כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע קיבלתי את HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX וסיימתי אותו לפני יומיים...(שלוש ימים ללא שינה!) ולדעתי הוא הספר הכי מותח והכי מפתיע בסדרה.... כמו כל השאר הוא סוחף וגורם לך לא לרצות להפסיק לקרוא, ספר מעולה שווה קריאה! למרות שהוא ארוך(870 עמודים...באנגלית!)הוא פשוט ספר מדהים! יש עוד מישהו שהתחיל לקרוא אותו או סיים כבר?
-
- 77 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שכבר התבאסתי כמעט מכל סרט אימה/פעולה/מד"ב שיצא בזמן האחרון בא לי לחזור לפעולה הכי כיפית שאפשר לראות.. מישהו מכיר סרטי אומנויות לחימה מודרנים בעיקר טובים שאפשר לראות?? כמו בסגנון אונג באק הזה, dani the dog (עם ג'ט לי) וכו'.. חייב להעביר תרגילה הזו בסבבה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב ב 10000 שח קור7 920 אסוס GTX280 6 גיגה קרוסייר דומינטור 1600 לוח אסוס P6T DELUXE ספק קרוסייר 750 הקנייה הייתה לפני 7 חודשים בוא נתחיל בהרכבה שנמצאו בה בעיות הזכרון טריפל צאנל לא הותקן בצורה נכונה במקום לשים זכרונות בצורה סימטרית בכל סלוט שני פנוי שהם הסלוטים הכתומים התקינו לי בסלוט שחור ובסלוט כתום שישר אחריו ואז שתי סלוטים פנויים ועוד זערון אחרון בסלוט שחור בנוסף הספק כוח הותקן הפוך עם המאוורר מופנה כלפי מטה מוצמד למארז בצורה חנוקה עכשיו לבעיה העכשווית המחשב לא יגיע ל פוסט תזומרת לא נדלק ואין שום ביפים האורות נדלקים המאווררים פועלים אבל אין פוסט ניסיתי להעפיל את המחשב עם סטיק זכרון אחד בלבד בכל הסלוטים ועם כרטיס מסך ובלי עדיין ללא פוסט הדבר כבר קרה כמה פעמים …
-
- 59 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
תכנסו ללינק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 תסמנו את האיזור ליד הפירוט של המוצר, לי כתוב שם: החלון למארז מאפשר לכם מעקב מתמיד אחר מה שקורה שם בפנים. פשוט פורנוגרפי - גוואלד, איכס, אויי... החלונות הינם שקופים ומגיעים עם הוראות התקנה. שימו לב לשורה השלישית... היא בצבע לבן אז לא רואים סתם ככה (באתר).
-
- 57 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אהלן שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית אופניים חשמליים. כל יום אני עושה מרחק של 2.5ק"מ הלוך ו2.5ק"מ חזור מהבית לעבודה (6 ימים בשבוע). ראיתי המון דגמים, אני לא מבין בכלל את ההבדלים. לכולם יש סוללה 250W ו-36V, מגיעים עד 25 קמ"ש. העיצוב שונה, חברות שונות. לא מבין באופניים בכלל. איפה מתחילים? תקציב עד 3.5-4 אלף.
-
- 22 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעמד\רגל לטלויזיה של LG מדגם 32LC51 בגודל 32 אינצ. אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות רגל מתאימה, או אם מישהו רוצה למכור אחת, או אולי לתת לי מתנה אם שלכם תלויה על הקיר... : אנא הגיבו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
http://www.mwater.co.il/item-2.html מישהו יודע איך הם?
-
- 5 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש קנס יציאה מהחוזה של 1500 ש"ח אך מנסיון ממקום העבודה הקודם שגם שם היה קנס יציאה התברר לי שפשוט הם לא שילמו לי על הימים הבודדים שעבדתי באותו חודש ולא דרשו כלל את הסכום שהיה נקוב בחוזה (3500 ש"ח). השאלה היא כזאת: אם אני בוחר לעזוב ועדיין לא קיבלתי מהם משכורת יש מצב שהם יבקשו ממני לשלוח להם איזשהו צ'ק או להעביר לחשבון שלהם את הסכום או שפשוט הם לא ישלמו לי על הימים שעבדתי ובזאת נגמר הסיפור?
-
- 44 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי, לפני איזה שנה הוא הלך לאיזה הרצאת תעמולה של איזה רב, ופשוט התחיל להתקרב לדת. עכשיו הוא חובש כיפה שחורה וציצית ואומר שהוא "כמו תינוק שנולד מחדש" וש"יש לו עוד דרך ארוכה". הוא כבר התחיל להחשיב את האינטרנט לטומאה וכשהוא רואה בחורה הולכת עם גופיה הוא מסובב את הראש. הבחור אמור להתגייס עוד חודש, אבל הוא הצהיר שהוא מעדיף ללמוד בישיבה בגלל הוא "מפחד שהצבא ירחיק אותו מהדת". בינתיים זה ממש ממוטט להם את המשפחה. אביו אמר לו שאם הוא לא מתכוון להתגייס הוא יכול לארוז תיק ולצאת מהבית. אמו, דודה שלי, אמרה לו שהוא יהיה עני מרוד במשך כל ימי חייו אם הוא לא יעבוד ובמקום זה יקדיש את החיים שלו לדת. הוא ענה לה "אבל אני אהיה מאושר" . הוא גם לאט לאט מנתק קשר מאחיו (יש לו שלושה) ומש…
-
- 59 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
-
אהלן חבר'ה אני מארגן מסיבה לקיץ, וחשבתי שחלק מה"כיבוד" יהיה בסטייל קייצי - אבטיחי וודקה. יש לצידי 300 ש"ח רק על אבטיחי הוודקה, הקטע שהאנשים במסיבה יהיו כ-20, מתוכם 15 שתיינים כבדים - עליי לגרום לאנשים להשתכר באופן בינוני + מהאבטיחים, כי כל שאר הכסף הולך לשתייה ואוכל רגילים, וכלים - כוסות צלחות וכו', ואולי בקבוק אחד או 2 של וודקה יקרה בצד בשביל כאלה שרוצים להרים כוסית. חשבתי של-15 (נניח ו-15 אנשים ישתו\יאכלו תקראו לזה איך שבא לכם) איש יספיקו 7.8 ליטר של וודקה, מתוכם 6.8 ליטרים בתוך האבטיחים- אני לא כל כך מודע למחיר של אבטיח אבל אני משער שזה לא יותר מ-15 ש"ח: 8 אבטיחים - 120 ש"ח 4 פרפקט 1.7L - (אל תרצחו אותי על זה! גם ככה לא מרגישים בטעם של הוודקה כשהיא בתוך האבטיח, למה לאז…
-
- 45 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
היי חברה,מה הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות בתוך פריזר ובתוך המקרר?
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
-
היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.
-
- 3 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות כושר, ואחד התרגילים שאני עושה זה מתח(עליות און) זכור לי שפעם המורה שלי לספורט אמר שזה לא בריא לרדת עד הסוף כלומר עד למצב של ידיים ישרות לגמרי, אלא צריך לרדת למקום קצת יותר גבוה, שאלתי היא האם זה באמת נכון שירידה עד הסוף לא בריאה ? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43091 תראו כמה השקעה, ואיך זה ייצא יפה. אאחחח קשה שלא לשים לב לזה. תהנו!
-
- 51 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
אני מסתכל היום על כפכפי הקרוקס הקרועים שלי שעדיין מרגישים לי נוחים ;D אבל אני בסוף מחליט להחליף.. קרוקס כפכף (לא אצבע) נדיר... מצאתי איפה לקנות, רק מה, במידה שלי כתוב 9/11 (בלי קשר לאסון התאומים) כל מספר בתוך עיגול מה המידה בכלל של התנין שמחייך אלי בפה מלא שיניים!
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מחפש גוף חימום / מזלג חשמלי, לחימום בריכת מים של 2 קוב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 8 תגובות
- 6.2k צפיות
-