כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מי שראה את האנימטריקס-לבלש בסיפור השלישי הייתה מכונת כתיבה שתיפקדה כמקלדת-למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג/להכין אחת כזו?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה עולה כזאת מכונה , אני מדבר על מכונה עם כסה , דוושות - גז , ברקס ולא חובה אבל מאוד רצוי קלאט'ש. וכמובן הילוכים.. נגיד שיש לי את המכונה.. זה בעצם סתם מחשב רגיל נכון ? אני יכול להתקין כל מיני משחקים שאני בוחר ושתומכים בזה ? ואיפה בכלל קונים דברים כאלה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
יש לי חשק עז לקפה טוב בבוקר, טעמתי אצל חבר ומאוד אהבתי זה מה שיש לו: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740053 200 קפסולות מספיקות לי בערך לשלושה חודשים. האם זה בזבוז כל העניין הזה? יש לכם המלצות למכונה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום , הלכה לי המכונת תספורת ונאס לי לקנות צעצועים , הבנתי שרק מכונה של MOSER באה בחשבון. הבעיה היא התקציב. בכל מקרה , ראיתי 2 מכונות שמעניינות לי את העין והייתי שמח לדעות , תגובות , ייעוץ או כל דבר. 2 המכונות הם : 1. Moser 1881 2. Moser 1873 מה שחשוב לי שיהיה ראשים עם מספר גבוה. עוד דבר לא ברור בכל המכונות - כתוב שהראש של המכונה הוא מגובהה 0.7 ויש ראשים של 3,6,9,12,18,25 מ"מ. שאלתי היא האם אפשר לשחק ביניהם? כלומר האם יכולת לכוון ל-7? ומ-0.7 עד 3 אין כלום? תודה , רועי.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש את Wahl Detailer או את Andis Slimline Pro כמכונה נוספת (לצד ה Magic Clip שבה אני כרגע משתמש) לצורך המסגרת של השיער. האם מישהו מכיר או ניסה את אחת המכונות? ואשמח לדעת, מה הפעולה שמתבצעת בסרטון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שניהם ביקורת די טובה .. אפילו הפיליפס יותר מפורסמת ביוטוב מסיקור קטן שעשיתי ולא מצאתי על Moser 1873 ..הפיליפס ניראת מכונה חזקה מאוד מנוע מאוד חזק מימה שניתן לראות ביוטוב השאלה מה עדיף מבחינת נתונים בפועל האורגינל ללא צער בקניה מישהו פה אולי ניסה אחת מהדגמים האלה? ויכול לתת חוות דעת..למרות שכולם אומרים שמכונות moser טובות מיוצרות בגרמניה וכו' השאלה דגמים במיוחד ה2 שהבנתי מה טובה יותר איפה ניתן לראות באמת נתונים של שני המכונות כדי להשוות? בגלל זה התייעץ איתכם פה..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך מכונת תספורת ואין לי מושג מה טוב ומה לא. אני צריך את כל הרמות מ - 0 - 3 , אם זה משנה משהו בכלל. טווח - לא יודע אבל לא צריך להפריז..
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום החלטתי שאני מעוניין במכונת תספורת מכיוון שיש לי תספורת פשוטה ביותר (קצוץ) שדורשת רק עבודה של מכונה ותמיד לוקח לספר בדיוק 2 דקות לספר אותי, לכן אין טעם ללכת כל 3 שבועות לספר ואני מעדיף לספר את עצמי.. כרגע יש ברשותי 800 ש'ח + - שאני רוצה להשקיע במכונה.. אם יש פה מישהו שמבין בנושא אני אשמח לעזרה.. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני ממש מכור לשוקולדים וכל סוגי הסוכרים , אפילו בשתייה (נס , תה או כל דבר אחר) אני שם 7-8 כפיות סוכר , אני משתגע מתי שזה נהיה קשור למשהו מתוק , איך אני נגמל מזה ? האם יש שיטות או תרופות להגמל ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
צלם אמריקאי בשם אריק פיקרסגיל שם לב שהפכנו למכורים לטכנולוגיה בכלל, ולסמארטפון בעיקר. בפרויקט מיוחד הוא החליט להראות לנו עד כמה הצלם האמריקאי אריק פיקרסגיל לקח את התמונות מחיי היום יום שלו, והסיר להן את הטלפונים החכמים. הוא קרא לפרויקט "Removed", כאשר המטרה שלו היתה להציג את ההתמכרות שלנו – וגם שלו עצמו – לטכנולוגיה ולקישוריות הבלתי נגמרת. את ההשראה לפרוייקט הוא קיבל במקרה בבית קפה בניו-יורק. לטענתו, הוא ישב שם לצד משפחה שכללה הורים ושתי בנות. האב והבנות ישבו כל אחד עם הטלפון שלו, והאם העדיפה להסתכל החוצה מעבר לחלון – בודדה ועצובה – לצד המשפחה שלה אך ממש לא איתם. בניגוד למה שאולי אפשר לחשוב ברגע הראשון, את האפקט בתמונות הוא לא השיג באמצעות עריכת התמונות במח…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
משהו מטורף http://www.buzzhumor.com/videos/427/Massive_Gang_Fight
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
למען הסר הספק - השאלה הזו נשאלת ברצינות גמורה, ולא במטרה לפתוח ת'רד של שטויות כמו רבים אחרים כאן במדור. אני גר בבניין ישן, שנבנה בשנות ה60 במקרה הטוב. לאחרונה החלה תופעה של מכות חשמל קלות אבל ממש לא נעימות מהברז במקלחת (לא מקלחון, כל העסק נמצא מעל אמבטיה). לא נעשו לאחרונה שום שינויים בצנרת או במערכת החשמל בבית, וגם הגיע חשמלאי שבדק את הברז עם טסטר ואמר שהוא לא מוצא כלום. הבעיה אינה קבועה, היא באה והולכת, אבל זה קורה בתדירות מספיק גבוהה כדי שאפשר יהיה לקרוא לזה מטרד מתמשך. אגב, נעילת כפכפי גומי פותרת את הבעיה (האמבטיה עצמה מתכתית ומן הסתם מחוברת לצנרת המתכתית גם היא), אבל רק כל עוד המים לא עוברים את גובה הסוליה וסוגרים מעגל. הבניין משותף והשכנים לא משהו, אז קשה עד בלתי אפש…
-
- 23 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
יש מישהו שלמד לומד שמע מכיר או יודע משהו על המקצוע הזה?! בבקשה מי שיודע: 1.האם המקצוע הזה מוכר באוניברסיטאות? 2.אילו תפקידים בצבא מקבלים? 3.האם כדי ללמוד טכנאי או ללמוד הנדסאי? 4.האם יש דרישה למקצוע הזה בשוק האזרחי? פשוט אני נמצא עכשיו בצומת דרכים האם ללמוד הנדסאי או לעזוב עכשיו את הלימודים וללכת לצבא או להמשיך ללמוד.. למי שיש דיעה בנושא אני אשמח לשמוע!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון מסוג TransFlash האם זה הכרטיס היחיד שמתאים או שיש עוד סוג שמתאים? מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא בשומקום.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אז באתי לשאול כאן אני רוצה לקנות את הארטיק סילבר 3 ואני לא מבין אם יש להם באתר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא ואם כן לתת קישור. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וגם פניתי לאנקודר בפרטי, ולא קיבלתי תשובה. אני מבקש לדעת למה מחקו לי את הת'רד ??
-
תנו שמות של שירים טובים בסגנון ראפ\היפ הופ\טראנסים החל מסקאזי עד 50 CENT .. .. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד חצי שנה ולאחרונה התחלתי להתלבט בין מכינה באוניברסיטה ובין שיפור בגרויות. אני גר באשדוד, ולכן אם אגש למכינה אצטרך לגור במעונות באוניברסיטה בה אבחר ללמוד. אם אלמד בתיכון אקסטרני אגור אצל ההורים. יש לי ממוצע בגרות 90 עם בונוסים. ממוצע נמוך, אך אם אוסיף עוד 2 מקצועות של 5 יחידות בציון טוב ואשלים מ-3 יחידות מתמטיקה ל-5 בציון גבוהה, יהיה לי ממוצע בגרות מעל 100. (בסביבות 103 - 104, אם זיכרוני אינו מטעה אותי) פסיכומטרי אעשה בקרוב דרך בזמן הצבא. שאלות: א. כמה עולה מכינה? ב. משתלם בכלל ללכת למכינה? איך מלמדים שם? אני יודע שבבית ספר אקסטרני מלמדים המורים הטובים בארץ. אין לי מושג לגבי הרמה במכינה דרך אוניברסיטה. ג. מכינה או אקסטרני? ד. למישהו בפורום יש ניסיון עם מכינה?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
יש פה מישהו עם ניסיון מכירה בebay ? אני לא מתכוון למוצר אחד או שניים, אלא משהו ממש בצורה רצינית... אני אשמח לקבל המלצות לספרים/מקורות מידע טובים אחרים תודה!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ב PAYPAL אני צריך לשים כרטיס אשראי אפילו שרק כסף נכנס ממכירות בEBAY? ואחרי שלמשל יש לי 200$ בחשבון PAYPAL אני יכול לקנות חופשי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-