עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The_overclocker,

http://y.wimp.com/v/invading.wmv Tsk tsk tsk..NOW you see what eating fast food does to your brain ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by Mesatla,

http://bug.wikipedia.org/wiki/Israel תגובות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אם אני בכיתה י"ב, עושה בגרות מלאה ויש לי 3 יחידות במתמטיקה ויחידה אחת בפיזיקה, אני יכול ללמוד באופן עצמאי ולהיבחן רק ב4 יחידות במתמטיקה ו3 בפיזיקה במסגרת אקסטרנית ואת שאר המקצועות להמשיך בבית ספר?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by TOMMYB1,

עזרה בבקשה .. דחוף!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  5. אנשים עצתכם בבקשה יש לי נוקיה 6230, ונמחק לי ממנו קובץ (תמונה) חשוב להחריד (להחריד !) בזדון - קרה היום בבוקר. הקובץ היה מאוחסן בכ.הזכרון של הפלאפון (בגודל 128 MB) - תמונה שצולמה ונמחקה אחרי פחות מ- 30 שניות, אם זה משנה. אני לא בטוח בקשר ליצרן הכרטיס, מכיוון שאני מפחד לפתוח את הפלאפון עכשיו (כי הבטריה תתנתק והכרטיס הוא כרטיס פלאש נדמה לי, וכל הנתונים יאבדו, לא ?) יש למישהו מושג אם אפשרי בכלל לשחזר ? אני מוכן לשלם על זה אם יש צורך. אשמח לכל עזרה שהיא תודה, אריק.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ex_,

Walking on water is easier than you think! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  7. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה : http://www.amazon.com/SAPPHIRE-VAPOR-X-4870-DVI-I-RETAIL/dp/B0022E85J0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1247258682&sr=1-2 בארץ הוא עולה 955 ויש עליו 3 שנית אחריות השאלה שלי היא קודם כל זה שווה את ההפרש ??זה יוצא כמעת 170 שקל הפרש... ודבר שני האם אני צריך לשלם על זה מכס או מיסים ??ואם כן כמה ??

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by dante123,

מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב, שהדבר העיקרי שאני צריך ממנו הוא האפשרות לכבל AUX (כרגע יש לי רדיו דיסק ישן). 1) מבחינת הבדלי המחירים, ההבדל בין רדיו דיסק של 200 שקל או 2000 שקל טמון בפונקציות שיש בתוכו? או שזה גם משפיע על איכות הסאונד? 2) קניה מחו''ל- האם שווה את ההפרשים, האם יתכנו בעיות של חשמל במתכונת אמריקאית (לצורך העניין) שלא יתאים לרכב אירופאי, וכן הלאה. 3) המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

אני רוצה לעשות תואר/לבחור במגלמה של חשמל, אבל לא חשמל תאוריתי אלה חשמל מעשי, ממש לבנות דברים וגם שאני ידע איך לעשות אותם... ואבל איך קוראים לזה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  10. סתם פרוייקט של כמה פינים מטורפים שרצו לעשות פרודיה, על מד"ב זה לקח להם דיי הרבה זמן, סרט הוסרט עם תקציב אפסי ושוב דבר חוץ מהזמן שאנשים תרמו. אבל האפקטים שלהם לא מביישים אפקטים של סרטי מד"ב הוליוודיים מהשנים האחרונות, פשוט מטורף מה שהם עשו, וזה בלי אלפי שעות רינודר על חוות שרתים... http://www.starwreck.com פשוט תסתכלו את הpreview האפקטים שמה מטורפים חבל רק שזה בפינית או מה שזה לא יהיה, למה הרעיון דווקא מאוד מצחיק(שליט מגלומן מהיקום של מסע בין כוכבים שרוצה לכבוש את היקום של BAB5)...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by orenr1989,

שלום רב אחרי שנים של אי עשיית ספורט ומצב גופני ירוד שנהיה במשך השנים רציתי לשאול לאיזה איש מקצוע לפנות בנושא אשמח לקבל תשובה דוד

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. וזה עוד עבד אחרי שפורק והדיסקט חולץ משם. אל תשאלו איך ולמה אנשים עושים את זה. אבל זה הגיע אלי לתיקון בטענה שפתאום כונן ה CD הפסיק לעבוד.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

היי יש דרך לזהות פונט עברי באופן אוטומטי ? בכל מקרה, זה הפונט המדובר :

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום יש למישהו רעיון איך אפשר לשלוח SMS חינם מהאינטרנט יותר מ8 הודעות ליום שיש בICQ?איזה תוכנה או משהו?זה צריך להיות לפלאפון תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. נראה כמו שורת "מצליח". [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  16. במהלך הקריאה אני שם לב למשהו מוכר מאוד במקלדת ליד ערכת ה-4G בתמונה הזאת שצירפתי לפה,היא עברית! מוזר לא?

17. מישהו יצר איתי קשר כנציג של חברה מסוימת, רציתי לדעת אם יש דרך לאמת שאכן יש חברה כזאת? זהו, שכחתי להגיד, בגוגל לא מצאתי זכר.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  18. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לדעת את השם של השיר שמושמע בפתיח של הסידרה חברים תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. היי, נכנסתי היום לת'רד בנושא הבעיות עם Giganews ובזק והתחלתי להתעניין. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה (או בהרחבה D: ) על כל העסק. על Usenet, על השרתים שמאחסנים את מה שיש ב-Usenet (זה מה שאתרים כמו Giganews עושים, נכון? אם לא, מה כן?). מה זה ה-binary retention days? לפי הבנתי, זה הימים שקובץ מסוים נשאר בשרת, זה נכון? זאת אומרת שאחרי X ימים לאחר העלאתו הקובץ ימחק מהשרת? בכללי, כמו שאתם מבינים - אני ניוב בנושא, אשמח אם יסבירו לי את מה שצריך לדעת כדי לקחת חלק בזה יום נעים, גיא.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. יש איזה שיר של זמרת , אני חושב שזאת מירי מסיקה, שאני לא מוצא, המילים שאני זוכר בערך - מאמי, אני עוזבת עכשיו, זה לא משחק או חלום, אני .... בבקשה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. איפשהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. ובנוסף, בגלל שמאוחר אני לא יכול להתקשר לאף אחד, אז אם מישהו יודע מתי הבגרות בביולוגיה היום בבקשה תכתבו לי, תודה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. אני מנסה כבר שלושה ימים לרשום שם הודעה וכל פעם שאני לוחץ שלח תגובה האתר אחסון הזה עולה לי http://abuse.spd.co.il/index2.php

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  24. אני רוצה לשלוח למגזין שלהם למדור של "מי השורה הזאת" משהו שראיתי. דרך איפה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by GanJaval,

מישהו בבקשה יכולים להביא לי כמה טראנסים חזקים כאלה של מועדונים שרוקדים אותם וזה משהו בסגון של living on vidioe -pakito כל מיני כאלה יענטו מקווה שהבנתם ואם לא אז תגידו מה לא הבנתם תודה לכל העונים ועם אפשר בהקדם למה זה לטיול שנתי שיש לי (איזה כייף )

• 3 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.