עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח אורי

מס' טלפון קידומת 053 ועוד 6 ספרות. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by omerba,

נגיד אני מזמין מחשב נייד או סתם חלק מחו"ל, מישהו יודע כמה מס אני צריך לשלם? ואיך אני משלם אותו? כלומר אחרי שאני מבקש מהאתר לשלוח לי אותו בFEDEX לארץ, מה הצעד הבא?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by EyEOnE,

אהלן, האם ההטענה נאה בין 250 - 1000 ש"ח? האם אותו כרטיס אפשר להטעין מס' פעמים או שמטעינים פעם אחת הוא מתרוקן ונזרק לפח? כמה יעלה לי להמיר כסף משקלים לדולרים + ההטענה עצמה?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by skyline,

מאיזה גיל אפשר להתחיל להתאמן עם משקולות מבלי לפגוע בגדילה\בגוף ? במשקולות כידוע יש כל מיני סוגי תרגילים, איך אני יודע איזה חלק בגוף אותו תרגיל מחזק? יש אולי איזה אתר מנחה לזה? תודה לעוזרים

5. שלום רציתי לשאול מס' שאלות בנוגע לחשבון פרימיום של ראפידשאר. האם אפשר לצלם באמצעות כרטיס אשראי בלבד? ללא חשבון בפייפאל? איך נרשמים? אם אפשר מדריכון קטן על האתר וההרשמה שם. והאם הם בתום התוקף של החשבון, מחייבים מחדש או שצריך לחדש אותו אם מעוניינים להמשיך לקבל את השירות? תודה.

6. שלום לכולם, ובכן - עלו אצלי מס' שאלות הקשורות למעבר לארה"ב. 1) במידה ואני רוצה לעבור לארה"ב, כשהמטרה הראשונית היא לטייל חודש/חודשיים, לאחר מכן למצוא איזה עבודה ובסופו של דבר: ללמוד שם. השאלה היא - איזה סוג ויזה אני צריך לקחת במצב כזה? והאם צריך אישור ממכללה כלשהיא שם, על מנת לקבל את הויזה? 2) במידה ואני אחליט לחכות עם הלימודים, ואני ארצה לעבוד תקופה מסויימת(כמה חודשים/שנה לא יודע עדיין) אני צריך להוציא אשרת עבודה. לכמה זמן אני אקבל אותה? מה הם התנאים הנדרשים בשביל לקבל אותה? בהמשך אני מניח שיצוצו שאלות נוספות, אבל נכון לעכשיו - אלו הן השאלות העיקריות. תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by SoulMaster,

שלום (: קוראים לי עידן, אני חייל משוחרר ויש לי מס' שאלות לגבי האונ' הפתוחה: 1) האם תעודת בגרות הכרחית לקבלה ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 2) לגבי לימודי מדעי המחשב/טכנאות מחשבים/הנדסת תוכנה/ניהול: האם צריך מינימום 4 יח"ל מתמטיקה או שניתן להסתפק ב- 3 יח"ל ? 3) האם לאחד או יותר מהלימודים הנ"ל צריך תעודת בגרות ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 4) האם בשנה הראשונה מומלץ לבחור בקורס אחד או בשניים ? תודה (:

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by redead,

אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Viki Jimenez,

היי יש לי שאלה אני לא מבינה כל כך בכרטיס האשראי אז ככה יש לי כרטיס אשראי עכשיו המסגרת שלי הוא עד 1000₪ ואני צריכה לקנות דחוף משהו שעולה 2400₪ השאלה אם אני יכולה לקנות את המוצר בתשלומים כך שירד לי כל חודש מהחשבון אשמח לתשובה והסבר דחוף בנושא הזה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by VoLcAnO11,

שלום רציתי לדעת איזה מסגרת יותר כדאית לטלוויזיה - גבס או עץ? אני מדבר על משהו כזה:

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. קניתי שתי פוסטרים, האחד 1.5 על 1 מטר השני 90 ס"מ על 60 ס"מ התקשרתי למסגריה אקראית והייתי בשוק. לפוסטר הגדול הביא לי הצעת מחיר של 700 שח!!! ולקטן 180! האם המחירים האלו אמיתיים/נורמטיביים או שזה משהו מיוחד/איכותי ויש משהו פשוט בסביבות ה50 שקל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The_overclocker,

מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/23573/navy_helicopter_crash/ סירטון יישן ואולי מוכר אבל איך שהוא טס זה מזכיר לי את השחקנים האלה מבאטלפילד שפעם ראשונה לוקחים מסוק או מנסים להנחיתו ואז עושים היפוך :lol: :lol:

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by darkman,

http://video.kavkazcenter.com/fight_in_chechnya/helicopter.wmv מוריד לאט סרט יפה מאוד תהנו

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Roshos,

http://news.walla.co.il/?w=//944464

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by נעמה וילדו,

רציתי להתייעץ - ההורים הציעו לקנות לנו מסחטת מיצים, הם נכנסו לקטע כזה של בריאות ונורא בעד שנשתה מיצים טבעיים במקום משומרים. זה יכול להיות נחמד אבל אני תוהה עד כמה זה באמת יהיה בשימוש. מישהו באמת משתמש בזה או שזה מהדברים שנתקעים בבוידם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Googleness,

שלום לכולם, אני מחפש עסק אמין שמוכר מערכת של אתר מסחר אלקטרוני יחד עם האבטחת SSL ואחסון. אם העסק הזה גם מעצב את האתר ולוגואים לעסק ומה שמסביב עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by RGod,

שלום ,אני מעוניין לעשות קורס מסחר יומי בבורסה האמריקאית ,עכשיו אני לא יודע איפה יותר טוב לעשות . למישהו יש המלצות חמות איפה לעשות (כמובן מניסיון )! כרגע אני חושב על לעשות ב TRADENET הקורס של מאיר ברק ,למרות שיש עוד אופציות כמו SIMPLETRADE ועוד כמה . אשמח לשמוע עצות תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by qwerty1987,

הזמנתי מוצרים שנשלחו דרך מסטופ בשווי של כ-250$. החבילה כבר אצלי ביד, חוייבתי בגין המשלוח, אך לא עבור מכס. האם זה אומר שהחבילה באורח פלא לא חוייבה במכס, או שאל לי להיות נאיבי, והחיוב יבוא בהמשך?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  20. לפני: http://www.keshet-tv.com/program.asp?ProgID=1199 אחרי: http://members.lycos.co.uk/ewingum/assaf/keshet-tv.htm ;D (כל הזכויות על המוד שמורות למסטיק, הידוע בכינויו "מעיין" :-*)

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ParaNormal,

http://ashdoda.net/Collages/1/1.jpg :lol: ד"א תמונה אמיתית בלי PS.

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. מסיבה חגיגית לרגל פתיחת האולם החדש של עופר אבניר והשקתו של הקטנוע החדש של ג'ילרה, GP800, המסיבה תהייה ביום שישי 28.3.08 בתל אביב ברחוב הסדנה (הרחוב יהיה סגור לרגל המסיבה). לפרטים נוספים. אני אהייה שם, ואתם? 8)

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. יש איזה מועדון באיזור חיפה שאנשים באים לשם להנות ולא ללכת מכות? מועדון אם אנשים איכותיים? אני רוסי דרך אגב כך שמועדונים של רוסים גם באים בחשבון.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by tomer_et,

או בגילאים האלו...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by חן מ,

אז ככה מחר מסיבת הסיום של כיתה יב,וכמובן יהיה אלכוהול השאלה שלי היא:אני לא שותה מחר בפעם הראשונה,אבל כן פעם ראשונה שאני שותה בכמות גדולה יותר איך לשתות בצורה כי בטוחה,ככה שאני אוכל לשתות הרבה ושלא יהיה כאב ראש?לשתות עם מעבירים?לבקש מהברמן גם את האלכוהול שאני רוצה וגם מעביר כמו פאנטה או קולה וכו'? אם יש לכם עוד טיפים תנו בראש... תודה רבה

• 130 תגובות
    • 8.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.