כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
הי , יש לנו בעבודה חידון של חמיצר - יש 2 שאלות שאני צריך עזרה כתב החידה "כבוד אמיתי מקבלים רק הנותנים, שאלה משפחתית לאחד המכובדים" הפתרונות האפשריים [TABLE=width: 115] [TR] [TD=align: right]הרב מנחם פרומן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ד"ר אלברט שוויצר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קזבלן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הרב קוק [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאמה תרזה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]נלסון מנדלה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רובין הוד [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דאלי למה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הלן קלר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שלמה המלך [/TD] [/TR] [/TABLE] חידה שניה "לוחם צדק נועז מול מאה ושמונים, על מזבח היושרה…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתם לב לשינוי בתגובות ביוטיוב? זה פשוט נורא. מעכשיו חייבים לפתוח פרופיל גוגל פלוס בשביל להגיב. ואם פעם התגובות שבטופ היו אלה שקיבלו הכי הרבה לייקים, אז היום מחוללת שם אנדרלמוסיה שלמה: http://whathot.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91/ לא יהיה יותר כזה : (
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שזה סתם מאט, ולא משפר כלום.. מב אומרים?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחברתי ל-Yes אחרי שלא צפיתי בכבלים כמעט ארבע שנים. אחד הערוצים האוהבים עלי בתקופה שצפיתי בכבלים היה ערוץ ההיסטוריה. לאכזבתי כל התוכניות בערוץ הן על כל מיני מוזרים שגרים ביער, סוג של תוכניות ריאלטי ציידי מציאות ושיפוץ חפצים ישנים, חייזרים (WTF?!) ועוד. מה קרה לתוכניות על מלחמת העולם? ימי הביניים? רומא? לאן כל התוכן האיכותי נעלם? מה עשו לערוץ הזה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי... אתם בטוח מכירים את התצוגה המקדימה שאתם מעבירים את העכבר מעל תוכנית פתוחה בשורת המשימות בחלונות שבע אם לא אז אני מדבר על זה: לפעמים יש באג והחלון נתקע לי ואני יכול להיות חופשי עם העכבר ולעשות כרצוני במחשב, החלון נשאר פתוח ומה שכל מה שקורה בתוכנה אני רואה בקטן בלייב... זה בדיוק מה שאני מחפש, אני רוצה לדעת איך אפשר להשאיר את החלון התצוגה הקטן הזה פתוח על תוכנית מסוימת שאני בוחר ולהיות חופשי עם העכבר כמו שהיה פעם במידה פלייר 10 בחלונות אקס פי כמו כן אם אפשר לשנות את הגודל של החלון יהיה עוד יותר פנטסטי.. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תוצאות מאוד אשמח אם תעזרו לי תודה.. עריכה: מצאתי איך להגדיל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייגתי למענה טלפוני ב-fileflyer וקיבלתי סיסמה לשבוע. האם זה מתבטל אחרי שבוע.? או שזה מתחדש אוטומטי? וממשיכים לחייב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, מתעניין איך העבודה בחברת הוט ובפרט איך העבודה במערך התמיכה טכנית אשמח לתגובות ענייניות
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני שתטעו להבין, לא מדובר על GUITAR HERO או שטויות אחרות בסגנון. מדובר על תוכנה/משחק רצינית שמיועדת ללימוד נגינה, JAMMING, INTERACTIVE PLAYBACK. מיועדת למתחילים ומקצוענים כאחד ומאפשרת התאמת הקושי ליכולת הנגן. נראית שווה.
-
- 27 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אוקיי , אז לאחר שראיתי את הסדרה הנ"ל במלואה . אני חייב לומר שאכן מדובר באחת הסדרות היותר מוצלחות שנעשו כאן . פשוט לראות את כל הסדרה מההתחלה ועד סופה . קישור לפרק הראשון
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכל המנווטים, אני עורך מחקר בנוגע לאפליקציות שיתופיות כמו וייז ואשמח אם תוכלו לפנות 5 דקות לסקר בנושא. כל השאלות "סגורות" וקצרות. http://bit.ly/wazeformil תודה על שיתוף הפעולה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עברתי את המיונים לממר"ם, וקיבלתי בדואר הודעה שהתאריך גיוס שלי השתנה לספטמבר 2011, כאשר הקורס תוכניתן מתחיל במרץ ונמשך חצי שנה (שלא נחשבת לי בפז"מ). בנוסף לכך הבנתי שאצטרך לחתום עוד שנתיים קבע. השאלה שלי היא האם לדעתכם כדאי לי להמתין את כל הזמן הזה רק בשביל הקורס הזה, או להתגייס רגיל בעוד כמה חודשים וכנראה להיות איזה פקיד.. אם יש פה חבר'ה ששירתו במסלול הזה ויכולים לענות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה.
-
- 31 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
אני צריך לפזר מגנטים לעסק ואין לי מושג איך אני אמור להיכנס לבתי דירות כדי שאוכל לשים אותם על הדלתות של כל דירה. שמתי לב שיש בן אדם שבא כל יום מוקדם בבוקר ומחלק עיתונים. איך הוא נכנס לבנין? לא יכול להיות שהוא יודע את הקוד לאינטרקום כי הוא מחלק עיתונים בעשרות בניינים. יש לו קוד מאסטר או מה? אם מישהו יודע - אשמח אם תשתפו את המידע.
-
- 99 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? אני צריך לבחור מגמה בבית הספר ואני מתלבט בין המגמות האלו- פיסיקה,כימיה,ערבית,טכנולוגית. יש גם מדעי המחשב אבל זה לא מעניין אותי. אז למה אתם ממליצים ללכת? אני מתחבר לכול המגמות האלו ואני לא יודע מה לבחור אשמח לעצות.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשמור על המחשב שלי את הסירטון: http://webtv.un.org/watch/justice-for-jewish-refugees-from-arab-countries-panel-discussion/2859477380001/ איך ניתן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נניח גיליתי שחברה X מרמה באופן שיטתי, לאחר שהודעתי להם כי אני מודע למרמה ודרשתי את כספי חזרה, הם הסכימו להחזיר בתנאי שאחתום על הסכם סודיות ולא אשתף אף אחד בשיטה ובכך שהחזירו לי כסף. מה הערכיות של מסמך סודיות כזה בעיני בית המשפט? האם יש לו תוקף משפטי? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שבועטוב לכל המכובדים חשבתי על רעיון להדפיס תמונה מסויימת על חולצה. 1. שמעתי שניתן להשיג ניירות מיוחדים אותן ניתן להזין למדפסות ולאחר ההדפסה לגהץ על החולצה. ראשית, אני תוהה על התהליך, -מה העלויות הכרוכות בכך? האם הדבר ניתן לעשיה רק במדפסות הזרקת דיו או גם בלייזר-בהנחה שאחליט להדפיס רק בשחור? האם ישנה הגבלה על דגמי המדפסות? -עד כמה ההדפס והצבעים יציבים והאם אוכל למקסם יציבות זאת? האם תהליך כזה עם גיהוץ בייתי רגיל יספיק ויפיק חולצה יפה בעלת הדפסה איכותית לזמן רב? האם ישנם מספר דגמי נייר שניתן להשיג? מה ההבדל באיכויות והיכן ניתן להשיג נייר כזה באיכות שתאפשר הדפסה טובה-בזול (גם אינטרנט סבבה)? נראה שהתמונה תורד מהרשת - אפילו אם ארצה מאוד לצלמה, כעת הדבר בלתי אפשרי והאינטרנט הינ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בין היתר, יצא לי לקרא הסופש פוסט זה אצל בלוגרית חביבה ומומלצת. לדעתי גם לא מעט מכם יהנו ממנו: "כנגד 4 תכנתים" כמובן, אתם מוזמנים לקרא עוד מהבלוג שלה, היא אחלה.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-