כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
נגיד ויש לי מודל בתוכנת תלת מימד כמו מאיה 7\3DSMAX 8, לדוגמה. ואני רוצה להעביר אותו למודל מוצק מחומר גלם כל שהוא (לא מתכת). איזה מכשיר עושה את זה. שמעתי פעם על מדפסות תלת מימד אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה. איפה בארץ הקודש יש גישה למכשיר כזה? אם יש. זה לא בגרפיקה כי זה לא קשור לגרפיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Don't shoot the puppy אחד החזקים ביותר. נשברתי בשלב 7, הכפתור SKIP הזה היה כ"כ מפתה... נ.ב אם הלינק פורסם אז קבלו את התנצלותי בתוספת לינק למשחק טאקי ישראלי למהדרין, אונליין http://www.takionline.com/ ואתר לינקים ויזואלי נחמד וחסר תועלת (לדעתי) http://www.kafe.co.il/
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי בחנות בהולנדיה לחפש מיטה וחצי . בקיצר הציעו לי לקחת את המיטה הזאת: ממש נחמד למחיר של 12,000 ועכשיו יש מבצע של 'חבר' ב- 5450 ש"ח. עכשיו השאלה עם זה בכלל שווה לכלול את הרמוקלים אני מפחד שזה יהרס לי במשך הזמן שאני ישים את הראש. אבל מצד שני זה מאוד נחמד לחבר לזה מערכת ולשמוע (גם ככה יש לי מפסיק רמוקלים בחדר). מה אתם חושבים ?
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
20 דרכים לדעת שאתה אלכוהוליסט 1. הולך עם חברים לבית קפה הם שותים קפה ואתה שואל אם יש XL עם קרח 2. אתה שותה 3 ליטר מים ביום שבת בבוקר. 3. כשחבר שלך רב עם מישהו ושובר עליו בקבוק וודקה אתה כועס עליו כי זה בזבוז של וודקה טובה. 4. אתה מפנטז על אלכוהול לחיטוי 95%. 5. אתה אשכרה שתית אלכוהול לחיטוי 95%. 6. אתה מלמד רוסים בפארק איך לשתות. 7. לפני מסיבה אתה מסתובב ליד אנשים שאתה לא מכיר רק כדיי לבדוק אם נשארה להם קצת וודקה. 8. אתה מביא וודקה בבקבוק לבית הספר. 9. אתה שם דאודורנט רק כדיי להריח את מעט האלכוהול שיש בו. 11. רופאים גילו שרידים של דם במחזור האלכוהול שלך 12.אתה מפסיד בויכוח לחפצים דוממים 13.אתה צריך לאחוז בדשא כדי לא ליפול מכדור הארץ 14.העבודה מפריעה לך לשתות 15.נראה לך ש…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את כל העונות של X-Files ל-DVD. ואפילו כולל את הסרט (Fight The Future). חיפשתי באמזון, מצאתי בדיוק מה שאני צריך וכולל הסרט וזה יוצא משהו כמו 800$ (עזבו אתכם מהכסף עכשיו) אבל שמעתי שאמזון לא עושים משלוחים לארץ זה נכון? בכל אופן חיפשתי ב-ebay ומצאתי מחירים מאוד מוזלים אבל כל דבר שם זה תוצרת אסיה, ואפילו שהדיסקים הם אותו דבר אני רוצה תוצרת US אורגינל, לא בא לי שלסידרה האהובה עליי יהיה כתוב בסינית.. ואני גם מעדיף שלא לקנות מ-ebay, אפילו שיוצא יותר זול זה בעייתי עם כל המשלוחים (שלפעמים הם רק ל-US) והתקשורת עם המוכרים, לכן אני מעדיף לקנות מחנות מוכרת שמזמינים תוך 3 דקות וזה מגיע אחרי שבועיים. זה יהיה מצויין בשבילי.. הבעיה שאני לא מוצא חנות כזאת! אשמח אם תע…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה , אתמול הורדתי מהאמיול מספר סרטונים. כשאני מנסה לפתוח אותם הוא נותן לי את הדבר הבא : http://img442.imageshack.us/img442/6438/dddd0gv.jpg אחרי שאני מסמן OK , עדיין אי אפשר לראות. מה עושים?! *בבקשה בלי תגובות לא לעיניין.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תאריך הגיוס שלי הוא 23/07/06 והוא ממש קרוב אחרי סיום הבגרויות (אני כיתה יב') רציתי קצת לנוח אחרי בית הספר, לעשות קצת כסף ועוד כמה דברים. השאלה שלי איך אני יוכל לדחות את תאריך הגיוס..כי אם אני יגיד להם שאני רוצה לדחות את תאריך הגיוס בשביל לנוח אני חושב שהם יצחקו לי בפנים. אז חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך אפשר לעשות את זה...לדחות לפחות ב 3 חודשים...עד אוקטובר יהיה מושלם. :-\
-
- 16 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
הסרטון היה עם ג'ים קארי אני זוכר שהיה דיי צעיר שהוא עם עוד 2 באוטו והם הולכים למסיבות "לתפוס" בנות. לבסוף הם הולכים לזקנות, זה קרע אותי יש למישהו את הקישור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי זאת אומרת כמה הודעות צריך להגיב בכדי להתקדם בדרגות בכוכבים האילו שכתוב דרגה תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הראה שנקודה A 4,2 נמצאת על הישר Y=-רבע ועוד שלוש , צריך להעיזר באנך אמצעי ..
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי... אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר.... אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 לשיעור ]. מה לעשות?????? :'(
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
בגלל שיש כל כך הרבה כפר-סבאים בפורום הזה (ביחס לאוכלוסיה), ובעקבות הת'רד עם גניבת הטלפון בנתניה, נפתח תרד כפר-סבאים אנונימיים (KSA). כולכם מוזמנים. שלום, קוראים לי רועי, ואני כפר-סבאי. (את שאר הפרטים ניתן להשיג בפרופיל ובחנויות המובחרות) (*אולי הקפה עלה לי לראש לא יודע)
-
- 79 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
כמה עולה הזבל הזה? יעני אם בא לי להזמין סרט או תוכנית שפיספסתי?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, הבומבמלה מתקרבת ולא ראיתי שום ת'רד בנושא למרות שאני משער שדווקא יגיעו די הרבה.. אז.... ספרו אם אתם באים ולאיזה איזור תבחרו להתיישב (לכו תדעו אולי נעבור אחד ליד השני בלי לשים לב..) אני בא כמובן... כנראה לאיזור של המשפחות.. הכי בטוח
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חברה אני מחפש לקנות מעבד 805 וראיתי בEBAY במחיר של 105 דולר הכי זול מה דעתכם??? http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&fcl=4&from=R10&fccl=1&satitle=intel+805&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fsop=2%26fsoo%3D2&fgtp=&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת, יש לי כאב חזק לאללה בגרון משהו לא נורמלאי, הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שזה יעבור תוך כמה ימים-אבל אני כבר לא יכול אני משתגע מכאבים. ולכן אני רוצה לשאול אותכם לגבי תרופות בתיות מסויימות שאתם מכירים או לקחתם שלכם כאב הגרון. עד עכשיו ניסתי: סטראפלסט (ועוד הגרסאת פלוס) כפית דבש מתחת ללשון-עזר ל15 דקות. תה-אני שותה תה בכמויות מסחריות. לימון שלם, טרי מהעץ סחוט ישר לתוך הפה שלי. אתם מכירים עוד תרופות או כל מיני מוצרי מזון שיש בבית שיכולים להקל על הכאב איכשהו? כמה שיותר מהר כי אני חושב שעומד להשרף לי הגרון
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לאבא שלי כרגע מגאן II סדאן (לצערי הרב ) מרצון . עכשיו ניסיתי לשכנע אותו לקחת אוטו חדש והוא יכול לקחת כל אוטו שהוא רוצה שנמצא בציים.. הבעיה היא שהוא לא רוצה לקחת אוטו גדול וטוב כדי לא לנקר עיניים במקום עבודתו במיוחד כי הוא פרילנסר אבל גם כי לבעל המפעל צילינדרים יש אוטו יחסית צנוע למרות שהוא מיליונר- כדי להראות לעובדים שלא תמיד צריך הכי טוב אפילו אם אפשר. עכשיו הוא אמר לי : "ביוני יכול להיות אני אקח את הסונטה החדשה כשהיא תגיע אז ביינתיים רק תבדוק לי מה עם מגאן דגם 2007".. אז בשביל זה באתי לפה - אני מצאתי רק את התמונות הבאות אז אני ישמח אם מישהו יעלה לכאן תמונות או לפחות קישורים חדשים לתמונות של 2007 Renault Megane סדאן.. תודה. (נ.ב - שמתי לב שחוץ ממתיחת פנ…
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
(אין לי מושג אם אפשר לשייך את זה לפורום אחר כאן, אבל אם כן, אשמח אם יועבר) יש לי טלויזיה בחדר, קניתי אותה לפני שנתיים באולסייל. SHARP 29BE1F 29" בימים האחרונים, יש לה איזושהיא בעיה מרגיזה להלן "התופעה" : המסך מתחיל להיות מרוח (BLURRY) מעט, והטלויזיה מתחילה להוציא מעיין "שריקה" מעצבנת שעושה כאבי ראש כזאת אם עכשיו הדלקתי את הטלויזיה, אז בערך תוך שעה זה מתחיל לקרות אם ברגע שזה קורה, אני מכבה ומדליק אותה, אז זה מסתדר , ואחרי בערך רבע שעה זה קורה שוב כשאני ממשיך לכבות ולהדליק אותה כל הזמן ככה, זמני הופעת התופעה מתקצרים הטלויזיה מחוברת לממיר של הוט, וגם למחשב באמצעות כבלי RCA. ניסיתי לנתק אותה מהכל, כולל חשמל, למשך לילה שלם, לא עזר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אני יכו…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
משהו מכיר אתר שבסגנון של פלאמניה?? (הכי חשוב שיהיה חינמים) איך אני שם אייקון שקוף כדי להעלים את שם החברה?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היום שכבר כול עירייה עובדת עם חברה פרטית לכול הגופים יש אינטרס לחלק דו"חות - כולם מרוויחים כסף על חשבון האזרח המשלם. מה יהיה אם השחיתות הזאת שהיום לא ניתן לחנות בשום מקום בערים הגדולות לא ת"א לא ראשל"צ לא הרצליה , זה ממש מגוכך כבר אני כול כך מתוסכל . צריך לשים קץ לדברים כאלה , היום בנאדם כבר לא יכול לחנות מתחת לבית שלו ...
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם לא מאמינים איזה עצבים אני הולך לי היום בשקט בדרך חזרה מהקאנטרי שומע מוסיקה בספיקר של הפלא (לא היו עלי אוזניות והיה לי ממש משעמם) פתאום בא אחד כזה ניראה מובאס מהחיים ביקש יפה שיחה אז אמרתי לעצמי נווו יאללה כולה שיחה של דקה הרבה מבקשים היום שיחות.....נתתי לו ת'פלא....ההוא עשה שיחה קצרה מסתכל עלי עושה לי "רוצה את הפלא חזרה" אני עונה לו "יאה בן זונה מה ניראה לך שאני עומד לידך אם אני לא רוצה אותו חזרה" ההוא מוציא לי סכין עושה לי "ועכשיו אתה עדיין רוצה אותו חזרה? כן? בוא נדבר" הקיצר אחרי שהבנזןנה ניסה למכור לי את הטלפון שלי ודיברתי איתו קצת על אנשים ששנינו מכירים אז הבין שהוא לא מוכר לי אותו חזרה ועושה לי חכה שניה אני הולך לראות כמה הוא שווה אם הוא שווה פחות מ1000 אפילו שק…
-
- 114 תגובות
- 7.4k צפיות
-