כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
היום התקינו לי מזגן 1 כ"ס בחדר וזאת לאחר חודש שאני משגע את אבא על זה שהחדר שלי רותח. החדר באמת היה רותח לאחר הרכבת המזגן החיישן שלו הציג את טמפ' החדר שלי והיא עמדה על 30 מעלות בשעה 6 וחצי בערב מה שאומר שבשיא החום(שעה 1-4) היא הייתה גם על 35. לא רק טמפ החדר הושפעה כמובן שגם המחשב שמקורר על ידי אוויר הושפע משמעותית לפני המזגן הטמפ עמדה על 52 מעלות ו56 במאמץ עכשיו כשהחדר מקורר ל25-26 מעלות היא יושבת על 40-44 שינוי משמעותי. נכון הפיתרון הזה לא זול אבל הוא יותר בשביל חיים טובים וקרים(אני לא מבין איך הסתדרתי חודש בחום) וגם בשביל מחשב קריר ושקט יותר המחיר של התענוג 1800 שקלים כולל התקנה, מי שבאמת הפתיע בכול הסיפור הוא המתקין שהגיע עם פאלם מסודר והתחיל לדבר איתי על מחשבים כן מתקי…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, זהו לוח ה MSI של הפנטיום 3 ,ה*** של המחשב הישן שלי שלא הפסיק לעשות בעיות, ולבסוף נשרף עקב קצר בספק.! בקיצור החלטתי להיפטר ממנו , והינא הלוח ,יותר נכון מה שנשאר ממנו.! חיסלתי אותו עם פטיש , ורציתי גם לשרוף אותו או לזרוק אותו מהגג, אבל חששתי שלא יכלו לזהות מה זה. ;D ;D www.rc-parts.info/files/97_1104689361.jpg www.rc-parts.info/files/52_1104690337.jpg www.rc-parts.info/files/27_1104690434.jpg www.rc-parts.info/files/16_1104691162.jpg www.rc-parts.info/files/71_1104689472.jpg
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום היה שיעור כימיה. עכשיו, המורה לכימיה היא אחת שגם ככה עושה שטויות ומדברת מצחיק, אבל היום היא שברה כמה שיאים. אז ככה, הכל מתחיל מזה שהיא אומרת שזהב היא המתכת שמוליכה הכי טוב, אחריה כסף ואחריה נחושת (האם זה נכון? לפי הידוע לי קודם כסף אח"כ נחושת ורק אז זהב). עכשיו, אז היא אומרת שמשתמשים בזהב בגלל המוליכות הגבוהה שלהם בצ'יפים למחשבים. כנראה היא לא שמעה על זה שצריכים דווקא מוליכים-למחצה ומשתמשים בסיליקון. כדוגמא היא אמרה שמעבדי הפנטיום החדשים יקרים מאוד בגלל זה, שהוסיפו להם עוד זהב : . (התגובה שלי הייתה סתם רשימת "BULLSHIT" בגדול למי שלידי בשולחן ) בלי קשר, אחרי זה היא כשעברנו לנורות להט היא אמרה שהחוט להט נשרף ולא ניתך (היא הדגישה שזה נשרף ולא ניתך) ועל כן יש חמצן בפ…
-
- 40 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
קניתי אצלם ליפני שבוע SF2 והם אמרו שזה אמור להגיע עד יום ראשון כלומר לפני שלושה ימים וזה לא הגיע.. אני מתקשר אליהם כבר 4 ימים ואין קול ואין עונה רק הודעה המשיבון שמלא. מישהו יודע מה קורה איתם בזמן האחרון?
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם שזכיתי במכרז על הC-700? אז אלודה היתה אמורה לספק לי תוך 21 ימי עבודה את המצלמה (שהוזמנה ב7/7) 21 ימי עבודה עברו מזמן, ולא היה מי שיתקשר אליהם (סיבות משפחתיות) היום אבא שלי הרים אליהם טלפון ודיבר עם שלומי, אחראי חטיבת האינטרנט של אלודה (או משהו כזה) שלומי היקר אמר לו שהוא לא מביא לאבא שלי את המצלמה בנתיים, ואולי עוד כמה שבועות הוא רק יוכל לשלוח אותה אבא שלי אמר לו שעם כל הכבוד, אם קונים את המצלמה באתר של אלודה במחיר מלא, מקבלים אותה תוך עשרה ימים ואז שלומי אמר ש'כן, במחיר הזה משתלם לי להטיס את המצלמה'. כאן זה הזמן לציין שלפי olympus, אלודה הם היבואנים הרשמיים (ואני מאמין שהם לא עוסקים ביבוא אפור) עכשיו אני זקוק לעזרתכם, אולי מישהו יכול לסדר לי גישה מה…
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום ידידיי, מישהו מכם אולי יודע איפה נמצאות חנויות שמוכרות פאטיפונים מהדור החדש ? לא חנויות מקצועיות לדיג'ייס אלא פאטיפונים שיותר מתאימים לשמע בלבד בלי כל האפקטים והקיצ'ים המיותרים. אם מישהו יכול גם להמליץ על דגם ולתת מחיר בערך זה מאוד טוב ...... יש לי כמה מאות שקלים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מידיי ולקנות מכשיר שאת רוב האפקטים שלו אני לא צריך לכן אני מחפש בעיקר פאטיפון שמנגן את כל המהירויות ואת כל הגדלים של התקליטים ושלא יהיה רגיש לקפיצות ורעשים, כבר המון זמן אני שוקל לקנות ועכשיו אני מקווה שתעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש . תודה!
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
טוב, אז אני מקווה שיש פה אנשים שרואים את הסדרה(מה זאת אומרת אתה היחיד שרואה?!). אז מי לדעתכם הבוגד: טוני(העוזר של נינה בCTU) שרי(אשתו של הסנאטור שתכננו לרצוח) מייק(העוזר של הסנאטור) ג'ורג מייסון(המנהל בפועל של CTU) ראיין שאפל(בכיר איפהשהו בממשל) פאטי(העוזרת של הסנאטור וכותבת הנאומים שלו) ובבקשה בלי ספויילרים!
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
השאלה די בכותרת הכוונה היא שלא באופן קיצוני.. כאילו אם חברה הייתה עוזבת אותכם .. היו מספרים לכם משהו קשה.. הייתם משחררים את זה? נ.ב השאלה מופנת בעיקר לגברים =]
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.
-
- 40 תגובות
- 4k צפיות
-
-
This is a message everyone needs to see. The staff team has just disabled and banned around 20 accounts. A few were for cheating and about 15 were part of an invite ring - accounts used to download once or twice and then abandnoned, hoping that we'd not notice. Well I got new for you, we noticed. This is especially going out to anyone from Israel, we're fed up of your cheating and attempts to get around actually keeping a ratio. Out of the last 20 accounts we've disbaled for cheating, 19 were from Israel. EVERYONE watch VERY carefully who you invite because we're going to start banning people for invitng cheaters/people that use multiple accounts. NOTICE - This is a mass…
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Yf39qkvwOhU לא להאמין מה הולך שם :-X :-X
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-