגע להבדלים בין תואר מהנדס לבין הנדסאי. תודה רבה לעוזרים, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-