כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אחרי חיפוש אחר חנויות המומלצות באזור הצפון לא מצאתי שום דבר חוץ מ-TMS שנסגרה לאחרונה. SKYPC בראשון ו-IQPC באשדוד. בקיצור איזו חנות מחשבים הכי מומלצת שקרובה לאזור עכו-חיפה-נהריה-קריות? חוץ מ-KSP שקראתי הרבה ביקורות גרועות עליה.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש להזמין HD4850/4870 . צריך המלצה לחנות שעושה משלוחים ולא עושה בעיות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עלילה:- על משפחה שעוברת בית (אמא ושני בנים) הילד הקטן הוא משחק טניס והגדול הוא בקולג בהתחלה הוא שיחק פוטבול והיה איזה קטע שהוא רב מקות וזה התפרסם היוטוב וכך במקום החדש שהם עברו ישר זיהו אותו ומסתבר שבמקום החדש יש קטע כזה ללכת מכות (ברמה חובבנית) ברחוב..-ויש איזה שחצן שהוא דפק מכות לנער הקולג'(מהמשפחה ההיא..-הוא הדמות המרכזית) אגב השחצן והדמות המרכזית הם מאותו קולג' וכמובן יש גם בחורה בסיפור (אבל זה פחות חשוב..) במשך הסרט הדמות המרכזית מתאמנת כדי לנקום בשחצן... בבקשה מי שמשער שהוא יודע מה שם הסרט שיגיב...בבקשה תגיבו... :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה לרדיודיסק לרכב שקורא MP3 ויש לו יציאת USB. אין לי מושג בדברים האלה ואני רוצה משהו טוב בסביבות ה-600-800 שקל. מצאתי בזאפ את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=687200# יש המלצות אחרות? עריכה: עזרה, מישהו?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה ואסור שתהיה רחבה יותר מ 70 ס"מ. לפי מה שראיתי 21 אינץ' זה מה שאני צריך. התקציב הוא 1000-1200 בעיקרון אבל קבעתי אותו רק לאחר התבוננות בטלויזיות בגדלים האלו. אני יכול להגדיל/להקטין אם אני אראה שיש סיבה טובה. ממש לא משנה לי אם הטלויזיה היא LCD או לא מבחינת הגודל כי היא תהיה בתוך ארון כך שהנפח שתתפוס לא משנה בכלל. בנוסף, אם אני אקח LCD המחירים יוכפלו ויגיעו ליותר מ 2000 וזה לא הכיוון שלי כרגע(דרך אגב, ההבדל באיכות הצפייה בגדלים האלה בין lcd למסך רגיל משמעותי?). חשוב לי שהטלויזיה תהיה איכותית (מבחינת איכות הצפייה, תוצרת של חברה טובה ואמינה וכו'). אם למשל העלאת התקציב תקפיץ את הרמה של הטלוויזיה אז תסבירו למה בבקשה ותתנו המלצה גם לתקציב שכתבתי כאן וגם לטלויזיה מ…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שמתי לב שלכל המוצרים של SkyPC האחריות ניתנת ע"י: מעבדות החברה סקאיי פיסי. האם יש בזה חסרון לעומת אחריות ע"י היבואן?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... חח כן רק שאני יודע שאני עושה את זה ברגע האחרון ואני לא חושב שאני אמצע משהו... אבל עדיין אני מחפש וילה או צימר בצפון לחגוג שם את השנה החדשה עם חברה שלי ככה שאני מחפש צימר עם ז'קוזי פרטי ולא משותף...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קחו את זה תעבדו על הרושם הראשוני שלכם מקווה שאהבתם אור בקומנטרי שלישי לערוץ- רושם ראשוני :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט הזה נראה לי רק פעם אחת: הסרט מתרחש ברוסיה ובארה"ב, בהתחלה יש רכבת ברוסיה שיש בה ראשי נפץ גרעיניים ויש ברכבת חיילים רוסים וקבוצה של חיילים (כנראה) אחרים נכנסים לרכבת (כדי לגנוב את ראשי הנפץ) ויש קטע שיש חושך ברכבת ורואים הרבה לייזרים אדומים את המצחים של כל החיילים הרוסים שעל הרכבת ואחרי זה הורגים את כולם (את אלה שהיו ברכבת). קצת אחר כך יש קטע שמתפוצץ ראש נפץ (או יותר) ורואים את הפיצוץ מרחוק מבית של זוג מבוגרים שהם מסתכלים על הפיצוץ שהיה ממש רחוק מהם (שטח פתוח) ואז הפיצוץ מגיע אליהם. בסוף הסרט יש 2 חיילים (או שוטרים או משהו - גבר ואישה) שמחפשים אחרי מישהו שיש לו ראש נפץ בתיק הגב שלו והוא נמצא בניו יורק והוא מחפש מקום לפוצץ את זה ובסוף הוא נכנס לכנסיה והם מוצאי…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ערוץ 3 מבלבלים את המוח לגמרי? לפני עונה או שתיים צ'אנדלר ומוניקה התחתנו, מה איתם עכשיו? והתינוק של רייצ'ל? מי שיודע בבקשה שיכתוב כי אני כבר אבוד שם! (עדיין מצחיק )
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה עלה רעיון למוחי - להכין חולצה עם עיצוב מקורי. ההשראה - deviantART Clothing Contest - יש שם דברים ממש יפים. מה שאני רוצה לעשות זה להביא את העיצוב, על גבי דף, קובץ או לא יודע מה (ולמי) ולקבל חולצה כזו מוכנה. השאלה שלי היא איפה מבצעים דברים כאלה? בטוח שלא בחנויות בגדים רגילות. ראיתי כל מיני חנויות כאלה (כשקניתי ביוון חולצה מותאמת אישית למזכרת) אבל שם בוחרים עיצוב מהקיים, ואני בספק אם יתנו גם להכין משהו אישי לחלוטין. אשמח לדעת אם יש למישהו פרטים בנוגע לאפשרות לעשות דבר שכזה, ואיפה, וגם מחירים אם יש מושג
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי לכולם אז ככה אני קניתי כרטיס מסך חדש בKSP התקנתי את הכרטיס המחשב עבד לכמה שניות ונכבה לא משנה מה עשיתי המחשב לא מוכן להידלק חשבתי שהבעיה אולי בחלקים האחרים שלי מכיוון שהם ישנים אולי משהו מת אז הלכתי וקניתי לוח אם חדש מעבד חדש וספק כוח חדש לאחר שהתקנתי הכל בדקתי שוב והמחשב עדיין לא נדלק אחרי כמה בדיקות נוספות הבנתי שהמחשב שלי נדלק ללא כרטיס מסך או אם הכרטיס מסך הקודם שלי כך הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אני רוצה גם לציין שהמוכר בחנות אמר לי שאם נגרם נזק שהוא לא פיזי אליי לחזור לחנות אם המוצר אני רוצה לדעת אם אני אוכל לקבל החזר כספי או שיחליפו לי את המוצר באחד שעובד ???
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי! מקווה שזה המקום הנכון...: ריבוע נמצא על מערכת צירים - הפינה השמאלית התחתונה ב)0,0) הפינה הימנית העליונה ב )m,m( בוחרים בצורה ראנדומאלית שווה איקס ווואי. מה הסיכוי שאיקס שנבחר יהיה קטן מוואי? **בשאלה זה לא רשום אבל אני מניח שהכוונה היא רק למספרים טבעיים אחרת אין מרחב דגימה.. בתשובות רשום 0.5 אבל לא טורחים להסביר למה... תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמסביר על כל הפסוקיות בלשון (לוואי, מושא וכל השאר) ואיך לזהות אותם ובהיסטוריה אני צריך קצת סיכומים על הנושאים של י"א תודה ענקית לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה. אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט. כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו. עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה. ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה! עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קר…
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
השגתי כתוביות והבנתי שכדי שאני יוכל לראות את זה בדיוידי עם כתוביות אני חייב לחבר אותן לסרט. למשהו יש מדריך ?? ואם אפשר כמה שיותר פשוט ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כי בקאזה זה לא מוריד.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
המזלג: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885298&rd=1 הסכין: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885361&rd=1&ssPageName=WDVW חחחחחחח גדול גדול תיראו מה הוא מוכר בטח כמה כסף הוא עושה גם אני רוצה!
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מכיר מישהו שחוזר עוד כמה ימים מארה"ב ויכול לקנות בשבילי איזה מוצר או שניים. איך המחירים שם לעומת הארץ? חשבתי על איזה מחשב נייד או IPHONE...יש עוד המלצות? ואין מצב שהמכס מחייבים אותו על זה אם הוא מוריד את כל האריזות וכל זה נכון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש מן כאלו SoundBoards של מפורסמים,למשל: Ozzy גם של Arnold אז הם מתקשרים לאנשים ומשתמשים בזה . הנה כמה שיחות : Ozzy Call Arnold Call אין נשפכתי מצחוק .... כנסו כאן לעוד שיחות
-
השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-