כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
אמאזון השיקו באופן נסיוני, שירות חדש ומעניין. המטרה שלו היא לבנות מאגר של אנשים שמוכנים לעשות מטלות שלמחשב עדיין קשה לעשות באופן אוטומתי, ולהציג בפניהם כל מני מטלות בנושאים שונים (כמו זיהוי תמונות למאגר ה A9 YELLOW PAGES שלהם, חיפוש מידע באינטרנט על רכבים למאגר המכירות שלהם וכו'). על כל ביצוע של מטלה מסויימת, יש מחיר נקוב (כרגע לפי מה שראיתי די נמוך, פחות מדולר למטלה, למרות שרובם כרגע די מהירות). ברגע שמזמין המטלה מאשר את הביצוע שלה, אתה מקבל את הכסף לחשבון שלך באמאזון (שאתה גם יכול למשוך החוצה, לא בדקית את התנאים במפורט). מדובר בקונספט די מעניין, שנמצא כעת בשלבי ניסיון, ולא ראיתי שיושם עד כה ע"י חברה כו כגדולה באופן כלכך רחב, מעניין לראות מה יצא מזה. אם אתם משתתפים בז…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב,נדפקתי חזק... בגלל שלא עבדתי מתי שהייתי צריך על עבודה ענקית,אני עכשיו צריך לעבוד עליה [איזה כיף לעבוד ביום שישי בלילה על עבודה משעממת! ] בגלל שאני על סף הרדמות אני צריך הרבה שירים,חדשים ומגוונים. תביאו הצעות לשמות,רצוי שירים מאוד קצביים,מהירים,כמה שפחות מילים [ואני לא מחפש רוק,פופ וכו'...יש לי את מה שאני אוהב וזה לא קשור לעכשיו] וכמה שיותר טראנסיים. יאללה תתחילו לשפוך,צריך להעביר עוד חצי לילה.
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך לערוך סרט במסגרת מגמת תקשורת ואני צריך איזה שיר כזה שיש בו 10-20 שניות של מוזיקה נחמדה לעריכה אבל בלי מילים(רק 10-20 שניות...) כאילו ,אני צריך עד 20 שניות ראשונות או אחרונות לא משנה מתי.. שיראו יענתו את השמות של מי שמציג ... אז אם אתם מכירים משהו עם קצב נחמד כזה(לא טראנס.) ,משהו כזה משולב אולי עם תופים מגניב כזה אז אני אשמח..
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני ביודק הצטרפתי ורציתי לשאול אותכם משהו KSP אומרים: הנרשם למועדון החברים יקבל: א. הנחה על מוצר\פריט אחד לפי בחירת החבר (לא כולל חבילות מחשב\ ניידים) בקניתו הראשונה. עכשיו מגיע לי פה הנחה בקנייה הראשונה מישהו אולי יודע כמה ההנחה???? אני חייב לדעת את זה בבקשה תעזרו לי פה תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
המונדיאל בכל זאת יעלה כסף HOT תמכור את חבילת שידורי המונדיאל ב-800 שקל http://sports.walla.co.il/?w=/7/802367 פשוט בושה שלכל דבר צריך לשלם!
-
- 11 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המחיר של הPSP בסין בדולרים או שקלים? האם אפשר לעדכן לו את הקושחה לגרסא האנגלית? האם הכיתובים על המכשיר עצמו הם בסינית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אבי ביטר ב"גורל שלי", שני החלקים ברצף, המשחק הטוב ביותר שתראו אי-פעם! חובה לראות לפחות פעם בחיים.
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=1KZ6LHKEXLR8V0NBHF86SZRJZ1 אם תוכלו לעזור לי למצוא את השם של הרצועה הזאת זה יהיה....סבבה
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני כבר 5 שעות מנסה להיכנס אליו ולא מצליח - משהו קרה לו ?? אני פשוט צריך כתוביות לסרט (SIDEWAYS) והכתוביות לסידי הראשון מתואמות אבל משום מה לסידי השני הם שונות לגמרי... אז אני מנסה להוריד עוד פעם.. ולא מצליח כי האתר לא בסדר..
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
פתאום אני רואה שהדומיין למכירה, מה מה מה קרה זה היה אתר מממממממש פעיל, הוא עבר לכתובת אחרת מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן מצאתי פלאפון סמסונג 410 החדש הזה קיצר לאחר זמן מה שהישתמשתי בו רציתי להחליף את הסים עם חבר ופתאום כשסמנו את שלו אז נהיה שירות חלקי כל הזמן וגם שהחזרנו את שלי כתוב שרות חלקי אני לא יודע מה לעשות זה כלכך מעצבן מה זה יכול להיות מה אפשר לעשות חוץ מללכת לחברה סלקום תודה חבר'ה על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עמוד שניתקלתי בו, זה יכול להראות מעורר רחמים וזה יכול גם להעלות גיחוך וצחוק קל, העיקר שיהיו בריאים. הכי אהבתי את הiPOT http://www.engadget.com/entry/1234000843066435/
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לקרוא מהר זה חשוב.. מי שמכיר לא להגיב כישן תודה זה במטרה לשתף את חברי הפורום [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ולא סתם רקעים לא איכותיים ;D תודע
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.admhosting.net/smash/smash_my_ipod_broadband.wmv (35MB( האנשים האלה נורמאליים??
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[ltr]I'm 21 and I think it's time to get mobile. as nice as it is to drive my mom's 206 1.6, I need a car of my own. I was thinking about a 106 Rallye, now my dad is up to it and is willing to help me fund it (I got ATM 5k and soon I'll get about 5k from the army). also my dad loves the MX-5 very much (practically a fun) and he said that if I'll find one for up to 50k or so, he won't mind buying it. the problem is that I can barely find those cars for sale on used car boards, does anybody knows a good board or even better someone who's selling one of those? and also how do I tell the difference between a Rallye and an XSI/XS (besides rear disc brakes)? feel free to leave …
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ע
-
- 12 תגובות
- 76.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי לפני כמה זמן בערוץ היסטוריה משהו על אזור 51 שאיש אחד עבד שם ופיטרו אותו אז הוא אמר שיש שם חללית חיזרים אמיתית אז מה זה אמיתי או שזה בולשיט וכל הקטע של החיזרים זה מעניין אז אם למישהו יש משהו על חיזרים כתבות או משהו שהוא שמה תפרסמו את זה פה מקווה להרבה תגובות
-
- 62 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שמעתי על CUBASE למיניהם.. אז אני מחפש תוכנה טובה עם הרבה סאמפלים וממשק פשוט.. נראה לי שיש פה כמה חברה שיוצרים מוזיקה כזאת..
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כיוון שהתארד ההוא איבד כיוון לגמרי והבנתי שאין מצב שאני קונה חוקי אני פונה לאפשרות השניה אני יכול לבנות קארט מבחינת מיכור יש לי הכל מבחינת חומרים יש לי הכל אבא שלי מבין עניין ויש גם מי שיבצע חסר רק מנוע.. לבנתיים מישהו יכול לנסות לחפש לי תוכנית מפורטת או לפחות ברורה עם מידות והכל לבניית קארט אם יש מישהו שהוא חושב שהוא יוכל לתכנן עוד יותר טוב.. אני מודה לכל מי שיכול לעזור!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-