כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשפר ציון הבעיה היא שאני לא ממש יודע איפה באמת כדי ואיפה מומלץ יותר ואיפה פחות ,מה אתם אומרים ! ומדובר הבתי ספר באזור השרון...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ת'רד מרמור! אתם מוזמנים להתמרמר איתי אולי מישהו מאגד יראה את זה ויעשו עם זה משהו
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה להגיע לאתר של חברת הנתבים בכתובת http://www.tp-link.com זה מביא אותי לאיזה אתר אחר ולא ל-tp-link. זה ככה כבר כמה ימים, מישהו יודע מה קורה עם האתר שלהם?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה לא בסדר בתמונה? תאוריית הקשר אודות זיוף הנחיתה על הירח היא אחת מתאוריות הקשר הידועות ביותר, ועל פיה הנחיתה על הירח זויפה. תומכי התאוריה טוענים כי נחיתות חלליות אפולו על הירח מעולם לא התקיימו וכי זויפו בידי נאס"א, אולי בסיוע ה-CIA. מטרת ההטעיה, לטענת תומכי התאוריה, הייתה להשיג הישג פוליטי והסברתי לארצות הברית ולבלום את התקדמות ברית המועצות בחלל, אשר, על פי הטענות, הייתה על סף פרויקט דומה ונאלצה לוותר עליו לאור הצלחת האמריקנים. מטרות נוספת הנן: הישג הסברתי, חסכון בכסף, הצדקת פרויקט החלל ויצירת אפקט תקשורתי מוגבר עקב בימוי מהוקצע והימנעות מטעויות ותקלות. wikipedia'>http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%A7%D7%A9%D7%A8_%D7…
-
- 76 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
שמעו את האמת לגבי ספקיות האינטרנט העלובות מסיפורי האישי: ב4 השנים האחרונות הייתי מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק של בזק בינלאומי. תאמינו או לא אבל בתשתית של הוט עמדתי על 12 מגה בעוד שבספק (בזקבינלאומי) הייתי על 2 וחצי מגה. נחשו על כמה הייתי מוריד? אז זהו שעצם היותי גולש בבזק על 2.5 מגה ,ממש לא הגביל את מהירות הגלישה של הוט ולמעשה הייתי מוריד מגה וחצי לשניה שזה בעצם ניצול מלא של מהירות ה-12 מגה . הייתי מוריד 5 גיגה תוך פחות משעה=מדהים!!! שבוע שעבר החוזה שלי הסתיים וכמו בכל שנה אמרתי לבזק בינלאומי שיחדשו אותו...אכן חידשו לי החוזה אך כנראה עקב העדכון,הגדרות כאלו ואחרות השתנו לי בפרופיל המשתמש אצלהם או שמישהו עלה על הגדרה שאינה מורשת כיביכול ביחס למה שאני משלם להם ובקיצור…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יום שישי יש לי מתכונת בספרות ואני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לעזאזל אנחנו צריכים ללמוד את המקצוע המיותר הזה. יש מקצועות שהם חשובים ונחוצים ובאמת שאני מבין למה אנחנו לומדים אותם, כמו היסטוריה(חשוב לדעת את ההיסטוריה של העולם), תנ"ך(מקצוע חשוב וגם די מעניין שמספר על תולדות העם היהודי), אזרחות(יותר חשוב גם מהיסטוריה וגם מתנ"ך), אבל ספרות?! נו בחייכם. מה יעזור לי לדעת לנתח שירים וסיפורים מטומטמים שגם ככה אני לא אתקל בהם בחיים. ומנסיון(אני עוד אחד שאוהב לקרוא ספרים), מי שזה לא מעניין אותו עכשיו, גם לא יתעניין בעתיד. ומי שכן יתעניין בעתיד, יכול ללמוד את מה שאנחנו לומדים בתיכון בחודש של מכינה באוניברסיטה(או משהו כזה...) תוך עשרים שניות מסיום הבגרות אני אשכח כל דבר …
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בן אדם מבוגר פשוט חנה באמצע הכביש ונכנס למשך חצי שעה לזוגלובג. יש לאן לשלוח? או שאפשר לשלוח לסל המחזור. Uploaded with ImageShack.us
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מבקש ביקורת\חוות דעת על חנויות המחשבים הבאות : KSP.co.il gibornet.co.il skypc.co.il
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מאוד מאוד צריכים אנשים שנמצאים בטיפול כזה או אחר! פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי, קאוצ'ר וכו' (וגם כאלו שלא...) במסגרת עבודת הסמינריון "תהליכים בינאישיים בפסיכותרפיה" בהנחייתה של ד"ר סיגל זלכה-מנו, המתבצעת בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה, אנו עורכים מחקר שעוסק במערכות יחסים.נשמח מאוד אם תסכימו להשתתף במחקר על ידי מענה על שאלון, אותו תתבקשו למלא בשתי נקודות זמן שונות בהפרש של חודש (לאחר כחודש תשלח תזכורת למייל להשלמת החלק השני). אנו מעריכים את העזרה ושיתוף הפעולה! smile emoticon להשתתפות בחלק הראשון של המחקר: https://docs.google.com/…/1IJb-dXOJVuTxrqFHQmD2Ut…/viewform… * השאלונים אותם את/ה ממלא/ת מופרדים באופן מוחלט מפרטייך האישיים ונשמרים בעילום שם. *השתתפות …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אבי נפל היום להונאה בטלפון מנציגה כיבכול של 014.. כותב כאן כדי שלא תפלו בפח. התקשרו אליו אחרי שעות העבודה, אמרו שיש מבצע חדש שמציעים לו לשלם פחות כסף בלי שום התחייבות. התחילו לבקש ממנו פרטים שהחברה תאכלס אמורה לדעת. הוא קצת הלך לאיבוד, אז אמרו לו שישלחו לו מייל עם הפרטים שימו לב מאיזה כתובת המייל נשלח: :014liran@gmail.com בנוסף הנה ההצעה שהם צירפו. מחקתי את הפרטים האישיים, אבל שימו לב שבתעודת הזהות הם אלה שכתבו את הכוכבים כי הם לא יודעים אותה. וגם כתוב מריה, שבטלפון זאת הייתה לירן עוד אמרו לו שנציג טכני יתקשר אליו תוך שעה ובסוף התקשר אחרי שתי דקות בלחץ. הוא מסר שם משתמש וסיסמה חדשים כאלה: שם משתמש: a# ש ה # זה מספר הטללפון שלנו. סיסמה: גנרית 1234 משה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אתמול בערב הבאנו הביתה גורה בת חודשיים, בריטית. ממש יפה: הינה תמונות: איך שהבאנו אותה היא התחברה עם הכבל USB (אהבה ממבט ראשון): http://www.upit.ws/picture.php?file=ca878719d9cf0.JPG http://www.upit.ws/picture.php?file=a2042f7913ce7.JPG ופה היא ליד הP180 שלי http://www.upit.ws/picture.php?file=ea5be2b3bd2d8.JPG המארז מוציא אוויר חם אז היא העבירה את זמנה שם בעיקר ומאחורי המקרר. אז אם יש לכם שם טוב לגורה, בבקשה שתופו.
-
- 72 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני צריך לעשות עבודת גמר במחויבות אישית. התנדבתי במשמר האזרחי. קראתי את דפי ההסבר ולא הבנתי כלום!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעבודה מוכנה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
אלוהים!! תעזרו לי!! אני נכנס בתמימות לחשבון בנק שלי לראות את היתרה שלי והכל. ופתאום אני קולט זיכויים על סך 75 אלף שקל@#$!$!!$#@$#@ :o :o :o זה בטוח טעות!! אבל...WTF?!?!? אם זה לא היה חשבון צעיר והייתי יכול למשוך יותר מ400 שקל ליום, הייתי הולך לבנק ומתחיל להוציא כמה שיותר כסף ולברוח מהארץ!!!
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.!! שמעתי על העט המחיק הזה frixion משהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כזה.? תודה לעוזרים.!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדיפות ל FULL HD שמעתי שהדגם -LG 32LH35FR הוא טוב... אם מישהו מתמצה בתחום בבקשה תגיבו....
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך מקומות בילוי טובים בהרצליה... רמת השרון והאזור. יש למשהו רעיונות? מקומות טובים שהוא מכיר... בארים, מקומות שאנטי כאלה... אולי מסיבות טובות שיש היום וכו'... תודה! יניב
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני עומד לפני הזמנה ראשונה בeBay, ורציתי לדעת כמה דברים לגבי המשלוח - איך אפשר להעריך כמה זמן יקח למשלוח להגיע? משלוחים ממוכרים שונים יגיעו בזמנים שונים? לאן המשלוח יגיע? עד איזה סכום המשלוח פטור ממיסים למיניהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נגיד ויש 9 משבצות שממוספרות מ-1 עד 9 לפי הגודל מהקטן לגדול. יש סמן שעובר על המשבצות אחד אחד וכל פעם מתחיל ב-1, ברגע שהוא מגיע ל-9 הוא חוזר ל-1. נגיד והמהירות שלו היא 4 משבצות בשניה. כיצד אני יודע איזה משבצת תהיה מוסמנת לאחר 24 שעות מאז התחלת ריצת הסמן?
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-