עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ag43,

אני צריך לשלוח לתיקון את מקלדת הCORSAIR K90 שלי. כתובת הRMA שניתנה לי נמצאת בהונג קונג. האם כדאי לי לבקש לשלוח לארה"ב? יש הבדלים גדולים במחיר? ובכלל - מה העלויות דרך חברות השילוח השונות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אשמח להתייעץ איתכם על נושא מסויים. אני מאמין שחלקכם שמביוחד מחפש עבודה שומע שבערך 90% מהצעות העבודה הן למעשה שירות לקוחות/מכירות. ופה זה מציק לי העניין. אני לא סובל שירות לקוחות/מכירות כי אני יודע שאין לי כושר ביטוי והתנסחות נכונה. מה גם שאני לא מתחבר לעבודה הזאת... ניסיתי מס' פעמים וכו'. מסתמן שאלו מסוג העבודות שיש בהם כסף טוב (אומנם אתה לא מקבל שכר מטורף אבל נחמד מאוד). ובעבודות האחרות שהשכר לא מיודע מה והם הביקוש נמוך... ושאלה לי אליכם, האם ללכת לכיוון של שירות לקוחות/מכירות על אף שאתם לא מתחברים לעבודה הזאת כי יש בזה כסף טוב וביקוש? או פשוט להמשיך לחפש עבודות בתחומים אחרים למרות שהביקוש נמוך...?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Yehudaa,

איך בדיוק נעשית ההעברה של כספים בין בנקים שונים ובין מדינות שונות ? זה הכל ממוחשב או שבאמת כל זמן מסוים מעבירים באמת שטרות ?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  5. שלום חבר'ה, מישהו יודע מה היא עמלת הפקדת צ'ק דולרי בדיסקונט (לא לסטודנטים)? תודה.

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by ~BaRaK~,

http://hwzone.co.il/news/142670 שירות הדייטים החדש של waze: סוני מצאה שימוש נהדר למזון שלנו: המפתחים של מקלדת swiftkey הביאו את סגנון הקלדת ה"החלקה" גם למחשבים הניידים: כרום קאסט בגרסה מיוחדת לסנאים:

7. אני מתעניין בלעבור למכבי לכן אני שואל ?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. שלום וברכה, לאחרונה אמי קיבלה מכתב שהיא יכולה לממש את זכותה לקבלת פיצויים/תגמולים מקרנות הפנסייה שהמעסיק הפריש... היא עבדה לפני עשרות שנים ב-2 עבודות תקופה מסויימת. על עבודה אחת כבר אנחנו יודעים כמה אנו אמורים לקבל וזה בטיפול. על העבודה השנייה אנחנו לא יודעים כמה אנחנו אמורים לקבל... כשביררתי פה - הופיע רק פרטים של חברת קרנות הפנסייה של העבודה הראשונה, אך תיעוד או קצה חוט כלשהו לגבי פיצויים של העבודה השנייה לא נמצא. ועכשיו לשאלתנו, האם יש עוד דרכים לברר זאת?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by Boris_yo,

באתר רכבת ישראל תראו מדד דיוק רכבות נוכחי: למראות זאת ביום שנסעתי מחדרה לחיפה חכיתי שעה ברציף בעוד שרכבות עמדו ולא זזו עקב בעיות איתות. למרות זאת המדד היה עדיין בסביבות 98%. איך הציבור אמור להתייחס למדד זה? הוא מתעדכן או סתם ממוקם שם כדי להמחיש שהכל בשליטה?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by liavliavz,

אחרי ששלחתי לפה טראקים שלי אמרו לי שאני חייב להישתפר אז השתפרתי מאז? מה יש עוד לשפר? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=8rU_SjIZ5RY

11. שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ovid,

הזמנתי חבילה מארה"ב הם שלחו את זה דרך DHL , זה הגיע כעבור כמה ימים לגרמניה ומשם בתאריך 24/2 כתוב שזה כבר נשלח לישראל. עבר יותר מחודש והסטטוס האחרון שיש לי זה שזה נשלח ב24 לארץ. אני מתקשר לדואר ישראל אומרים לי זה לא הגיע לארץ, מתקשר לDHL הם אומרים שזה נשלח ב24 כבר לארץ ולא הגיוני שמטוס טס מעל לחודש מגרמניה לישראל. מה אני עושה? יש לי מספר מעקב עם CK בהתחלה.. אני זוכר פעם קודמת כשהיה לי עם CP בהתחלה כן הצלחתי לבדוק היכן החבילה בארץ בדיוק, אבל את המספר מעקב עם CP נתנו לי מדואר ישראל לאחר שנתתי להם מספר מעקב עם CK והיא המירה לי לCP. הבעיה שעכשיו הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Four,

שלום לכלום, לא מזמן רכשו עבורי מספר רכיבי חומרה למחשב ברשת K.S.P בסניף באילת. נתקלתי בביקורת רעה פה בפורומים על הרשת של מישהו שקיבל מוצר פגום וכשניגש להחליפו, קיבל שירות גרוע והתנערות מאחריות, והמליץ לא לקנות אצלם. משם המשכתי לחקור באינטרנט תגובות וביקורות על החנות והופתעתי לרעה. קראתי עשרות סיפורים על השירות הלקוי, ההתנערות מאחריות והזלזול של השירות. דוגמא לכמה מהם: ***בחור שקנה מסך ומצא בו זליגות אור. הגיע להחליף אותו ובחנות אמרו שאין כלום ויש את זה בכל המסכים מהסוג הזה. הבחור, בהיותו איש מתחום המחשבים הסביר להם שזה חריג והציע לבדוק אם מסך אחר מאותו סוג, הם לא הסכימו ולא הסכימו להחליף. ***עוד אחד שקנה מסך, מצא בו שריטה קטנה וכשהגיע לחנות להחליף מעט זמן אחרי, בחנות אמ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש ברשות ההורים שלי ארכיון רציני של וידאו וטייפ ואני רוצה להמיר את הכל לדיגיטלי. שווה לרכוש מכונה לבד? אם כןכמה זה עולה ואיפה קונים?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  15. שלום חברים, בעל עסק שאיתו ניהלתי בימים האחרונים תכתובת דוא"ל טען כי לפי הרישומים שבידיו איני פותח לקריאה הודעות דוא"ל שנשלחות אלי ממערכת ניהול הדוא"ל שמותקנת באתר האינטרנט שלו (תא הדוא"ל שלי יושב ב'וואלה!'). לפי דבריו, משמעות הדבר היא שיש מערכות ניהול דוא"ל שיכולות לחדור לשרתי הדוא"ל של הנמענים ולבדוק האם הנמענים פתחו את הודעות הדוא"ל שנשלחו אליהם (או לחלופין, שיש הודעות דוא"ל שבעת שהן נפתחות הן שולחות באופן אוטומאטי 'הודעת אישור פתיחה' לשולח). 1. האם אכן קיימת טכנולוגיה אזרחית שיכולה לבצע דבר כזה? 2. במידה ויש (ובהחה שמדובר באפשרות הראשונה) - האם זה בכלל חוקי? האם אין כאן חדירה לצנעת הפרט? תודה מראש לכל מי שירחיב את אופקיי בסוגיה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רב, אנחנו קבוצת תלמידים מתיכון קריית חיים. במסגרת לימודי האזרחות נדרשנו לכתוב מטלה שבה אנו בודקים בעיה אזרחית על המתות חסד. נבקש לסמן את התשובה הקרובה ביותר לעמדה שבה אתה מחזיק בה. השאלון מנוסח בלשון זכר אך הוא מכוון לנשים וגברים כאחד. תודה על שיתוף הפעולה. https://docs.google.com/forms/d/1CdqJAuENlPrATZyVlHSNOOeIhVcnSSkX7vJeHvZTg5s/prefill

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  17. לא תמיד משלוחים מהמזרח הרחוק מתעכבים לעיתים תוך שבועיים שלוש הם מגיעים . אבל הרבה פעמים זה לוקח יותר מחודש . מישהו יכול להגיד מה הסיבה לכך ? זה בגלל שזה מתעכב במכס ? או שאולי לוקח להם הרבה זמן עד שהם מגיעים בכלל לישראל ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  18. Started by Gal&Gal,

האם גם לכם הנגן טוען מחדש כשאתם מדלגים לחלק בסרטון שלכאורה לפי פס הטעינה כבר ירד לזיכרון? כי זה קצת דפוק איך שזה עובד...

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by nat64x,

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://squirt.io/install.html שומרים את הלינק (זה שכפתור הכחול הגדול) בסרגל הסימניות. נכנסים לדף כלשהו עם טקסט ולוחצים על הלינק - ואז קופץ חלון שמציג לכם את הטקסט מילה אחר מילה ומאפשר קריאה מהירה שלו (400 מילים בדקה ואפילו יותר). עובד גם בעברית, אם כי לא תמיד מושלם. אפשר גם לסמן פסקה ספציפית והוא יקרא רק אותה. מגניב בהחלט (וכן, אני יודע שהרעיון לא חדש, אבל זו פעם ראשונה שנתקלתי במשהו כזה אז חשבתי לחלוק).

21. Started by Bit,

רציתי לשתף בסיפור קצרמר, כזה שאולי ומעלה תהייה בהקשר לכותרת האשכול, ומחד גיסא גם לא נופל לצרכנות או אקטואליה ותרבות. על כל פנים, המעשה הוא כזה. חלק מזמני החופשי ברשת, מורכב גם מהצעות מפרטים - ברמת מעש כזאת או אחרת - בפורמים השונים, בדר"כ אופן העבודה האישי שלי הוא בדיקה מול מספר חנויות והגעה לחבילת מחשב המציגה יחס עלות\תועלת משתלם, היום, יצא דווקא שחבילה מסוימת נמצאה משתלמת מ-KSP, קורה. בדרך כלל, כשאני רוצה (מן הסתם) להציע את הצעת המפרט מ-KSP, אני עושה שימוש בלחצן ה-"העתק לפורום" שלהם, מה שמאפשר את השימוש בהצעה מופשטת\HTML על מנת להציגה ולהדביקה בפורמים השונים. מערכת בניית המפרטים של KSP לא מרהיבה בנוחותה או בנכונותה לסייע למשתמשים, ולמה אני מוסיף זאת? כשחיפשתי את אותו לחצ…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?

23. Started by benor,

מישהו מכיר או שמע על שתי המכללות האלה? http://www.tradenet.co.il http://www.mibi.co.il אם לא, יש לכם המלצות אחרות? העדפה שלי היא לקורס אונליין דרך המחשב.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  24. Started by dovik,

שלום לכולם החלטתי לצ'פר את עצמי בשולחן מחשב חדש. לצערי, כל מה שראיתי בחנויות לא מצא חן בעיניי, אז החלטתי לתכנן את זה בעצמי. עכשיו אני יודע איך זה אמור להראות, יש לי את המידות,נשאר רק להזמין. וכאן יש שאלות. האם כדאי להתעייץ במסגריה עצמה? הרי הם מעוניינים למכור מה שהכי יקר.. מאיזה חומר עדיף לבנות שולחן מחשב? זה אמור להחזיק הרבה דברים כיוון שזה יהיה גבוה, יהיו שם מדף או שניים לספרים, יהיו מגרות, מקום למדפסת משולבת ומקום לכתיבה.. האם מישהו עסק בזה? מה תמליצו? אם אני אכתוב מידות ושאר פרטים (מוכן אפילו לצייר), האם תוכלו לשער כמה זה יעלה לי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DXM,

שלום לכולם, אני גולש להנאתי, החיים יפים, השמיים בהירים, מקיש על על הקיצור לפייסבוק והשם שמיים הפייסבוק השתנה! גם לכם או רק לי? תודה

דיונים חדשים בפורומים