עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעוניין לדעת את שמה של הזמרת שהופיעה שם , שמה הפרטי יעל (יעלי) והיא אירחה במופע את דין דין (ההיא מהשיר של עידן רייכר) אז עם מישהו או מישהיא ראו ויודע פרטים אנא שתפו תודה מראש

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  2. סרט ממה יפה !! זה היה בערוץ 22 בשעות 23:00-1:00 ... מה אתם אומרים עליו ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אורח athlon

הכותרת אמרת את זה...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. רציתי לדעת אם למישהו יש אולי פרטים נוספים/כתבה שפורסמה על הדבר ברשת (אני חיפשתי ולא מצאתי) תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by someone,

ויודע מה היה שם הפרק?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by 00000,

שמעתם את התחזית? מה הקטע של החזאי עם הקללות והניסיון הזה להצחיק?!?!?! אני מבולבל. מה קרה שם לעזאזל?

7. http://www.dealextreme.com/search.dx/search.3d%20glasses משהו מפה יתאים? :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Blackend,

אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים amd 64 וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה ...מישהו ראה את זה כבר בארץ או בחול איפשהו?

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by se7en,

http://www.ahanix.com/main.html

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. איזה פסכולוגיה בגרוש, הכפתור הוא החיים שלנו אנחנו חייבים ללחוץ עליו אפילו שהוא לא עושה כלום ואנחנו כבר יודעים שזה לא עושה כלום, עכשיו זה אפילו יותר חשוב ............................... דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא הייתי מתרגז מזה כלכך אם לא הייתי שומע השטחצנות של המפיקים באיזה ראיון, זה היה בערך ככה "המספרים הם החיים,אי אפשר לדעת מה הם עושים, אפילו אנחנו לא יודעים על המספרים..." ועוד בילבולי מוח, כאילו בגלל שיש להם רייטינג הם עכשיו מהיו הפסיכולוגים של הדור אני אפילו לא יודע למה אני ממשיך לראות את הסדרה הזאת, אהה היה לפחות דבר אחת טוב הפרק, הרגו את ליבי, לא צריך לראות את הפרצוף המו…

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  11. עכשיו ראיתי תסרט חוליגנז אין מילים סרט בן זונה ואין מילים תראו ! חבל''ז מי שעוד ראה תסרט תרשמו את הדעות שלכם ובלי ספוילרים אל תהרסו לאחרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by stone cold,

רציתי לדעת איך הסרט הקודמים היו טובים ואני רוצה לדעת גם אם החדש טוב

• 49 תגובות
    • 5k צפיות
  13. מישהו ראה תתוכנית אתמול של דודו טופז?הסיאנס הצליח?

• 52 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. סתם משהו שעניין אותי,כי ראיתי פורשות 911 בכמויות אבל אף פעם לא ראיתי פרארי,לא משנה מאיזו שנה,מישהו יודע על קיומה של פרארי בארץ? יש במקרה תמונות? ואני מדבר על מכוניות שקבועות כאן,לא על מכוניות שבאות לתצוגות(חחחח תצוגות.. תצוגה פעם בשנה אבל עדיין )

• 148 תגובות
    • 13.2k צפיות
  15. זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. בערוץ 2 כמובן .. תודהה וכן אני יודע עוד נושא מוזר ;D אבל זה 'כללי' לא ..

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by J0HNiE,

סתם רציתי לדעת אם אתם בישראל קולטים את הסידרה החדשה Black.White (כי אתם מקבלים lost, prison break וכו'...) אז הסידרה הזאת היא סידרה ששתי גזעים (שחור ולבן) משנים את הגזע שלהם (שחור הופך ללבן ולבן לשחור) וזה אמור להיות מצויין.. הנה האתר של הסידרה ויש גם את השיר הראשי של התוכנית של Ice Cube (יש באתר)

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
    • 3 תגובות
    • 487 צפיות
  18. בעונה השניה פרק 2 זאת שהיתה בפיג'מות מופיעה או שזאת אחת שממש ממש דומה לה ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. Started by ^HocK^,

משעמם לשחק לבד..בואו להזכר בנוסטלגיה ולשחק

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by et_gershon,

יש לי 100 הזמנות לג'ימייל עם מישהו רוצה שיישאיר אימייל נוחכי ואני יישלח לו ביי

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  22. כותרת. יוצא בסביבות 10:00.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by rk666,

הניק שלי = valhalla_rk מי שרוצה מוזמן

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  24. WTF?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.