כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לפני כמה חודשים אמרו פה בפורום שהעונה השנייה יוצא בחודש השלישי ועכשיו אנחנו בשלישי אז מתי היא צריכה לצאת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שמעתי שיצפאן חתם חוזה על ערוץ 22 שהוא יעבוד אצלם ואת ערוץ 3 הוא עוזב, רציתי לדעת מתי הוא ייתחיל להופיע בערוץ 22, אני כל כך רוצה לראות אותו, הבן אדם הזה ממש קורע אותי :lol:
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מתי יש את הציונים לבגרויות בהיסטוריה, פיזיקה וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
-
-
-
האם יותר זול לקנות מחשב חדש לפני סוף השנה או שעדיף לחכות לתחילת שנה הבאה? מתי המחירים יותר זולים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספיק כסף לקנות משקפי שמש. האם כדאי לקנות זוג עכשיו או לחכות לקיץ (מבחינת המחיר)? מצד אחד, תמיד אני רואה מבצעים גדולים בקיץ, אבל מצד שני עכשיו הביקוש נמוך אז הגיוני שהמחירים עכשיו יהיו נמוכים יותר... אשמח לתשובה מלומדת. תודה מראש, MODY.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חז פסח עוד יומיים , באיזה יום הראשון אני לא מניח תפילין ובאיזה יום אני צריך להתחיל להניח אחרי החג. בבקשה תנו לי תאריכים עם הביצוע (להניח או לא להניח באותו תאריך). thanx u all
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעזרת המשיח, הנה אני בא. בזמן האחרון אני שומע הרבה חילוקי דיעות בנוגע למתי המשיח הולך להגיע אז חשבתי מעניין לפתוח סקר לראות מה אנשים חושבים. אז בבקשה תענו מה שאתם באמת חושבים. נ.ב. יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני כבר מת שיהיה פה "חורף"... שיהיה גשם, ימים מעוננים וקרירים... מתי זה כבר יקרה? התחזית היא עוד יומיים 33 מעלות במרכז! זה נראה לכם שפוי באמצע אוקטובר? יש לכם איזה אתר תחזית מזג אוויר טוב?
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רק יודע שאני יקנה מחשב חדש בשנה הבאה (רוב הסיכויים בקיץ).. בגלל כרטיסי הDX10 ויצאת המרובעי ליבה של אינטל. האם הקיץ יהיה זמן טוב לקנות מחשב חדש
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים מתי מחר משרד הפנים פתוח?באיזה שעה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-