כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
4 ימים לגיוס..אני כולי בבאזזזז אני כבר יודע מה להביא בערך מתגובות אחרונות אבל יש לי עוד כמה שאלות: כדי להביא דברי ערך או שיש סיכוי גדול שהם ייעלמו באופן מסתורי? נגיד הMP3 שעלה הון תועפות לא אבל הפלאפון כן? לקנות תיק גדול אחד של 70 -90 ליטר מריקושט שיחזיק את כל הדברים או יותר עדיף כמה תיקים בינוניים של הבית? האוכל של הצבא..איך הוא? כדי להביא איזה סטוק קטן של אוכל מהבית? זהו.. תודה לעונים זה חשוב לי. תוסיפו עצות מה שבא לכםםם
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
התקציב המדובר הוא 2000 - 2500 ש"ח. עד עכשיו היו לי אופני מרידה, דגם כניסה. ברמת העקרון הם ענו לי על כל הצרכים. אני רוצה משהו, שיהווה עבורי קפיצת מדרגה מהאופניים הקודמים Merida 510SX שעלו כ- 1000 ש"ח. החנויות שקרובות אליי הן: 1. סלאלום 2. רוזן-מינץ. 3. מצמן. אני רוכב בעיקר במקומות האלה: נחל אלכסנדר, יקום, מענית. פה ושם קצת נסיעה עירונית. דרישות: - זנב קשיח - אמינות - בולם (יש יתרון לנעילת בולם ברכיבה עירונית?) - אופניים שירגישו יציבים ולא מתפרקים במקומות כמו יער עופר/מענית. - הילוכים 24/21 זה לא ממש משנה. - מעצורי V- Brake/Disc הבנתי שברמת המחירים הזו כדאי להשקיע ב- V-Brake. *כמובן שפרסמתי גם בפורום מקצועי, אבל אני מניח שבין הגולשים פה באתר יש רוכבים רציניים. אני לא מעוניי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מי שמעוניין לקנות HD5770 יד ראשונה מרופא שיצור איתי קשר , אפשר לחלק לתשלומים גמיש
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?
-
- 12 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היום בערך בשעה 9 בבוקר קרוב משפחה שלי בא לקחת אותי לפגישה של כלבי Bernese Mountain (מה שיש לו) וסתם היה די משמעם ואז נסעו למקום שהוא ממש בגודל של קניון !!! ויש שם אקווריום, הר עם חיות שהרגו וסתם אותם כזה הצורה ממש מדהימה היה ממש יפה ואז חכיתי לרגע שרצתי לבוא לשם בגללו וזה היה הנשקים! בהתחלה הסתובבנו ליד נשקים משומשים וגפם יכלת להחזיק (הרוב שם היה שוטגנים) וכמעט כל אחד שם לה 500$ בערך... ואז נכנסו לחדר קטן כזה שהחזיק שם עוד כל מיני סנייפרים, שוטגנים לאספנים, ואקדחים... מה שהכי הפתיע אותי היה המחיר שלהם !! 22,000$ לאקדח!! והרוה היה שם בסיבות ה7,000$... אחרי זה הלכנו לדוכנים (כמו שיש בGTA SA בערך.. ) וביקשתי לראות Deasrt Eagle האקדח הישראלי וראיתי רק אחד שחור ואז המוכר אמ…
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
לא יודע עד כמה זה חוקי לשאול את השאלות האלו פה אבל יש לי 2 שאלות אחת האם באתר lionetwork אפשר להוריד? הכוונה לינקים ישירים א אפילו שמות של קבצים? והשני אם למשיהו יש אתר טוב ל CRACKS ו SERIALS לתוכנות? אבל בבקשה שמתעדכן. ניתן לענות בפרטי תודה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כבו את כל התוכנות הלא נחוצות ותפעילו את זה : http://planet.nana.co.il/the_overclocker/speedo.html ספק:Netvision מהירות:1500 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קחו משהו מזה מצחיק http://www.gns.co.il/mushroom/mushroom/elections2003/politic.asp
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש שירים שקטים בשביל ז*ונ*ם כדוגמת: Scorpions - Send Me An Angel Duran Duran - Come Undone Sonata Arctica - Shamandalie אלה בעיקרון סוג השירים שאני מחפש, אם יש לכם המלצה למשהו דומה או שיתאים לאותה אווירה זה יהיה מצוין. ד"א קיים עוד שיר צרפתי כלשהו יחסית ישן ששומעים בשיר מישהי שגונחת כל הזמן, מישהו מכיר אותו? תודה רבה מראז לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הייתה לי קורולה 2001 וגם 2002 והיה לה ריפודי קטיפה. האם יש ריפודי קטיפה בקורולות היום?
-
- 41 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני אתן לסרטון לדבר בעד עצמו : אני חוזר ומדגיש : חומר בעל תוכן אלים , לא מומלץ לצפייה לחבר'ס מתחת לגיל 16 לפחות . http://www.prissy.com/doki66/hell.WMV בצורה מוזרה .... זה נראה לי דיי גאוני . קצת יותר מדי הזוי , אבל גאוני .
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נתונה הפונקציה y=a/x-4a/x+b A ו-B פרמטרים חיוביים לישר y=k אין אף נקודה משותפת עם גרף הפונקציה בתחום 11>קיי>3 חשב את A ו-B[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 13:10:30 מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
http://www.condom.co.il/links.asp?id=288l תגידו לי כמה קיבלתם.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תודה, עדיפות לעברית
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
-
שנה 1-> 289 ש"ח שנה 2-> 297 ש"ח זה כולל טלפון 3 ממרים של הוט עם 70 ערוצים אינטרנט 2.5 מגה עם upload של 250KBS וראווטר+ התקנה 99 יש אולי אפשרות לקנות ראווטר ולהתקין לבד וזה יצא יותר משתלם? בגדול כל ההצעה הזאת זה מחיר נורמלי או מוגזם? נראה לכם שאני יכול לסחוט מהם איזה ממיר Megic או HD?או אוליי מהירות אינטרנט יותר גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהבתי את התוספת לאתר [אני מניח שפייסבוק יזם אותה] בכל דף יש בתחתית כזאת אופציה לעשות לייק על העמוד, מה שמוסיף רשומה בחשבון פייסבוק שלכם אני מניח שגם לאתר זה לא רע בכלל ..
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
נניח והיו נותנים לך לקחת אוטו "בהשאלה" לכמה ימים... והיו אומרים לך שאתה צריך לבחור רק אחת מבין כל המכוניות האלו.. מה היית בוחר? אני אישית הייתי בוחר בפורד פיאסטה אחלה אוטו..מחזיק שנים ולא נהרס חחח אבל הייתי רוצה באמת Nissan Skyline או Porsche 911 אבל...............בחירה שלכם
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אכלתי אצל חבר! זה שולט!!@#!@#! למישהו יש מתכון? :<
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-