כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
תראו איזה רומנטי הוא לעשות את זה בשידור חי :-* http://www.virob.com/virob/videos/840.html
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרות לכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
איזה באסה לא למדתי טוב השנה אז שולחים אותי לפנימייה יעני לא שולחים אני גם רוצה בשביל העתיד שלי .. טיפה מתבאס למה להיות רק שישי שבת בבית בלי חברים וזה .... יש פה עוד מישהו אולי שהיה בפניימייה יסביר לי קצת איך הולך שם הפנימייה שאני הולך להיות בא (עוד לא בטוח למה אני צריך לעבור מבחנים )בחיפה את השם לא ממש זוכר משהו אולפנות הגליל לא יודע אהה ויש לי יומלדות עוד חודש תציאו רעינות למה לבקש ... אהה ואני עולה לכיתה ט'
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מודע לכך שאסור ואני מדגיש שאסור לפרסם כאן חנויות בארץ שאלת היא כך אני נוסע לארה"ב למשך חודש פלוס מינוס רציתי לשאול האם משהוא מכיר אתרים באינטרנט של חנויות זולות שם אני יודע שרובם עושות משלוחים רק בתוך ארה"ב ולכן ארצה לבדוק זאת לפני הטיסה בתודה מראש לאחראי הפורום בדקתי בכללי הפורום זה ואין זכר על יזכור חנויות בחו"ל והדגש בחו"ל אם אני עובר על כללי הפורום זה רק בתמים ואבקש שתנעל או תמחוק את הבקשה וסליחה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JqVY04JVqiA :lol: (קרדיט לMYST שנתן לי את הלינק )
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/709644 קוראים לו Il Divo Y Toni Braxton-The Times Of Our Lives לפי דעתי הוא ממש לא קשור למונדיאל
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני לא מבין מה הולך פה נכנסתי לאתר שיש בו הרבה מודים למחשקים, עכשיו כל מוד שאני מנסה להוריד מפנה אותי לאתר המזורגג הזה. עשיתי להם טובה ונרשמתי. אבל זה לא מספיק, כל פעם שאני מנסה להוריד משהו הוא שולח אותי לדף של רישום בתשלום!!! מה הולך פה לכל הרוחות??
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
יש לי ב29.6 A+ - Hardware בחינה קלה מאוד לדעתי 80 שאלותץ ציונים: סקלת הציונים הנה בין 100 ל-900. ציון עובר: hardware 515. A+ Hardware - נושאי הבחינה Installation, Configuration and Upgrading 35% Diagnosing and Troubleshooting 21% Preventive Maintenance 5% Motherboard/Processors/Memory 11% Printers 9% Basic Networking 19% Total 100.00% ממש קל לדעתי, חוץ מקטע הRAID הכל קל (תמיד הייתי מתבלבל עם כל הRAID 0 0\1 וכו' ) :-X אז, יש מישהו שעושה? עשה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ציקי מחליט לשים סוף לקיפוח של הצפונבונים מול הפריפריה, ויוצא לכבוש בסערה את התוכנית כוכב נולד ארבע שנים! כבר ארבע שנים שצביקה הדר מחליט מי הזמר שהכי יטחנו לנו במוח השנה. ארבע שנים שאיזה זמר ספרדי מהפריפריות בא ולוקח את כל הקופה. ארבע שנים שאנחנו האשכנזים הצפונבונים מקופחים. אני החלטתי שלא עוד! http://www.mymusic.co.il/MyMusic/magazine/20060525113804.htm?ToolID=BVZ2VT החלק של האודישן פשוט הפיל אותי
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
על העוולות שהם גרמו לנו בתקופת העבדות במצרים?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש להקות בסגנון evergrey. מישהוא מכיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שמעתי על זה בAXN בתוכנית "אור הזרקורים", מי שלא יודע השלישי בסדרה, נראה לי יקראו לו רחובות טוקיו או משו כזה..
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דודים שלי קונים שם מעבד... אפשר לשלוח אותו איכשהו לישראל? כאילו תביאו לי דרכים... אפשר לשלוח איכשהו בלי לשלם מע"מ? אפשר לשלוח במעטפה? בלי שהמעבד יפגע...? כמה עולה משלוח מארה"ב לישראל? (לא בטוח שזה קשור לפה.. אבל זה ממש חשוב לי)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חברים שלי ואני היינו היום אצל סוכנת נסיעות ולאחר דיון ממושך החלטנו שאנחנו נוסעים לקוס. ההחלטה נבעה מכמה סיבות: 1. לפי הסוכנת הקלאבים בטורקיה הרבה יותר רגועים מיוון והם בעיקר מאוכלסים ע"י משפחות ולא ע"י חברה צעירים כמונו. 2. הקלאבים בטורקיה יקרים יותר מהאופציה היוונית - 700$ ומעלה. עשינו חשבון ואף על פי שהקלאבים כוללים ארוחות יוון יוצא יותר זול. 3. נאפה בקפריסין נשמעת אופציה מאוד יקרה. המליצו לנו על מלון בשם Thalassa שיעלה לנו 585$ לשבוע כולל טיסות והסעות למלון. המלון הוא מלון שלושה כוכבים והוא כולל מזגן. הוא נמצא כשלושה ק"מ מהעיר, אך הוא נמצא על החוף שלפי מיטב הבנתי הוא מקום הבילוי העיקרי. בנוסף למלון הנ"ל עלו אופציות נוספות כמו Oceanis ו- Paritsa. לא חתמנו עוד כלום…
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בן 15 ואבא שלי מתכנן לקנות לי טרקטורון לגיל 16. יש לי מספר שאלות: 1)איזה טרקטרונים מכריחים רישיון למכונית ואילו רשיון טרקטור? 2)כמה עולה ביטוח לטרקטורון? צד שלישי. 3)באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד? 4)מה המחירון של ריינגר של פולאריס\מיול של קוואסקי ליד שנייה? וחדש? 5)על איזה טקטורון אתם ממליצים? למעט תומקאר שהוא יקר בטירוף. היו לי עוד שאלות אבל שכחתי,שאני יזכר אני יערוך. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב כף יד, בעיקר לעבודה משרדית, כלומר עבודה על תוכנות אופיס. מה שכן רציתי לדעת מזה בדיוק מחשב כף יד. נשמע טיפשי אבל אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק הולך שם.. מערכת הפעלה רגילה של וינדוס? מי מתקין ואיך? מה קורה אם יש בעיות? יכול להכנס וירוס? מה עם פירמוטים? יש בכלל פירמוטים לדבר כזה? איזה תוכנות רצות על מחשב כף יד? GPS וכדומה? וורד? אקסל? יש אימייל? אנטרנט? כל הדברים הנלווים שקשורים למזה מחשב כף יד , אני רוצה לדעת הכל מהכל. אני אשמח יש יש קישורים למאמרים על מחשבי כף יד כדי לקבל אנדיקציה מה כדאי לי לקנות מכל השוק הענק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם יצא לכם פעם להוציא מוצר מסויים במכירות פומביות באינטרנט במחיר זול יותר ממה שהוא נמכר בצורה רגילה? מכל הפעמים שאני ניסיתי, לא הצלחתי, אך שמעתי דיי הרבה באינטרנט שזה אפשרי. לי נראה שזה סתם רמאות, ובעלי האתר מעלים את המחיר בעצמם. מה אתם חושבים על זה?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-