כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, נכון שאנחנו רגילים להשקיע במחשבים, גאדג'טים וציוד טכנולוגי – אבל גיליתי משהו מעניין דווקא בתחום אחר לגמרי. שינוי קטן בפריטים כמו כלי בית יכול ממש לשנות את התחושה בבית. קניתי כמה דברים קטנים – סלסלת קש בעבודת יד, קערת הגשה מעוצבת ואזת זכוכית פשוטה – ובלי לשים לב, הבית נראה פתאום יותר מסודר, נעים ומלא חיים. זה קצת מזכיר שדרוג חומרה קטן שעושה הבדל ענק בביצועים אם בא לכם רעיונות או השראה, תראו מה מצאתי כאן: Home & Co – יש שם מגוון של כלי בית מעוצבים באווירה טבעית וחמימה. מה אתם חושבים – גם אצלכם שדרוגים קטנים עושים שינוי גדול?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מקום זול להזמין דרכו לארץ בגדים כמו אברקומבי, ראלף לורן, דיזל וכו'... באיביי המחירים די סבבה אבל המשלוח יקר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתר (כמו פלאנט נענע) שאפשר לאכסן עליו דפים,לא אכפת לי שטח האכסון,אני רוצה רק דף HTML אחד,פשוט שלא תהיה פרסומת.. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
www.thedarkknightpuzzle.com הצלחתי כשנותרו לי 43 שניות. מי מהאדונים המובחרים מבינכם מסוגל ליותר?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קיצור אנשים תשנו את הסיסמא. איזה מבאס. שינו לי את המשפט ל - חינם פלסטין תעזרו לעזה.. או משהו כזה, בקיצור תרגום מאעפן של free palestine אז זה בטח איזה בוט שפורץ ולא בנדאם אחד.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אפל ומיקרוסופט הציגו את התוצאות הפיננסיות שלהן לרבעון האחרון של 2014, עם מספר נתונים מעניינים במיוחד המרמזים על כיוון החברות בהמשך הדרך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-vs-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a8%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%99%d7%90-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%91/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמא שבמודיעין הצבאי והעכשיו הוזמנתי לראיון אישי האם מישהו יודע על מה הם הולכים לשאול? אולי מישהו מכיר שאלות שהם שואלים בדרך כלל? טיפים? משהו שיכול לעזור לי ? : :) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
שונה לי תאריך הגיוס והייתי שמח לדעת לאן אני מתגייס... האם יש דרך לדעת?, אם כן, כיצד? תודה מראש ערן.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
התעורר ויכוח לשוני קל ביני לבין אבי בקשר למילה "תורות". אבי טוען ש"תורות" = תורה ברבים. אני מסכים איתו אבל טוען ש"תורות"= רבים של תור(לדוגמא, משחק קופסא אשר כל שחקן משחק בתורו(כמו למשל מונופול) = משחק בתורות). אבי טוען ש"תורות" למשמעות שאני מתייחס אליה זה סלנג ואמורים להגיד משחק בתורים. יש פוסק אשר יגיע להכרעת דין ביניכם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בכיתה י"א ועשיתי עבודה על המשחק Counter strike, עכשיו אני צריך לעשות את הקטע היצירתי, יש לכם הצעות מה כדיי, אולי דגם או משהו אחר שעולה לכם על הראש...?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי ידע רב במחשבים אך לצערי בתחום החומרה אני לא מבין כל כך..... עכשיו הבקשה שלי היא שתמליצו על אתרHO עם תמונות של חלקים הסברים סרטונים של פרוק מחשבים..(אני יודע אבל אני רוצה לראות את שלל החיבורים החדשים)/ הסברים על לוחות אם מעבדים זכרונות אפיקים כבלים וכל מה שקשור... אשמח לקבל את התגובות שלכם.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לקרוא לטכנאי להוציא צ'יפ מהטלויזיה בשביל לא לראות ערוץ 11ו ככה לא צריך לשלם אגרה לערוץ 11 מישהו שמע על זה? או יודע עוד פרטים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש ביטוח חובה ומקיף לרכב שהוא מוגדר כביטוח "לכל הנהגים". רציתי לדעת - האם זה תופס גם על נהג חדש/נהג צעיר? האם ביטוח כזה מוגדר כך שכל מי שמחזיק ביד רישיון נהיגה בתוקף יכול לנהוג ברכב בידיעה שהוא מכוסה בביטוח חובה/מקיף? תודה. ביטוח איילון פלתורס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77030&bz=26 מה אתם אומרים עכשיו נראה לכם תשלמו?
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=6c2549e3f04bb820896c17227a71d175&threadid=33686668&perpage=20&pagenumber=1 חזק :lol:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את הכונן מדגם (Maxtor 300GB 7200RPM 16MB SATA II) ב - 187$ ? מ E Bay כמובן. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני חייב תוכנה שאני יוכל להקליט בה עד 10 דקות... לא יותר יש תוכנה כזאת ? ואם איכות טובה בבקשה תעזרו לי !! זה דחוף !!! אני חייב להקליט קטע בגיטרה ... וזה 5:20 דקות יש תוכנה כזאת שאפשר להקליט בה הרבה זמן והיא נוחה לשימוש ?!??! תודה .
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-