עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aldema,

אני כבר 5 שעות מנסה להיכנס אליו ולא מצליח - משהו קרה לו ?? אני פשוט צריך כתוביות לסרט (SIDEWAYS) והכתוביות לסידי הראשון מתואמות אבל משום מה לסידי השני הם שונות לגמרי... אז אני מנסה להוריד עוד פעם.. ולא מצליח כי האתר לא בסדר..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Yuron,

שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כיוון שהתארד ההוא איבד כיוון לגמרי והבנתי שאין מצב שאני קונה חוקי אני פונה לאפשרות השניה אני יכול לבנות קארט מבחינת מיכור יש לי הכל מבחינת חומרים יש לי הכל אבא שלי מבין עניין ויש גם מי שיבצע חסר רק מנוע.. לבנתיים מישהו יכול לנסות לחפש לי תוכנית מפורטת או לפחות ברורה עם מידות והכל לבניית קארט אם יש מישהו שהוא חושב שהוא יוכל לתכנן עוד יותר טוב.. אני מודה לכל מי שיכול לעזור!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ExploiT,

כפי שניתן לראות הערנב משתלט על העולם ברגעים אלה ממש! ואני לא יתן לאנקודר לחפות עליו! צריך להפסיק את זה! הכי גרוע הוא זה ! כפי שניתן לראות הערנב מכבב בהופעה לילדים קטנים והוא הולך לגייס אותם לשורת צבאו הנאצי אך עליתי על מקור פרנסתו על הערנב ! הערנב מוכר אביזרי מין עם דמותו על מנת לגייס כספים לקראת מלחמת גוג ומגוג (או מלחמת הערנב כנגד האדם) הזהרו ! מן הערנב

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. Started by avimw,

שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USB והתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"ח רציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by HitmanX,

ה-MCDST הזה ייתן לי בכלל משהו בעתיד או שזה סתם בזבוז זמן..? btw.. אם אני עושה אז אני עושה את 2 המבחנים 70-271 ו 70-272

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. לקרוא מהר זה חשוב.. מי שמכיר לא להגיב כישן תודה זה במטרה לשתף את חברי הפורום [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שמעתי על CUBASE למיניהם.. אז אני מחפש תוכנה טובה עם הרבה סאמפלים וממשק פשוט.. נראה לי שיש פה כמה חברה שיוצרים מוזיקה כזאת..

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  10. לרדיו סנטר 91.1 FM דרוש שדרן מנוסה לתוכנית בתחום המחשבים. ליצירת קשר וקבלת פרטים נוספים: center911@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. Started by UltraWaveMUSA,

כדאי לי לקנות בגדים בארץ [בד"כ סואטצ'ר עולה 250 שקל של בילבונג אבל אחד לא יספיק] או לחכות לחופש חנוכה ולקנות בתאילנד בגדים? אין לי בקושי בגדים לבית ספר כי תרמתי את הרוב [בגדי חורף] שנה שעברה... מעוניין לשמוע ממי שהיה שם בקשר לבגדים...

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. זה הולך ככה.. לפי מה שידוע לי קורקינט ממונע זה לא חוקי? באמת יש לזה אכיפה מסויימת?? ומה בנוגע לקארטאין? מישהו יודע אם מישהו ללא רישיון יכול לרכוש קארט? ועלויות בערך? ואני לא בן 10!!! אני מנסה לברר לאחיין הקטן שלי אני בכלל בן 17

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by borg,

איך קוראים לברית-מילה שנעשית לא מסיבות דתיות? אני מעוניין במונח בעברית, בלי דיון ארוך.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by idofr,

טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by moonjib,

http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=1KZ6LHKEXLR8V0NBHF86SZRJZ1 אם תוכלו לעזור לי למצוא את השם של הרצועה הזאת זה יהיה....סבבה

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  16. הי למשהו יש המלצה לסלולארי קטן וקל ככל האפשר? (באתר של אורנג', שלא עובד לי בFF ד"א, יש מבחר די קטן...)

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. אם מישהו יכול למצוא או להוציא לי את זה אני אסגוד לו לעד.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by vacuuuum,

מה דעתכם שני האנשים האלה דומים? http://www.rar.co.il/files/eMule-1130924190.jpg http://www.rar.co.il/files/eMule-1130924097.jpg

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by shuy,

http://news.walla.co.il/?w=//801822

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

ביום הגיוס יש כמה שלבים שהחייל עובר .שלב לפני הטירונות זוהי שבועת החייל - "תידרש לחתום על הצהרת אמונים לצה"ל" ואם אנלא חותם מה הם יעשו ? מצד אחד הם לא יכולים להכריח אותי אבל מצד שני הם לא יכולים לא להכניס אותי למערכת הצבאית

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. http://rapidshare.de/files/7062163/31-10-05_2233.3gp.html :lol: זוהי כלבה (כלב ממין נקבה!!!!) עובד הREALPLAYER ובQUICKTIME

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. דוגרי...רק תסכימו לכל מי שלא ראה, מומלץ ביותר לראות.. http://imdb.com/title/tt0073052 בין היתר, אתם מוזמנים להביא כל דבר שקשור לסרט אם זה ציטוטים זכורים, חוות-דעת לגבי האם הוא משתווה לסרטים בינלאומיים או כל דבר אחר.

• 46 תגובות
    • 6k צפיות
  23. Started by miki20008,

שלי שהיה קטן ושהוא גדל טיפה

• 66 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם.. יש לי נוקיה 6230, ואני משתמש המון ביומן שלו, מאוד מאוד נוח. אני מחפש דרך לסנכרן את היומן שלו עם היומן שבאווטלוק 2003 אני יודע שזה אפשרי דרך ה NOKIA PC SUITE, אבל אני לא מתכנן להתקין את הגועל נפש הזה במחשב שלי מצד שני, יש את oxygen phone manager אבל א. עולה כסף (עניין של עקרון) ב. למרות שהיא מושלמת מבחינת פיטצ'רים - היא מבוגבגת, למשל לפעמים היא מוחקת לי את כל ה SMSים שיש בפלאפון ! (והפיטצ'ר של ייצוא - ייבוא הודעות ל OUTLOOK שיש לה, הוא לא סנכרון, במובן המלא של המילה, אלא כמו שכתוב - ייבוא, וייצוא (מה שגם, הוא לא עובד בכלל , לפחות בגרסה שיש לי, שאסור לדבר על מאיפה יש לי אותה) אז מה שאני בא לשאול אם מישהו שמע או מכיר בעצמו, תוכנה חינמית טובה, ש- או שתהווה תחלי…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים