עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מקווה שזה לא יהיה נושא נפיץ. אז אני מבקש שאם אין לכם משהו חיובי לומר, אנא פשוט אל תגיבו לדיון. אני מתכוון להשקיע בין 6 ל- 8 על המחשב ואני בסה"כ מחפש המלצות מתוך ניסיון אישי שלכם, לבחירת חנות לרכוש ממנה את המפרט (שגם הוא ייסגר אינשאללה בעזרתכם הטובה). מה שחשוב זה כמובן: אמינות (לא חלקים משופצים או כל שקר אחר) מהירות תמיכה (אם יש תקלה אני לא רוצה שבועיים להיות בלי מחשב) מיקום (רצוי שיהיה באזור אשדוד-אשקלון, גג עד ראשל"צ). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by x-dude,

לאלו שלא מעודכנים,הלהקה הגדולה מכולם הופיעה ב ozzfest,ומאחר שסולן הלהקה ברוס דיקינסון ירד על האסבורנים בכל הקטע של ה reality show שלהם ב MTV אז משפחת אוסבורן החליטו להשפיל את הלהקה....כמובן ללא הצלחה...ממליץ לקרוא לכל אילו שאוהבים רוק כבד. DIE OZZY!! UP THE IRONS im reposting, cause i was there in orck 1 and seen it all, what bullshit. but as i said, maiden held there own and showed they were unstopable! OZZFEST.... Repost for Matt Body: From Blabbermouth.net...... The manager of a well-known heavy metal band (*NOT* IRON MAIDEN) who attended this past weekend's Ozzfest show at the Hyundai Pavillion in Devore, California has submitted the following first-hand account of …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=sZgp3k_ObO4

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nineball,

אני בדיוק מעביר חוטים לחיבור רמקולים חדשים בחדר, ונתקלתי בבעיה לא צפויה- מסתבר שלאף מקום ברדיוס 50 ק"מ מפה אין כבלי RCA ומתאמי RCA-RCA (נקבה/נקבה) למישהו יש שמץ איפה אפשר לקנות כבלי PL 3.5 ל 2XRCA, מתאמי RCA נקבה/נקבה וכבלי RCA ארוכים (2 מטר+) במחיר שפוי? על פקקטה כבל PL3.5 ל 2XRCA הכי פשוט שיש רוצים ברוב המקומות באיזור 75 שקל (על כבל no-name) ועל המתאם הנ"ל מעל 35 שקלים (2 דולר באיביי) יש סיכוי למצוא במדינה הזו את הציוד הנ"ל במחיר שפוי? -רצוי באיזור חיפה, למרות שגם ת"א טוב. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. Started by oorlevi,

היום ראיתי תוכנית בטלוויזיה הראו שם שמי שהמיטה שלו ממקומת ליד המטען של הסלולרי כאשר הוא ישן המטען פולט קרינה בדיוק כמו המכשיר עצמו! אצלי המעטן מעל הראש כבר שנים!!! זה נכון הדבר הזה?..

• 16 תגובות
    • 6.5k צפיות
  7. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by Interl-Conore,

מעיפים Zone Addict's??? תודה

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  9. השכנים מעל כבר שנים עושים לי רעש לא הגיוני כמעט כל יום. הבנתי שעל פי החוק אסור לחבוט במשטחים(כמו לטרוק דלת) או לגרור רהיטים משעה 19:00. אסור לעשות רעש מ23:00 אבל מ19:00 אסור לעשות רעשים כגון חבטות במשטחים וגרירת רהיטים. הם גוררים רהיטים בצורה מעצבנת נורא. כלומר זה עושה ממש רעש צורם ולא נעים והם יכולים לגרור את הרהיטים במשך הרבה זמן והרבה פעמים. ממש מאות פעמים ביום. בנוסף הילד משחק לפעמים בגולות. השאלה אם אני יכול להקליט את הרעשים שהם עושים ולהגיש נגדם תביעה? מה אני צריך בשביל תביעה כזו ואם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. חחח

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Liad344,

אהבתי את הפופ אפ הקטן שיש לדיונים בפורומים (שנותן תקציר לפוסט כשמרחפים עליו עם העכבר). אבל כרגע זה איטי מידי בשביל להיות מאוד שימושי. בויקיפדיה (לדוגמא) יש משהו דומה אבל מהיר בהרבה

12. Started by Rammler1983,

מה אתם חושבים על הקטע הבא של Andy Kaufman ומה אתם מבינים ממנו? אם תצליחו להבין ממנו משהו בכלל... השיר הכי טוב שלו:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by cleric,

יש טעם לראות את הסדרה אם ראיתי את הסרט קודם? היום צפיתי בפרק הראשון ו ... העלילה היא בדיוק כמו בסרט, יכול להיות שהסרט פשוט דחס את הסדרה לשעה וחצי? :-\

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by iurkin,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש חשבון פרימיום לאתר FileServe ויש לי שאלה בעקבות חשש: האם מהירות ההורדה מקסימלית? יש ברשותי אינטרנט 15 מגה ביט, ובראפידשייר אין בעיה. אשמח אם למי שיש פרימיום בFS, יאמר את מהירות האינטרנט שלו והאם הוא מצליח לנצל את כל רוחב הפס. (לא אכפת לי גם אם זה ב15 חיבורים..) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  15. ניתן לתקן לבד? תודה

16. החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. אם אתם מכירים אנשים שמרכיבים מחשבים לילדים שאין באפשרותם לקנות תפנו אותו לערוץ , תרשמו מספר טלפון או אימייל ואני אדאג ליצור קצר עם הבן אדם..

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  17. היום הייתה כתבת בידיעות אחרונות על מצב "היהודים" בגולה....ובכותרת כתוב "עם הולך ונעלם" מה זה אנחנו הנאצים שאנחנו צריכים לספור את כל היהודים שיש בעולם? מה זה צריך להיות איכפת למדינה...שידאגו לאנשים שיש במדינה ולא כאלו שבמדינות אחרות, ומה זה הקטע של עם הולך ונעלם? מי נעלם מה נעלם! מה זה הגזענות והפאשסטיות הזאת - עושים את עצמם קדושים מה אנחנו נעלמים? מה אנחנו חיות? מה הגזע האנושי הוא זן נכחד ? בסוף עוד ינסו להוכיח את תורת דרווין .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Homey,

מראש אני מכחיש כל קשר לתראד הזה אין בת שלא מפליצה בבוקר מתחת לשמיכה. אין בת שלא אוכלת סרטים עם החזה שלה שווה. אין בת שלא חושבת שהיא שמנה. אין בת שלא מפליצה בשקט. אין בת שלא התקלחה עם חברה. אין בת שלא ניסתה להשתין בעמידה. אין בת שלא נסעה עם הנדברקס משוך. אין בת שלא הוסיפה נייר טואלט\צמר גפן לחזייה שלה. אין בת שלא חשבה איך זה לעשות את זה עם בת. אין בת שלא שכחה "בטעות" לשים חזיה. אין בת שלא הרסה ת'אינטרנט בשביל למצוא תמונה של התחת של דודי בלסר\יהודה לוי. אין בת שלא החליפה בגדים לחשוף ליציאה ביום שישי אחרי שהיא יצאה מהבית כמו דתיה. אין בת שיודעת לנהוג. אין בת שלא רוצה לדעת איך זה לקבל מכושי. אין בת שלא הורידה את הדוש של המים לכוס ונתקעה איתו שם ח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Xthread,

מעניין לא? אגב UBERMANS SLEEP זה שינה של בין 20 ל 30 דקות (REM) מפוזרת לאורך כל היום למעשה שינה של שעתיים אך הרגשה של 8 יש על זה חומרים ובלוגים של אנשים שהתנסו בזה ממליץ קריאה **עריכה** תנו טיפה פרטים ותשלחו הודעות אחרת זה יפול לתחתית האוקינוס וזה יהיה ממש מעניין רק אם יהיו פה הרבה קולות

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by TheCrow34,

ניסיתי להתקבל לפני כמה זמן לגמ"א. עברתי בהצלחה את המבחנים הראשונים, אבל לצערי את המבחנים מול המחשב לא עברתי למרות שלפי מה שראיתי הלך לי ממש טוב ביחס לשאר האנשים שם. שמעתי על ממר"מ, אבל לפני מה שהבנתי, לומדים שם הכל מ0 בקורס ואפשר להתקבל לשם בלי שום ידע בתכנות. אז רציתי לדעת אילו עוד יחידות העוסקות בתכנות יש בצבא? (אני לא מעוניין בעתודה)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  22. מה דעתכם על הסדרה?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by kol209,

לאיזה כותרת לשנאני רוצה לקנות DVD לטוויזה לא למחשב.. אפשר לדבר בפרום הזה על איזה DVD לטלוויזה לקנות?? עם כן באיזה פרום? עם לא יש פרום אחר? שאפשר לשאול איזה DVD לטלוויזה לקנות?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  24. אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון) שמתי לב שכל החניות הן בחיפה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים