כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אני רץ לחפש בבוידעם http://www.abcresellers.bigstep.com/catalog.html
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=20063 לא סתם ישנה "מערכת נזק" משוכללת לרכבים במשחק, מדובר באנשים עם נסיון בתחום
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1051576 אני יודע שיש הרבה סרטונים של גולשים אבל אם להיות רציניים הרבה גולשים באתר בגלל דברים מסחרים ואני אישית לא יגלוש באתר בלי זה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה! יש לי עבודה באנגלית על English Short Stories of The 20th Century וקיבלתי את הסיפורים הבאים: The Lion Skin By Maugham William Somerset ואת ה- The Basement Room By Graham Greene, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה מהסיפורים יותר קל לעשות עליהם PLOT. אם יש לכם כבר מכון אתם יכולים להביא לי אותו?? כי כבר אין לי זמן לעשות אותו. מצאתי ביוגרפיה של שני הסופרים אבל לא מצאתי חומר על הספרות במאה ה-20(התפתחות וכו') אני מבקש את עזרתכם...בבקשה כי התאריך הגשה מגיע ליום רביעי... Maugham William Somerset Graham Greene תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מהם 9800 פרו ואני כבר קניתי מהם בעבר והיתה לי בעיה שלא קרתה עם הומרה הקודמת שלי אך אין שום ודאות שהבעיה קרתה בגלל החומרה החדשה. בגלל זה פתחתי נושא חדש כדי לשאול אותכם על דעתכם ונסיונכם (אם יש ) עם זיגזג. תודה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כן אני מעוניין באחד אם יש למישהוא והוא מעוניין למכור ICQ# 135505961 או E-MAIL : Apocalypse256@hotmail.co.il או פשוט להציב פה פוסט
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אם אתה שולח הימור לפעמים על משחקים בכדורגל , בסכום נמוך של 10-20 , האם זה יכול להשפיע על סיווג ביטחוני ביחידה מסווגת ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה שזה נשמע מוזר- אני רציני. אני צריך תמונות שלו, גדולות כמה שאפשר, ואם אפשר מהסידרה שלו 'חלום עליכם' זה יהיה הכי טוב. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. לא שהוא עושה לי משהו, אני פשוט רוצה לעשות תמונה של חבר שלי עם הגוף של עוזי.. בדיחה פרטית.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, כדי לקנות מחשב (אני די סגור על מפרט ורוצה שירכיבו אותו בחנות). המפרט בנוי סביב המארז NSK 2480 של Antec, אז הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל). אלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. והשאר נפסלו כי הן בצפון. בקיצור, אם יש למישהו תובנות לגבי החנויות הנ"ל, או אולי על חנויות אחרות שפיספסתי - אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין נופש בטורקיה (לרגל יום הולדתי), מכיוון שיש הרבה בעיות עם הדרך שבה מציגים לנו מלונות בסוכנויות הנסיעות, אני מעוניין למצוא חוות דעת או ביקורות של אנשים שביקרו במלונות שם, בחיפוש בגוגל כמעט ולא מצאתי כלום, מישהו מכיר אתר עם ביקורות או לחלופין יכול להמליץ על מלונות עם תנאים טובים. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני טס לשבועיים באיטליה ואני יוכל לקנות משמה חלקים למחשב . רציתי לשאול האם אתם יכולים להפנות אותי לאתרים או חנויות מחשבים באיטליה ברומא במילאנו . והאם החלקים יתיאמו לארץ. נ.ב. אני לא משלם מכס על החלקים האלו כי אני מתכוון "להבריח אותם" .
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כשמישהו מת בחול נירצח תאונת דרכים לא משנה איך המדינה משלמת להביא אותו לארץ או המשפחה? וכמה זה עולה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי ספר\ים לטכנאות מחשבים מבחינת תוכנה, חומרה, מערכות הפעלה, תיקון בעיות, תחזוקה והרכבת מחשב וגם ספר\ים לגבי רשתות מבחינת הקמה ותחזוקה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש ברשותי מזגן תדירן שכאשר מפעילים אותו על קור (לא בדקתי על חום ) הוא מקרר טוב מאוד למשך חצי שעה לאחר חצי שעה היחידה החיצונית פשוט מפסיקה לעבוד והיחידה הפנימית מוציאה פשוט אוויר אם מישהו יודע מהי הבעיה וא היתה לו בעיה דומה אני ישמח לתשובות
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כבר תקופה שאני מחפש ללא הצלחה מכנסיים אטומות לחלוטין למים ללבישה ארעית המיועדות ללבישה מעל המכנסיים בזמן גשם הממלאות מספר דרישות- א- מחומר 'נושם'. זאת אומרת- לא ניילון שמספיק ארבע דקות בשביל להרגיש סאונה איתם כמו החלפסים הצבאיים. ב- דקות וקלות (עדיף לכאלו שתוכננו כך שאפשר לארוז אותם בתוך הכיס שלהם) ג- מחיר דק וקל, איזור ה100-150₪. תודה רבה והמשך חורף בריא.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה היה עניין של זמן, ובטח לא הפתעה, אבל עדיין, ..... http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/856/677.html?hp=1&cat=875&loc=1
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מה קורה? אני צריך עזרה קטנה אם הפלאפון שלי. מדובר בפלאפון של מוטורולה דגם E815 אני צריך איזה אתר שיש שם אפשרות להוריד כל מיני סקינים מודים לפלאפון הזה... חיפשתי כבר במוטו-IL ... אבל אין שם כלום לפלאפון הזה... בדקתי בפוקט פי סי גם לא מצאתי כלום... קיצר אני מבקש ממכם עזרה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמתי משחה מבוססת כסף כשקניתי את הכרטיס מסך. עכשיו אחרי כמה חודשים הוא פתאום הפסיק לעבוד החנות תעשה לי בעיות ? הם בכלל מסתכלים או שהם הם שולחים ליבואן לראות ? המחשה שהייתה קודם הייתה סתם קקה מסיליקון, ואם הם יסתכלו על הליבה אז הם יראו שזה לאמה שהיה ואולי ינסו לדפוק אותי עם זה. מה אתם אומרים, היה למישהו כבר נסיון עם זה ?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך אתרים שיש שם את הפרק ואז את הפירוש שלו =\ יש לי עבודה בתנ"ך
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני חושב שהשעון באתר מצביע על שעה אחרת מהשעה בארץ כרגע בבקשה תבדקו את זה עריכה כן אני צודק הוא רשם 5 ומשהו וכתבתי את זה ב7:45
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשקונים דומיין ישראלי ניתן לבצע זאת דרך אתר איגוד האינטרנט (הבחירה הנבונה - http://isoc.org.il/) או דרך רשם מוסמך. איך אני יכול לקנות דומיין עם סיומת COM דרך איגוד האינטרנט (העולמי?) - אני מכיר את אתר GoDaddy אבל הוא רשם מוסמך לדומיינים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להעברת נתונים לפלאפון Motorola E1000 בסגנון של Nokia PC Suite של Nokia תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-