כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, תוך כדי מעבר על הוצאות התקשורת של הבית לשם הוזלה שלהם, חשבתי על מעבר לטלפון המבוסס על תשתית כבלים. מה טיב התשתית הזו? האם המחירים טובים? ובקיצור, האם זה כדאי? יש למישהו פה נסיון עם זה? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שעושים alt-ctrl-del ורואים את חלון התהליכים של המחשב , איזה מהם אני יודע שאני יכול להוציא, ואלו שלא??? מצורפת בזאת תמונה של התהליכים הפתוחים, אולי תעזרו לי אני יכול לסגור???
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שמעתי שמה-01/01/06 כל הרשיונות נהיגה של 50 סמ"ק ישודרגו באופן אוטומאטי ל-125 סמ"ק, כך שבעלי רשיון נהיגה על 50 סמ"ק יוכלו לנהוג על 125 סמ"ק. מישהו יכול לאשר את השמועה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מעוניין במכונה לקיצוץ זקן (לא זקן אמיתי - זיפים ארוכים), שמתאימה גם לשפם ופיאות לחיים. אני לא רוצה לגלח לגמרי, אלא להשאיר זיפים קצרים (כמו של יום-יומיים). הדרישות שלי מהמכונה הן כדלהלן: * אלחוטית-נטענת (רצוי משך טעינה קצר, ומשך עבודה ארוך). * נוחה לשימוש (קטנה, קלת משקל, ומאפשרת עבודה מהירה). * נוחה לניקוי (באמצעות מים), ובלי צורך בשימון. * כוללת ראש בודד מתכוונן (בלי ראשים מתחלפים). למישהו יש המלצה לדגם מסויים? אשמח לקבל קישורים רלוונטיים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לעשות מעשה טוב כולנו שמענו על השירות אי-מייל של גוגל Gmail, אך מפני שזו גירסאת בטא לא לכולם יש הזדמנות להיכנס לשירות. לכן החלטתי לפתוח את ת'רד בקשות הgmail, כלומר- כל מי שחשקה נפשו בחשבון gmail, יפרסם כאן הודעה, ואני בהתחלה אתן לו הזמנה. לאחר שיקבל את ההזמנה ויפתח חשבון, יקבל גם הוא אפשרות להזמין עוד אנשים. וכך יחזור אותו בן-אדם לפורום, ויעזור לי לחלק: Gmail לכולם! נ.ב- אם זה לא בפורום הנכון, תגידו\תעבירו את הת'רד לפורום הנכון!
-
- 63 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי קטע מצחיק שאני וחבר שלי עשינו הוא שוקל 15 מגה(קובץ WAV?) איפה אני יכול להעלות אותו? אתר חינמי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כמה עולה לעשות טסט לרישיון לרכב פרטי? פשוט אני משלם 300 שקל+ 113 אגרה אני חושב שזה מוגזם. כמה אתם שילמתם?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קרה פתאום ? משרד הפנים ניהיה לארג' ? מה זאת הצביעות הזאת ? אולי זאת הסיבה שבכל העולם שונאים אותנו ? מגיע שחקן סוג ז' נותן כמה שערים בליגה והופה אזרחות ! למה ? כי יש תקשורת יש מצלמות יש בחירות בקרוב כולם לארג'ים פתאום .. הוא זר לכל דבר ! והוא צריך לעוף מפה לכל הרוחות יש עוד 1000 כמוהו בארץ למה אותם לא מאזרחים ? כי הם לא משחקים בהפועל פ"ת ? איזה עסקן סוג י"ז ' עם "עבר" בכדורגל אמר בכתבה לערוץ 5 שהוא חשוב לנבחרת וחייב לאזרח אותו יש בארץ זידאן ואני לא יודע ? טוטו זידאן תמוז ? טוטו תמוז צריך להיות בגיל 18 בניגריה ! אבל זאת מדינה צבועה וזאת התוצאה. אם זה היה מישהו אחר מזמן הוא היה עם האריות והפילים בחום של אפריקה.
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=39HN8PVX21VRQ08XHIDDO3LGNW
-
ישששששששששששששששששש נפלו קטיושות תענוגגגגגגגגגגגגגגגגגג היתגעגעתי לימים אחת נכנסה בתוך בלוק ליידי אין ניפגעים
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי עסק קטן ורציתי לבנות לו אתר אינטרנט פשוט (2-3 דפים עם כמה לינקים ותמונות) אך חשוב שהוא יראה מקצועי , בעבר בניתי אתר גדול מאוד ב HTML אך כבר שחכתי את הרוב ואני בטוח שיש שיטות חדשות וקלות יותר לבנות כיום אתרים יש לכם איזו הצעה לשפה או תוכנה שיהיה ניתן לבנות את האתר דרכה ? ... חשבתי ללמוד PHP בשביל הידע הכללי ואם כבר אז גם בשביל לבנות את האתר הזה... אך האם זה מסובך מידי בשביל ללמוד דרך האינטרנט ? אין לי הרבה זמן גם כרגע בשביל לשקוע בזה כמו כן בעבר שבניתי את האתר היתה לי כתובת מקוצרת בחינם דרך אתר מסוים... האם יש כאלה גם כיום ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע. כאילו קירבו מגנט חזק. אני מניח שזה דופק תמסך, נכון? והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לשרות המצוין הבא דרך moonkey מהפרומים של ויגיימס: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=334306&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=1478 אני לא יכול להסביר את זה יותר טוב ממנו, אז תכנסו ללינק, ואז לאתר פנדורה: http://www.pandora.com/ תהנו, שירות מדהים. המלצה על שיר: Kool G Rap - My Life, ראפ מלודי כזה.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
בעוד כל חברי הקבוצה עסוקים בלצבור נקודות, החלטתי להיות מקורי ולצמצם את בעיות החניה בבסיסי "ערמד" השונים. 8) הרי לפניכם תצוגת החניה (מקורה באמצעות עצי דקלים פסטורליים)... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. קיבלתי הודעה שכתוב בה: This is a automatic warning because your share ratio is too low at this moment. You have 3 days to higher your share ratio above 0.4, if your share ratio is too low after these 3 days you will be banned permanently! איך אני מעלה את ה RATIO ?? וכמה ג'יגה אני צריך להעלות כדי לשלוח הזמנה?
-
מישהו יודע איפה יש ואם יש
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן הרשמי של לוחות DFI בארץ? מכיוון ששמעתי מאנשים ומחנויות שאין להם יבואן רשמי כמו כן אם במידה והלוח נדפק אתה מחכה חודשיים עד להחלפה... האם מישהו נתקל בתופעה שהיה צריך להחליף אחת מלוחות DFI?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://www.beer.com/beer.com-Content_C-section_id-1134665558227_video.html מי אמר שמתמטיקה זה משעמם? חה חה חה.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך של ASUS לפני קצת יותר משנה. מ KSP.. הוא נהרס. לא רוצה לעלות משחקים.. פניתי ל KSP והם אמרו אין אחריות... אבל על כל הכרטיסים של ASUS יש 3 שנים אחריות.. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור קשר עם ASUS ישראל תמיכה שאני ישלח להם את הכרטיס.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-