כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מה פירוש המילה בסנסיניו למתחכמים, לא מצאתי במילון.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא שאני שיחקתי במשחק הזה בחיים שלי ....אבל לא משנה לאן אני גולש(אפילו אתרי זימה לרוב זה תעות באקלדה או המחשבה שלי הישתגע) אני רואה את שער הפתיחה של מלחמת העולמות... קודם כל מה זה ... שנים מה הם רוצים... שלישית מה עשיתי .... רבעית משהו באמת משחק במשחק הרשת הזה....
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
פעם היה מישהו ... שלא קנה באתרים באינטרנט . הוא חשש ... חשש לחייו , חשש שיעקצו אותו בכרטיס האשראי , חשש מהIRA , חשש מכל מיני דברים . עד שיום אחד פגעה בו משאית . מוגש כנקודה למחשבה . יום טוב לכולם . יאבל . שכחתי משהו . ההיפך מללכת ישר . ללכת עקום . קצת לכאן , וקצת לכאן . ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מספר שאלות מהבגרות הקודמת איך פותרים אותם? 1. איזה שם יוצא דופן מבחנת דרך התצורה? א. ימאי ב.קנאי ג. חשמלאי ד.במאי ,התשובה היא ב' אבל למה?? 2.איזה שם יוצא דופן מבחינת תצורה? א.כספומת ב. רכבל ג.שעלת ד. פלדלת התשובה היא ג' אבל למה? מצטער שזה בלי ניקוד.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כאן התחרפנו על זה לגמרי http://eepybird.com/dcm1.html
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מבחני קבלה, תהליך מאוד מקובל בכל מוסד או ארגון שמכבד את עצמו ורוצה לשמור על רמה מסוימת. בין עם זה קבלה לישוב,עבודה , מועדון או מוסד מסוג כזה או אחר. אני בעד לבצע מבחן קבלה לפורום שיסנן את כל מי שחושב ש: צה"ל הוא ארגון טרור כובש, שערבים כולם צריכים למות, שסקס עם חיות לא יותר גרוע מסקס הומו\לסבי, שהוא הכי מגניב, שרוסים\מרוקאים הם זונות, שלהשחית אתרים לא אנטישמיים זה "קול", שWAREZ זה זכות, שלכתוב בלי סימני פיסוק זה בסדר (לא בגלל דסלקציה), שלכתוב "חחחחחחחחח..." "!!!!!!1111!!" זה נסבל, שלדחוף סמילי בסוף כל שורה זה הגיוני, שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני*, ש-8 USER BARS זה בסדר כי הם רק 20 פיקסל גובה, שחתימת ענק עם תמונות של ראפרים+מכוניות+בחור…
-
- 130 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היייי כולם היום נזכרתי שיש לי רדיו ויזואלי בארץ והתחלתי להתעניין מזה אבל על 99 אני לא מצליח להפעיל אותו ואני לא מוצא רשימה כול שהיא על התחנות בארץ שתומכות ברדיו ויזואלי... מישהו יכול בבקשה להסביר לי על זה קצת ועל איזה תחנות אני יכול להשתמש בו אם בכלל?? תודה ולילה טוב עידו
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מצלמה חדשה באתר http://www.camera.co.il/ והייתי רוצה לקבל חוות דעת אישית מכם על החנות. ראיתי שאנשים משבחים את החנות בזאפ אך אני חושש שהתגובות מושתלות ע"י החנות (לכן אני שואל אתכם). מישהו קנה שם? איך השירות? האחריות? זמן הגעת המוצר? כמו כן, הייתי רוצה לדעת איך היבואן H4 שהחנות עובדת איתו. תודה מראש, מודי
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כנסו תדרגו את הקטע וידיאו הזה אני עשיתי את זה ! יאללה תנו תגובות! http://www.youtube.com/watch?v=kb5r7DhV8F8
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה שאמור לתת לנו להנות ממשחקי NBA כדורסל ספורט והמונידאל הקרוב. לכל מי שלא יכול או פשוט לא רוצה (כמוני) לשלם לצארלטון על המונידאל יוכל לראות את המונידאל בחינם LiveFooty - World Cup Edition יש בחירה בHebrew גם.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ההורים נוסעים לחול ואני צריך סלולארי כרגע אני חושב על ה sony ericsson k750 יש לו מצלמה איכותית bluetooth חיי סוללה מעולים! מסך גדול ואיכותי וחריץ הרחבה לזיכרון (אלו הדברים הכי חשובים לי) האם יש משהו עדיף עליו? ומה ההבדל בינו ל W800 (יותר אהבתי את ה K750 בגלל הצבע) חבר שלי אמר ששנייהם בדיוק אותו הדבר.
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש למשהו סיכומים איכותיים לבגרות ההולכת וקרבה של היסטוריה א'? או אילו שהם אתרים שמציעים חומר מאורגן ומסודר ע"פ סדר כרונולוגי?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
אני כבר בן 16 ורוצה למצוא מקום עבודה לתקופת החופש הגדול כדי שיהיה לי קצת כסף בצד.... אני גר בראשון לציון, ואין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש. למישהו יש רעיון מאיפה להתחיל או אפילו מקום מסויים בראשל"צ שאפשר לחפש בו ? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אל תבכה או על תבכה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצת גס.. אז קטינים.. אני מזהיר מראש... אופסס באמת שלא ראיתי... אני לא מרוכז היום..
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.websense-media.co.il/bezeq_300506/default.asp?ToolId=8C11J5&gid=wallamegain מאוד מענין למה יש לזה מפרט מוצר מאוד מרשים אבל את החלק החשוב לא היזכרו, גודלו ....לפחות רשמו שהזיכרון מבית סמסונג .. בצד שמאל למטה יש את המפרט התכני .....
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-