כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי , איבדתי את השלט לטלויזיה ואין מצב שאני יכול לעבור ידנית ל AV ככה שאני לא מצליח לראות את רוב השידורים כי הם משודרים דיגיטלית , השאלה שלי אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני קניה של שלט כזה , ואם וכאשר קניתי איך הוא יודע על איזה תדר להנעל כלומר איך מפעילים כזה דבר ? אם למישהו יש ניסיון עם שלט כזה אשמח לקבל קצת הכוונה בנושא . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התרגיל הוא כזה בחפיסה יש 52 קלפים שמתחלקים ל4 קבוצות בכל קבוצה 13 קלפים, הממוספרים מ1-13. הקלפים מחולקים ל4 קבוצות ירוקים אדומים שחורים וכחולים יש שני שאלות 1.מה ההסתברות שסכום 2 הקלפים שמוציאים יהיה 26 2.מה ההסתברות ששתי הקלפים יהיו אדומים מה ההתסברות ששתי הקלפים שמוציאים יהיו באותו הצבע אנשים תנו לי דרכים לפתור ופיתרונות אבל חשוב לי מאוד איך פתרתם תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חבר שלי רצה שאני אראה סרט מצחיק מהמשחק והוא שלח לי אותו בסרט רואים אשה שעושה לכלב שלה דברים מוזרים אתם כבר תראו בקיצור הלכתי לאותו מקום ומצאתי שטיח שעשוי מהכלב!!!!!!!!!!! (אני בזמן מתקדם יותר ממה שהיה בסרט) לינק: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1688 תיכנסו ל Demo Demonstration 4 :lol:
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חכה מנהל יקר, אל תנעל עדיין :-\ הדיון נפתח על טהרת ההומור והחוקים הם פשוטים כל משתמש ייתן את החיקוי הכי טוב שלו למשתמש אחר בין אם זה בסגנון הכתיבה או בתוכן ההודעות והמנצח יהיה זה שיגרוף את מספר הLOLים הגדול ביותר בהצלחה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
במלבן ABCD אורך האלכסון הוא 12 ס"מ והזווית BDC היא בת 34 מעלות א. חשב את צלעות המלבן BC ו- DC ב.חשב את שטח המלבן ג.חשב את הזווית החדה שבין אלכסוני המלבן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל היום פקסים דחיות החזרות טלפונים אוףףףףףףףףףףףףףףף איזה סתומים הםםםםםםם אני משתגע כבררררררררררררררר כל החיים שלי עוד כמה חודשים נהרסיםםם אין בגדים אין מחשב אין אינטרנט אין יציאות אין בנותת אין מכונית אין שיער אין זקן חמוד ויפה אין כלוםםם אוףףףףףףףףף אין HWZONE! למישהו יש לפחות עצות מה להגיד כדי לשרת קרוב לבית?!!? אין איזה חוק או משהו?!?! אני בן יחיד ועוד גר רק עם אמא שלי אי אפשר לארגן משהו טוב?? אוףףףףף אם אני יהיה בסיס סגור אני מתאבד זהו HELPPPPP
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש למישהו מושג מה קורה אם אני לוקח כרטיס ממכשיר יס שבו הכל פתוח ושם במכשיר שלא הכל פתוח? האם זה פותח לי את כל הערוצים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Walking on water is easier than you think! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפושים חוזרים ונשנים במשך הזמן למשקה האנרגייה הזול ביותר עלי האדמות הגעתי היום למשקה יחסית חדש : XI ..משקה המיוצר בהולנד ומשווק בארץ על ידי טמפו .. עד היום ניסיתי די הרבה משקאות אנרגייה בינהם כמובן ה RED-BULL המקורי (בערך 7.00 ש"ח בסופרמרקט הקרוב לביתכם) ה XL שנכנס יחסית חזק לשוק (נמכר סביב ה 3 ב 10ש"ח ) אפילו PIT-BULL וקוברה שתיתי מספר פעמים לא מבוטל ( נמכר סביב ה 4 ב 11ש"ח).. אבל היום כמו שכבר כתבתי כמה שורות קודם שתיתי את המשקה החדש XI מבית טמפו במחיר מצחיק וחסר תחרות : ארגז של 24 פחיות ב 50 ש"ח !! שזה יוצא מספר אגורות מעל לשני שקל !! המהפך בטח בדרך לפאבים ולמועדונים הקרובים אליכם !! איך הטעם ?! - סביר ביותר. לי אישית היה יותר טעים מה XL.. פתרון זול למסיב…
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היום נדבר על תופעה מוזרה במיוחד, חיוכים. ובכן, לא סתם חיוכים פוזלים, מאותם חיוכים שאתם מחטטים באף שולקים דבורה ומוצאים בעניין משעשע, אני מדבר על חיוכים אינטרנטים וירטואלים. סמיילים,אמוטיקונים, זברות אם תרצו. רובנו משתמשים בתוכנת המסרים הפופולרית ICQ, המכונה בפי העם "איציק". תכלס, ממש לא אכפת במה אתם משתמשים, ובכמה משאבי מערכת התוכנה תופסת לכם. לא מזיז לי. אבל אם אתם ברשימה שלי ( ואלוהים יודע למה ), אל תשלחו לי סמיילים. גם, כי זה מציק. גם, כי זה מכוער. ובעיקר, כי זה מזעזע את השועלים. עד לפני מספר ימים, כאשר חיברתם את התווים ":" ו- ")", יצא ":)" חמדמד. התוכנה תרגמה את זה ליצור המעוות הזה-> ואז, אחד המנהלים קיבל שבץ והחליט פה אחד, "בואו נהפוך את הסמיילים שלנו בג…
-
- 41 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=2112〈=eng באתר הזה ניתן להוריד מעבדים של סדרת D, עד 2.8, בחינם מדפיסים אותם אחרי זה על נייר צילום, ושמים במקום המעבד הישן
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך לתת לאח (הקטן) שלי חיבור לבצפר (שהוא כבר שבוע מבקש ממני) ואין לי כוח לכתוב... אז יש למישהו איזה חיבור כלשהו לא משנה על איזה נושא של משהו כמו 3 עמודים או יותר ?? תודה , אם לא תעזרו לי הוא יהרוג אותי
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמיד עיניין אותי ממה אנשים הכי מפחדים שפכו.
-
- 207 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
-
יש למישהו אתר עם לוח דרושים לעובדים בגיל נוער? עבודות בשעות הערב, עבודות בחופש וכד'. משום שכל האתרים שבדקתי זה דברים יותר רציניים, לאנשים שסיימו צבא + תודה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארץ ישראל מדינת פושעים תציג אחד יבוא רבים תקנה רובה תקנה פנים רודיפם את כל הסטלנים אבל כל פושעים אמיתים בחוץ בחוץ מסתובבים כל יום דקירה ואונס גם פורצים בתים חוסמים תים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש השמש זורחת בוקר עולה מנגב את התחת אחרי שתיית קפה אנשים מתחילים לזחול מבתיים עוד יום עבודה כלכלה בפנים אבל למה אבל למה מדינת יהודים מדינת אחים פוגעים אחד בשני כשהאויב בעבר הנגדי תביא חלב תביא קצת דבש וביחד נארגן הכל מחדש
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני איזה כמה חודשים העלתי פה דיון על זה שנגנב לי המספר איסיקיו היה לי מספר שקיבלתי מחבר שהיה לי פעם שעבד בחברה של ICQ המספר בעל שש ספרות שהיה 991111 (אני לא ממש חושב לקבל אותו שוב) מה שכן אני רוצה לפתוח ICQ חדש וחשבתי אולי אני לא יודע אם יש סיכוי אבל אולי יש למישהו איזה מספר נחמד אולי קצר או קליט שהוא יכול לתרום לי תודה.. נ.ב. המספר הישן שנגנב לא נמצא בשימוש היום (כפי שניתן לראות עם חיפוש בICQ) ועומד סתם אם יש ספקות שהוא באמת נפרץ ונגנב לי
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?search=prank&v=DPkNEPM2wAA :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-