עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by VL,

הגעתי למסקנה שאני ממש מכור לשוקולדים וכל סוגי הסוכרים , אפילו בשתייה (נס , תה או כל דבר אחר) אני שם 7-8 כפיות סוכר , אני משתגע מתי שזה נהיה קשור למשהו מתוק , איך אני נגמל מזה ? האם יש שיטות או תרופות להגמל ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by R0ck,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/856976

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by imac,

קולה זה החיים שלי היום עשיתי שיא שתיתי 3 בקבוקי קולה גדולים איך מפסיקים?

• 112 תגובות
    • 7.6k צפיות
  4. צלם אמריקאי בשם אריק פיקרסגיל שם לב שהפכנו למכורים לטכנולוגיה בכלל, ולסמארטפון בעיקר. בפרויקט מיוחד הוא החליט להראות לנו עד כמה הצלם האמריקאי אריק פיקרסגיל לקח את התמונות מחיי היום יום שלו, והסיר להן את הטלפונים החכמים. הוא קרא לפרויקט "Removed", כאשר המטרה שלו היתה להציג את ההתמכרות שלנו – וגם שלו עצמו – לטכנולוגיה ולקישוריות הבלתי נגמרת. את ההשראה לפרוייקט הוא קיבל במקרה בבית קפה בניו-יורק. לטענתו, הוא ישב שם לצד משפחה שכללה הורים ושתי בנות. האב והבנות ישבו כל אחד עם הטלפון שלו, והאם העדיפה להסתכל החוצה מעבר לחלון – בודדה ועצובה – לצד המשפחה שלה אך ממש לא איתם. בניגוד למה שאולי אפשר לחשוב ברגע הראשון, את האפקט בתמונות הוא לא השיג באמצעות עריכת התמונות במח…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by cleric,

משהו מטורף http://www.buzzhumor.com/videos/427/Massive_Gang_Fight

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  6. למען הסר הספק - השאלה הזו נשאלת ברצינות גמורה, ולא במטרה לפתוח ת'רד של שטויות כמו רבים אחרים כאן במדור. אני גר בבניין ישן, שנבנה בשנות ה60 במקרה הטוב. לאחרונה החלה תופעה של מכות חשמל קלות אבל ממש לא נעימות מהברז במקלחת (לא מקלחון, כל העסק נמצא מעל אמבטיה). לא נעשו לאחרונה שום שינויים בצנרת או במערכת החשמל בבית, וגם הגיע חשמלאי שבדק את הברז עם טסטר ואמר שהוא לא מוצא כלום. הבעיה אינה קבועה, היא באה והולכת, אבל זה קורה בתדירות מספיק גבוהה כדי שאפשר יהיה לקרוא לזה מטרד מתמשך. אגב, נעילת כפכפי גומי פותרת את הבעיה (האמבטיה עצמה מתכתית ומן הסתם מחוברת לצנרת המתכתית גם היא), אבל רק כל עוד המים לא עוברים את גובה הסוליה וסוגרים מעגל. הבניין משותף והשכנים לא משהו, אז קשה עד בלתי אפש…

• 23 תגובות
    • 20.5k צפיות
  7. Started by Stanly,

יש מישהו שלמד לומד שמע מכיר או יודע משהו על המקצוע הזה?! בבקשה מי שיודע: 1.האם המקצוע הזה מוכר באוניברסיטאות? 2.אילו תפקידים בצבא מקבלים? 3.האם כדי ללמוד טכנאי או ללמוד הנדסאי? 4.האם יש דרישה למקצוע הזה בשוק האזרחי? פשוט אני נמצא עכשיו בצומת דרכים האם ללמוד הנדסאי או לעזוב עכשיו את הלימודים וללכת לצבא או להמשיך ללמוד.. למי שיש דיעה בנושא אני אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. אני צריך כרטיס זיכרון מסוג TransFlash האם זה הכרטיס היחיד שמתאים או שיש עוד סוג שמתאים? מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא בשומקום.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. Started by ofir123,

אז באתי לשאול כאן אני רוצה לקנות את הארטיק סילבר 3 ואני לא מבין אם יש להם באתר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא ואם כן לתת קישור. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. וגם פניתי לאנקודר בפרטי, ולא קיבלתי תשובה. אני מבקש לדעת למה מחקו לי את הת'רד ??

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. תנו שמות של שירים טובים בסגנון ראפ\היפ הופ\טראנסים החל מסקאזי עד 50 CENT .. .. תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. אני משתחרר עוד חצי שנה ולאחרונה התחלתי להתלבט בין מכינה באוניברסיטה ובין שיפור בגרויות. אני גר באשדוד, ולכן אם אגש למכינה אצטרך לגור במעונות באוניברסיטה בה אבחר ללמוד. אם אלמד בתיכון אקסטרני אגור אצל ההורים. יש לי ממוצע בגרות 90 עם בונוסים. ממוצע נמוך, אך אם אוסיף עוד 2 מקצועות של 5 יחידות בציון טוב ואשלים מ-3 יחידות מתמטיקה ל-5 בציון גבוהה, יהיה לי ממוצע בגרות מעל 100. (בסביבות 103 - 104, אם זיכרוני אינו מטעה אותי) פסיכומטרי אעשה בקרוב דרך בזמן הצבא. שאלות: א. כמה עולה מכינה? ב. משתלם בכלל ללכת למכינה? איך מלמדים שם? אני יודע שבבית ספר אקסטרני מלמדים המורים הטובים בארץ. אין לי מושג לגבי הרמה במכינה דרך אוניברסיטה. ג. מכינה או אקסטרני? ד. למישהו בפורום יש ניסיון עם מכינה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

יש פה מישהו עם ניסיון מכירה בebay ? אני לא מתכוון למוצר אחד או שניים, אלא משהו ממש בצורה רצינית... אני אשמח לקבל המלצות לספרים/מקורות מידע טובים אחרים תודה!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by SensatioN,

ב PAYPAL אני צריך לשים כרטיס אשראי אפילו שרק כסף נכנס ממכירות בEBAY? ואחרי שלמשל יש לי 200$ בחשבון PAYPAL אני יכול לקנות חופשי נכון ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by RED_ALERT,

תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by sergames,

אני קם בבוקר ומשוטט כהרגלי באינטרנט ולפתע צצה פרסומת מעצבנת של מחשב נייד שהובילה אותי לדף הזה: https://ssl.1buy1.co.il/auction.asp?id=21436 יש שם 2 הצעות בלבד ככה שאם ניקח את המקרה הגרוע ביותר, שני ההצעות הללו הן על סך 99.00 ש"ח ו 98.99 ש"ח מכאן אפשר להניח שאם נשים 3 הצעות לכל היותר (20 ש"ח להצעה) אז נשלם בסך הכל 158.98 ש"ח על מחשב נייד (+ משלוח) עכשיו השאלה שלי זה למה לא שמים הצעות על המחשב למרות שזה משתלם? (תיאורטית)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ForresT,

אני מחפש אתר שמראה מכירים עדכניים של רכבים(רצוי בעברית) אבא שלי רוצה למכור RENAULT 19 ואני רוצה לדעת כמה היא שווה..איפה יש אתר שמראה?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by yoni1234,

תגידו למישהו יש איזה אתר או פורום שאפשר להציע למכור שם דברים שיש לך יד שניה וכדומה..??

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. שלום לכולם, הנה הגיע השעה ואני עובר דירה ועל כן פניתי לאתר GETIT לקניית מזרן דרך מכירה פומבית הגשתי הצעה במכירה והמתנתי , ככול הנראה היה יום חלש ככה שלא היו הצעות למעט שלי עד.....באופן מפתיע ביותר לשניה האחרונה של המכירה בו איזה ב.ע הגיש הצעה ולאלץ אותי להגיש הצעה נגדית ובכך עלה מחיר המזרון ב 100 שקלים. אז נכון שהמזרון עלה לי 500 ש"ח פחות ממחיר השוק אך האם אין הגשת ההצעה בשניה האחרונה תמוהה ואולי מדובר בגורם פנימי במערכת המוביל מהלך זה. בנוסף לכך בעת פנייתי לספק ביקשתי לשדרג המזרן והמוכרנית נסתה לסחוט ממני עוד 100 ש"ח על מחיר השדרוג באתר בטענה שה"סוכן " מוריד מחירים. ולבסוף ךחוצפה הגדולה מכולם - המשלוח באת לקחת = איבדת את האחריות איפה נשמע הדבר בושה וחרפה אבקש לשמוע דעתכם…

21. Started by hck,

רוכב אופנוע פשוט מטורף!!! יש לו מספר סרטים שניתן להוריד באימיול תחת השם שלו. סתם דוגמא לקטע שבו הוא נוסע במשך כרבע שעה במהירות ממוצעת של 272 קמ"ש !! ** סירטון **

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

מה אתם יכולים לספר לי עליו? מה הוא סיפר/טען?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. Started by cleric,

אם לא, אז תכירו, זה פשוט כלי נגינה מדהים:

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by WhiteHaze,

יש לו גם Podcasts: http://www.stevepavlina.com/audio/

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by HeaT-SinK,

1. תכנסו לוידאו מסויים למשל 2. תעשו pause ב00:00 3. תלחצו על מקש שמאלה ( -> ) + מקש למעלה טה דה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.