עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?

2. Started by hell,

אני ממש אוהב את השיר אבל אין לי מושג מי שר אותו אני ממש רוצה להשיג אותו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה שיר הסיום של העונה הראשונה של NARUTO מילים: culitivate your hunger before you idealize motivate your anger to make them all realize climbing the mountai,never coming down break into the contents,never falling down my knee is steal shaking,like i was twelve sneaking out the clasroom,by the back door aman railed at me twise thout,but i dident care waiting is waisting for people like me פיזמון: dont try to live so wise dont cry cause youre so right dont dry with fakes or fears cause you will hate yoreself in the end ואז הפיזמון חוזר זה שיר די רגוע אם משהו כמו חלי…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. כבר כמה פעמים שאני מנסה ליצור קשר במייל עם מוכר ולא עובד. מכמה מחשבים ודפדפנים. מישהו חווה את זה?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. שם האלבום - FutureScope 19 רשימת השירים: Dave 202 -Timemachine Wavescope - On Waves Dj Shog - This Is My Sound Wavetraxx - Freedom Mark Jones - New Life Dj Subsonic & Dj Indian - Challenge Trance - All Dj Team - The Trance All Anthem Full House - Scratching Plastic enemy - Double Speeded Angel Beats - Brightness Nexus -Next Dj Dynamic - Remember That Song Dj C.A. - Live Your Magic Dream Pale X - Shiver Dj Subsonic - Hel To Paradize Waveform - I Want You All Visions Of Yawa - Tibet זה פשוט דיסק פצצה !!! אני חייב אותו בבקשה תעזרו לי !

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  5. בשנת 1996 רכשתי דיסק טראנס אם אנני טועה היה של TSUYOSHI SUZUKI או שאולי ביחד עם אמנים אחרים היה נחשב בזמנו מוצלח מאוד , היה מסוג הטראנס האיכותי והפסיכודלי ולא איזה משהו יבש וחסר טעם . אני זוכר שלאלבום היה עטיפה משולבת צבעים שחור ולבן וכן היו הרבה ריבועים . אם למישהו יש מושג באיזה אלבום מדובר אודה לו מאוד .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?

7. Started by ^GunX^,

שהמילים שלו בפזמון זה משהו same , but changed , reworked , rearranged... אם מישהו מכיר..

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by nitzanj,

יש איזה שיר ששמעתי לא מזמן והוא היה ממש מוזר. איזה בחור עם קול יבש כזה, איטי, שיר שהוא כמעט כמו דיבור. נדמה לי שהוא היה שיר אהבה כזה או אחר, לא ממש בטוח. והקטע העיקרי הוא שאני די משוכנע שהיה איזה דימוי לא סטנדרטי עם אוכל - משהו עם בצל ושום, או גבינה ושום, או בצל וכרוב או משהו מוזר אחר אני לא מצליח בשום צורה להזכר במלים או בשם של השיר או הזמר, אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש - יש סיכוי שלמישהו כאן יש מושג על מה אני מדבר...?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חבר שלי עשה טעות הוא נרשם ל"אימות הדו שלבי של גוגל" שזה אומר שכדי להכנס לשירותים של גוגל הוא צריך לאחר הכנסת שם משתמש וסיסמא, הוא מקבל SMS עם קוד וצריך להכניס אותו. מה קרה - הוא טס לחו"ל ושכח לבטל את זה, וכרגע הוא לא יכול להכנס לחשבון. הוא אמר שמילא איזה טופס עם הרבה מאוד שאלות ואמור לקבל אישור לאימייל הגיבוי, אבל זה לא קורה כבר מעל 40 שעות. מישהו מכיר אפשרות הכנס בכל זאת? למרות שלא אמור להיות. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by pc student,

יש לי 9200 se אני רוצה להפטר ממנו ואני רוצה שזה יראה כמו תאונה עזרה?

• 57 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!

12. הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by KF,

אהלן, לכל הרוכבים שבניכם רציתי לשאול אם יש איזשהו מנעול מומלץ לקשור איתו את האופניים. חשבתי על המנעול הבא,מה אתם אומרים ? במה אתם משתמשים ? תודה. http://www.sasimple.co.il/product-p-7/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Mini-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות אופניים חשמליים אבל בגלל מכת הגניבות שיש בערים הגדולות אני רוצה למצוא קודם מנעול טוב. השאלה שלי אם קיים מנעול מסויים שנועל את הפדלים. יש משהו כזה שמתאים לכל זוג אופניים? (כי ראיתי כמה זוגות אופניים מיוחדות שבאים עם מנגנון נעילה של הפדלים אבל זה מיוחד רק לדגם הספיצי הזה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by b3ta0,

שלום האם מישהו יודע אם קיים דבר כזה מנעול לדלת רגילה, אבל מנעול שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת נסגרת. המנעול הסטנדרטי עושה רעשכאשר סוגרים את הדלת ושני המתכות מתחככות , האם קיים מנועל לדלת שלא עושה רעש כאשר הדלת נסגרת? רק תגובות לעניין וכו תודה

• 21 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. http://www.tomshardware.com/reviews/apple-mac-leopard-windows-vista,1985.html

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלומות, מישהו יודע היכן אני יכול לעשות מבחן IQ כשר למהדרין? ולא, לא מבחני אינטרנט תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני חייל משוחרר, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי, איך אני מחשב כמה אמור לרדת לי מהמשכורת על ביטוח לאומי ומס בריאות? אני שם לב שזה משתנה בצורה לא ברורה מחודש לחודש... על החודש הזה, על משכורת של 6721.63 שקל (מתוך זה 500 בונוס ו400 מתנה לחג) ירד לי 167.04 ביטוח לאומי ו248.72 מס בריאות. הגיוני?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Rafi921,

לפי גוגל המס הוקפא/לא הוקפא, מישהו יודע מה המצב כיום? יש איזשהו פרסום מסודר בנושא באתר ממשלתי? תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. Started by Sempron 64 +3100,

שאלתי היא כזאת. בתור אחד שעובד עם קבלות עשיתי חישוב והגעתי למצב לא הגיוני. קניתי חלק של מחשב ב 300 למשל . 300 + 50 רווח = 350 התקנה = 90 סה"כ 440 רווח לכאורה של 140 ש"ח ! אבל שעשיתי את החישוב אחרי הורדת המס הגעתי למצב שלא רק שאני לא מרוויח אני מפסיד ! 440 רווח ברוטו ( לא נקי ) פחות 30 אחוז מס = 308 ש"ח 308-300 החלק ששילמתי עליו. יוצא שהרווח שלי הוא 8 שקלים ! על החלק ועל ההתקנה ! SOS SOS SOS SOS SOS מה עושים ? בהתקנה של תוכנה אין השקעה אז ככה אין בעיה של הפסד למשל : מערכת הפעלה - 250 אחרי מס הרווח 175 ! ***אם בחלק שאני קונה אני אקח את הרווח על החלק+התקנה+30 אחוז מהלקוח אז חלק יעלה פי 4 - 5 וככה בחיים אני לא אמכור אותו ! למשל זיכרון 300 ש"ח + 50 רווח + 90 התק…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3410965,00.html אני מקווה מאוד שזה כולל מסכים\מחשבים\וקונסולות בכל מיקרה הגיע הזמן שאולמרט יעשה משהו טוב סוף סוף :lol:

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by deangefen,

האם זה נכון שכאשר שאני יוצא מארץ זרה אני מקבל החזר של המע"מ?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. היי, אני רוצה לקנות את האוזניות האלו באינטרנט, להזמין אותן לכתובת אמריקאית ומשם הן ישלחו לישראל. האם יש צורך לשלם מס כלשהו על המשלוח אם האוזניות מגיעות בקופסא? האם אפשרי בכלל לשלוח כזה דבר מחול לישראל? תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by holy_cows,

אהלן אני רוצה להזמין מספר ספרים בשווי 338 ש"ח. האם יקחו לי על זה מס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.