עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם אני רוצה לעשות סדר לכל הדיסקים שלי ורציתי לשאול אם משהו מכיר אתר או אתרים לתמונות של כל מני אטיפות למשל אני רותה לעשות אטיפה לדריור של asus שזה יראה יותר יפה ואם יש כזה אתר אז שיהיה בפנים כל מני תמונות שיהיה אפשר לשים אותם בתור אטיפות

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. כותרת תודה וחג שמייח!

• 14 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. חוץ מ- 3dGameMan

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  4. מישהו מכיר אתר להוריד האוסים חדשים ו/או ישנים?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  5. אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא אני מצטער. אני עד עכשיו ידעתי רק על KSP, ואמרו לי פה שהוא לא משהו... מישהו מכיר אתר אחר? חשוב שזה יהיה ירושלים והסביבה כי אין לי עצבים ליסוע שעה + בשביל מחשב מחורבן...

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  6. כותרת.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by gshhar,

אני רוצה לשלוח משהו ליום הולדת למישהי באי מייל . מישהו מכיר אתר טוב עם דברים כאלו חמודים שקופצים או משהו חמוד אבל ממש שווה?

8. חבר מגיע לארץ בקרוב ורציתי לקנות נייד ולשלוח לו שיביא איתו, אין כרגע אפשרות לכרטיס אשראי אמריקאי אז לצערי זה מוריד את newegg מהפרק. מישהו מכיר אתר אמין וזול אחר?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  9. שלום אני רוצה ל"שפר" את המחשב חשבתי על לעבור ל AMD 64 3800 (כן יקר...) לוח אם של DFI NF4 וכרטיס מסך (או 6800GT או X850PRO) אני רוצה להזמין מחו"ל (בתקווה שיצא יותר זול) אני יודע שצריך להוסיף לכל מחיר 17% מע"מ שצריך לשלם לדואר (מיסים רבותי מיסים) יש למישהו המלצה מאיפו לקנות (אתר) נ.ב אני מרכיב הכל לבד + חג שמח

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. ^^ תודה

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. כל מה שמצאתי היה לאיזה 4 שירים וזהו..... למישהו יש איזה אתר עם ליריקס של סאב והצל? (off: היום הם הופיעו בביצפר שלי! היה תותח! קיבלתי חתימות ;D )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש את המשפט מהסרט פורסט גאמפ. life it's like a...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אם מישהו מכיר אתר עם קבצי מידי לשירים עבריים זה יהיה מצווין אם אפשר גם אתר עם תווים לפסנתר גם לשירים עבריים זה גם יהיה טוב שאני אומר שירים עבריים אני מתכוון בעיקר לשיר משהו קטן וטוב של משינה אבל כל אתר יהיה טוב! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ובנוסף, בגלל שמאוחר אני לא יכול להתקשר לאף אחד, אז אם מישהו יודע מתי הבגרות בביולוגיה היום בבקשה תכתבו לי, תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  16. לא קאזה ו אימיול אתרים אתרים עם מישהו יודע בבקשה תרשמו כתובת וזה לא ווארז!!!! !!

17. בהורדה ישירה או טורנטים.

18. ידידה שלי מחפשת אתר שבו אתה מקליד את תאריך יום ההולדת שלך, ואז האתר כותב לך איזה אירועים חשובים/ימי הולדת של מפורסמים.... קרו בתאריך הזה. מישהו מכיר אתר כזה?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  19. אני מחפש את הנעל הזו http://www.saucony.com/store/SiteController/saucony/productdetails?catId=cat10004&productId=prod250013&skuId=***4*******25039-10*M115&stockNumber=25039-10&showDefaultOption=true במחיר שפוי שאינו נושק ל600 ואפילו 700 שקל. חיפשתי גם ב amazon.co.uk וגם בebay.co.uk ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני יודע שיש ואני די רוצה לדעת יותר שנושא אז אני אשמח אם מישהו יתן קישור או יקשר למישהו ספציפי תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. כן כן אני מחפש אתר שמלמד איך לנגן על הכלי עוד יש את http://learnoud.com/ זה אבל זה בערבית בבקשה תעזרו לי למצוא אתר שמלמד באנגלית או בעברית אני פשוט לא מוצא תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מישהו מכיר אתר שמלמד לרקוד כמו מייקל ג'קסון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לאחותי עבודה להגשה והיא צריכה להוציא מידע על זה מהאינטרנט...למישהו יש איזה אתר עם מידע על זה? אני לא מצאתי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.