עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by menihen16,

שלום לכל פורום HWZONE. כבר הרבה זמן שברצוני לפנק את עצמי במשקפיי רייבן חדשות. הדגם האהוב עליי ביותר הוא ה3025 עם מסגרת ועדשה מכסף. תמונה : מצאתי מישהו שמוכר אותן חדשות ומקוריות ב250 ש"ח(מחיר בחנות: 650~), אבל אח שלי אמר שהוא ישיג לי אותם במחיר יותר טוב. רציתי לדעת מה אתם אומרים ?

• 43 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. Started by davidbr,

תכנסו ללינק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 תסמנו את האיזור ליד הפירוט של המוצר, לי כתוב שם: החלון למארז מאפשר לכם מעקב מתמיד אחר מה שקורה שם בפנים. פשוט פורנוגרפי - גוואלד, איכס, אויי... החלונות הינם שקופים ומגיעים עם הוראות התקנה. שימו לב לשורה השלישית... היא בצבע לבן אז לא רואים סתם ככה (באתר).

• 57 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. Started by דני זוקו,

אוקיי, קודם כל לא בדיוק ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה. רציתי לדעת מבחינת חומרה מה יותר טו ps3 או מחשב (ממוצע ומעלה). שמעתי פעם שהמחשב יותר טוב אבל אמרו שאת מחשבי העל בונים על בסיס המעבד של ps3 . תודה לכל העוזרים........

• 84 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. Started by elior021,

אהלן יש לי ראיון עבודה בהיבורי אני צריך מידע וחוות דעת ואני רוצה לדעת לפני שאני הולך מה השכר שם אם מישהו יודע. תודה מראש.

• 35 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. Started by reshbet,

היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. יש לי מספר פוסטרים שאני תולה עם לייסטים, הבעיה היא שכשמלבישים את הלייסטים על פוסטר הוא נראה ישר ובלי בטן על הרצפה, אבל על הקיר מראה קמטים/ בטן. מדובר על לייסטים מעפנים מפלסטיק כמו שיש בתומר/ גלמיר אבל אם אלו בין החנויות הגדולות בעניין בארץ, בטוח יש פה מישהו שהצליח לתלות פוסטר כמו שצריך. טיפים? מישהו?

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by QQQ,

מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by bah10,

והשאלה האם מישהו יודע למה? ציטוט: עקב סיבות רבות הוחלט לסגור את PC PRO ,אנחנו מודים לכם, הגולשים, על התמיכה הרבה במשך שלוש שנות קיומו של האתר ,ועל העובדה שלמרות כל הקשיים והבעיות המשכתם לפקוד את האתר מידי יום ולהאמין בו ,אתם היוויתם את לב האתר וסיפקתם לנו את המוטיבציה להמשיך קדימה ,תודה על הכל צוות PcPRO eh?

• 62 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. חומרים: 1. צינור PVC 3 אינצ' באורך 45 סנטימטר העומד בלחץ 40 2. צינור 11/2 אינצ' באורך 71 סנטימטר העומד בלחץ 40 3.ממיר צינור 3 אינצ' לצינור 11/2 אינצ' 4.מתאם 3 אינצ' נקבה 5.פקק 3 אינצ' זכר 6. מצת מאולטר בנייה : ראו תמונה http://www.advancedspuds.com/potatogun.gif עידכון : מי שרוצה להגדיל את טווח הירייה שפשוט יקנה קנה שממנו עף החפץ אז שיקנה ארוך יותר מ 71 סנטימטר

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. ברצוני למחוק סאונד מסרטון לא רשום (רק מי שיש לו את הקישור יכול לצפות) שהעליתי לאחרונה ליוטיוב, באמצעות עורך הסירטונים של יוטיוב (Youtube Video Editor), מאחר ופס הקול שלו, מכיל רעשים שאינני רוצה שיהיו בסרטון. אינני יודע מה אני צריך לעשות. אם אין אפשרות, אז האם יש אפשרות לבצע זאת באמצעות Avidemux ואז להעלות מחדש ליוטיוב?

• 1 תגובה
    • 6.1k צפיות
  11. אהלן. מישהו\י יכול להמליץ לי על אפליקציה שנתמכת ע"י אנדרואיד וגם ע"י אייפון שניתן להצביע בעזרתה? לדוגמה: מרצה שואל אילו מבין התשובות נכונות לדעת הסטודנטים ,והם יכולים להצביע דרך הפלאפונים שלהם.

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by Djx,

מי ינצח: ישראל או אירלנד?

• 137 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. אהלן חבר'ה, בעוד שבועיים יש לי זימון למבחנים, ורציתי לדעת מחברי הפורום שהגיעו לזימונים אלה אם הם מכירים שאלות או שיש להם המלצות לקראת המבחנים. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר שאהיה כמה שיותר מוכן, כל עזרה קטנה תתקבל בברכה. בתודה מראש חברים

14. Started by Born2Kill,

פעם ראשונה שאני רואה אותו, מאיפה הדבר הזה צץ, מישהו יודע את השם של הדבר הזה? הוא גדול פי 2/3 מהג'וקים (התמרים המהלכים). [attachment deleted by admin]

• 68 תגובות
    • 6k צפיות
  15. לפני כמה ימים רשמתי מחירון טכנאי PC מאתר ערוץ 2 שעה ראשונה 150-200 שעה שניה 80-100 וכולם צחקו עלי בבקשה : http://www.yotta.co.il/advantage6.html אפילו יותר יקר מהאתר של ערוץ 2

• 49 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by xTz,

רבותי אני יודע שזה לא פורום לעניני בחורות, למרות שכבר ראיתי כמה אשכולות כאלה פה חחח..אבל אני חייב עזרה [או הסבר פסיכולוגי] למה שקורה איתי. : אז הנה סיטואציה שאני נלקע אליה מדי פעם [לא יותר מדי האמת..] : קובע דייט עם בחורה, הכל הלך טוב ויפה בדייט, מזמוזים מוצי פוצי, נפרדים שלום שלום..ואז המח שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות. תמיד, אבל תמיד, אחרי דייט לא בא לי על הבחורה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה, אבל נראה לי שזה מפחד ממחויבות..או איך הסביבה תקבל את זה..או שאני מנסה בכוונה למצוא בא כל מיני פאקים שיגרמו לי לא לרצות אותה יותר. לא הייתה לי מערכת יחסית רצינית אף פעם. בכלל, לדייטים התחלתי לצאת רק בחודש-חודשיים האחרונים.. תמיד מתחילות לרוץ לי מחשבות בראש "אם יהיה לנו קשר, מתי להכי…

• 63 תגובות
    • 6k צפיות
  17. השאלה בכותרת תודה

• 11 תגובות
    • 6k צפיות
  18. Started by תושב העיר,

האם מסך מחשב פולט קרינה ?

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by shlomishlomi,

קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב) אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה... ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות) כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה... וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים? תודה שלומי...

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  20. אהלן! בעוד חודש מעכשיו אני עולה לי על מטוס וטס ל-5 חודשים לניוזילנד אוסטרליה ;D מכיוון והשעון מתקתק ומועד הטיסה מתקרב אני מתחיל להתאפס על ציוד ודברים. אחד מהדברים החשובים שאני צריך, מן הסתם, זה נעליים לטיול. אז כן, יש פורומים כמו "למטייל" שיכולים להמליץ, אבל החלטתי לפרסם פה כי גם פה יש אנשים שיודעים דבר או שניים על החיים. בכל אופן, אני מחפש נעליים איכותיות לטיול, ותהיתי האם יש לכם המלצות? כמה דגמים שידידה שלי המליצה לי: [אם יש לכם חוו"ד עליהם, אשמח לשמוע] Vasque Breeze- -דולג'ילי 2 -Asolo highland וכמובן, אם יש לכם המלצות משלכם - אשמח לשמוע תודה וערב טוב!

• 22 תגובות
    • 6k צפיות
  21. יש קנס יציאה מהחוזה של 1500 ש"ח אך מנסיון ממקום העבודה הקודם שגם שם היה קנס יציאה התברר לי שפשוט הם לא שילמו לי על הימים הבודדים שעבדתי באותו חודש ולא דרשו כלל את הסכום שהיה נקוב בחוזה (3500 ש"ח). השאלה היא כזאת: אם אני בוחר לעזוב ועדיין לא קיבלתי מהם משכורת יש מצב שהם יבקשו ממני לשלוח להם איזשהו צ'ק או להעביר לחשבון שלהם את הסכום או שפשוט הם לא ישלמו לי על הימים שעבדתי ובזאת נגמר הסיפור?

• 44 תגובות
    • 6k צפיות
  22. Started by nerya40,

שלום לכולם! התגייסתי באוגוסט לחיל חימוש והגעתי לבה"ד 20 לעשות טירונות ומשם לקורסים. הקורס שהביאו לי הוא "בוחן תחמושת". כרגע אני בקורס ורוצה לשרת קרוב לבית יומיות מסיבות אישיות (אבא שלי נפטר ואני גר עם אמא שלי ואחותי הקטנה - המצב הכלכלי לא משהו ואני רוצה לעבוד תוך כדי השירות). השאלה שלי אם אני לא אקבל את השיבוץ שאני רוצה אני יכול לסרב להתפנות מבה"ד 20 ? או שברגע שמגיע לי צו סיפוח אני כבר לא שייך לבה"ד 20 ? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  23. היי. לא עברתי כל כך הרבה בחיים. אבל אני נמצא בנקודה שאני לא יודע מה אני רוצה מהחיים. הציעו לי לעשות רשימה של הישיגים שהייתי רוצה להשיג, ו.. פשוט אין לי מה לרשום. אין מטרות מסויימות, רק מטרות אבסטרקטיות. הגעתי לסקנה שזה לא יכול להימשך ככה. החיים עוברים ואני לא נהנה. החלטתי לנסות את מזלי ואני שוקל לקחת חופש ולנסוע לאנשהוא. לבד. מקום שבו אוכל להיות עם עצמי ועם המחשבות שלי. בלי דאגות לקום לעבודה מחר בבוקר. בלי דאגות על לימודים וציונים. בלי טלפונים מחברים. בלי אינטרנט. בלי כלום. רק אני והעולם הפנימי שלי. אני לא מחפש לעשות טיול של שבועות או חודשים. סך הכל כמה ימים. כמובן עדיף שלא יצא יקר מידי. אין לי שום אינטרס לטייל ולראות מקומות. אני רוצה מקום שבו אוכל כל בוקר להתעורר ולשבת ע…

• 66 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by xray,

היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ? HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב . :s05: :s05:

• 69 תגובות
    • 6k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אני מאמין שחלקכם הייתם בפרוייקט הזה (חיילים "מראים" את ישראל ליהודים מחו"ל וכו' ועושים איתם פעילויות משותפות)... אני חייל ששמעתי על זה ומעוניין להשתתף בפרוייקט, אך יש כמה סוגיות שיכולות לערער את השתתפותי: יש לי אישור עבודה ואני עובד בערך פעמיים בשבוע, אני חייב להתייצב לעבודה ב-18:00. האם הפרוייקט יכול להתאים ללו"ז? כמה זמן צריך להקדיש לזה? ובאופן כללי, אשמח לקבל חוות דעת מהפורום על הפרוייקט...

• 15 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים