עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מדי חודש אנו נאלצים לשלם מחירים מופרזים עבור השימוש בטלפון הסלולארי שלנו. כלקוחות פרטיים, שאין מאחוריהם ארגון גדול בעל כוח קניה, אין ביכולתנו לקבל הנחות משמעותיות ואנו "נכנעים" ומשלמים את מה שמבקשים מאיתנו. קופונה, כאתר חברתי, מרים את הכפפה ומקבץ אלפי אנשים שיהוו כוח קניה גדול למיקוח מול חברות הסלולר. ביחד אנחנו שווים יותר! איך זה קורה? הירשמו, ללא כל התחייבות, כמי שמעוניינים להצטרף לקבוצת הרכישה. אנו נפנה לחברות הסלולר ונחפש את החברה שתהייה מוכנה להלחם עלינו, להוריד לנו משמעותית את המחיר ולהציע לנו תנאים טובים. ברגע שיהיה בידינו את הדיל החסכוני ביותר, נציע אותו לכל הנרשמים. המטרה שלנו היא: להשיג עסקה משתלמת ללא התחייבות לחברת הסלולר! להשיג את המחיר הטוב ביותר לדק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by silky,

אהלן ולילה טוב(מה אני עושה פה יש לי מבחן עוד 4 שעות???) בכל אופן, אני רוצה לקנות את הפריט שבכותרת* שראיתי ב EBAY וזה יוצא משהו כמו 30 דולר כולל משלוח. מה שאני רוצה לשאול זה: האם הוא משמש רק לשיחות עם SKYPE, או יכול לשמש גם לתוכנות VOIP אחרות(MSN, PALORE, ETC.) * מתאם בין טלפון רגיל(RJ11) לVOIP במחשב (דרך USB) , המוצר קיים במגוון חברות.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. היי, יש לי את הטלפון החדש של LG ה8120, הוא מצויין אבל יש לו חיסרון אחד - אין לו בלוטוט, אז חשבתי אולי יש מתאם כזה שמצד אחד מתחבר למכשיר וגורם לו לתמוך ואז אני רק צריך לקנות אוזניה. מישהוא מכיר משהוא כזה, או לחילופין, מישהוא מכיר פיתרון אחר לבעיית אוזנית הבלוטוט? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

היי האם קיימים מתאמים לחשמל לכבל USB איכותיים ? קיבלתי לפני כמה ימים את המתאם הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250412952118&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אבל הוא נשרף אחרי כמה דקות של שימוש (לטלפון שלום) תודה נתי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by omri_ro,

טוב נתחיל מזה שלא ידעתי כ"כ לאיזה פורום לשייך את השאלה אז החלטתי לשים בכללי גם בגלל שאחוזי החשיפה יהיו גבוהים יותר. ולעניינינו: אני מחפש מתאם משקע של מצת ברכב לתקע סטנדרטי(220V) שקיים בכל בית בישראל אם קיים כזה בכלל ואם כן היכן ניתן להשיג? תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by ozi123,

קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם מתארגנת קבוצה לתביעה משותפת לכל נפגעי השירות של KSP כרגע אנחנו מונים כ 50 איש וזו רק ההתחלה מקווה לשמוע באשכול זה חוויות לא נעימיות שבטוח ש90 אחוז ממי שקנה שם חווה שיהיה שבוע מצוין בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by coldplay,

אני מתגייס ב*26 לחודש, למישהו יש מושג איזה גיוס זה? לאיזה חיל?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני תוהה מה צריך לצבא? אולר שוויצרי? גרזן? כמה גרבילים לבשל? אני הולך לעשות 02 אז אני לא חושב שאני צריך משהו מיוחד אמרו לי קרם נגד שפשוף ברגליים? זירקו עצות בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם ביום ראשון אני מתגייס בעזרת השם ובשעה טובה, אחרי ציפייה ארוכה[במקור הייתי אמור להתגייס ב11/10 אבל דחו לי יום לפני הגיוס]... אז רק רציתי לכתוב לכם פה תודה על התקופה הנחמדה מאוד שהייתה לי פה - למדתי המון בנושא המחשבים וגם מעבר. אני לא אעזוב לגמרי ואני מניח שאני אעבור פה בסופ"שים לפעמים להגיד שלום. להתראות לכולם ובהצלחה בכל מה שתעשו, אבי. נ.ב גילוי נאות: אני לא יודע אם מישהו פה זוכר אבל לפני המשתמש הזה היה לי פה עוד משתמש שקראו לו nVIDIA שלצערנו הרב קיבל באן לצמיתות ואני מקווה מאוד שהמנהלים יסלחו לי על השטויות שעשיתי בתקופה ההיא

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by UrielZ,

אהלן, ביום ראשון הזה, ה19 לחודש, אני מתגייס לשייטת 7, צוללות. אני מתרגש מאוד מהגיוס אבל למרות זאת כבר מת להתגייס כי כל החברה שלי התגייסו... אשמח אם מישהו שהיה ביחידה/מכיר חבר/מכיר איכשהו את היחידה, ישפוך לי עוד אור על היחידה הלא מוכרת הזאת. איך התנאי שירות שאחרי הקורס?(הבנתי כבר שאני לא הולך להיות הרבה בבית בקורס ובלי פלאפון וכאלה...) על מה לשים דגש, איך היחס שם, וכאלה... כמה שיותר מידע יהיה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. בקיצור.... ב6/12 אני עולה על מדים אני "כלל צהלי" (AKA "רולטה רוסית") אז.... אל תזרעו מלח על הפצעים אני רוצה לדעת ... .מה כדאי לי לדעת לפני הצבא? טיפים... טריקים... עצות.... רשימת קניות.... זרקו הכל

• 234 תגובות
    • 19k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני מתגייס ביום ראשון הזה ויש לי כמה שאלות . קודם כל מה להביא ? גופיות? חולצות? גרביים ? תחתונים ? וכמה מכול דבר ? וכדי לקנות משקפיי שמש לטירונות ? אני יודע שצריך לקחת איתי תיק רחצה , מברשת שיניים ומשפחת שיניים , כפכפים . ואיזה עוד דברים לקחת איתי ? יהיה לי שם איפה להטעין את הפלאפון שלי ? תודה לעוזרים . ותודה למשתמש ItachiSan שחפרתי לו בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר לי

• 80 תגובות
    • 10.6k צפיות
  14. Started by YTZ,

תאחלו בהצלחה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

זהו.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by INFERNO,

מחר ה 24 ל 7 , אני מתגייס לצבא הגנה לישראל , 4 שנים בפורום , שמחתי לעזור לכל מי שהצלחתי לעזור , ולמי שלא הצלחתי לפחות ניסיתי אני כניראה מתגייס לשירות קרבי , אז אני מקווה שאני אוכל להמשיך לעזור פה ושם בסופש"ים למדתי הרבה מהפורום הזה , ורציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי .. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא מיכאל .

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  17. אז כמו שרשום בכותרת, האם לדעתכם אסגור שבת ראשונה? ובלי קשר, לקחתי איתי (בהנחה שאכן אסגור) 4 חולצות, 3 זוגות גרביים ו4 זוגות תחתונים, כך שיווצר מצב שאשלים זאת, עם הציוד שאקבל בבקו"ם, ציוד לשבוע (ניתנים 3 חולצות, 3 זוגות תחתונים ו4 זוגות גרביים. האם לדעתכם צריך לקחת יותר בגדים?

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by GUNZ,

תמליצו על דברים שכדי להביא איתי תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז כמו שכתבתי מחר אני מתגייס (שיריון) מקווה שיהיה טוב, בכל מקרה אני קצת מבולבל בנושא של מה להביא.. חברים אמרו לי לארגן תיק גדול עם כל הדברים: בדגים ודברי רחצה וכ'ו... עכשיו בדקתי בטופס שנשלח לביתי וכתוב שם שאת כל הדברים אני מקבל שם כולל תיק וכל הביגוד וכ'ו... אז אם כך מהאני מביא ליום גיוס חוץ מכל הטפסים הרגילים?

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by GRiM,

מחר אני מתגייס, הולך לעבור טירונות 02. הייתי שוחר וכבר עברתי את הקורס שלי לצבא בחיל האוויר, ככה שאני מכיר בערך את המערכת הצבאית ולא מתרגש כל כך. בכל מקרה, אני אשמח לקבל טיפים שונים לגבי הטירונות, כמו איזה דברים חשובים לקחת (כדאי לקחת שק"ש שלי?) או איך לצאת עם חברים ביחד בטירונות וכו'. מעתי גם שצריך לקנות שעון - מה אתם אומרים על זה? אני לא בדיקו הולך להוציא כסף שלי על הצבא. כתוב להגיע לחוף הכרמל בשעה 7:30, באיזה שעה באמת כדאי להגיע כדי לא לשבת סתם?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by infer73,

שעתי לעלות על מדי זית ירוקים ומכוערים הגיעה סוף סוף... (לעזאזל, אני יושב בבית מאז יוני ולא עושה כלום) אז מחר אני מתייצב לי בשבע וחצי בבוקר ומתגייס (רק אותי זה ממש מצחיק שאני מתגייס באותו מקום שבו השבט צופים שלי? [גבעת התחמושת]) ולכל מי ששואל, לא, אין לי מושג לאן אני מתגייס (בתקווה לפרוייקט מחשבים בח"א, אבל לא בטוח) ואני מתגייס עם פרופיל 64 (אסטמה ואלרגיות), אז קרבי אני לא אהיה בכל מקרה, סתם התחשק לי לפתוח ת'רד על זה, אז אם אתם רואים את הת'רד הזה ולא אכפת לכם, אז רק תזכרו שלא אכפת לי שלא אכפת לכם, ואל תגיבו כאן.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by coldplay,

4 ימים לגיוס..אני כולי בבאזזזז אני כבר יודע מה להביא בערך מתגובות אחרונות אבל יש לי עוד כמה שאלות: כדי להביא דברי ערך או שיש סיכוי גדול שהם ייעלמו באופן מסתורי? נגיד הMP3 שעלה הון תועפות לא אבל הפלאפון כן? לקנות תיק גדול אחד של 70 -90 ליטר מריקושט שיחזיק את כל הדברים או יותר עדיף כמה תיקים בינוניים של הבית? האוכל של הצבא..איך הוא? כדי להביא איזה סטוק קטן של אוכל מהבית? זהו.. תודה לעונים זה חשוב לי. תוסיפו עצות מה שבא לכםםם

• 19 תגובות
    • 929 צפיות
  23. כפי שהבנתם הנני מתגייס כבעוד חצי שנה.. אני גאה בצבאנו ומעוניין מאוד לתרום את חלקי מה שכן... אינני מעוניין לשרת בקרבי (סיבות שונות). התחלתי במסע לעבר חיפוש ה"תירוצים" הטובים ביותר שיקחו אותי על כנפי נשרים לבסיס קרוב לבית.... אשמח אם תענו לי כאן או תפנו אלי לICQ 105226575 תודה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אז אני מתגייס עוד שבוע וקצת לטירונות קרבית. ככל הנראה אני אהיה בשבטה-השאלה היא מה לקחת איתי? יש המון רשימות באינטרנט כל אחד שבצבא אומר לי משהו אחר..אפשר לרכז הכול לרשימה אחת?

• 50 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. היי.... כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה: | (לא טוב) \ ולא: | (טוב) | אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים