כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש כבר דיון על זה..אבל אל תנעלו.. הקיצר יש לי אתר טורנט טוב.. ואני יביא אותו למי שישלח לי הזמנה לטורנטיט או טורנטיביט..
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש כבר עונה חדשה? אני זוכר שבסוף הקודמת הרגו את ההוא הבלונדיני עם רימון , יש לזה כבר המשך ? אם לא אז מתי יהיה ? ( אני לא מדבר על שידורים בארץ אלא בארצות הברית)
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג את שמות השירים המופיעים באסקימו לימון?? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האינטרנט בכבלים כבר לא חינם!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2970512,00.html *משתמשי HWZONE מתבקשים לא לנסות את זה בבית.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לדעתי ביזבוז כסף וזמן שנה שעברה היו הרבה יותר הדגמות, השנה רק שתיים ועוד איה איזה איסוזו שעובר על מכשולים וואוו בשביל זה שילמתי 70 שקל אני והחברים שלי!!!?? וההדגמה השנייה בכלל לא ראינו כי באנו בשעה עגולה כמו שהם אמרו פתאום אומרים לנו לחכות שעה למה מה!!!! הלכנו עצבניים ומאוכזבים אפילו את התמונות צילמתי לא טוב ואולי יצאו לי 5 מתוך 60 וגם הם לא משהו. אבל ביקשתם וני יראה תהנו מהתמונות הגרועות:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Mio&Rio PCpocket אני מתכנן לקנות PDA במחיר לא קטן ולא הייתי רוצה לטעות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים. 2 מהם פועלים כמעט non-stop והשלישי כ-5 שעות ביממה. *2 המחשבים הדלוקים קבוע רצים ב-OC קל של 20% כל אחד (לא יודע אם זה משמעותי) ** נניח שהמחשבים בעלי חומרה ממוצעת (קשיח אחד, שלושה מאווררים, כרטיסי מסך 4870 ו-3650, ספקי כוח 460, 550 : Cooler Master ו- Corsair בהתאמה) אני סקרן לדעת כמה זה עולה לי בחודש (או חודשיים לפי חשבוניות של חברת חשמל). אם מישהו עשה חישוב פעם, אנא חלקו את המידע.
-
- 18 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אשמח לרענן את ה playlist שלי בדאנסים / טראנסים / טראקים חדשים וטובים... אם אתם רצים ויש לכם מוזיקה ש"נותנת" אשמח לשמוע...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה (ולא מעט !) אנשים עם מחשבים שהP4 2GHZ שלי נראה להם כמו מחשבון כיס (לא מדעי), ושיש להם 1 GB זיכרון ולפעמים גם עד 4... ואני תמיד רציתי שיהיה לי רקע בווינדוס שהוא קובץ וידאו, ניסיתי גם פעם זה יצא ממש יפה, והיום בכל תוכנת ווידאו כמעט יש אפשרות כזאת. בעיה היחידה שזה לוקח קצת מהביצועים. ואצלי קצת זה כמעט הכל מישהו פה עושה או עשה את זה? סתם רציתי לדעת.
-
שלום, משהו יודע אם מביאים לי כרטיס מסך מחו"ל אז צריך לשלם עליו מכס או מע"מ או משהו, או שלא
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
השאלה שלי אליו (כינויו בפורום הוא TRANQUILTY): "קראתי שאתה עומד לסיים, יום ראשון אני עומד להתחיל את הקורס לוגיסטיקה בבה"ד 6 בדרך להיות קצין לוגיסטיקה, מה אתה אומר ? כדאי לפרוש ? עד עכשיו הראש שלי אומר ככה: יתרונות: קצין אפשרות לצאת יומיות ולשרת קרוב לבית חסרונות: הרבה קורסים לוקח 13 חודשים קבע" תשובתו: "אח יקר אני שמח שהתיעצת יש יתרונות רבים להיכנס לצבא בתור קצין... (אני לא מחשיב את הקורס קצינים (קק"צ)) א. קורס קצינים הוא דבר בונה ומלמד... אתה יכול להפיק ממנו דברים רבים... ויכול לצאת לך לפגוש הרבה אנשים איכותים... ב.ההתיחסות של צה"ל בתור מערכת לחייל סדיר שהוא קצין טובה פי אלף מאשר לחייל רגיל טוראי\רבט\סמל ... יש יותר אמון... והרבה יותר חופש פעולה... אני מב…
-
- 2 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתה לי תקלה בטלויזיה (LCD 32) בכניסת ה VGA והחלטתי להתקשר לניופאן על מנת לקבל שרות. דיברתי עם נציגה שהעבירה אותי למחלקת התמיכה כדי לקבל אבחון ראשוני ואכן לאחר יום חזר אלי נציג תמיכה כפי שהבטיחו. לאחר שיחה קצרה הנציג אמר שטכנאי יצור עימי קשר על מנת לתאם הגעה (הייתי מבסוט). עוד לפני שהתקשרתי הייתי מוכן להציע להם תשלום כדי שיבואו לקחת אותה במקום להיגרר איתה לשם. לאחר זמן לא רב נקבע מועד הגעה של הטכנאי ונאמר לי עוד שהוא מגיע עם טלויזיה חלופית (חסכו לי כאב ראש). הטלויזיה נלקחה והוחזרה עוד באותו השבוע ותקינה לחלוטין. השרות שקיבלתי מניופאן היה מעולה אם לא הטוב ביותר שקיבלתי עד היום מחברה כלשהי. האדיבות של הנציגים וצורת הדיבור, זמן ההמתנה הקצר מאוד ובכלל ממש היה כיף לקבל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לספר לכם על פרויקט חישוב מבוזר קהילתי שהמחשבים שלי משתתפים בו (בדומה לפרויקט בשרשור "אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע", שעד כמה שאני זוכר נעוץ כאן בפורום כבר כמה שנים טובות). מטרת הפרויקט היא למצוא מספרים ראשוניים מסוג מיוחד, הקרויים מספרי [tTip=על שם הנזיר/משכיל מרן מרסן.]מרסן[/tTip]. חלק 1 מתוך 2: הקדמה על מספרי מרסן תזכורת קטנה לפני שאני אתחיל (לא תהיה כאן מתמטיקה מסובכת): מספר ראשוני הוא כל שלם גדול מ-1 שמתחלק רק בעצמו וב-1. יש אינסוף כאלה. הערה: במקום או בנוסף ללקרוא את החלק הזה אתם מוזמנים לצפות בסרטון קצר מ-TED. מספר מרסן הוא מספר מהצורה , כאשר n מספר שלם וחיובי (כדי לחסוך כתיבה נהוג לסמן ). למשל ארבעת מספרי המרסן הראשונים הם 1,3,7,15; שימו לב שבדיוק שניים מהם…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,כאשר פותחים את הסליידר שלמעלה ונכנסים לאפשרות welcome אז יש מנגינה כזאת,מישהו יודע מה השם שלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
איך היחידה? היא טובה? איזה קורסים נלמדים שם? אני הולך ליחידה הזאת והייתי רוצה לדעת מה מצפה לי שם? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסרטון הזה אותי קצת הפחיד...ככה באמת רצה כל תעשיית הדוגמנות היום?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-