כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
ליפני בערך חודש היתעסקתי אם המחשב שלי (פתחתי אותו היסתכלתי נגעתי) ואז המעבד נישרף, טוב אחרי חודש (שזה היום) הלכנו אם הלוח אם למעבדה,והGHZ שלי זה 950 טוב החליפו לנו תלוח ל 1200 GHZ איזה קטע לא צריך ביכלל לשדרג החליפו לנו לממש חדש. מעניין אם אני ישרוף אותו יחליפו לנו ל 2000 ;D. עריכה:בדואר שלי היה 750 מיכתבים שהיתי צריך למחוק אחד אחד
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלב עם השוטר שיש לו שוט..צריך לדלג לקצה השני ואין לי מושג איך..(בדקתי במקשים אבל לא ממש עוזר..) מישהו מכיר יודע...(תמונה שתדעו+- על מה אני מדבר..).. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
את שכר המינימום...ועוד את כל הזכויות..??
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=vEWLwz6JRNE&l=357&fs=1&title=Jay%20Leno%20Phony%20Photo%20Booth
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כלום לכולם *תקופה ארוכה לא הייתי פעיל אז חזרתי (מקווה) אני בטוח שלא כולכם תקראו את זה כי אין לכם כל כך כוח כי זה לא נושא כל כך מעניין אבל תקראו את הכתבה הזאתי היא יכולה להציל חיים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=490785 שאלה 1: מה זה איידס? תשובה: איידס היא מחלה מדבקת הנגרמת על ידי נגיף (וירוס). הנגיף הורס את המערכת החיסונית בגוף, אותה מערכת שאמורה להגן על הגוף מפני מחלות, ומשאיר את הגוף חשוף ופגיע למחלות אחרות שבדרך כלל הגוף מסוגל להתמודד נגדם. שאלה 2: מה פרוש השם איידס A.I.D.S.? תשובה: השם איידס בה מקיצור מהשם של המחלה באנגלית. Acquired Immune Deficiency Syndrome ובעברית תסמונת הכשל החיסוני הנרכש. שאלה 3: מה זה H.I.V.? תשובה: ראשי התיבות של שמו של הנגי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, הוחלט לא לאפשר דיונים על הזמנות לאתרי טורנט. כמו כן, הדיון הגדול שנפתח בנושא - נמחק. אין צורך לפרט את השיקולים לכך. מעכשיו, דיונים הקשורים להזמנות לאתרי טורנט, אסורים! אני אהפוך את הת'רד הזה לסטיקי לזמן מה, עד שכולם יבינו ויפנימו את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיצר נמאס לי לבוא כל פעם הביתה ולהתרחק מההורים שלי כדי שלא יריחו את הריח של הסיגריות ושום סבון לא מוריד את הריח הזה מהידיים!! מישהו מכיר איזה סבון או איזה משהו מהיום יום שיכול להוריד את הריח ולא להזיק או להסריח (כמו אקונומיקה) לידיים תודה לעוזרים
-
- 85 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
סעמק ערס ביקשתי הזמנה לINDEA וחסמו אותי בטורנטליץ' איזה באסה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
-
התגנבה לאוזני שמוע שמשנה הבאה (עוד 3 ימים) היו בתאוריה יותר שאלות, זה נכון ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, תוך כדי מעבר על הוצאות התקשורת של הבית לשם הוזלה שלהם, חשבתי על מעבר לטלפון המבוסס על תשתית כבלים. מה טיב התשתית הזו? האם המחירים טובים? ובקיצור, האם זה כדאי? יש למישהו פה נסיון עם זה? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שעושים alt-ctrl-del ורואים את חלון התהליכים של המחשב , איזה מהם אני יודע שאני יכול להוציא, ואלו שלא??? מצורפת בזאת תמונה של התהליכים הפתוחים, אולי תעזרו לי אני יכול לסגור???
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שמעתי שמה-01/01/06 כל הרשיונות נהיגה של 50 סמ"ק ישודרגו באופן אוטומאטי ל-125 סמ"ק, כך שבעלי רשיון נהיגה על 50 סמ"ק יוכלו לנהוג על 125 סמ"ק. מישהו יכול לאשר את השמועה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-