עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dvvon,

תגידו האתר torrentit לא עובד רק לי?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Shanti16,

כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחר שיקולים רבים, הוחלט לא לאפשר דיונים על הזמנות לאתרי טורנט. כמו כן, הדיון הגדול שנפתח בנושא - נמחק. אין צורך לפרט את השיקולים לכך. מעכשיו, דיונים הקשורים להזמנות לאתרי טורנט, אסורים! אני אהפוך את הת'רד הזה לסטיקי לזמן מה, עד שכולם יבינו ויפנימו את זה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קיצר נמאס לי לבוא כל פעם הביתה ולהתרחק מההורים שלי כדי שלא יריחו את הריח של הסיגריות ושום סבון לא מוריד את הריח הזה מהידיים!! מישהו מכיר איזה סבון או איזה משהו מהיום יום שיכול להוריד את הריח ולא להזיק או להסריח (כמו אקונומיקה) לידיים תודה לעוזרים

• 85 תגובות
    • 8k צפיות
  5. Started by מכבי חיפה,

בואו נסכם את השנה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dvvon,

סעמק ערס ביקשתי הזמנה לINDEA וחסמו אותי בטורנטליץ' איזה באסה

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  7. ואיך בדיוק אני מתקין אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by uzana2004,

המייל: uzana2004@yahoo.com

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  9. התגנבה לאוזני שמוע שמשנה הבאה (עוד 3 ימים) היו בתאוריה יותר שאלות, זה נכון ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by st0m,

שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  11. אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by Ido.G,

היי, תוך כדי מעבר על הוצאות התקשורת של הבית לשם הוזלה שלהם, חשבתי על מעבר לטלפון המבוסס על תשתית כבלים. מה טיב התשתית הזו? האם המחירים טובים? ובקיצור, האם זה כדאי? יש למישהו פה נסיון עם זה? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. להורים שלי יש חישוק ספורטיבי (אני קורא לו ככה כי אני שחכתי את השם שלו, מי שיכול להגיד לי אז אני אתקן). עם כל מיני עיגולים שיוצאים מסביב (בשביל העיסוי) (מצורפת תמונה) האם זה גורם לנזקים לכבד ולכליות בגלל העיגולים האלו? [attachment deleted by admin]

15. שעושים alt-ctrl-del ורואים את חלון התהליכים של המחשב , איזה מהם אני יודע שאני יכול להוציא, ואלו שלא??? מצורפת בזאת תמונה של התהליכים הפתוחים, אולי תעזרו לי אני יכול לסגור???

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by borg,

שמעתי שמה-01/01/06 כל הרשיונות נהיגה של 50 סמ"ק ישודרגו באופן אוטומאטי ל-125 סמ"ק, כך שבעלי רשיון נהיגה על 50 סמ"ק יוכלו לנהוג על 125 סמ"ק. מישהו יכול לאשר את השמועה הזאת?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by borg,

אני מעוניין במכונה לקיצוץ זקן (לא זקן אמיתי - זיפים ארוכים), שמתאימה גם לשפם ופיאות לחיים. אני לא רוצה לגלח לגמרי, אלא להשאיר זיפים קצרים (כמו של יום-יומיים). הדרישות שלי מהמכונה הן כדלהלן: * אלחוטית-נטענת (רצוי משך טעינה קצר, ומשך עבודה ארוך). * נוחה לשימוש (קטנה, קלת משקל, ומאפשרת עבודה מהירה). * נוחה לניקוי (באמצעות מים), ובלי צורך בשימון. * כוללת ראש בודד מתכוונן (בלי ראשים מתחלפים). למישהו יש המלצה לדגם מסויים? אשמח לקבל קישורים רלוונטיים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Avivo,

חשבתי לעשות מעשה טוב כולנו שמענו על השירות אי-מייל של גוגל Gmail, אך מפני שזו גירסאת בטא לא לכולם יש הזדמנות להיכנס לשירות. לכן החלטתי לפתוח את ת'רד בקשות הgmail, כלומר- כל מי שחשקה נפשו בחשבון gmail, יפרסם כאן הודעה, ואני בהתחלה אתן לו הזמנה. לאחר שיקבל את ההזמנה ויפתח חשבון, יקבל גם הוא אפשרות להזמין עוד אנשים. וכך יחזור אותו בן-אדם לפורום, ויעזור לי לחלק: Gmail לכולם! נ.ב- אם זה לא בפורום הנכון, תגידו\תעבירו את הת'רד לפורום הנכון!

• 63 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by ForresT,

יש לי קטע מצחיק שאני וחבר שלי עשינו הוא שוקל 15 מגה(קובץ WAV?) איפה אני יכול להעלות אותו? אתר חינמי.. תודה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by Rinkadink,

כמה עולה לעשות טסט לרישיון לרכב פרטי? פשוט אני משלם 300 שקל+ 113 אגרה אני חושב שזה מוגזם. כמה אתם שילמתם?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מה קרה פתאום ? משרד הפנים ניהיה לארג' ? מה זאת הצביעות הזאת ? אולי זאת הסיבה שבכל העולם שונאים אותנו ? מגיע שחקן סוג ז' נותן כמה שערים בליגה והופה אזרחות ! למה ? כי יש תקשורת יש מצלמות יש בחירות בקרוב כולם לארג'ים פתאום .. הוא זר לכל דבר ! והוא צריך לעוף מפה לכל הרוחות יש עוד 1000 כמוהו בארץ למה אותם לא מאזרחים ? כי הם לא משחקים בהפועל פ"ת ? איזה עסקן סוג י"ז ' עם "עבר" בכדורגל אמר בכתבה לערוץ 5 שהוא חשוב לנבחרת וחייב לאזרח אותו יש בארץ זידאן ואני לא יודע ? טוטו זידאן תמוז ? טוטו תמוז צריך להיות בגיל 18 בניגריה ! אבל זאת מדינה צבועה וזאת התוצאה. אם זה היה מישהו אחר מזמן הוא היה עם האריות והפילים בחום של אפריקה.

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=39HN8PVX21VRQ08XHIDDO3LGNW

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by musari,

ישששששששששששששששששש נפלו קטיושות תענוגגגגגגגגגגגגגגגגגג היתגעגעתי לימים אחת נכנסה בתוך בלוק ליידי אין ניפגעים

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים