עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משחקים עם הגנטיקה - הכתבה מתארת עולם מופלא אבל למדענים השכל יצא לגלות ונשארו במוח רק סטיות מופרעות במסווה של " מדע חדש וקידמה " שרק יובילו להשמדה איטית וכואבת. משחקי אלוהים - פעם אחרונה ודיי - מי שיזכה בלוטו הגנטי, יקבל אלוהים יודע מה ויעביר הלאה. http://www.dailymail.co.uk/health/article-1266000/Designer-baby-parents-hereditary-diseases-ready-years.html

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by pure perfection,

ערב טוב , אני מחפש חברה שמתמחה בהתקנת מצלמות אבטחה לבית , ועדיף שיהיה להם אתר עם קטלוג מוצרים בשביל לבדוק איזה ציוד יש להם . אם מישהו מפה יש לו יידע בנושא אז הוא מוזמן להגיב ולעזור ... תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  3. ( אני יודע ) הטלוויזיה היא 21" BROTHER היא די לא עובדת... אני מקבל חדשה. אז יש הצעות? ( 100 שקל? ) יו אני משועמם, הנה הסיפור המלא:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by wooper,

היי אני הרבה זמן חושב לעבור לגור בשכירות יש לי הכנסה 5000 בערך יש לי חששות כמובן בתור אחד שחי כל החיים בבית וגם אומרים לי שממשכורת קרובה למינימום קשה לחיות בכל זאת אני רוצה לשמוע עצות האם אפשר לחיות ממשכורת כזאת בצורה סבירה?

• 68 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

באיזה תאריך לועזי היה פורים שנה שעברה בדיוק?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  6. עשיתי היום הזמנה מIQPC, ולא שמתי לב שהמחירים בSKYPC ירדו. בSKYPC המחיר גבוהה רק ב160 שקל. אני גר באזור מרכז וSKYPC 40 דקות מהבית שלי..לאומת זאת IQPC אני צריך לקחת רכבת. (במידה והיה בעיות או משהו...) את המחשב אני יקבל עם שליח, אבל לעתיד אם אני יתקל בבעיות עדיף שהחנות תהיה קרובה לבית. אני חושב שאני יבטל תהזמנה מIQPC, ויזמין כבר מSKYPC. עדיף לא?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by HumanFly,

כנושא הכותרת מישהו יכול למצוא לינק הכי מהיר להוריד את זה? כי מה שמצאתי מוריד לי ב-2K ואני לא עם 56K .

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  8. אני מת לעשות קפיצת באנג'י אבל אין לי מושג איפה יש בארץ וכמה זה יכול לעלות אז אם מישהו פה יודע תגיבו בבקשה.

• 21 תגובות
    • 35k צפיות
  9. Started by -LosNir-,

מה נשמע? למי שלא יודע, אני מתכנת PHP אתרי אינטרנט ותוכנות, הפורטפוליו שלי נמצא בכתובת הבאה: www.losnir.net לאחרונה הרגשתי שהפורטפוליו שלי צריך שיפוץ פנים כולל, החלטתי לקחת את הנושא בידיים וחיפשתי עיצוב טיפה יותר מרענן.. וכמובן חינמי. לא מצאתי משהו ייחודי שיתפוס את העין, משהו מקצועי, סולידי ונעים לעין. בסוף החלטתי לראות מה יש לי במאגר עיצובים שלי (שרובם לא אני הכנתי), ולפתע נזכרתי בעיצוב שעשיתי לפני בערך חצי שנה על מנת לתרגל את הכישורים של בפוטושופ (שאישית, לא בשמיים..), העיצוב היה בדיוק מה שאני צריך, סולידי, נעים ומקצועי. החלטתי להשתמש בו, אך כמובן, זהו עיצוב PSD בפוטושופ, שאין בו שום תועלת, החלטתי לבקש ממישהי שאני מכיר שכבר חתכה לי עיצוב פוטושופ לאתר, ועשתה א…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. אין אבל ממש אין לי מושג מה ללכת ללמוד באוניברסיטה אז אני צריך עזרה של איזה מכון או פסיכולוג שיוכל לעזור לי עם זה כבר ניסיתי ללמוד שני דברים שהיו מאוד שונים זה מזה (פיסיקה ופסיכולוגיה) וממש לא אהבתי את שניהם מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by imber,

מישהו יודע איך אני יכול להתקשר לפלאפון של מישהו מקנדה? יש לי פלאפון של ORANGE והקידומת שחבר שלי גר היא 403 אבל שאני כותב את המספר עם הקידומת הוא לא מקבל את ההודעה..

• 11 תגובות
    • 9k צפיות
  12. Started by DDgeva,

אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by kurrizzaa,

זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס. בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה בפורומים אני ידוע בכינוי אחר. בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים. (פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...) אני בן 24 והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים. יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול. אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם. אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים. אבל אין לי חברים טובים. לכל אחד יש 1-2 חברים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני ידוע שהנושא קצת מטומטם אבל בכל זאת.. אני רואה שלהרבה אנשים שיש שיער בהיר מתחיל להתחלף הצבע בערך בגיל ההתבגרות השאלה מה גורם לצבע השיער להתחלף ואם אפשר לעצור את זה שלא יתחלף? אם אני מחמצן או משתמש בתכשיר כמו SUN IN לדוגמא זה יחזיר לי את אותו צבע בדיוק או שזה יראה צבוע מגעיל?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. Started by bank of palestine,

מישהו יודע עד איזה שעה אפשר להצביע ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. באחד הדיונים אמרתי שהגוף לוקח את רוב המזון העודף שהוא לא צריך באותו רגע ואופך אותו לשומן והיו אנשים שחשבו שאני מבלבל במוח וחלק אמרו שפחמימות לא אופכות לשומן אז דיברתי היום אם רופאה רק למיקרה שוינגט טעו או שניפגע לי הזיכרון ו1-צדקתי את רוב המזון שהגוף לא צריך באותו רגע הוא אופך לשומן 2-פחמימות כן יכולות ואופכות לשומן במיקרה הצורך -נכון שחלק ניספג בגוף בכל מיני מקומות אבל ברגע שלגוף יש מספיק הוא אופך פחממות לשומן כמו שהוא אופך חלבון לשומן אם יש מספיק 3-מה שאמרתי על המוח(לא היתי בטוח בזה) הוא נכון לפחות חלקית המוח כן צורך חלבון אני לא יודע עוד איזה דברים הוא צריך כי לא למדתי על המוח הרבה אבל חלבון זה כן מזון שהמוח צריך

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לפי הכותרת, מחפש לקנות אופני כושר ישיבה (recumbent) לאנשים מבוגרים וכבדים. האם יש לכם ניסיון או המלצה? הסתכלתי בזאפ ונראה שיש חברות מדבקה - VO2, או דגמים לא מוכרים/ישנים של YORK, או מוצרים של KETTLER במחיר יקר. כל ה(א|ע)רה תתקבל בברכה!

18. http://news.walla.co.il/?w=//916376 אני מקווה שאין בקלטת תיעוד של איך הוא השיג את החומר...

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by R0ck,

http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=400903 8) מה לא יעשו בשביל עוד כסף... באמת טפשי.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  20. חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Electric Boom,

הכי זול שמצאתי בינתיים הוא זה: http://www.xpcgear.com/bfg6800ultra.html האם יש ביותר זול? האם החנות שנתתי אמינה?....

22. Started by yonatanR,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל מישהו יודע מה בערך המחירים לחלקי מחשב בפולין? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by hercutrek,

אם יש לכם המלצות לשירים וטראקים - טראנסים - רגיי - או שיר שממש ממש מיוחד ואתם חושבים שהוא אחד הטובים בלי קשר לסוג שלו וגם בלי המצלצות תנו שמות טובים ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

אני לא יודע אם מישהו יוכל לעזור לי אבל אולי מישהו מכם מכיר אתר עם פירוט לגבי טבליות הרזיה או מקום באינטרנט שניתן למצוא טבליות הרזיה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Mesatla,

האונס הכי חמוד בעולם http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים