כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
אפשר לגלוש לפורומים דרך הפלאפון ? דור שלישי. ?
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://ibuzz.co.uk/ What will they think of next ? ;D
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה עשינו שיפוצים ושמנו כמויות אדירות של חומרה במחסן. בעיקרון מדובר על הרבה זכרונות (עליהם כבר העליתי מודעת מכירה), פתילי קומקום, המון עכברים, מקלדות, איזה כמה מסכים תקינים, מדפסת והרבה כרטיסים ישנים. אני בספק אם אצליח למכור באינטרנט לכן אני מחפש חנות כלשהי, שקונה יד שניה. ממש כמו חנות בגדים שקונה יד שניה? כך שאוכל להגיע אליו ולמכור לו נגיד 10 פתילי קומקום (תמיד יש שימוש כאלה) בעשר שקל, כרטיס קול ב5 שקל, וכו'... ממש לעשות כמה עשרות שקלים מחומרה שבזמנו עלתה אלפי שקלים... סתם בשביל ההרגשה... מישהו מכיר חנות כזאת?? תודה.
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום , לאחי הקטן יש יום הולדת והוטלה עלי המשימה לחפש לו PS2 יד שנייה , הבעיה היא שלא יצא לי להתעסק עם זה כל כך (תמיד היתי נאמן לעליונות המחשב ) ואני לא יודע מה אני אמור לבדוק כשאני קונה יד שנייה... למשל איזה צ'יפ הכי טוב ? איך לבדוק אם יש בלאי ? ומה אמור להיות בו... מישהו יכול לעזור לי בזה קצת ? כמו כן, מהם המחירים המומלצים ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מילים שזכורות מהשיר (מי שמכיר חייב לזהות): "...zingarella zigarella" (נדמה לי שהכוונה היא ל- Cinderella Cinderella) מחפש את שם האמן ושם השיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
:s05: [attachment deleted by admin]
-
פלא עם 10 מגפק' http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-544,00.html
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אתרים שיש בהם צילצולי mp3 לפלאפון themes וולפייפרים משחקים ועוד... עשיתי חיפוש בגוגל מצאתי כמה אבל אולי אתם מכירים מומלצים כל שהם... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קרה אירוע מצער ביותר, הפלאפון שלי נרטב לגמרי, ועכשיו הוא לא נדלק[מדי פעם אני מצליח להדליק אותו קצת עם הבטריה אבל הוא נכבה אחרי כמה שניות ואי אפשר לעשות בו כלום], המסך שלו מלא לגמרי במים.. הפלאפון הוא Samsung 640[או 644... זה עם המצלמה הנפתחת]. ניסיתי לייבש אותו קצת במזגן אבל זה לא עוזר ממש, ואני אובד עצות. יש שם המון מספרים חשובים ויהיה ממש קשה לשחזר את כולם אחד אחד... יש למישהו רעיון מה לעשות במקרה כזה? האם פלאפון יכולים לשחזר את המידע בצורה כלשהי? *אני רוצה להזכיר כי אין לפלאפון כרטיס סים[חברת פלאפון]. תמונה של איך הפלאפון נראה עכשיו: תודה לכל מי שיעזור, אבי.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1128244993 בהצלחה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה קבלתי זימון לפרוייקט מרו"ם של חיה"א, וזה נשמע לי די דומה, אם לא זהה לפרוייקט שחק שלהם. משהו מוכן להסביר לי מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שני מכשירי דור שלישי בעלי מצלמת 2 מגה פיקסל, המחירים לא בשמיים, דווקא ה-V3X הפתיע אותי לרעה (כנראה בגלל שזכה בתואר בתערוכת 3GSM לפני חודש...). עיצוב נחמד לשניהם, עדיין המימדים לא כאלה נוחים, אבל סבילים... מה אתם אומרים? יש תחרות ל W800? (ולא בנושא צילום).
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//872450 למי שלא יודע זה נמלים אדומות קטנות ואלימות מאוד שיש להם עוקץ והם תוקפות כל דבר שאומד להם בדרך ומעצבן אותי שבימקום לנסות לטפל בבעיה דחוף רק מדברים ומדברים אולי הם חושבים שהנמלים רוצים לרוץ לבחירות
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוקי אז ככה. חשבתי מה אני רוצה להיות כשאני אהייה גדול. מכיוון שאני גיימר בדם אני רוצה ליצור משחקים. האם נראה לכם שזה חלום טיפשי או שזה יכול להצליח? אני כרגע מחפש על 3D Game Maker ואולי זה יוכל לעזור לי. אני לא יודע איך לעשות משחק אבל אני רוצה ליצוק וללמוד. האם ישראלי יכול לעשות זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
הכוונה אם זה פלס"ר או גדוד רגיל... תודה
-
- 27 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברי HWZONE היום קבלתי 14 יום ריתוק על ששכחתי לנעול את המשרד שלי ובא באותו הלילה סייר בטיחות ורשם תלונה... הריתוק שלי מה22/02/06====>07/03/06 יום ג' וחזרתי הביתה לקחת כמה דברים ברגע זה אני חוזר לבסיס... תלונה ראשונה שלי............. ;D מאחל לכם אחלה יום מת עליכם Guarding angel HELL-NOF never again
-
- 62 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב יש לי בחירה בין ג'יבנשי פור הום לבין 212 אמא שלי לא רוצה להביא לי את שניהם אמרה לי רק 1 :'(
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לא לשאול למה אני צריך זה בשביל חברה שלי...LONG STORY
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
פתחתי שם שם משתמש וחשבון וכ'ו ולא הכנסתי את פרטי כ.אשראי או כל פריט פיננסי אחר עכשיו 2 שאלות : נתון שהמאזן בפיי פאל שלי הוא 0$ נגיד מישהו רוצה להעביר לפיי פאל שלי סכום של כסף 1. האם החשבון שלי בפיי פאל יזוכה בסכום הנ"ל ? (למרות שלא הכנסתי שום פריט פיננסי ) 2. האם בשביל שיעביר לי את הכסף לפיי פאל הוא זקוק רק לתיבת האי מייל שלי ? ובמידה והכסף הועבר ויש לי ויזה בינלאומית האם אוכל להעביר כסף שאזוכה בו בויזה ? כלומר מהפיי פאל לויזה ולא הפוך ... תודה
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-