עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by almog1620,

מה עדיף - INTEL או AMD? אני לא ממש מבין במעבדים אבל מצד אחד AMD יותר זולים ומצד שני שמעתי שהם מתחממים.... על איזו חברה אתם ממליצים לקניית מעבד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  5. בן דוד שלי חבר שלי רוצה למכור לו איפון ב300 דולר והוא מקנדה, השאלה היא בעצם - האם אפשר להצהיר בדרך כלשהי ששכחתי אצלו את האיפון בעת ביקור, והוא שולח לי בחזרה (האיפון משומש הקופסא פתוחה וכו', רואים שזה לא חדש) יש מה לעשות בעניין?

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  6. גוגל שלחו לי מיכתב היום בקשר לקבלת כסף מהם יש לי חשבון יוטיוב ,שבחלק מהסירטונים אפשרתי פירסומות בגדול שלחו לי מיכתב עם הוראות חיבור לGOOGLE ADSENSE יש במיכתב 4 STEP ובסוף מיספר PIN המיכתב ניראה אמיתי וכתוב בריבוע בימקום בול "INTL PRIORITY AIRMAIL U S POSTAGE PAID JAMAICA NY PERMIT NO 9114 " בקיצור לאנשים עם ניסיון בתשלומים מגוגל ,אני צריך לדעת עם זה אמיתי או לא אני אמור לקבל דולרים בודדים ,אבל יהיה נחמד לדעת שזה אמיתי לא ביקשו מיספר חשבון או ויזה ,אבל לא רוצה לתת את הסיסמה למיל לכל אחד בתודה מראש קרירין

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Electro,

כול המפרטים שכולם מציעים פה באים מהאתר ההוא .. השאלה היא האם הזמנתם משם? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Eitan13133,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת איך קרייסיס יעבוד עליו. מפרט: לוח אם - P5Q Pro Asus מעבד - Core 2 Duo E8400 Tray Intel כרטיס מסך - ATI Radeon HD4850 1GB PCIe Sapphire מאוורר ופתרון קירור - CNPS9500 LED OEM Zalman זיכרון - (KVR800D2N5/2G Kingston(x2

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by sergey_k,

מבקש בכל לשון של בקשה לא לינעול אני חייב לדעת ויכוח עם חבר [attachment deleted by admin]

10. Started by -LosNir-,

הוספתי את האתר שלי (pingmyport) בקישורים ממומנים בגוגל תמונה: אני מבקש לא ללחוץ סתם על הלינקים! זה לא מביא לי כסף, אלא אני משלם על זה! מה אתם אומרים? נתתי 0.20 דולר ללחיצה

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  11. מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. אני מקווה שזה לא יהיה נושא נפיץ. אז אני מבקש שאם אין לכם משהו חיובי לומר, אנא פשוט אל תגיבו לדיון. אני מתכוון להשקיע בין 6 ל- 8 על המחשב ואני בסה"כ מחפש המלצות מתוך ניסיון אישי שלכם, לבחירת חנות לרכוש ממנה את המפרט (שגם הוא ייסגר אינשאללה בעזרתכם הטובה). מה שחשוב זה כמובן: אמינות (לא חלקים משופצים או כל שקר אחר) מהירות תמיכה (אם יש תקלה אני לא רוצה שבועיים להיות בלי מחשב) מיקום (רצוי שיהיה באזור אשדוד-אשקלון, גג עד ראשל"צ). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by x-dude,

לאלו שלא מעודכנים,הלהקה הגדולה מכולם הופיעה ב ozzfest,ומאחר שסולן הלהקה ברוס דיקינסון ירד על האסבורנים בכל הקטע של ה reality show שלהם ב MTV אז משפחת אוסבורן החליטו להשפיל את הלהקה....כמובן ללא הצלחה...ממליץ לקרוא לכל אילו שאוהבים רוק כבד. DIE OZZY!! UP THE IRONS im reposting, cause i was there in orck 1 and seen it all, what bullshit. but as i said, maiden held there own and showed they were unstopable! OZZFEST.... Repost for Matt Body: From Blabbermouth.net...... The manager of a well-known heavy metal band (*NOT* IRON MAIDEN) who attended this past weekend's Ozzfest show at the Hyundai Pavillion in Devore, California has submitted the following first-hand account of …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=sZgp3k_ObO4

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nineball,

אני בדיוק מעביר חוטים לחיבור רמקולים חדשים בחדר, ונתקלתי בבעיה לא צפויה- מסתבר שלאף מקום ברדיוס 50 ק"מ מפה אין כבלי RCA ומתאמי RCA-RCA (נקבה/נקבה) למישהו יש שמץ איפה אפשר לקנות כבלי PL 3.5 ל 2XRCA, מתאמי RCA נקבה/נקבה וכבלי RCA ארוכים (2 מטר+) במחיר שפוי? על פקקטה כבל PL3.5 ל 2XRCA הכי פשוט שיש רוצים ברוב המקומות באיזור 75 שקל (על כבל no-name) ועל המתאם הנ"ל מעל 35 שקלים (2 דולר באיביי) יש סיכוי למצוא במדינה הזו את הציוד הנ"ל במחיר שפוי? -רצוי באיזור חיפה, למרות שגם ת"א טוב. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  17. Started by oorlevi,

היום ראיתי תוכנית בטלוויזיה הראו שם שמי שהמיטה שלו ממקומת ליד המטען של הסלולרי כאשר הוא ישן המטען פולט קרינה בדיוק כמו המכשיר עצמו! אצלי המעטן מעל הראש כבר שנים!!! זה נכון הדבר הזה?..

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Interl-Conore,

מעיפים Zone Addict's??? תודה

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  20. השכנים מעל כבר שנים עושים לי רעש לא הגיוני כמעט כל יום. הבנתי שעל פי החוק אסור לחבוט במשטחים(כמו לטרוק דלת) או לגרור רהיטים משעה 19:00. אסור לעשות רעש מ23:00 אבל מ19:00 אסור לעשות רעשים כגון חבטות במשטחים וגרירת רהיטים. הם גוררים רהיטים בצורה מעצבנת נורא. כלומר זה עושה ממש רעש צורם ולא נעים והם יכולים לגרור את הרהיטים במשך הרבה זמן והרבה פעמים. ממש מאות פעמים ביום. בנוסף הילד משחק לפעמים בגולות. השאלה אם אני יכול להקליט את הרעשים שהם עושים ולהגיש נגדם תביעה? מה אני צריך בשביל תביעה כזו ואם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  21. חחח

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Liad344,

אהבתי את הפופ אפ הקטן שיש לדיונים בפורומים (שנותן תקציר לפוסט כשמרחפים עליו עם העכבר). אבל כרגע זה איטי מידי בשביל להיות מאוד שימושי. בויקיפדיה (לדוגמא) יש משהו דומה אבל מהיר בהרבה

23. Started by Rammler1983,

מה אתם חושבים על הקטע הבא של Andy Kaufman ומה אתם מבינים ממנו? אם תצליחו להבין ממנו משהו בכלל... השיר הכי טוב שלו:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by cleric,

יש טעם לראות את הסדרה אם ראיתי את הסרט קודם? היום צפיתי בפרק הראשון ו ... העלילה היא בדיוק כמו בסרט, יכול להיות שהסרט פשוט דחס את הסדרה לשעה וחצי? :-\

• 4 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים