עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מוצא את זה במשרד החינוך , אז רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים מה ירד במיקוד של השנה (שכבה י מועד קיץ) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by Bose,

שמתי לב שיש פה לא מעט דיבורים על הנושא, אז מה דעתכם על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253753,00.html

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by J0HNiE,

כמו שכמה מכירים אני גר בארה"ב וגרתי פה במשך השנה האחרונה ועברתי לארה"ב בסוף כיתה י"א ופה סיימתי י"ב והיום ב7:30 מתחיל הטקס שרובכם רואים בסרטים, שאתה מקבל דיפלומה, ואז אתה זורק את הכובע באוויר... בכל מקרה היום ב8 בבוקר עשינו חזרות על זה ואני מתרגש + אני גם יביא תמונות מחר. אחרי הטקס יש לכל השכבה all night party לפי מה שני הבנתי, נוסעים לאנשהו וחוגגים את הסיום בית ספר וחוזרים מאוחר בלילה. וביום רביעי (עוד יומיים, ה24) אני חוזר לארץ ומתגייס(ב23 ליולי) + אני יראה את אבא שלי אחרי שנה אבל אני גם נפרד מאמא שלי כל השנים האלה. בכל מקרה זה יהיה רגע מרגש ועצוב

• 167 תגובות
    • 13.6k צפיות
  4. Started by DDgeva,

אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by R9547655G,

Is It Possible? Sorry If It Were Token Before But i Donno how to search properly and i didnt Found Anythng. So 1 DVD TO 6CD. Possible? And If my System is Caipble to do it?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  6. Started by bykeking,

אחרי שנגמרה העונה של prison break :'( אני מחפש סידרה חדשה אז איך אבודים? שווה משהו? תודה

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by dr computer,

אני לא מבין למה עשיתם דבר כזה? כבר אין על מה לעשות כתבות? הכל נשמע כמו בולשיט 1 גדול..

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  8. מישהו מכיר את הלהקה RISE AGAINTS יש להם יר אחד SO GIVE IT ALL אני מחפש שירים שלהם יש לכם לינק ?

• 10 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  10. Started by KOBRA CHOPER,

למה בכל CLIP אבל בכל CLIP!! יש תמיד בחורות למה??? ויש בחורות עם גוף חשוף למה? :

• 100 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. שלום!! נגמרה לי החודש ההתחייבות למכשיר האורנג' שלי ואני רוצה לשדרג(כבר נמאס מפלאפונים גנובים) אני מתלבט בין כמה מכשירים: הסוני אריקסון החדש נוקיה 6280 או לא משנה מה שתציעו תגידו לי מה הכי עדיף לי!! העיקר שיהיה לו MP3 ובלוטוף ומצלמה כמה שיותר טובה!! אם אתם יכולים לפרט לי על הפלאפון ועל החיסרונות שלו זה יהיה טוב(או שתתנו קישור!!! נ.ב אני מצתרף לאורנג' למסלול חיילים אז אם אתם יודעים על מסלול טוב שיש להם לחיילים אז תגידו לי בבקשה! וסתם שאלה (שלא קשורה לכלום)!! איזה מכשיר יש לאורנג' שהוא יותר טוב מהנוקיה 6630??? תודה מראש!!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני זוכר שפירסמו כאן לפני המון זמן מן פרוייקט של מישהו שעשה ממסך אקווריום והיה גם מדריך.. האם מישהו יש קישור למדריך ? עריכה: תרדו לתגובה מספר #5

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כידוע,המונדיאל קרב ובא,ועל מנת לצפות במונדיאל יש לשלם סכום לא קטן של 490 ש"ח (רק בישראל). באשכול זה נדון על דרכים,לצופת במונדיאל בחינם. נכון לעכשיו יש כמה אפשרויות: להתקין בבית צלחת ולקלוט את הערוץ הירדני. לעבור מדינה. לשלם 490 שקל . לפרוץ את הממיר הדיגיטלי (שלחו לי למייל מה לעשות,אבל עוד לא ניסיתי). ומה שנראה לי האפשרות הכי יעילה,לצפות בשידורי המונדיאל דרך האינטרנט. (בקרוב אני יערוך את ההודעה ויביא קישור למדריך אייך לצפות במונדיאל בחינם באינטרנט). יש לכם עוד שיטות? למה אתם מחכים? אני בטוח שכולנו נשמח אם כל אחד ישתף אותנו בדרך שלו לראות המונדיאל

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  14. אני ידוע שזה תרד הזוי לכן אבין אם אף אחד לא יגיב פה, ועדיף שלא תגיבו מאשר שתגיבו בתגובה כמו "תרד הזוי". קרה לי דבר מוזר היום. התורעררתי בלילה לא יכולתי להירד קמתי ללכת לשתות ובדרך כלל כשאני קם לשתות אני מסתכל על השעה סתם מסקרנות גם היום הסתכלתי וראיתי שהשעה 3:33 בלילה. טוב אמרתי לעצמי סתם צירוף מקרים. חזרתי לישון. התועררתי בבוקר התחלתי להיתלבש ולהיתכנון לבית ספר. לקחתי פלאפון, אנרק, מפתח הכל כרגיל ופתאום אני שם לב על המפתח רשום 333 ? צירוף מקרים? מה משמעות הצירוף 333? תודה.

• 97 תגובות
    • 8.5k צפיות
  15. Started by kinggil,

שלום, פעם הייה פה תר'ד האם תודעה אמיתית. הינא למשל תודעה אמיתית: כשאתים הולכים ברחוב ונגיד מישהו מסכל עליכם והוא מאחוריכם תמיד הייה לכם הרגשה כזאת ותסתכלו בחזרה אחורה ותראו שהוא גם מסתכל.

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by {the one},

שלום, הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...? מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר. כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ? לתשובות אודה. בברכה, אילן כץ

• 7 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by Green,

אתם לא יכולים ללקק לעצמכם את המרפק... נ.ב. זה השעה....

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by eli_a2006,

מחפש שיר של בועז שרעבי שיר ממש יפה יש לי כמה מילים עם הם יעזרו לכם הנה המילים: "בעודך נפלו שירי" משהו כזה יש את זה בפרסומת של תנובה תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  19. Started by Or ei,

איפה אני יכול להשיג כוסות של חצי ליטר ? הבנתי שלא מוכרים אותם בכל מקום וחלק אפשר להשיג אם קונים איזה רביעיה של בקבוקים כמו הוגרדן או סטלה מישהו מכיר איזה חנות?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  20. מחר יש לי מתכונת בהיסטוריה אני לא יודע כמעט כלום ואם אני נכשל בה הלך עלייי!!! למישהו יש עצה לשליף טוב שלא יתפסו אותי או דרך אחרת לא יודע משהוווווו אני חייב עזרה דחוף... על סף יאוש עוד שניה אני עומד לבכות אני לא צוחק :-\ עיזרו ליייי :s05:

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

-דוקטור אני חושד שאישתי לא שומעת -תעשה לה בדיקת שמיעה, כשהיא תבשל תשאל אותה משתי מטר מה היא מבשלת. אם היא לא תענה, תתקדם חצי מטר ותשאל אותה עוד פעם, וכן על זה הדרך 4 פעמים עד שתשאל אותה באוזן מה היא מבשלת -טוב אני אבדוק -רותי מה את מבשלת? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה פעם רביעית באוזן -רותי מה את מבשלת ?? -ארבע פעמים אני אומרת לך מרק !!!!!?

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by NiTRo37,

חבר שלי המעפן מבקש ממני למצוא שם של שיר ישראלי שחלק מהפזמון שלו(כנראה) זה : "אני יודע...אני זז וזה פוגע....בלב שלי יש חור ... שאי אפשר לסגור..." כמו כן הוא אומר שיש לשיר קצב מגניב(WTF)כזה. נשמע מוזר אבל שאלו את הDICKHEAD הזה חחח. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by timac,

יש שיר היפ הופ ישראלי שרץ הרדיו והנה חלק מהפזמון שלו ''תמיד נתתי נתתי לה את הלב שכבר לא יכול יותר לכאוב'' זה רק חלק מהפזמון ששיר ראפ ישראלי.. בבקשה תעזרו.. מה שם השיר ומי שר אותו?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by bykeking,

אמממ... אני צריך שמישהו יסביר לי איך לקשור סרט כזה מסביב לעט שהוא מתנה... ניסתי המון פעמים וזה פשוט לא מצליח ... אני חייב שזה יהיה עוד הלילה... בבקשה עזרה! אני יודע שזה ת'רד הזוי חח אבל תתיחסו ברצינות

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  25. שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.