כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים מתי מחר משרד הפנים פתוח?באיזה שעה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
כמו שהכותרת שואלת ? ואם אפשר, גם את האתר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מקווה לסיים סוף סוף את הסאגה שלי עם בדיקות לחץ הדם(היה לי גבוה מדי בצו ראשון, שלחו אותי לקופ"ח וכו'...). אם זה תקין, הפרופיל שלי יהיה 97 בלי סעיפים. מתי אני אמור לקבל זימונים כלשהם בכלל, וזימון ליום סיירות בכלל? האם זה תלוי בעוד דברים חוץ מפרופיל(בהנחה שהקב"א 54+, שזה לפי מה שהבנתי רף המינימום)?
-
- 14 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן..... תגידו אחרי שמסיימים י"ב.... איך מקבלים את התעודת בגרות? אחרי כמה זמן? מה רשום בה?
-
- 9 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
-
-
וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים? הכוונה היא מצי היא תתחיל באקסטרה הוט? :nixweiss:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי בחדשות שמתחילים ב 3/9 האם זהו גם תאריך של תחילת שנה ב מכללות/אונברסיטאות?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
באיזה תאריכים? כמה עולים כרטיסים? ומי אמור להיות שם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי היום ב-10 בבוקר טסט,מתי אמורות להגיע תוצאות פחות או יותר? אני כבר מתפס על הקירות פה.
-
- 23 תגובות
- 30.1k צפיות
-
-
עם שאר ציוני הבגרויות? כי עשיתי מועד ב' למתמטיקה שאלון 005, למרות שקיבלתי 82 במועד א', אולי אפשר עוד לשפר. קיצר מישהו יכול להגיד לי מניסיון אם זה עם שאר ציוני הבגרות שבהם לא עשית מועד ב' או לפני ?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה לעשות רכישה עם כרטיס אשראי אני נתקל בסירוב בגלל שכבר השתמשתי בו יותר מידי בזמן האחרון אז אני רוצה לדעת מתי זה אמור להתחדש? מדובר בויזה דרייב ולא מצאתי על זה מידע בשום מקום אחר אז אני ינסה את מזלי פה תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
א נ י ר ו צ ה ל א כ ו ל !!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
-