כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשב אז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים..... איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל הרבה זמן להתאמן בהתחלה רציתי חדר כושר ואז אמרתי לעצמי זה ישעמם אותי אז אמרתי איגרוף קלאסי ביגלל שאין משהו בחיפה מעניין ובמיוחד יש רק רוסים לא שיש משהו הם דווקא סבבה אבל להיות ישראלי היחיד זה קצת באסה אז סליחה לכל הרוסים פה אין לי כלום נגדכם =] חשבתי אולי קונג פו יש פה למשהו הצעה לגבי משהו מעניןןן?
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מתוך סרט כלשהו שראיתם\שמעתם בחיים? תזרמו
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני אישית לא מאמין, ולא כי אני נגד הדתיים או משהוא.. אני לא מאמין בשום דת!!!!! לדעתי דה זה רק כלי(מוצלח מאוד) לצבירת כוח, לשליטה באנשים, עשיית כסף. כפי שרובנו יודעים שהדת הראשונה שנוצרה הייתה יהדות, הנצרות זאתי פשוט דת משודרגת מהיהדות, האיסלמים הסטלנים, החמירו עם עצמם לגמרי(רק ככה אפשר לישלוט בערבי). אני לא יגיד שאני מאלה שמאמינים במדע... או מאמינים בכוח עליון, אני פשוט חושב כמובן שנוצרנו מאיפשהוא... וזה בטוח לא לפי סיפור הבריאה (שכן התנך המפורסם שלנו הוא פשוט יצירה ספרותית מופתית וגאונית של איזה משהוא שהקדים את זמנו... !!!) יום אחד אולי נדע מאיפה בנאנו... ואולי לא נדע זאת לעולם!!! מה אתם חושבים... באמת מעניין אותי הנושא הזה... חשוב מאוד שאנשים יפתחו את העיניים והכפייה ה…
-
- 34 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
קיבלתי את הלינק הזה במייל, אולי זה כבר ישן אבל חובה לנסות צריך לתת פקודות לתרנגולת והיא תבצע הכל http://www.subservientchicken.com
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
ביום שני יש לי שיעור דרמה, ואני צריך להציג מונולוג, עד עכשיו לא כתבתי שום דבר ואין לי רעיונות, אז אני צריך עזרה......תנו לי רעיונות למונולוג מי שנותן רעיון שיפרט מאוד בקצרה על מה אמור להיות מסופר. תודה ומחכה לתגובות מהירות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משכיר דירה. בימים אלו הסתיים חוזה השכירות. לפני תום החוזה, הבעתי נכונות בפני המשכיר להשאר בדירה, ואילו הוא הביע נכונות להמשיך להשכיר לי את הדירה בתנאים הקודמים. עתה המשכיר מציב בפני תנאים שאינני יכול לעמוד בהם (אני לא מעוניין לדון כאן בנסיבות), כך שכנראה אאלץ לחפש סידור מגורים אחר. שאלתי היא, האם החוק קובע תקופה מינימאלית שהמשכיר מחוייב לתת לי (בתנאים הקודמים) בטרם הפינוי שלי מהדירה? אני מדגיש שוב, כרגע אין לי חוזה כלל שכן החוזה הקודם הסתיים.
-
- 88 תגובות
- 27.3k צפיות
-
-
שאני מכיר בערך שנתיים ואולי גם אתם מכמה סרטונים מצחיקים שהוציאו משם www.doodie.com אתר על סרטוני חרא מצויירים ונחמדים דוגמא:
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום פורסם המיקוד, למישהו יש את האתר של המיקוד או משהו כזה ? ? ? ? חיפשתי בגוגל מצאתי רק של קיץ 2006 אני צריך ת'חורף של 2007. ואני צריך למבחן מתמטיקה 005. תודה מראש לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר דיון על זה..אבל אל תנעלו.. הקיצר יש לי אתר טורנט טוב.. ואני יביא אותו למי שישלח לי הזמנה לטורנטיט או טורנטיביט..
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש כבר עונה חדשה? אני זוכר שבסוף הקודמת הרגו את ההוא הבלונדיני עם רימון , יש לזה כבר המשך ? אם לא אז מתי יהיה ? ( אני לא מדבר על שידורים בארץ אלא בארצות הברית)
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג את שמות השירים המופיעים באסקימו לימון?? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! האינטרנט בכבלים כבר לא חינם!!!!! אוווווווווווווווווווווווווווווווף!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף לא ניראה ילדי שמנת עשרים ופלצנים נוסעים על "רכב חקלאי" בכבישים, בלי כל ידע בחוקי מעשי בחוקי תנועה בכבשים בארץ. עם עד לא מזמן ילד בן 16 יכל לסוע על "רכב חקלאי כמו הטומקר או טרקטורון עם הגה, היום זה השתנה משרד התחבורה החליט שאסור לרכב זה לסוע על כבישים עירוניים ובין עירוניים, וגיל קבלת הרשיון הוא כגיל קבלת הרשיון לרכב פרטי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2970512,00.html *משתמשי HWZONE מתבקשים לא לנסות את זה בבית.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לדעתי ביזבוז כסף וזמן שנה שעברה היו הרבה יותר הדגמות, השנה רק שתיים ועוד איה איזה איסוזו שעובר על מכשולים וואוו בשביל זה שילמתי 70 שקל אני והחברים שלי!!!?? וההדגמה השנייה בכלל לא ראינו כי באנו בשעה עגולה כמו שהם אמרו פתאום אומרים לנו לחכות שעה למה מה!!!! הלכנו עצבניים ומאוכזבים אפילו את התמונות צילמתי לא טוב ואולי יצאו לי 5 מתוך 60 וגם הם לא משהו. אבל ביקשתם וני יראה תהנו מהתמונות הגרועות:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Mio&Rio PCpocket אני מתכנן לקנות PDA במחיר לא קטן ולא הייתי רוצה לטעות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים. 2 מהם פועלים כמעט non-stop והשלישי כ-5 שעות ביממה. *2 המחשבים הדלוקים קבוע רצים ב-OC קל של 20% כל אחד (לא יודע אם זה משמעותי) ** נניח שהמחשבים בעלי חומרה ממוצעת (קשיח אחד, שלושה מאווררים, כרטיסי מסך 4870 ו-3650, ספקי כוח 460, 550 : Cooler Master ו- Corsair בהתאמה) אני סקרן לדעת כמה זה עולה לי בחודש (או חודשיים לפי חשבוניות של חברת חשמל). אם מישהו עשה חישוב פעם, אנא חלקו את המידע.
-
- 18 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אשמח לרענן את ה playlist שלי בדאנסים / טראנסים / טראקים חדשים וטובים... אם אתם רצים ויש לכם מוזיקה ש"נותנת" אשמח לשמוע...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-