עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום קיבלתי את המכתב הראשון שאני צריך לשלם לביטוח לאומי 280 שקל כל חודש. ואני שואל מה זה השטויות האלה@#?!@ ממה שהבנתי זה שאני משלם כדי שלמדינה יהיה כסף בשביל להביא אותו לכל המובטלים. ואם כן מה ביטוח בזה? את מה לעזאזל זה מבטח לי? ועוד משהו, מה זה המדינה המ*דיינת הזו? כמה ביטוחי חובה שלא נותנים לי כלום. בגלל חרא כזה אנשים יורדים מהארץ דרך אגב אני יג, ולא עובד. מה שזה אומר שגם אני מובטל.

2. הנה דיון שנערך על איך לעבוד על המדפסת. http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/23752 איזה סרט הם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  3. מי זה האיתמר הזה, הוא פה בפורומים? תודה (: ( http://www.hwzone.co.il/gallery/album118 )

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

שלום,בזמן האחרון יש לי יותר מידי זמן פנוי על הידיים,מידי פעם אני עושה כמה פירמוטים וכו... בזמן האחרון רציתי להפוך את זה לתחביב יותר משתלם. מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרסם את עצמי ואיזה חומר\תוכנות\ספרים\אתם חושבים שאני צריך להחזיק אצלי?

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by deso,

רציתי לדעת אם קיימות תוכנות של פרטי אדם כמו מספר טלפון רחוב וכו'.. וגם אם התוכנות האלו בכלל חוקיות. תודה

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by hellfire03,

מישהו יודע ממה נובע ההבדל במראה של GMAIL יש לי שתי תיבות באחת יש את המראה החדש (לא רשום ליד הסמל BY GOOGLE, ויש איקונים במקום מלל) ובשני את המראה הישן איך אפשר לשנות למראה החדש יותר? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

היי, יש לי ADHD ואני פשוט לא יודע איך להתמודד. אני לעיתים קרובות פתאום בוהה במהלך שיחה עם מישהו, גם בשיעור, ממש קשה לי להקשיב בלי פתאום ליפול לתוך בור של מחשבות בתוך מחשבות, מיליון אסוציאציות, ועשר דקות/רבע שעה לוקח לי פתאום לקלוט איפה אני (בד"כ שקוראים בשם שלי אני "מתעורר"). כמו כן התופעה קורת לי גם כשאני קורא ספר, אני קורא פסקה ופתאום מגלה שאני לא יודע מה קראתי לפני רגע, או שהדמיון שלי מוביל אותי למה אני רוצה שיקרה ולא מה שבאמת קורה בספר.. 5 תרגילים של כל תרגיל 5 דקות יכולים לקחת לי מעל שעתיים לעשות, החדר שלי מבולגן ברמות חולניות ולא הגיוניות ואני לא יודע לארגן את הזמן... וכל אלה הם רק חצי. בקיצור, האם למישהו נוסף יש כאן את הבעיה שלי, ויודע איך להתמודד איתה? כי אני…

• 65 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. טוב אז ככה, היום עלה בדעתי אולי לקנות מילון אלקטרוני של אוקספורד. יש לי כבר אחד, אבל הוא איטי ודל באוצר המילים שלו. מדובר על זה http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=346266485&sog=E-Translator יש לי אפילו שנתיים כאלו ללא שימוש. ואם יצא לי למכור אותם מה טוב או לעשות טרייד אין. אני לומד במכללה שנה א', ואני באנגלית לבינוניים. במהלך השיעורים ובמבחנים מילון אלקטרוני של אוקספורד שהוא גם מהיר וגם בעל אוצר מילים נרחב עשוי לשמש אותי ולעזור לי נרחבות. הן לפרש מילים בצורה נכונה והן לקצר לי זמן מיותר. הקטע שמילון כזה עולה בסביבות ה400 ש"ח, וזה לא מעט כסף. לכן אני פונה כאן לקבל המלצות אם בכלל שווה לי לקנות אותו ואם כן איזה דגם ומאיפה?

• 11 תגובות
    • 11.6k צפיות
  9. לפני איזה חודשים לקחתי שיעור אחד בגיטרה. היה לי ממש קשה אז הלכתי על זה באיזי, עכשיו ממש לא קשה לי [ללחוץ] למדתי לבד לקראו אקורדים וטאבים רציתי לחזור ללמוד אבל הבעיה ששיעור עולה 110 שקל ותאמת זה ממש מלא לי. :-X ניסתי לחפש באינטרנט איזה מדריכים אבל לא מצאתי משהו ממש מפורט, אז החלטתי לקנות ספר אבל אין לי מושג מה לקחת איפה לקנות...? אז חשבתי שכאן בטח יעזרו לי [אם לא הבנתם אני צריך המלצה לספרים ללימוד גיטרה]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by coldplay,

4 ימים לגיוס..אני כולי בבאזזזז אני כבר יודע מה להביא בערך מתגובות אחרונות אבל יש לי עוד כמה שאלות: כדי להביא דברי ערך או שיש סיכוי גדול שהם ייעלמו באופן מסתורי? נגיד הMP3 שעלה הון תועפות לא אבל הפלאפון כן? לקנות תיק גדול אחד של 70 -90 ליטר מריקושט שיחזיק את כל הדברים או יותר עדיף כמה תיקים בינוניים של הבית? האוכל של הצבא..איך הוא? כדי להביא איזה סטוק קטן של אוכל מהבית? זהו.. תודה לעונים זה חשוב לי. תוסיפו עצות מה שבא לכםםם

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. התקציב המדובר הוא 2000 - 2500 ש"ח. עד עכשיו היו לי אופני מרידה, דגם כניסה. ברמת העקרון הם ענו לי על כל הצרכים. אני רוצה משהו, שיהווה עבורי קפיצת מדרגה מהאופניים הקודמים Merida 510SX שעלו כ- 1000 ש"ח. החנויות שקרובות אליי הן: 1. סלאלום 2. רוזן-מינץ. 3. מצמן. אני רוכב בעיקר במקומות האלה: נחל אלכסנדר, יקום, מענית. פה ושם קצת נסיעה עירונית. דרישות: - זנב קשיח - אמינות - בולם (יש יתרון לנעילת בולם ברכיבה עירונית?) - אופניים שירגישו יציבים ולא מתפרקים במקומות כמו יער עופר/מענית. - הילוכים 24/21 זה לא ממש משנה. - מעצורי V- Brake/Disc הבנתי שברמת המחירים הזו כדאי להשקיע ב- V-Brake. *כמובן שפרסמתי גם בפורום מקצועי, אבל אני מניח שבין הגולשים פה באתר יש רוכבים רציניים. אני לא מעוניי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by iveco,

מי שמעוניין לקנות HD5770 יד ראשונה מרופא שיצור איתי קשר , אפשר לחלק לתשלומים גמיש

15. Started by GanJaval,

קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

היום בערך בשעה 9 בבוקר קרוב משפחה שלי בא לקחת אותי לפגישה של כלבי Bernese Mountain (מה שיש לו) וסתם היה די משמעם ואז נסעו למקום שהוא ממש בגודל של קניון !!! ויש שם אקווריום, הר עם חיות שהרגו וסתם אותם כזה הצורה ממש מדהימה היה ממש יפה ואז חכיתי לרגע שרצתי לבוא לשם בגללו וזה היה הנשקים! בהתחלה הסתובבנו ליד נשקים משומשים וגפם יכלת להחזיק (הרוב שם היה שוטגנים) וכמעט כל אחד שם לה 500$ בערך... ואז נכנסו לחדר קטן כזה שהחזיק שם עוד כל מיני סנייפרים, שוטגנים לאספנים, ואקדחים... מה שהכי הפתיע אותי היה המחיר שלהם !! 22,000$ לאקדח!! והרוה היה שם בסיבות ה7,000$... אחרי זה הלכנו לדוכנים (כמו שיש בGTA SA בערך.. ) וביקשתי לראות Deasrt Eagle האקדח הישראלי וראיתי רק אחד שחור ואז המוכר אמ…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by DrecK,

חיפשתי ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by fire1ce,

לא יודע עד כמה זה חוקי לשאול את השאלות האלו פה אבל יש לי 2 שאלות אחת האם באתר lionetwork אפשר להוריד? הכוונה לינקים ישירים א אפילו שמות של קבצים? והשני אם למשיהו יש אתר טוב ל CRACKS ו SERIALS לתוכנות? אבל בבקשה שמתעדכן. ניתן לענות בפרטי תודה.

19. כבו את כל התוכנות הלא נחוצות ותפעילו את זה : http://planet.nana.co.il/the_overclocker/speedo.html ספק:Netvision מהירות:1500 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shimon956,

קחו משהו מזה מצחיק http://www.gns.co.il/mushroom/mushroom/elections2003/politic.asp

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  22. הייתה לי קורולה 2001 וגם 2002 והיה לה ריפודי קטיפה. האם יש ריפודי קטיפה בקורולות היום?

דיונים חדשים בפורומים