עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kurrizzaa,

זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס. בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה בפורומים אני ידוע בכינוי אחר. בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים. (פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...) אני בן 24 והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים. יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול. אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם. אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים. אבל אין לי חברים טובים. לכל אחד יש 1-2 חברים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני ידוע שהנושא קצת מטומטם אבל בכל זאת.. אני רואה שלהרבה אנשים שיש שיער בהיר מתחיל להתחלף הצבע בערך בגיל ההתבגרות השאלה מה גורם לצבע השיער להתחלף ואם אפשר לעצור את זה שלא יתחלף? אם אני מחמצן או משתמש בתכשיר כמו SUN IN לדוגמא זה יחזיר לי את אותו צבע בדיוק או שזה יראה צבוע מגעיל?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by bank of palestine,

מישהו יודע עד איזה שעה אפשר להצביע ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  4. באחד הדיונים אמרתי שהגוף לוקח את רוב המזון העודף שהוא לא צריך באותו רגע ואופך אותו לשומן והיו אנשים שחשבו שאני מבלבל במוח וחלק אמרו שפחמימות לא אופכות לשומן אז דיברתי היום אם רופאה רק למיקרה שוינגט טעו או שניפגע לי הזיכרון ו1-צדקתי את רוב המזון שהגוף לא צריך באותו רגע הוא אופך לשומן 2-פחמימות כן יכולות ואופכות לשומן במיקרה הצורך -נכון שחלק ניספג בגוף בכל מיני מקומות אבל ברגע שלגוף יש מספיק הוא אופך פחממות לשומן כמו שהוא אופך חלבון לשומן אם יש מספיק 3-מה שאמרתי על המוח(לא היתי בטוח בזה) הוא נכון לפחות חלקית המוח כן צורך חלבון אני לא יודע עוד איזה דברים הוא צריך כי לא למדתי על המוח הרבה אבל חלבון זה כן מזון שהמוח צריך

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לפי הכותרת, מחפש לקנות אופני כושר ישיבה (recumbent) לאנשים מבוגרים וכבדים. האם יש לכם ניסיון או המלצה? הסתכלתי בזאפ ונראה שיש חברות מדבקה - VO2, או דגמים לא מוכרים/ישנים של YORK, או מוצרים של KETTLER במחיר יקר. כל ה(א|ע)רה תתקבל בברכה!

6. http://news.walla.co.il/?w=//916376 אני מקווה שאין בקלטת תיעוד של איך הוא השיג את החומר...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by R0ck,

http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=400903 8) מה לא יעשו בשביל עוד כסף... באמת טפשי.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  8. חמישה לאחד יש את מהדורה מוקדמת.. זה עם גארי הובסון שמקבל את העיתון של מחר מה היה בפרק הראשון.. כלומר איך הוא גילה שיש לו עיתון כזה..?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Electric Boom,

הכי זול שמצאתי בינתיים הוא זה: http://www.xpcgear.com/bfg6800ultra.html האם יש ביותר זול? האם החנות שנתתי אמינה?....

10. Started by yonatanR,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל מישהו יודע מה בערך המחירים לחלקי מחשב בפולין? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by hercutrek,

אם יש לכם המלצות לשירים וטראקים - טראנסים - רגיי - או שיר שממש ממש מיוחד ואתם חושבים שהוא אחד הטובים בלי קשר לסוג שלו וגם בלי המצלצות תנו שמות טובים ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

אני לא יודע אם מישהו יוכל לעזור לי אבל אולי מישהו מכם מכיר אתר עם פירוט לגבי טבליות הרזיה או מקום באינטרנט שניתן למצוא טבליות הרזיה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Mesatla,

האונס הכי חמוד בעולם http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. כותרת

• 40 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. http://www.planetboredom.net/video.php?id=557 :pissed: בשביל מה?? מכשיר PSP חמוד, חדש מהקופסא...

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. בעקבות הת'רד של דימה החלטתי להזמין לעצמי אחד וקיבלתי אותו היום, בגלל שזו היתה ההזמנה הראשונה שלי מebay אז קצת התלהבתי... הזמנתי oem ושילמתי קצת יותר בשביל ביטוח כדי שלא יהיו לי בעיות. העניין הוא שכשיצאתי החוצה לראות לאיזה מרחק הוא מגיע הוא עבר את ה3.5 וחצי קילומטר! הוא הגיע ל3.5 קילומטר וראו אותו בצורה טובה מאד, אחר כך החלטתי לעשות משהו אחר וניסיתי מרחק הרבה יותר גדול - ראו אותו בצורה מעומעמת, אבל ראו. למי שמכיר את חדרה אז 50 מטר ממד"א עד לתחנת כח. ידעתי שהוא לא אמור להגיע לכזה מרחק, אבל לא היה לי אכפת. כשהגעתי הביתה הסתכלתי שוב פעם במדבקה שעליו ופתאום אני שם לב שרשום עליה: "Power Output<20mw" ;D ניסיתי לצלם, אבל לא הצלחתי לקלוט את הקו וקשה היה לי להחזיק את הלייזר בצור…

17. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by waizman,

יש לי מלא מחברות עם חומר משנת הלימודים שעברה, וחשבתי שאולי מישו יצטרך את זה וחבל לזרוק. יש לי מחברות בהיסטוריה (מעולה), מתמטיקה 3 יח"ל (חומר ככה ככה), מיתוג ומערכות סיפרתיות (מעולה), ואולי גם חשמל - תלוי אם נתצטרך את זה בשנה הבאה. היסטוריה יש לי של י"א (אולי גם י', אני צריך לבדוק) במחברות וגם במחשב, מתמטיקה של כיתה י"א וקצת י', מיתוג של י' אבל זה חומר של שנתיים שגמרנו בשנה, חשמל של י"א. אני מאיזור ירושלים אבל אני יכול לשלוח למי שרוצה ויבקש ראשון ללא תמורה. כמובן שאת החומר שעל המחשב כל מי שירצה יקבל. מי שמעוניין שיצור איתי קשר דרך האתר או האייסי...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by elvisalive,

יש למישהו מפת הגעה לביתן 1 גני תערוכה ליד מה זה נמצא בתל אביב ? ההופעה בעמידה אני רוצה לעמוד ליד הבמה הכי קרוב שאפשר באיזה שעה אני צריך להגיע ?מאיזה שעה אנשים כבר מחכים שם? ( ההופעה מתחילה ב8 וחצי) הכרטיסים אפשר לקבל מ7 ורבע

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  20. האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by NadavAfuta,

היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ArkadyK,

אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? ] אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום. יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Internal,

היי אנשים החלטתי שאני מעוניין לראות כמה סרטי דרמה טובים! תמיד פותחים תראד קומדיות , מדע בדיוני , אקשן . אבל דרמה לא זכור לי אז יש המלצות כאילו מצידי שזה יהיה כל סוג מלחמה ,עבר,עתיד, לא יודע... כל תקופה אבל שיהיה מרגש וטוב אף פעם לא חבבתי סרטי דרמה אבל אחרי שראיתי הסרט הכי טוב שראתי השנה Changeling The Curious Case of Benjamin Button Gran Torino פשוט התאהבתי בג'אנר אז יש המלצות אם אפשר לא כמו Million Dollar Baby זה כבר עצוב מידי

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  24. יש משמעות לכוכבים שמופיעים לך ליד השם בפורום? חוץ מזה שהוא מציין את התמצאותך פה? כאילו אפשר לעשות עם זה משהו ? זה פותח לך אפשרויות או משהו?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by 114508534,

אהלן הכלבה שלי מאד חולה ואני רוצים להרדים אותה כמה עולה העניין? , איפה קוברים את הגופה שלה אחרי זה ? רק וטרינר רשאי לעשות את זה נכון ? תודה

• 24 תגובות
    • 18.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים